2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Anlaştığımız bakıcı 3.ye hamile kalmış,şansa bak.pofff.

Sansin bu kadari yani Yine de yeni birini bulana kadar size destek olur sanirim.

bende hamililiğimde anlaşmıştım oda 18 yaşında çocukları var 3. ye hamile :)

Masallah. Kac yasinda bu hanim? 20 de ilk cocugunu yapsa 38 yasinda. Iyi cesaret. Ben oglum 20 oldugunda 54 olacagim. Iyi gunlerini muruvvetini goremem diye ic cekiyorum (hos yarina sag cikacagimiz mechul de), daha yasli anne olan da varmis:)

evet millet 18 inde başlıyor doğurmaya biz 30 da :) 1 tane zor doğurduk onada bakarken yorgunluktan bi hal oluyoruz millet çifter çifter doğuruyor :)sorma bende çok düşünüyorum ileriki yaşları ama allah hepimize evlatlarımız ve eşlerimizle sağlıklı sıhatli ömürler versin bu günümüzü aratmasın ...

bizimde oda bitişiğimizde bende ayırayım o zaman...

Amin insallah canim. Bazi seyler genclikte olacakmis. Bilsem bu kadar tatli oldugunu yillarca ayak diremezdim:)

kesinlikle katılıyorum önemli olan eşler arasındaki uyumsuzluk onu halledersen herşey yoluna girer..

Bence de zorla söylediklerini bize de aktarırsan seviniriz canım:)bu dediklerine uyuyor kuzum 2 hafta sonra ayırayım bende sizede maşallah mis mis koklaşıp uyuyun nasıl olsa bir kaç yıl istesekte yataklarına almazlar bizi...

Amin insallah canim. Bazi seyler genclikte olacakmis. Bilsem bu kadar tatli oldugunu yillarca ayak diremezdim:)
aynen ben eşim istediği halde hep erteledim evliliğimi 8 yılı bitirdi kızımız geldi dediğin gibi çok güzel bir duygu ama evlilik oturmadan çoluk ocuğa karışan çoğu kişininde sıkıntısı bitmiyor.

Bizim bakıcı 25 yaşında,2.çocuk 9 aylık,şimdi 3.ye hamile.ben de ilkini 34 yaşımda doğurdum.2. Çok gözümde büyüyo,maddi de büyüyor,bakıcının çok paraya ihtiyacı vardı,o da şaşkındı.bem 2.yi yapmasam derken o 3.yü yapıyo bile valla.

bizimde oda bitişiğimizde bende ayırayım o zaman...

Çok rahat edersin.bir de eşimle çok duygulanmıştık,ayy geldi de artık kendi odasında yatıyo kızımız diye

Oyle evet. Etrafimda cok var evliligin ilk yillarinda bebek sahibi olup ayrilan ya da ayrilma noktasinda olan. Cocuklara yazik oluyor.

Oyle evet. Etrafimda cok var evliligin ilk yillarinda bebek sahibi olup ayrilan ya da ayrilma noktasinda olan. Cocuklara yazik oluyor.
aynen canım geçen gün arkadaşımı aradım içim acıdı 12 günlük bebeği var geçen sene evlendiler hemen hamile kaldı eli doğum yapalı 7 gün olmuş sezaryanlı annesi hastaymış eşinin anneside işim var demiş yapayanlız kalmış eşi eve gelince yorgunun uykusuzum demiş eşiyle tartışmışlar kızı yere savurup evden kovmuş sen git ben bakarım falan demiş vallaha şok oldum ben eşim işten yorgun geliyor şimdi bile o kızımıza bakıyor oynuyorlar bende hem onlarla konuşup hem burayı takip ediyorum .

Yuh ya,insan değil o bence

Cok uzuldum O kadar tanidik ki bu ilgisiz ve sorumsuz es ornekleri...

Benim esim de isten gelince ilgilenir. Zaten sabah goremiyor, aksam da cocuk 7.3-8 gibi uyuyunca birbirlerine hic zamanlari kalmiyor.

Benim yaramaz 8 de uyudu. Esimin gelmesine daha yarim saat var. Ikinci ogretimlere dersi var. Yorgunum ama onu bekliyorum. En azindan goreyim, yemegini onune koyayim...

aynen o kadar çoklarki insan kendi mutluluğunu söylemeye çekiniyor eşide benim çalıştığım iş yerinin başka şubesinde ben onun üstüyüm benden bir tırsıyorki kızda abla sen uyarırımısın diyor bana arayada girmeyi sevmem bende haberim yok gibi bana eşim yardımcı sende oluyorsun dimi gibilerinden bir kaç nasihat verdim iş yerinde benden çekinir evde karısını eziyormuş üzücü ama bende yapı olarak kimseni arayapıcı yada bozucusu olmayı sevmiyorum bu sebepten çokta böyle sorunlu insanlarla görüşüp yüz göz olmak istemiyorum çünkü ister istemez duydukça üzülüyorum.

Gunaydin canlar, guzel bir gun olur insallah

Kuzum dun gece guzel uyudu. Sagi solu belli olmuyor artik

Hava da kapali, yagsa da guzel bir yagmur izlesek:)

birde böyleleri iyi olursa allahtan kötü olunca kuldan bilirler.

