Merhaba anneler sizlere bir şey sormak istiyorum benim minnos mavişim emerken sol elini acip kapatıyor ilk baslarda önemsemedim ama sonra sadece emerken yaptığını anladım
bazı anneler merak etme "geeeel geeeel" hareketini yapıyordur dediler ama ben bunun refleks mı olağan birşey mi yada endişeleneceğim bir isaret mı bilemediğim icin size sormak istedim internette de birşey bulamadım.
Düşüncelerinizi merak ediyorum
dokme kismi cok eglenceli olacak da temizlik kismini dusunemiyorum ozellikle sivi gidalarinBebege baglı gulum. Belırlı bır zaman sınırı koymuyorum. Zamanla yıyebıldıgı mıktar artacak. Buna paralel olarak sut talebi azalacak. Guzel bır surec olacak ıkımız ıcın de
benimki de yakama yapisiyor ellerini agzima koyuyorCanım kesin birşey diyemeyiz yine doktoruna sor istersen ama şöyle söyliyim bizim kız da emerken eli illa bir hareket yapacak.. Ya yakama yapışıp bırakcak ya kulağını saçını çekecek yada baş parmağımı sıkacak.. Gerçi sadece sol el demişsin ama..
dokme kismi cok eglenceli olacak da temizlik kismini dusunemiyorum ozellikle sivi gidalarin
o konuda ne dusunuyorsun tatlim :)
Slm kızlar evi toplamaya başladim çocuklarla çok zor oluyor bu eve gelin geldim çıkacağım içinde çok üzülüyorum
supersinBenim için sorun teşkil etmiyor, onun için elimden gelenin en iyisini yapmaya calışmanın mutlulugu yeter bana canım
Ev bulabılmenize sevındım gulum. Tasınmak zahmetli iş. Kolay gelsin gulum.
supersin
mama sandalyesi,yer ve kiyafet uclusunu temizlemeye ok de
buzdolabi ortuler kapi masa her yer yogurt veya et sulu corba cok fazla bana
canım bebeği kendimize sabitleyeceğiz ya kemerle uçak kalkerken o kemer takılıyken nasıl emzirdin peki kemeri bağlamak zorunlu değil mi kalkerken yanımda eşim olacak zaten rica ederim o olur yanımda erkekler oturabiliyorsa o kısımda bende ilk defa bineceğim uçağa eymen bey rahat etsin die aldık uçak biletiEmzirdim. Emzik de verdim. Emzirme onlugu kullanabilirsin. Check-in'de bos yer varsa yaninizi bos birakmalarini rica edebilirsin.
emzirme önlüğü alacağım emzirmeyi deneyeceğim mutlaka biz kayseriden izmire gideceğiz kısmet olursa aktarma yok kısa sürer ama bebeği kemerimize bağlıyorsunuz dediler bilet alırken o zaman o kemer esnek birşey mi ben o kemer takılıyken bebeği nasıl emzireceğim o kısmı anlamadım adama da soramadım sorardım da eşim yanımdaydı adama ne saçma sorular soruyorsun diye başımın etini yer diye sormadım.sen emzirirken o kemeri açtınmı açtıysan uçağın kalkış anında tehlikeli değil mi o kemeri açmak..birde bebek arabası ile uçağa kadar gidebilir muyuz uçağa alıyorlar mı yoksa bagaja mı alıyorlar onu da tartıpGünaydın kızlar anneler ve minikler iyidir umarım herkes için güzel bir hafta diliyorum
Bizim okulda 2. Haftamız bugünde okula gideceğiz yarından sonra ara ara gıderim diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.
Uçak tecrübem çok fazla canım benım neler yasadım neler :))
Dış hatlarda ucacaksan online cekınde bebek için yemek secebiliyorsun. İç hatları bilmiyorum. Onun dısında ucakda bebekli anneler koridor kısmına ve acıl cıkış kapısınınbulundugu sıraya oturamıyor bebek için önde ve ortada bır yerde uyuduğunda hostes bebeğin uyuması için beşik monte ediyor emzirmeye gelince emzirme örtüsü kullana bılırsın birde ucakda boş yer varsa yanının boş olmasını rica edersin. Uçak kalkış inişde bebeği mutlaka emzir yada emzik ver bikeresinde benım kuzum tutmadı memeyi ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk.
