2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlarr bugün kontrolüm vardı miniğimi ve kalp atışlarını gördük şükürler olsun herşey yolunda hiçbir sorun yok o kadar tuhaf bir duyguymuşki gördüğümden beri yerdemiyim gökte mi hiç bilmiyorum

Cok gecmis olsun korkma serumlarla toparlarsin su kaybi tehlikeli nede olsa
Ben haftada iki gun acilde serum yiyom asiri kusmaktan
Nice senelere insallah seneye minikinizle kutlarsiniz

Gozunaydin canim super bir duygu insan saatlerce dinlemek istiyor dimi
Allahim isteyen herkese nasip eylesin amin

Kizlar benimde bugun saat 11 : 20 de randevum var
Korku heyecan birbirine karismis durumda insallah
Hersey yolundadir dua edin nolur . Allahim kimseyi
Korktugu korkuya ugratmasin amin.

Mrb kizlar..dun aksam randevum vardi..9+3 ken gorduk bizim sipayi
2.83 cm ve 9+5 gun gosteriyor 2 gun onde yani..bi onceki kontroldede 3 gun ondeydi..dr gidiklayalim biraz dedi karimda titresim yapti..bebisim elini ayagini kaldirdi.inanin aglamamak icin zor durdum.tam eli havadayken foto aldi..kocaman olmus yaa..inanamadim..alahimmmm cok buyuksun tum isteyenlere nasip et bu duygulari yaabbim dedimm..kabizlik icn surup aldm cnku artik hemeroid olmak uzereyim..onuda atlatrm insallah yaa..kalp atslarini duyurduya bana guzel allahimm..cok rahatladm..darisi sizlere canlarimm..hep hayirli haberler yazalim insallahh..

Gozun aydin canimm masallah bebsine
Kizlar benimde bugun saat 11 : 20 de randevum var
Korku heyecan birbirine karismis durumda insallah
Hersey yolundadir dua edin nolur . Allahim kimseyi
Korktugu korkuya ugratmasin amin.
Guzel haberlerle gel inşallah canim.

Oyy Kıyamam masallah bebsine canim

Bende dun gittim 9+2 de bebisim 27 mm idi..bir gun ond gdiyormus.
Cok kqnamam olduğu icin gitmstim.bebegimi goremeyeck gb korkuyla gittim ama orada gorunce nasil mtlu oldum
Allah korusun hepimizin meleklerini.

Son düzenleme:
günaydın kızlar valla hepiniz teker teker doktora gidiyosunuz beni de heyecanlandırıp meraklandırıyosunuz :) daha 10 gün oldu gideli ama benim de gidesim geliyo :) bende pazar günü bursaya anneme gidicem bir hafta kalır dönerim sonrasında inşallah kontrole giderim.o zamana kadar meraktan çatlarım ama hayırlısı artık.

bu arada benimki ikinci bebiş ama çok heyecanlıyım yaa,hele cinsiyet konusunda.Valla Allah kalbimi biliyor,bi kızım var ikinci oglum olsun istiyorum ama kız olacak gibi geliyor.yine de önce sağlık versin Allah, kızımın tadı çok başka bi kıza daha hayır demem ama oğluşun da tadına bakmak isterim yani :)

günaydın kızlar umuyorum hepimiz için güzel bir gün olur...
ben dayanamadım bu gun doktora gidiyorum umarım iyi haberlerle gelirim
içmde bir sıkıntı var..son zamanlarda hep kötü haber aldım

Canim dun ignemi oldum ilaçları ictim 9 da yattim sabaha kadar uyumusum

Kanamam kesildi.iyiyim cok sukur priorim

Cok tesekkur ederim canim. Sen nasilsin.

çok şükür kuzum iyiym ben.. ama seni merak etmiştim... iyi olmana çok sevindin .. Rabbim daha iyi etsin inşallah..

aman kalkma dinlen iyice..

günaydın kızlar umuyorum hepimiz için güzel bir gün olur...
ben dayanamadım bu gun doktora gidiyorum umarım iyi haberlerle gelirim
içmde bir sıkıntı var..son zamanlarda hep kötü haber aldım

Canim bende cok korktum kac gundur..
Cokta kotu iki gun gecirdim ama bak biseyi yok bebegimin cok sukur.

Sen de guzel haberlerle geleceksin inanıyorum ben..bebegin cok iyi inş.

