2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İyi geceler hatunlar. İnternetimizde sorun oldu giremedim. Bu arada sehir disindan misafir agirladim, kizceme gidip alisveris yaptim filan ek gida hazirliklarina, Bardak canak filan edinmelere basladik. Sizi de merak etmedim degil hani. Dis cikaranlar, mama sandalyesi alanlar, efenim bebislerin sagligi, sizlerin keyfiniz hep aklimdaydi. Gecmis de cok birikmis, yetisemeyecegim galiba. İnsallah hersey yolundadir. Var mi ekstrem bi durum kizlar??

Kemerlerin takılı olması emzirmeyi engellemiyor, bebek kucağında oluyor. Check-in işlemi sırasında yani havaalanına gittiğinizde size uçuş kartları verilirken boş yer varsa yanınızın boş bırakılmasını isteyebilirsin. Tabi ki eşinle oturacaksın. Ayrı bir kısım yok. Yanında emzik bulundurursun. Emmezse onu verirsin.

Ne tip uyku tulumu düşünüyorunuz? Bacaklı mı? Pamuklu mu? Belli bir marka var mı aklımızda. Teşekkürler

Bebek arabasıyla uçağa kadar gidebiliyorsunuz. Tartıp bagaja almıyorlar.

Canım kemeri esnerip emzirebilirsin ben öyle yapmıştım açmak istediğindede bebek kucagında oldugu için onu evde tutdugun gibi kavrarsın bebek arabasını uçağın kapısına kadar götürenilirsin kiloya girmiyor hatta belirtirsen indiğinde bebek arabasını kapıya getiriyorlar bagaja göndermiyorsun inerken iste mutlaka daha kolay bagaj beklerkeen koyarsın.

Tanger maşallah oğluşuna,nasıl da güzel oturmuş

Snowy dişi hayırlı olsun,büyüdü de dişi çıktı,ne güzel ateşsiz farketmeden çıkmış,darısı diğerlerine

Yarem21 kolay gelsin canım,yeni ev huzur versin.

masallah ne güzel oturuyor dimdik benim ki kambur gibi duruyor dik tutmuyor kendini daha rahat bırakıyor günde ne kadar oturtuyorsun canım nasıl alıştırdin adam olmuş da pantolon giymiş :)

canım bizim de altta iki dişimiz çıktı ama doktorumuz jel vs vermedi

Gunaydın hanımlar, keyıfler iyidir inşallah

Kış geldi buraya nihayet. Nasıl keyifli bir duygu bu üşümek:) Oglan da rahata erdı. Soguk ortamı bulunca güzel güzel uyudu, hiç sevmiyor sıcagı

Hırsızı kontrolden guzel haberlerle gelirsin inşallah canım:)

Hayırlı olsun aldıklarınız gülüm. Eşine de maşallah. Demek dogruları bilmek de işe yaramıyor her zaman, insan bile bile de yanlış yapabiliyor

Benim askım da gidip gelip "oglana ne zaman corba yapacaksın??? Kemikli et alayım mı???" Corba falan yapmayacagım diyorum. "Ne yiyecek bu çocuk o zaman" diyor

Tesekkürler canım. Sadece sık uyandı onun dışında birşey olmadı, hiç fark etmedim. Birkaç gündür oradaydı o diş

Sız nasılsınız?

maviş

benim oglum da aaaaaa ıııııı diye birde yazamadıgım aayip sesler cıkarıyor şimdide yeni huyumuz dudakları öne cıkarıyor sanki öpecek gibi ama damaklarımı kaşınıyor bilemedim seninki neler yapıyor?

canım vakit olmuyor ki ama dün konuşmamızda sonra sadece dört durak yürüdüm işten erken cıkıyorum ya vaktim oluyor ama yoruldum çok altı ay evde olunca hamlaşmısım
ama egzersize de başlayacagım

simdiden bardaklari,tabaklari cekiyor,deviriyor her gordugunu mutlaka karistiracak
onun icin ben oglumu taniyorsam ki 24 saat her anini gozlemliyorum o yogurdu onundeki tepsiye doker eliyle de ustune pat pat vurur her yere sicratir cok net
bakalim neler yasayacagiz
annesi icin ne planlari var

günaydın arkadaşlar Arasın tırnaklarının kenarındaki etlerinin derisi kalkıyor acaba vitaminsizlikten mi oysa trio-acde3 kullanıyoruz niye oluyor acaba
snowyy ogluşun diş çıkarmış hayırlı olsun darısı bize sancısız inşallah...

günaydın kızlar
sabahı zor ettik kızımla valla...hiç böyle huysuz olmamıştı...sallamakta kar etmedi... gazı mı vardı neyi vardı hiç anlamadım..sabaha akrşı 5 gibi uyumuşuz ...salona yorgan serdim üzerinde emerek uyudu bend edalmışım..15 dakika sonra çığlığıyla uyandım.. uyku semesi anlamadım bende bağırmışım...sonra kızım benim sesime daha çok ağladı... ayyy sinir oldum... korkuttum bide yavrumu...
Masallah kuzuna canim. Alerjisi gecmis olsun, insallah kaynagini bulursunuz.

Ben de yuruyunce hersey kolaylasacak diyorum. Cok korktum gun boyu yazdiklarindan. Aklima gelecek seyler degil. Cok dikkatli olmak lazim cok...
şimdi koyduğumuz yerde duruyorlar canım... ayaklanınca peşlerinde koşturmak gerekiyor...çok meraklılar öyle sıcakmış soğukmuş yanarım düşerim demeden atılıveriyorlar herşeye... Allah korusun...
dişiniz hayırlı olsun....8. gün oldumu :)
kardeşinde mutlu mesut olsun..bir yastıkta kocasınlar...

