2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım kesin birşey diyemeyiz yine doktoruna sor istersen ama şöyle söyliyim bizim kız da emerken eli illa bir hareket yapacak.. Ya yakama yapışıp bırakcak ya kulağını saçını çekecek yada baş parmağımı sıkacak.. Gerçi sadece sol el demişsin ama..

Bebege baglı gulum. Belırlı bır zaman sınırı koymuyorum. Zamanla yıyebıldıgı mıktar artacak. Buna paralel olarak sut talebi azalacak. Guzel bır surec olacak ıkımız ıcın de
dokme kismi cok eglenceli olacak da temizlik kismini dusunemiyorum ozellikle sivi gidalarin
o konuda ne dusunuyorsun tatlim :)

benimki de yakama yapisiyor ellerini agzima koyuyor

ogleyın cevız kadar bı patates haşladım sütümle yumsattım azcıkta zeytın yagı damlattım allahım ohlum nasıl öğürdü kustu meyvelerde hıc böyle olmamıştı

Slm kızlar evi toplamaya başladim çocuklarla çok zor oluyor bu eve gelin geldim çıkacağım içinde çok üzülüyorum

dokme kismi cok eglenceli olacak da temizlik kismini dusunemiyorum ozellikle sivi gidalarin
o konuda ne dusunuyorsun tatlim :)

Benim için sorun teşkil etmiyor, onun için elimden gelenin en iyisini yapmaya calışmanın mutlulugu yeter bana canım

Slm kızlar evi toplamaya başladim çocuklarla çok zor oluyor bu eve gelin geldim çıkacağım içinde çok üzülüyorum

Ev bulabılmenize sevındım gulum. Tasınmak zahmetli iş. Kolay gelsin gulum.

Benim için sorun teşkil etmiyor, onun için elimden gelenin en iyisini yapmaya calışmanın mutlulugu yeter bana canım

Ev bulabılmenize sevındım gulum. Tasınmak zahmetli iş. Kolay gelsin gulum.
supersin
mama sandalyesi,yer ve kiyafet uclusunu temizlemeye ok de
buzdolabi ortuler kapi masa her yer yogurt veya et sulu corba cok fazla bana

supersin
mama sandalyesi,yer ve kiyafet uclusunu temizlemeye ok de
buzdolabi ortuler kapi masa her yer yogurt veya et sulu corba cok fazla bana

Ay maviş Buzdolabı&heryer neden yogurt olacak kuzum

Oturt mama sandalyesıne, koy malzemeyı tepsisine. Üstüne, mama sandalyesıne ve yere doker en fazla.

Bu arada canım konu yontem ne olursa olsun bebeklerde yenı gıdalara karsı benzer tepkiler olabılecegı idi. Onu gozlemleyebılmek için videoları onermiştim

Emzirdim. Emzik de verdim. Emzirme onlugu kullanabilirsin. Check-in'de bos yer varsa yaninizi bos birakmalarini rica edebilirsin.
canım bebeği kendimize sabitleyeceğiz ya kemerle uçak kalkerken o kemer takılıyken nasıl emzirdin peki kemeri bağlamak zorunlu değil mi kalkerken yanımda eşim olacak zaten rica ederim o olur yanımda erkekler oturabiliyorsa o kısımda bende ilk defa bineceğim uçağa eymen bey rahat etsin die aldık uçak bileti

emzirme önlüğü alacağım emzirmeyi deneyeceğim mutlaka biz kayseriden izmire gideceğiz kısmet olursa aktarma yok kısa sürer ama bebeği kemerimize bağlıyorsunuz dediler bilet alırken o zaman o kemer esnek birşey mi ben o kemer takılıyken bebeği nasıl emzireceğim o kısmı anlamadım adama da soramadım sorardım da eşim yanımdaydı adama ne saçma sorular soruyorsun diye başımın etini yer diye sormadım.sen emzirirken o kemeri açtınmı açtıysan uçağın kalkış anında tehlikeli değil mi o kemeri açmak..birde bebek arabası ile uçağa kadar gidebilir muyuz uçağa alıyorlar mı yoksa bagaja mı alıyorlar onu da tartıp

uçakta nasıl kaybettin hostesler sevmek için kaçırmıştır

cnan-1988

canım bende onu yazdım demin ama benim göbek degil midem kaldı midemde sert çok bende ağrı yaptı diye çok sıkamadım sezaryen benimde.
göbek benim ki sallayınca bildiğin güzel göbek atıyorum yani:) acımıyorda ama alışkın olmadık bünyede göbek durmaz derler o hesap kemiklerimin sayılmasına alışkın biri olarak yadırgıyorum yoksa normal doğum yapmamış insanlarda bile belki daha fazlası vardır ama benim anne tarafım biraz safinaz cinsinden

kizlar bebekleriniz hangi sesleri cikarabiliyor?
iki ay önceleri aggu hakku hakkı gıı ğıı tarzı gırtlaktan seslerdi şimdi çığlık arada anne tarzı bir ses bilinçsizce tabi çığlık bazen sevinçten bazen sıkıldım diye bazen ağlıyor gibi ama yüksek sesle cazgır yani bildiğin

benim kızımda yapıyo aynı hareketi olağan olduğunu düşünüyorum canım....