Uçağın içinde battaniyeyle bebek sallamışlığım var benim sormak istediğin başka bişey varsa aklına takılan söyleye bilirim.
uçakta nasıl kaybettin hostesler sevmek için kaçırmıştırBikeresinde dış hatlar uçuyoruz uçakda oğlumu kaybettim aklım yerinden çıktı eşimle deli olduk neyseki bulundu öyle bir flim vardı izleyenler hatırlar çok kötü bir andı şimid gülüyorum hatırlayınca :)
göbek benim ki sallayınca bildiğin güzel göbek atıyorum yani:) acımıyorda ama alışkın olmadık bünyede göbek durmaz derler o hesap kemiklerimin sayılmasına alışkın biri olarak yadırgıyorum yoksa normal doğum yapmamış insanlarda bile belki daha fazlası vardır ama benim anne tarafım biraz safinaz cinsindencnan-1988
canım bende onu yazdım demin ama benim göbek degil midem kaldı midemde sert çok bende ağrı yaptı diye çok sıkamadım sezaryen benimde.
dişiniz hayırlı olsun tatlım sağlıkla inşallahDisi cikmisSoktayim...ne zaman cikti ki. On altta, 1 tane:)
Hirsizi 8 gune cikar demisti
iki ay önceleri aggu hakku hakkı gıı ğıı tarzı gırtlaktan seslerdi şimdi çığlık arada anne tarzı bir ses bkizlar bebekleriniz hangi sesleri cikarabiliyor?
iki ay önceleri aggu hakku hakkı gıı ğıı tarzı gırtlaktan seslerdi şimdi çığlık arada anne tarzı bir ses bilinçsizce tabi çığlık bazen sevinçten bazen sıkıldım diye bazen ağlıyor gibi ama yüksek sesle cazgır yani bildiğinkizlar bebekleriniz hangi sesleri cikarabiliyor?
benim kızımda yapıyo aynı hareketi olağan olduğunu düşünüyorum canım....Merhaba anneler sizlere bir şey sormak istiyorum benim minnos mavişim emerken sol elini acip kapatıyor ilk baslarda önemsemedim ama sonra sadece emerken yaptığını anladım
bazı anneler merak etme "geeeel geeeel" hareketini yapıyordur dediler ama ben bunun refleks mı olağan birşey mi yada endişeleneceğim bir isaret mı bilemediğim icin size sormak istedim internette de birşey bulamadım.
Düşüncelerinizi merak ediyorum
ev taşımak hemde bebekle allah yardımcın olsunSlm kızlar evi toplamaya başladim çocuklarla çok zor oluyor bu eve gelin geldim çıkacağım içinde çok üzülüyorum
Pekmez ve recelden yasini doldurana kadar uzak tutmak lazim. Tattirmasin. Anne bn sana liste vercem yemesi ve yememesi gerekenler diye. Sen ona gore yedirirsin de. Her onune geleni tattirmasin. İlla ki kotulugunu istemez ama bilincsizce yaptigi her yanlis zarar verici olabilir. Sakin olmakta fayda var tabi. Ben her konuda fevri olunca bu konuda da tutamiyorum kendimi.benim yanımda vermeye cesaret edemezler işte ne oluyorsa ben yokken oluyor...ayıp gerçekten ben başkasının bebeğini bile alıp sevemem ki bırak ağzına bir şey atıcam yesin diye...asla karışmam aklıma bile gelmez...
sen işe başlayacağın içinmi gelecek annen canım..
sağol canım...göstericem canım..şimdilik deliklerin bir sıkıntısı yok... kızızmın ayak hareketleri haddinden fazla iyi..
bakıyorum canım benim.. bir taraftanda iş bakıyorum... evde yapabileceğim yada erken eve gidebileceğim...aşırı sakinimdir..o yüzden patlamalarım çok büyük oluyor... yani eğer patlarsam o insanla bir daha görüşmem asla... dün tarhana malzemesi almış kv onları doğruyorum mutfakta oda bir sandalye çekti oturdu...yine sakince konuştum anne yoğurt yada başka şeyler veriyorsan verme kız huzursuz anlayamıyorum neyi olduğunu verdiklerinmi dokundu başka birşeymi anlayamıyorum dedim...veriyorsanda vermekten vazgeç daha çok küçük hem o yoğurtlar bize bile zararlı ki sen minacık bebeğe veriyorsun dedim... 6. aya girelim ben günlük mayalarım hem sen hem ela yersiniz,dedim... pekmezdi reçeldi herşeyden tatırıyormuş kahvaltıda...ama 1 damla dedi...olsun verme anne dedim...tamam dedi...kız kaç gündür gazdan kıvranıyor...ondanda korktu galiba benmi yaptım diye tırstı...vermez inşallah ...sağol canım benim düşünmesen böyle iyi olalım diye yol gösterirmisin... haklısın işte biraz sert konuşmak lazım... ama işte ben gemileri yakarım ayarım yok...dururum dururum sonra pis konuşurum etrafımda kimse kalmaz... pişmanda olmam yaptığımdan...
ben veriyorum canım günde 4 damla...
anne korsan geçmiş olsun...
geçmiş olsun canım...
maşşallah kuzucuğuna...çok tatlı bebğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?