Ben progestan jel kullaniyordum ama az grldi sanirim k kanamam oldu.
Buradaki doktor da igne ve ilac verdi progestan.ama tup bebek doktorumla knustum jel kullan digerlerini alma demis.
Ama igne olunca kanamam kesildi.bende olmak istiyorum acikcasi 12.haftaya kadar.zaten haftada bir yapiliyo.
Dr kafsmi karistirdi ne yapsam.sen ne kullaniyorsun.
eurofertildeki hemşire, iğnelere dayanabilğin kadar dayan dedi. işte 17-18 gündür progestan 50 mg vuruluyorum hergün. popom çürük içinde:) kanama veya lekelenme varsa fitil veya jel akar demişti. ben zaten o merkezden ayrıldım sonradan gebelik takibi için çarşamba günü bölge hastanesine başladım. ordaki doktorum niye hergün vuruluyosun kolay mı dedi, depo iğneler var, 4 günlük 1 haftalık raporun bitince gel onlardan vuralım dedi. şimdilik elimde 6 tane kalan iğneyi bitirecem sonra lekelenme biterse eskisi gibi fitile geçicem(progestan 200mg- sabah-akşam)
senin kaç mg. haftada 1 iyiymiş.
Ne iş yapıyorsun canım çok kıskandım benim çocuğum hasta olduğu halde bugün işe gelmek zorunda kaldımHerşeyin yolunda gitmesi çok güzel sağlıcakla al kucağına
birde 2013 nisan annesi yazmıştı " iyi dilekler için teşekkür ederiz"
senin kaç çıktı canım benim tam hatırlamıyorum ama 95 normaldi galiba
Offf gene kan geldi.hic mi ayaga kalkmiycam ben yaa
Benim bebe tam dayaklik
"taş devri diyeti-doğru beslenmenin başucu kitabı" diye bi kitabı okuyorum bu ara bir prof. yazmış. çok faydalı bilgiler var. diyabet kontrolünün 24-28. haftalarda yapılması çok geç olduğu için doğru değil diyor. organ gelişimi ilk 3 ay içerisinde olduğundan bu süre içerisinde izlenmeli, hatta hamile kalmadan önce takip edilmeli diyor. tedbir amaçlı olduğu için bence endişelenme, doktorun en iyisini bilir, benim bir arkadaşımın da erken dönemde yükleme testi yaptığını hatırlıyorum. ama o, şeker hastasıydı zaten. idrar yollarında bende de bakteri çıktı, bol su iç demişti doktorum.
benim arada bi lekelenmelerim olduğu için akrabalara daha söyleyemedim hamileliğimi, 3. aydan sonra söylemeyi düşünüyorum.
çok geçmiş olsun canım. ben kamuda çalışıyorum sağolsun müdürüm de çok anlayışlı durumları biliyor. çok sıkıntı olmuyor.
açlık kan şekeri referans 70-100 sonuç 104
şunu biliyor musunuz Alanin aminotransferaz (alt) ref 7-35 sonuç 5 :44::44:
Maşallah canim bebisine
Bu arada aclik sekerin mi 104 cikti..yuksek degilki aslında. Bana da bakildi sınır 110 diyor seninki 104.
Benimde 85 cikti.
arkadaslar burda kan sekeri olcumu bulantilar gecmeden yapilmiyor.. :SS bulantilar tamaman gectikten sonra yapiyorlar.
açlık kan şekeri referans 70-100 sonuç 104
şunu biliyor musunuz Alanin aminotransferaz (alt) ref 7-35 sonuç 5 :44::44:
Orası neresi orayı kaçırmışım:)
Kizlar bebegim cok iyiymis Allahima binlerce sukurrrrrr
Resmini koyacam simdi hastanedeyim mutluluktan agliyom
Allahim herkese yasatsin bu duyguyu kalbi 181 atiyordu
3 hafta sonra ense olcumune cagirdi
Bir hafta geriydik simdi bir gun one bile gecmisiz
Cok sukurrrr elhamdulillah
Evet canim kanamam var ve tup bebek doktorum isrsrla jele devam et diyo e zaten kanla akip gidiyo o.
Yok yok ben igne kullanicam.daha iyi o.vucut atamiyo hem senin drlards oyle demis.
Canim proloton depot diye bir igne 500mg vsr icinde.ve haftalik vurduruyorsun 1 kez.
Maşallah canim bebisine
Bu arada aclik sekerin mi 104 cikti..yuksek degilki aslında. Bana da bakildi sınır 110 diyor seninki 104.
Benimde 85 cikti.
Ben progestan jel kullaniyordum ama az grldi sanirim k kanamam oldu.
Buradaki doktor da igne ve ilac verdi progestan.ama tup bebek doktorumla knustum jel kullan digerlerini alma demis.
Ama igne olunca kanamam kesildi.bende olmak istiyorum acikcasi 12.haftaya kadar.zaten haftada bir yapiliyo.
Dr kafsmi karistirdi ne yapsam.sen ne kullaniyorsun.
cnm benim de ilk zamanlarda arada acyıp kramplar oluyordu gece uyurken bile.İlk Ultrasonla muayenelerimde kese kadar bişiler daha görünüyordu, meğer içte kanama birikintisiymiş.Sabah akşam jel kullanıyorum zaten, arada turuncu vs. geliyordu. Benim de tüp bebek doktorum hemen proluton depot iğne vurdurttu. Sonra kasılmalarım hiç olmadı rahatladım, zaten evde dinleniyordum, bu ara çalışmadığım için. Durum böylece geçti gibi, arada jel turuncu geri geliyordu, ancak doktor problem görmüyor, zaten şu an sorun yok, çok şükür. Umarım senin de geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?