Cok gecmis olsun korkma serumlarla toparlarsin su kaybi tehlikeli nede olsakızlar bulantı, kusma ve halsizliğime 2 gündür ishal de eklenince öğlen doktora gittim.
44 Kiloya düşmüşüm bebek iyi çok şükür ama sen böyle idare edemezsin yatıralım 2 gün dedi.
Serum takviyesi yapacak, yarın ve cmt. hastanedeyim
Nice senelere insallah seneye minikinizle kutlarsinizayyy zaman nasıl geçiyor kocacığımla iki yılı devirmişiz. bugün evlilik yıldönümümüz. nice yıllara inşallah hayırla sağlıkla. inşallah bu son tek başımıza geçireceğimiz yıl dönümü
kızlarr bugün kontrolüm vardı miniğimi ve kalp atışlarını gördük şükürler olsun herşey yolunda hiçbir sorun yok o kadar tuhaf bir duyguymuşki gördüğümden beri yerdemiyim gökte mi hiç bilmiyorum
Gozun aydin canimm masallah bebsinekızlarr bugün kontrolüm vardı miniğimi ve kalp atışlarını gördük şükürler olsun herşey yolunda hiçbir sorun yok o kadar tuhaf bir duyguymuşki gördüğümden beri yerdemiyim gökte mi hiç bilmiyorum
Guzel haberlerle gel inşallah canim.Kizlar benimde bugun saat 11 : 20 de randevum var
Korku heyecan birbirine karismis durumda insallah
Hersey yolundadir dua edin nolur . Allahim kimseyi
Korktugu korkuya ugratmasin amin.
Mrb kizlar..dun aksam randevum vardi..9+3 ken gorduk bizim sipayi
2.83 cm ve 9+5 gun gosteriyor 2 gun onde yani..bi onceki kontroldede 3 gun ondeydi..dr gidiklayalim biraz dedi karimda titresim yapti..bebisim elini ayagini kaldirdi.inanin aglamamak icin zor durdum.tam eli havadayken foto aldi..kocaman olmus yaa..inanamadim..alahimmmm cok buyuksun tum isteyenlere nasip et bu duygulari yaabbim dedimm..kabizlik icn surup aldm cnku artik hemeroid olmak uzereyim..onuda atlatrm insallah yaa..kalp atslarini duyurduya bana guzel allahimm..cok rahatladm..darisi sizlere canlarimm..hep hayirli haberler yazalim insallahh..
Nice yillar canim
Oyle bizimde 3 yil oldu nasil gecti aci tstli gunler.
canım bugün daha iyisindr inşallah..
Canim dun ignemi oldum ilaçları ictim 9 da yattim sabaha kadar uyumusum
Kanamam kesildi.iyiyim cok sukur priorim
Cok tesekkur ederim canim. Sen nasilsin.
günaydın kızlar umuyorum hepimiz için güzel bir gün olur...
ben dayanamadım bu gun doktora gidiyorum umarım iyi haberlerle gelirim
içmde bir sıkıntı var..son zamanlarda hep kötü haber aldım
Zerdal'ım hatırlamaz olur muyum seni canım:) Çok sevindim seni gördüğümeEski topiklerde kimse kalmamış ama
Senin de hayırlı olsun canım hamileliğin.. Bebişi büyüttün demek, ne kadar oldu? Bizim ikizler geliyor kısmetseMide bulantılarım çok, çok da acıkıyorum, acıkınca daha fazla bulanıyor dolayısıyla sürekli yeme modundayım, file döneceğim yakında
Yarın kalp atışlarını duyacağız hayırlısıyla... Çok heyecanlıyım :18:
Çok öpüyorum canım seni. Sık sık görüşürüz artık inşallah...
kızlar bulantı, kusma ve halsizliğime 2 gündür ishal de eklenince öğlen doktora gittim.
44 Kiloya düşmüşüm bebek iyi çok şükür ama sen böyle idare edemezsin yatıralım 2 gün dedi.
Serum takviyesi yapacak, yarın ve cmt. hastanedeyim
Kizlar eve ultrason mu alsak yaaa olmayacsk boyle
Zaten burada ha deyince dr da yok..
Tv izler gibi bakarizher gun.
Ilaclsr fazla geldi bana sanirim aklimi yitiriyorum
ay canım yaa böylesi de zor ama yatmak iyi gelecektir. teyzem de böyleydi ve ona da serum takviyesi yaparlardı. bulantına ishal eklenince çok susuz kalmışsındır şimdi sen. ama toparlarsın inşallah.
benim karnım çıkmaya başladı kızlar yaa, başlarda gaz falan diyordum ama şimdi sabah akşam inmiyoannemin bir kaç etek elbisesini falan aldım çünkü benimkiler acayip sıkıyor. işe giyecek şey bulmakta zorlanıyorum. alışveriş farz oldu. sanıyorum ikiz diye daha erken büyüyecek karnım. yavrularım iyi olsun, Rabbim üçümüze de sağlık versin de, dayanacağım artık
aysunayy canım kanaman durmuş, çok sevindimsen yine de dinlenmekten vazgeçme sakın
ay canım yaa böylesi de zor ama yatmak iyi gelecektir. teyzem de böyleydi ve ona da serum takviyesi yaparlardı. bulantına ishal eklenince çok susuz kalmışsındır şimdi sen. ama toparlarsın inşallah.
benim karnım çıkmaya başladı kızlar yaa, başlarda gaz falan diyordum ama şimdi sabah akşam inmiyoannemin bir kaç etek elbisesini falan aldım çünkü benimkiler acayip sıkıyor. işe giyecek şey bulmakta zorlanıyorum. alışveriş farz oldu. sanıyorum ikiz diye daha erken büyüyecek karnım. yavrularım iyi olsun, Rabbim üçümüze de sağlık versin de, dayanacağım artık
aysunayy canım kanaman durmuş, çok sevindimsen yine de dinlenmekten vazgeçme sakın
bende ilk gebeliğimde çok merak ederdim. Eşimde belki kalp atışlarını duyarım diye steteskop almıştı, arada karnımı dinliyordum, hoşuma gidiyordu. kalp atışalarına benzer bişeylerde duyodum sanki.
ohhooo nisan anneleri ne kadar da çokmuş maşşallah allahım nasip ederse ben de sizlerden biri olacam inşallah:) hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim. 8. haftamı doldurmak üzereyim. aslında iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ne mide bulantısı ne başka bişey hiç bir belirtim yok. sadece lekelenmelerim var doktorumun da anlayamadığı... ultrasonda bir sıkıntı görülmüyor herşey normal, tedbir amaçlı rapor üstüne rapor alıp yatıyorum evde:) dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?