Kizlar bebegim cok iyiymis Allahima binlerce sukurrrrrr
Resmini koyacam simdi hastanedeyim mutluluktan agliyom
Allahim herkese yasatsin bu duyguyu kalbi 181 atiyordu
3 hafta sonra ense olcumune cagirdi
Bir hafta geriydik simdi bir gun one bile gecmisiz
Cok sukurrrr elhamdulillah
şekerin sınırda çıkmış ondan istemiş sanırım hamilelik şekeri varsa yediklerine daha da dikkat etmen gerekiyor sanırım...
Ben daha yeni birkaç kişiye söyledim genel olarak kimse bilmiyor diyebiliriz:) ikili testten sonra söylüyeceğim kısmetse
"taş devri diyeti-doğru beslenmenin başucu kitabı" diye bi kitabı okuyorum bu ara bir prof. yazmış. çok faydalı bilgiler var. diyabet kontrolünün 24-28. haftalarda yapılması çok geç olduğu için doğru değil diyor. organ gelişimi ilk 3 ay içerisinde olduğundan bu süre içerisinde izlenmeli, hatta hamile kalmadan önce takip edilmeli diyor. tedbir amaçlı olduğu için bence endişelenme, doktorun en iyisini bilir, benim bir arkadaşımın da erken dönemde yükleme testi yaptığını hatırlıyorum. ama o, şeker hastasıydı zaten. idrar yollarında bende de bakteri çıktı, bol su iç demişti doktorum.
benim arada bi lekelenmelerim olduğu için akrabalara daha söyleyemedim hamileliğimi, 3. aydan sonra söylemeyi düşünüyorum.
Kizlar ikili test icin randevu gu aldim ama 12+4 yada 6 da gitmek istiyordum.doktor yokmus
11+6 oldu randvu gunu sizce erken mi iyi mi..
Bana doktorum dün 2 hafta sonra 2li teste gel dedi.O zaman 11+1 olacağım. Baika bi doktora görünmüştüm (içime sinmedi, tekrar gitmeyi düşünmüyorum aslında) o bana tam 12. haftam bittiğinde 2 li test iöin randevu verdi. Sanırım çok farketmiyordur...
Kizlar ikili test icin randevu gu aldim ama 12+4 yada 6 da gitmek istiyordum.doktor yokmus
11+6 oldu randvu gunu sizce erken mi iyi mi..
Benim de 104 çıktı, referans70-110 yazıyordu. Yüksek çıkmış dedi doktor ve şimdi benden aç karına sabah 50 gr şeker yükleme testi istiyor. Senden bişi istemedi mi doktorun, ne dedi duruma? O dediğin diğer şeyi hiç duymadım bilmiyorum, ne için yapılmıştır acaba?
Demek ikizler geliyor, çok güzel tentoş gibi onunda ikizleri oldu. Eski topinkimizde bebeği alan gitti, çocuklarla uğraşmaktan kimse gelemiyor. Ben dün kalp atışlarını gördüm çok güzel bir duygu, gidene kadar bol bol ayetel kürsi okudum. çok şükür şimdilik iyiyiz. oğlum 20 aylık. bebek doğasıya 27 aylık oluyor. ikisi bir büyüsün istedim. Rabbim bu sefer hemen nasip etti, yoksa biliyorsun hebimiz ne kadar uğraştık.
iyi senin bebelerin arkadaş sıkıntısı olmaz, ikisi bir büyür çıkar. 1-2 yıl zor olurda sonra kurtarırlar kendilerini. aylinin 3 cüzleri oldu.
Bende çok acıkıyorum sorma, sürekli yemek yiyorum baya bi kilo aldım şimdiden. yani doyuramıyorum kendimi başka bi yolu yok.
Canim 3 hafta sonra cagirdiginda tam kac gunluk oluyo acaba. Bende randvu aldim ama 11+6 oluyo erken mi acaba ikili icin
Bu srada masallah bebisne.resim koy bakalim
11+5 oluyor canim resim koyacam
11+5 oluyor canim resim koyacam
Iyiymiş ozaman.gunumuz aynı oluyo
Bende tekrar aradim tam uygun bizde tam ozaman cagiriyoruz dediler icim rahatladi
selam ben geldimm çok şükür bebişim iyi gördüm minik fasülyeyii kalbi pıt pıt atıyordu kalp atımı 120 çıktı...
herşey normal dedi doktorumuz 15 gun sonra kontrol verdi...
bizden haberler böyle 9 hafta 4 günlük çıktık toplamda 1 kilo almışım başından bu yana..
içim biraz rahatladı
Evet canim ben butun testleri yaptiracagim.blk onceden bilinmesi grreken bir durum olur caresine tedavisine ne bakilir
Ki bende bi cok sey cikti dikkat ediyorum oldukca.
Yaptirmazsam rshat edemm ben.
Belki ilk gebelik oldugundan boyleyim bilmiyorum ama yaptiricam.
sıpa derken cinsiyetini gördümü :)
sıpa derken cinsiyetini gördümü :)
yok canımm ya öylesine dedimmm 2 hafta sonra kesin söylerim dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?