2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet canım hayırlısıyla iki hafta sonra gelmeye başlar tahminlerr
aynen ama ben 3 hafta sonra gitmeyi planlıyorum.önce sizinkileri duyarım artık.
aynı evrelerde aynı şeyleri aynı heyecanla beklemek harika bir duygu
buradaki ortama bayılıyorum
bende birden panik oldum .acaba gördümü diye :) bu arada 2 hafta sonra kesin sölerim dediyse bugün bişeyler hissetmiş olabilir doktorun

valla bana dedi ki oğlumuzun da bilgilerini yazalım bilgisayara dedi sonra daa aaa ben demedim valla allah söyletti dedi..ben ıkı hafta sonra söylerim dedi:)

ama ben kız hissediyorum sanki yaa

valla bana dedi ki oğlumuzun da bilgilerini yazalım bilgisayara dedi sonra daa aaa ben demedim valla allah söyletti dedi..ben ıkı hafta sonra söylerim dedi:)

ama ben kız hissediyorum sanki yaa

ilk bebek mi ? :)

iyi doktorlar anlıyor cinsiyeti erkenden. ama sölemiyorlar
sağlıklı hayırlı bir can gelsin evinize inşallah :) benim 6 yaşınd akızım var . gönlümden erkek geçiyor . ama tek derdim şu an sağlıklı hayırlı bir evlat :)

canım benim de ıkınci bebeğim benim de 4 yaşında bir kızım var....
allahtan hayırlısı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

Ben de cok kararsizin testler konusunda, kizimda hepsini yaptirmistim cünkü yaptirilmasi gerektigini düsünmüstüm. Ama simdi, ne olursa olsun bebegimi aldirmayacagima göre gereksiz geliyor. Ama biryandan da eger bir sikinti varsa psikolojik olarak hazirlanmis olurum, yoksa da acaba diyerek bosuna endise etmemis olurum diye düsünüyorum:/

merhaba kızlar...
1 ağustosta transferim gerçekleşti ve 12 ağustosta hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
bebişimin doğum tarihi 22 nisan.

7+3 olduk bugün.
kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor.
sizde de olmuş muydu?

Merhaba hosgeldin.
Hatırlıyorum seni temmuz 2013 topiginden bende oradaydim

Benimde oluyordu o haftaoarda canim..endiselenme normal.

iyi akşamlar herkese.aranıza yeni katıldım. 7+4haftalık hamileyim bende.3.5 yaşında bi oğluşum var.benide eklerseniz sevinirim.bu arada BEYAZMELEK bursalısın sanınrım.bende dr arayışındayımda jaşe hanım hangi hastanede şuan ve memnunmusun

merhabalar!!! öncelikle aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniiiizzzz diyorum... Allah bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza almayı nasip eder inş. ben de normalde haftaya gidecektim doktoruma. pazartesi yolculuğa çıkacağım için yarın başka bi doktordan randevu aldım. daha kalp atışlarını duymadım. inş duyarım çok merak ediyorum nasıl gelişmiş bebişim... doktora gitmeye bu kadar hevesli olacağımı hiç düşünmezdim. yarın olsa da gitsem diyorum hemencecik. inş minik pıt pıtlarını duyarımmm. dua edinnnn....

bende aranıza yeni katıldım. aranıza alırsanız çok mutlu olurum
yaş 30
sat 8 temmuz
ankara
bdt 17 nisan

maşallah. canım senin bebiş biraz göbüşlü mü ne
canım bu hafif yan dönmüş sırtı gibi yani yüzü karnımın içine bakıyor...
topmbiş ama gününden önde:))
maşallah kuzumaa

canım benim doktorum özel muaynehanesi var umi plaza da doğumları ve yatışları da acıbadem de yaptırıyor canım

Gunaydin persembe gunu doktora gittim kalp atislarini duydum cok guzeldi. İdrar yolu enfeksiyonu varmis. Normalde 8 haftalik olmadan antibiyotik verilmiyor dedi. Ama cok var vermek zorundayim dedi. Henuz almadim ilaci ama sikinti olmayabasladi bugun esime al dedim.

Kizlar gunaydin.Sabah camasirim az az iki yere islanmis.ayni idrar yogunlugunda cok sivi yani.rengi yokgibi.progestan kullaniyorum alttan acaba ondan mi bilemedim.yarim saat sonra falanda tekrar sileyim bakayim dedim.bu sefer kremsi geldi azicik.artik heralde o haptan cikandir.telaslanmicam diyorum ama elde degil.

evet cnm haptan. çünkü bir kısmı geri akar, telaşlanacak bişi yok. hayırlı bir gebelik dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…