2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Çok haklısın kotlarım bacaklarımdan çıkmıyordu dün sinemaya gidecektik bir deneyim dedim üzerime tam oturdu ama düğmesi bile kapandı :)zamanla oda gidecek inşallah

ayyy valla gelsem de yesek iki lafın belini kırardık bebişlerde oyun oynardı belki :)

çok tatlı ve pozitifsin canım dur bende hayalimde sıkmaya çalısıyım yanaklarını belki işe yarar ama önce hayalimde iki tokat atsam çok rahatlardım

Merhaba Kızlar ; Uykudan konusulmus bende size bir soru soracaktım bu konuda denk geldi .. benim kız uyandıktan en fazla 3 saat sonra tekrar uyuyo ancak o kadar oyalayabilirim uykusu geliyor çok huzursuz oluyor mecbur uyutuyorum doktora soracaktım dün aklımdan çıkmıs.. gecede en fazla 3 kez uyanıyor emip tekrar uyuyor... aksam 8de yatar sabah 7de kalkar bu çocuk çok mu uyuyor

snowyy bu arada sürekli helva yapıyorsun bu aralar bide hala kilo veriyorsun bu nedir ya :)

Canim bir sor acaba Kerem 1 dk duruyor mu diye Minderine koyuyorum bir saga kaciyor bir sola. Aksama kadar onu kovaliyorum. Nasil yorulduysa 6.3 da yatti. Ben de biraz haber bakip yatacagim, hic esimi bekleyecek enerjim yok:)

Normal uyuyor canim. Seninki yine 3 saat dayaniyor. Benim minik 2 saatte bir uyuyor. Gunduz uykusu 4 saat gece uykusu 11 saat. Endise edecek birsey yok

sınav daha açıklanmadı ama geçici bir işe girecek ne olduğu önemli değil evde bunaldı iyice saat olarak rutin devamlı var ama yatağında dönmüyor ki kucakta bile durmuyor öğleden sonra saat 3 te uyandı ise 6da 4 te uyandı ise 7de yatıyor 3 saat uyanık kalıyor arada yani ama biz aynı saatte yatırsakta o 15-20 dk uyumuyor ve uyuduğu saat farklı 3 te yattı 15 dk uyuyor uyanıyor uyumuyor aglamaktan morarıyor gözünden akan yaşları görsen yada 2 saat uyuyor bugün 4 defa uyumuş sabah ta aynı saatte kalkmıyor yatağına koyup ninni yada pış pış yapıyorduk yan yatırıp uyuyordu saat 6 ile 7 bucuk arası işte diş sıkıntısı yok gazı derken şimdi 45 dk uyku döngüsü var ya hafif uyku ağır uyku kısmı yarım saatte bir uyanıyor

kızlar konuşuldu mu bilmiyorum. uzun zamandır takip de edemiyorum. geçmiş sayfalara şöyle bi baktım göremedim. kızımın 6. ayı bitmek üzere. eşim dışarıdan mama falan almak istemiyor. mecbur evde bir şeyler yapacağım. muhallebi tarifi olan var mı? doyurucu ve besleyici bir tarif lazım. internetten araştırdım ama burada farklı tarif uygulayanlar varsa onlardan da yararlanmak isterim.

Benimki de öyle bu aralar.bugun mesele birde yattı uç buçuk ta uyandı.çorbasını yedı biraz oynandı ben uyumaz sanıyorum huzursuzlandı emzir dim uyudu bır saat daha.şimdi bidaha uyudu.gecede 2 kez uyanıyo emip yatıyo sekiz kadar.bu ara böyle buda uyuma atağımı nedir.

iyi akşamlar herkese bugün gün boyu elektirik yoktu biz de oğluşla sıkıldık dışarı çıktık hava yağmurluydu ama oğlum gezintiden çok hoşlandı yağmurlu havaları daha çok sevdik

aynı şekilde bu aralar az ve sık uyuyoruz uykumuz gelince huysuzlanıyoruz ve çığlık atıp ağlıyoruz

Selam kızlar

Yarın ve pazar günü kişisel gelişimle ilgili eğitimim var,ilk kez kızımı bırakıcam,kv bakıcak sağolsun,işe dönmeden önce prova gibi olucak,bakalım nasıl geçicek.alışmam lazım benim de.
Onun dışında iyiyiz şükür kuzumla,uyku eğitiminden beri ciddi düzelme var,geceleri daha az kalkıyor,en azından 2 saatte bir değil artık.
geçmiş 1 gün bakmasam baya birikiyor,inşallah herkes iyidir.

evet canım 3 saat cok bile o ankı durumuna bağlı olarak 2-2.5 saat sonra tekrar uyut hala cabuk yoruluyorlar

herkes uyutmus bebıslerı kaçmıs anlasılan. bız 10.30da anca uyuduk. annesi uyusun diye basında beklerken emeklemeyi bile bilmeden yataktan inip yatagın kenarına tutunarak çarsafla oyun oynayan canlıya bebek deniyor yada bebek denebiliyor muben doğurmasam uzaylı diyecem ya ne bu enerji tükendim valla

maşallah canım ne güzel darısı basımıza inşallah tüm gece deliksiz uyuyacağı günlerde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…