kızlar oğlum doğduğundan beri biberon kullandık hep emzikte meme de emiyor üçü beraber devam ediyor arada meme emmeme oluyor ataklarda ama bugün ilk defa biberon emmiyor ben ise gidince babası buzluktan çıkan süt eriyince ısıtmış benmari usulü kokuyor bu süt içmiyor dedi aç ağlıyor dedi iyi gelin dedim ne diyeyim karakolda emzirdim savcı odasında kilitledim kapıyı.iş yerim sıkıntı yapmaz ama önümüz kış kaşıkla süt içilmez ki aç mı kalacak biberon mutlaka emmesi gerek neyse sütü de getirmişler zaten sütün bi kokusu var lipoz mu lipaz mı her neyse adı koku buzluktaki sütte daha çok artıyor bazı bebekler bu yüzden buzluktan çıkan sütü içmiyor hatta ama süt bozuk değil ve hep içti bu şekilde 3 aydır içiyor.2 gün babası baktı ben izmire gittim geldim 2 gün o sütlerden içti biberonla bende anlamadım.sütten sandım 3-4 poşet sütü kokuyor diye döktüm huylandım anne sütü içsin derken zehirlenmesin dedim.farklı tarihin sütlerini çıkardım hatta 13 eylül tarihli vardı onu çıkardım eskiden tadına bakardım bir damla şimdi şişeyi diktim resmen şekerli kendinden ama o koku bebekler alışık bana kötü geldi midem kalktı.anne sütü içmeyen biri olarak kendi sütümü de içmis oldum.onlar yedekti. oturdum ağladım resmen.5 aydır gece gündüz demedim damla damla sağdım saatlerce uykusuz kaldım 2 saatte bir kalktım emeğime mi yanayım çocuğun sütleri ziyan oldu ona mı yanayım bilemedim.hususi derin dondurucu aldım süt saklamak için daha borcu bitmedi.her gün 2 çanta işe gidiyorum pompa termos vs. derken sütü kaşıkla verdim içti sıpa kaşıkla da yarısı dökülüyor süt soğuyor iki saat.yutmuyor bazen ne bilsin emmediği için yutması gerektiğini unutuyor yavrum akıyor ama içti öyle demek sorun sütte değilmiş diye sevindim hatta şırıngayla bile verdim kedi yavrusu besler gibi kocaman bebeğe komik belki ama tek istediğim olabildiğince anne sütü alsın.sütün kokusunu eskiden duymuyordu şimdi duyuyor olsa kaşıkla da içmez öğürürdü çıkarırdı.sorun biberon memeyi de emiyor emzik de emiyor biberon ağzına girince bir defa bile emmiyor direkt olarak ağzında çiğniyor yan dişlerinin çıkacağı yerde dişlerini kaşıyor kabartıda yok aç aç uyumuş ağlamış ik saat yine emmemiş.gittim yeni biberon aldım başlıklar aldım.gerçi biberon ucunu verdim şişesi yokken ucunda yine emmedi mesele süt değil kesin biberon ucunu emmiyor.chicco nun şu kocaman biberonundan aldım anne memesi kadar genis su bardağı kadar birşey başlığı.bakalım onu emer belki diye birde 0 numara kullanıyordum hala 2 numara aldım küçük geliyor diye olmazsa babası kaşıkla verecek yada yine karakola gelecekler.bu güne kadar memeyi bırakmasın biberona alışmasın diye şu medela çalma biberon kullandım hep emmeden gelmiyor çekmesi çok zor ben bile zor çekiyordum.büyüyünce emmek zor geldi azcık içiyor açlığını bastırıyor ben işten gelince memeden emiyordu daha kolay normal biberonu da geceleri süt sağmış olursam üstüne uyanırsa genelde böyle olur o zaman veriyordum bakalım ne olacak.anne sütü içsin diye aylık ortalama 200-300 harcadık bu güne kadar allahım bana sabır versin.çok zor ne kadar zun yazmışım önerisi yada fikri olan varsa yardımcı olsun diş çıkaranlar var ateşi yok doktor diş yok dedi o zaman neden çiğniyor yan tarafıyla biberonu anlamadım çokta sakin bugün şükür iyiydi.gazı da azdı ama böyle yaptı gece de uyudu güzel.her günümüz diğerinden farklı geçiyor aç kalmasın diye yarım armut verim doktor görse 1 çay kaşığı diyordu ne yapayım aç mı kalsın verdim gitti yine

Pekmez ve recelden yasini doldurana kadar uzak tutmak lazim. Tattirmasin. Anne bn sana liste vercem yemesi ve yememesi gerekenler diye. Sen ona gore yedirirsin de. Her onune geleni tattirmasin. İlla ki kotulugunu istemez ama bilincsizce yaptigi her yanlis zarar verici olabilir. Sakin olmakta fayda var tabi. Ben her konuda fevri olunca bu konuda da tutamiyorum kendimi.
Korksun korksun. Cocuk agliyo kivraniyo, kenidini suclu hissetsin, ceksin ellerini kuzumun ustunden. Belki ise yarar da vermez yabanci bisey. Daha sindirim sistemi hazir degil. Gecen gun benim esim de yapti ayni seyi. Sofrada yogurt verdi kiza. Ev yogurdu ama kac gunluk yogurt. Yine ishal oldu yogurt yeyince, o da ayri konu. Naapiyosun dedim. Oyle her yediginden verme. Onunki daha ozenli olmali. Anlasalim dedim. Ek gidaya gecince benim verme dedigim hicbiseyi vermeyeceksin, bisey vermeden once de bana soracaksin uygun mu diye. Tamam dedi :) baska turlu esime de guvenemem. Kendisi cipsin tuzunu kizimin dudaklarina suruyor zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…