Yemesi duzene giriyor. Artik guzel kilo alir insallah canim.
6 kilo 250 gram olmuş.. boyuda 63 cm...

geçmiş olsun canım...dün doktorada bana ek gıdaya geç dedi...liste gibi bir şey verdi başlangıç olarak...bende takip edicem alerji yapan bir gıda varmı diye...

di mi...şanslılar..kızımla dolu dolu 2 gün geçirdim... yorucu olsada çok güzel bir duygu...çok özlemişim yavrumu...benim kız okadar dönmüyor hala...sağa sola ancak...hayırlısıyla bu günlerde geçecek...

hayırlııs bakalım...Allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah....

Gunaydin kizlar bu 19.hafta atagi kendini 21.haftada gostermis olabilir mi?
mahvoldum bittim
memede uyuyor oglum emzirip koyuyorum en gec 1 saat sonra ih ih ihhhh
cok sukur ki gun dogdu
memede uyurdu hep 2 gündür ne yedi ne emdi..sabahlıyoruz bizde...

hayırlı pazarlar arkadaşlar ben oğluşa mama sandalyesi aldım salıncaklı bizimki çok sevdi mama yemediği zamanlar oyuncakları önüne koyuyorum oynuyor sallanmayı da sevdi
güle güle kullansın bebeğin... çok amaçlı değilmi hatta arkası yatak pozisyonuda alıyor ondan mı aldın...

kızlar beşik kertmeleri yapılmış şimdiden benim gelin kız da buEki Görüntüle 1242870
amaninnn...
maşşallah ikisinede nazard eğmesin...

dün tartıldı 6 kilo 250 garm geldi ..3 kilo doğmuştu... doktor sorun yok diyor bende takmıyorum kilosunu artık..sağlıksız olsa kilo milo düşünmeyiz... şükür bir sorunları yok...

o ağlamayı duyupta kendi haline bırakan varmıdır acaba...

benim kızda akşama kadar ıkındı kıpkırmızı.... zeytin yağı içtikten sonramacun gibi yaptı...bu aralar yine gazlılar anlamadım gitti...

cnm bize de bir ozet gecer msn?
cok hayir duasi alirsin
canım özet geçmekten ziyade çoğu görsel şeyler kaçan nesneyi çıkarmak anlatılınca anlaşılabilrmi bilemiyorum... görmek daha açıklayıcı olabilir... ama diğer bildiklerimi anlatırım tabiki...Allah korusun ne zamn lazım olacağı belli olmaz...

HIRSIZI
çok güldüm vallahi bu duruma sıpaya bak sen şimdiden başlamış içinden geliyor işte
erkek her yaşta erkek...dürtülerimi nedir çeken ...bebekken başladılar karşındakinin kız olduğunu nerden biliyorsun iç güdü hormanalr :)

ayda 2400 gram mama yiyor 3-4 saat arayla 120 cc ... çorba çok karışık olur tek gıdayla başla istersen...

HIRSIZI

1 yaşındaki kardeşim mi vefat etti ben mi yanlış anladım canım eger oyleyse sanırım çok olmuştur
canım annem 38 yaşında bir doğum yaptı... ben 18 yaşındaydım kardeşim doğduğunda... down sendromuydu ve rahatsızdı... tam doğduğu gün doğduğu saatte doğum gününde öldü...

canım emerken çoğumuuzn beeği bir hareket yapıyor... belki emerken öyle durmup ememk yerine daha rahat ediyorlardır o hareketi yaparken.. hiç eli kolu sabit emen bebek yoktur heralde...

ogleyın cevız kadar bı patates haşladım sütümle yumsattım azcıkta zeytın yagı damlattım allahım ohlum nasıl öğürdü kustu meyvelerde hıc böyle olmamıştı
ayyy ben bile yemem ki onu çocuk haklı ... :)
patates biraz daha macun kıvamındaya.. yutarken boğazına yapışanları indiremekte zorlanıyordur midesine... boğazına yapışanlar yüzünden öğürmüştür... işte bu refleks bebeklerin boğulmasını engelliyor...

canım benim kızda çiğniyor biberonu...zorla içiriyoruz bazen... sen çok acıkmasını bekle... sürekli ağzına birşeyler tıkmaya çalışma çocuğun...armuttan rahatsız olmuyorsa yedirdiğin miktarda sorun olma en azından bir şeyler yemiş olmuş...canını sıkma o kadar ya... kolay değil biliyorum.. bizde neler neler yaptık anne sütü alsın diye... halada yapıyoruz...morganapril bana önerdiği kaşık biberon var... ben almadım ama sen deneyebilirsin belki...

dün doktorun yanında üstüne basa basa sordum herşeyi anlamamış gibi yapıp 2 defa tekrarlattım doktora...eşim iyice anlasın diye...yutabildiğini görünce vermeye devame diyorlar... ama yuttuğu şey mide bağırsaktan geçerken ne sıkıntı çekiyor yavrucaklar...
Eki Görüntüle 1244073 Buda benim minnakım ilk kez pantolon giydi oturuyor
maşşallah kuzuna nazar değmesin...

Son düzenleme:
Ne tip uyku tulumu düşünüyorunuz? Bacaklı mı? Pamuklu mu? Belli bir marka var mı aklımızda. Teşekkürler
banaablamın çocuklarından kaldı pamuklu ayaklı bir taneside ayaklı değil ama oda kendinden eldivenli bunları kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…