Orasi oyle de bile bile susamiyor insan. Esinin kuzenimi aldattigini ogrendim kardesim araciligiyla. 4 cocuklari var bu arada, benden buyuk kuzenim. Atladim arabaya adanaya gittim. Solugu evlerinde aldim. Anlattim bildigimi...

Netice 2 yildir gorusmuyoruz onlar hala evli, adam aldatmaya devam ediyor. Insan ders aliyor olan bitenden ama. Simdi olsa susabilir miydim diye kendime soruyorum. Hic sanmiyorum...

Aynen canım insan zarar vermekten korkuyor. Zaten ara vererek veriyorum ama işte annelik :)
Çok sağolasın cnm
canım istesende zarar veremezsin...herşeyiyle ilgilenip gözünü üzerinden ayırmıyorsun...sen ancak sevgiden ilgiden bunaltırsın çocuğu olacağı o...

hayırlısı canım ...yavrunun içeceği sütte o kadar mış...bendemi pompayı satışa çıkarsam... bir ihtimal ablamın bebeği olursa diye saklamayı düşünmüştüm ama ablamında evlenmeye niyeti yok...

Anlaştığımız bakıcı 3.ye hamile kalmış,şansa bak.pofff.
şansa bak...ama hamile olması etkilermi ... bir süre bakabilir mi ki...

bende dün aynı şeyi düşündün erken anne olsaydım belki 2. yide yaprdım dedim ama Allah bilir zamanını ..demekki kısmet bu zamanaymış...geçen bir bayan metroda yanımdaki oğlanı kaldırıp hamile olduğunu söyledi oturdu... midesi bulanıyormuş bende nanali şeker verdim bana iyi gelirdi bulantıda... biraz konuştuk...45 yaşındaymış ilk bebeğiymiş... kızı olacakmış...istedikten sonra Allah ta nasip ederse o yaşta bile tadılması gereken bir duygu...Allah isteyen herkese nasip etsin...

vicdansız...nasıl bir kalp var bu insanlarda anlamıyorum...7 kat yabancıya söylesen Allah rızası için bakarda evin içindeki eşim dediğin insan düşmanın yapamayacağı kötülüğü yapıyor...insan kedisine köpeğine kıyamaz...karşındaki çocuğunun annesi ...nasıl bir anlayış bunlarınki yaaa...

canım aldatma konusunda bende susamam biliyorsam arkadaşım yada akrabam söylerim ama bende en basitinden kuzenimin lisesi bizim iş yerine yakın geçerken baktım sigara içiyor okula yakın bir benzinliktede öğr. sigara diye verip başka alışkanlıklara sürüklendiğini duymuştum teyzemi aradım dedim gördüm böyle bir konuda duydum artık delikalı oldu gerekirse içtiğini bildiğini söyle sigarasını sen al koy cebine başkasının verdiği bir şeyi içmeye kalkmasın nasılsa anne baba sizde içiyorsunuz diyecek bir şey yok dedim benim oğlum içmez etmez dedi anneme beni şikayet etti :)ama şiddet varsa ve eş çekiyorsa ben böyle mevzulara girmem birde ben huzursuz geçimsiz olan insanlarla tercih olarak görüşüp arkadaşlık etmiyorum eninde sonunda ya sanada sıçrıyor ya aralarına girmek durumunda kalıyorsun insanlar bir değişik olmuş.tamamen konuya göre değişiyor mesela burada sokakta yaşayan bir kadın vardı çocuğuyla muhtarlıktan kaymakamlığa uğraştım onlar içinçevremden eşya topladım bu tarz sosyal şeyleride severim neyse çok uzun oldu :)

işte bende senin gibiyim bu huyumdan dolayı çok iş değiştirdim çok insana yardımcı olayım derken , kötü oldum... Annem o yüzden bana herşeye maydonoz olma der...sen susarsan ben susarsam doğru bildiğimi söylemezsem benim insanlığım nerde kaldı... elbet bir gün böyle olduğum için işe yararım diyorum kendi kendinme...

:) hırsızı iş yerinde bende bu konularda çok işe yaradım çalarn çırpanları buldum bıçak çektiler işyerinde yanlızken kapıyı kırdılar bir başkası 160 bin tl çaldı onuda buldum başka bölgedendi çocuk hapse sonra merkezde bu işlere bakanda bana diyorki niye daha önce bulmadın diye kızıyor kendi işi ya oda işten çıkarıldı çalışanların içinde tek bayanım susamadığım şeyler yüzünden kimlerden nelr çektim ama diremdim şükür 10.yılım aynı yerde artık patronlar bile biliyor beni :) şirkette tek lise mevzunuyum herkez ünv. mevzunu ama onlarda azda olsa fazla alıyorum sonuçta dürüstlüğüm takdir gördü canım inşallah seninde görür.hırsızı doğru söyleme konusundaki yorumunu üstüme hiç almıyorum çünkü benim için konu ve kişiler önemli susamadığım şeylerde var görsem kafamı çevireceğim şeylerde bunlar tamamen herkezin tercihi mesela bir kavga görürsem polisi arar oradan uzaklaşırım karışmam ama bir kaza görsem hem ambulans arar hem yardım ederim sonuçta herşeye atlamamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…