2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

eurofertildeki hemşire, iğnelere dayanabilğin kadar dayan dedi. işte 17-18 gündür progestan 50 mg vuruluyorum hergün. popom çürük içinde:) kanama veya lekelenme varsa fitil veya jel akar demişti. ben zaten o merkezden ayrıldım sonradan gebelik takibi için çarşamba günü bölge hastanesine başladım. ordaki doktorum niye hergün vuruluyosun kolay mı dedi, depo iğneler var, 4 günlük 1 haftalık raporun bitince gel onlardan vuralım dedi. şimdilik elimde 6 tane kalan iğneyi bitirecem sonra lekelenme biterse eskisi gibi fitile geçicem(progestan 200mg- sabah-akşam)
senin kaç mg. haftada 1 iyiymiş.

Evet canim kanamam var ve tup bebek doktorum isrsrla jele devam et diyo e zaten kanla akip gidiyo o.
Yok yok ben igne kullanicam.daha iyi o.vucut atamiyo hem senin drlards oyle demis.

Canim proloton depot diye bir igne 500mg vsr icinde.ve haftalik vurduruyorsun 1 kez.

çok geçmiş olsun canım. ben kamuda çalışıyorum sağolsun müdürüm de çok anlayışlı durumları biliyor. çok sıkıntı olmuyor.

evet dogru arkadasim yanliz, yuksek kilo ile baslamissan gebelige, ve ailede diabet varsa bu ozellikle baba ve kardesler gibi.. tabi riske atmamak icin ikinci derecedeki akrabalarida onemsiyorlar. ozaman ilk baslarda seker olcumu yapila biliyor.. eger boyle durumlar yoksa bulantilarin gecmesi bekleniyor..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım. ben kamuda çalışıyorum sağolsun müdürüm de çok anlayışlı durumları biliyor. çok sıkıntı olmuyor.

Müdürüne kocaman bir alkış canım o zaman böyle bir yönetici tüm hamişlere lazım

açlık kan şekeri referans 70-100 sonuç 104

şunu biliyor musunuz Alanin aminotransferaz (alt) ref 7-35 sonuç 5 :44::44:

hiç fikrim yok canım sanırım kanda bir değer pıhtılaşma ile ilgili olabilir mi?

Maşallah canim bebisine

Bu arada aclik sekerin mi 104 cikti..yuksek degilki aslında. Bana da bakildi sınır 110 diyor seninki 104.
Benimde 85 cikti.

galiba yaşa vs ye göre değişiyor olabilir refarans aralıkları

Kizlar bebegim cok iyiymis Allahima binlerce sukurrrrrr
Resmini koyacam simdi hastanedeyim mutluluktan agliyom
Allahim herkese yasatsin bu duyguyu kalbi 181 atiyordu
3 hafta sonra ense olcumune cagirdi
Bir hafta geriydik simdi bir gun one bile gecmisiz
Cok sukurrrr elhamdulillah

bu arada listede varmiyim yokmuyum bilmiyorum:) eger yoksa bir zahmet eklermisiniz beni..

ismim irem 26 yasindayim, ikinci gebeligim. 7+6 haftaligiz, muhtemel dogum tarihi 23 nisan ins..

açlık kan şekeri referans 70-100 sonuç 104

şunu biliyor musunuz Alanin aminotransferaz (alt) ref 7-35 sonuç 5 :44::44:

Benim de 104 çıktı, referans70-110 yazıyordu. Yüksek çıkmış dedi doktor ve şimdi benden aç karına sabah 50 gr şeker yükleme testi istiyor. Senden bişi istemedi mi doktorun, ne dedi duruma? O dediğin diğer şeyi hiç duymadım bilmiyorum, ne için yapılmıştır acaba?

hadi gözün aydın canım. resmi de bekliyoruz heyecanla

canim bende progestan hap kullaniyorum.ilk basta agizdan aldim.ama insani yoruyor.sonra hapi vajinadanyerlsetirmeye basldim fitil gibi daha rahat oluyor.cok stres yapma.bende burda docente gittim.sen dinlen tabi amaayakta oolunca cok artiyr gibi bir durum yok dedi.sen yatinca ferketmeszin durur dedi ayaga kalkinda hepsi bir gelir artmis zannedersin dedi.Allahin izni ile insallah atlatiriz bugunleri

Maşallah canim bebisine

Bu arada aclik sekerin mi 104 cikti..yuksek degilki aslında. Bana da bakildi sınır 110 diyor seninki 104.
Benimde 85 cikti.

evt cnm açlık kan şekerim 104 çıkmıştı bu ilk testlerin istendiği zamanda,( idrar , toxoplasma, rubella vs...) 7. hafta mıydı neydi.Başka bi doktora görünmüştüm Prof o da şaşırdı açken mi yaptın dedi, biraz yüksek çıktı dedi. bir ara tekrar bakarız açlık kan şekerinde dedi sadece o Prof, fazla rahattı, kullandığım vitaminleri, coraspin vs herşeye gerek yok dedmişti çok şaşırmıştım. İdradaki üremeye bile ben dikkatini çektim, istersen antibiotik vereyim demişti. (istersen de ne demek, doktorun bilmesi lazım!!) bi daha da gitmem o doktora, eski tüp bebekdeki doktoruma gidiyorum.

cnm benim de ilk zamanlarda arada acyıp kramplar oluyordu gece uyurken bile.İlk Ultrasonla muayenelerimde kese kadar bişiler daha görünüyordu, meğer içte kanama birikintisiymiş.Sabah akşam jel kullanıyorum zaten, arada turuncu vs. geliyordu. Benim de tüp bebek doktorum hemen proluton depot iğne vurdurttu. Sonra kasılmalarım hiç olmadı rahatladım, zaten evde dinleniyordum, bu ara çalışmadığım için. Durum böylece geçti gibi, arada jel turuncu geri geliyordu, ancak doktor problem görmüyor, zaten şu an sorun yok, çok şükür. Umarım senin de geçer..

Bende o igneden olabilir ldum dun.
Jele de gene devam ediyorum.12.hafta bitene kadsr ikisin de kullanayim bar cunku jel yetmiyor tek basina demek ki.
Hala taam kesilmedi.yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…