Demek ikizler geliyor, çok güzel tentoş gibi onunda ikizleri oldu. Eski topinkimizde bebeği alan gitti, çocuklarla uğraşmaktan kimse gelemiyor. Ben dün kalp atışlarını gördüm çok güzel bir duygu, gidene kadar bol bol ayetel kürsi okudum. çok şükür şimdilik iyiyiz. oğlum 20 aylık. bebek doğasıya 27 aylık oluyor. ikisi bir büyüsün istedim. Rabbim bu sefer hemen nasip etti, yoksa biliyorsun hebimiz ne kadar uğraştık.

iyi senin bebelerin arkadaş sıkıntısı olmaz, ikisi bir büyür çıkar. 1-2 yıl zor olurda sonra kurtarırlar kendilerini. aylinin 3 cüzleri oldu.

Bende çok acıkıyorum sorma, sürekli yemek yiyorum baya bi kilo aldım şimdiden. yani doyuramıyorum kendimi başka bi yolu yok.

Kizlar eve ultrason mu alsak yaaa olmayacsk boyle
Zaten burada ha deyince dr da yok..
Tv izler gibi bakariz her gun.

Ilaclsr fazla geldi bana sanirim aklimi yitiriyorum

ay canım yaa böylesi de zor ama yatmak iyi gelecektir. teyzem de böyleydi ve ona da serum takviyesi yaparlardı. bulantına ishal eklenince çok susuz kalmışsındır şimdi sen. ama toparlarsın inşallah.

benim karnım çıkmaya başladı kızlar yaa, başlarda gaz falan diyordum ama şimdi sabah akşam inmiyo annemin bir kaç etek elbisesini falan aldım çünkü benimkiler acayip sıkıyor. işe giyecek şey bulmakta zorlanıyorum. alışveriş farz oldu. sanıyorum ikiz diye daha erken büyüyecek karnım. yavrularım iyi olsun, Rabbim üçümüze de sağlık versin de, dayanacağım artık

aysunayy canım kanaman durmuş, çok sevindim sen yine de dinlenmekten vazgeçme sakın

Kizlar eve ultrason mu alsak yaaa olmayacsk boyle
Zaten burada ha deyince dr da yok..
Tv izler gibi bakariz her gun.

Ilaclsr fazla geldi bana sanirim aklimi yitiriyorum

bende ilk gebeliğimde çok merak ederdim. Eşimde belki kalp atışlarını duyarım diye steteskop almıştı, arada karnımı dinliyordum, hoşuma gidiyordu. kalp atışalarına benzer bişeylerde duyodum sanki.

Canim cok tesekkur ederim. Dinleniyorum is vs yapmıyorum canim sagolasin

Oyyy demek bebisler buyuyo ki gobuste buyuyo kiyamam maşallah ucunuze de

Ikiz oldugu icin senin gobus daha csbuk buyur canim

Benim zaten gobegim vardi o yüzden hc bellli degil hnuz ama gobegim ve rahmimin oldugu yer baya sertlesti hissediyorum

Elbise olayini sorma cnm ne yapacagiz bilmem kışa gelcekya birde ne kaban olur ne bisey bize

ohhooo nisan anneleri ne kadar da çokmuş maşşallah allahım nasip ederse ben de sizlerden biri olacam inşallah:) hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim. 8. haftamı doldurmak üzereyim. aslında iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ne mide bulantısı ne başka bişey hiç bir belirtim yok. sadece lekelenmelerim var doktorumun da anlayamadığı... ultrasonda bir sıkıntı görülmüyor herşey normal, tedbir amaçlı rapor üstüne rapor alıp yatıyorum evde:) dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

inmiyo o göbek.. kızlar hep gaz falan diyince dedim benimki de gazdır ama yok... sabah akşam aynıı...

bende ilk gebeliğimde çok merak ederdim. Eşimde belki kalp atışlarını duyarım diye steteskop almıştı, arada karnımı dinliyordum, hoşuma gidiyordu. kalp atışalarına benzer bişeylerde duyodum sanki.

Steteskop ta iyi fikirmis
Kalbini duysak yeter
Bunu da dusuneyim ben

Zeynep hosgeldin canim bende buradsyim
2013 temmuz topiginden.
Iyi olmaniza cok sevindim.

Bulantin yoksa cok iyi canim benim de hc olmadi ve halada yok.acaba kotu bi seymi diye cok korktum baslarda ama oyle degil.
Sans aslinda.sende keyfini ciksr canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…