geçmiş olsun canım onlar bir yerlerini kıracak çizecek koşarken düşecek hepsini atlatacaklar ama bizim hep içimiz acıyacak ..Hic durmadan agladi ve kolu yaninda oylece kaldi . Koluna dokununca daha cok agladi ve elini hic kullanamadi
Eline sağlık ben yiyebilirim bu aralar felaket tatlı istiyor canım:)zayıflayım dedikçe olmadık şeyler yemeye başladım..
yok değiller ben henüz oje sürmeye kıyamam bezelye parmakalrındaki minnak tırnakalrına...bebekelrin heryeri minyatür ya her tarafları tatlı kuzuların yaaa...öpmelere doyamadığım kuzumHırsızı o ayaklar ELA nın mı çok tatlılarr
Helva kavuruyorum, 15 dk ya hazir olur. Gelin agziniz tatlansin:)
Canim kendi evin olmazsa duzen cok zor. Ben memlekete gidince gun sayiyorum donmek icin. Yatmasi kalkmasi hepsi sikinti. Cok iyi anliyorum seni. Gunu kurtarir cozumler buluyorsun suan.10 aylik gec olmaz. Kurarsiniz duzeninizi. Gec olsun guc olmasin demisler
çok tatlı ve pozitifsin canım dur bende hayalimde sıkmaya çalısıyım yanaklarını belki işe yarar ama önce hayalimde iki tokat atsam çok rahatlardıminşallah canım bak aylar geçti çoğu gitti azı kaldı...eşin gelirde evinde rahat rahat bebeğini büyütürsün...bana da ilk zamnlar öyle oluyordu yüzünü görsem sinirlerim zıplıyordu..sonra dedimki... sen bu suratı sürekli görcen...ne yaparsa yapsın sürekli muhattap olcan...hayalimde tuttum yanaklarından uyyy uyyy diye sevdim sonra sinirim minirim kamadı...daha bir yakınlaştım eskisinden daha çok ilgilendim ,annecim annecim diye diye döndüm etrafında...kabullendim sonra... hala gıcık ama gıcıklığıyla kabullendim...en azından sinirlerim düzeldi...
snowyy bu arada sürekli helva yapıyorsun bu aralar bide hala kilo veriyorsun bu nedir ya :)
Merhaba Kızlar ; Uykudan konusulmus bende size bir soru soracaktım bu konuda denk geldi .. benim kız uyandıktan en fazla 3 saat sonra tekrar uyuyo ancak o kadar oyalayabilirim uykusu geliyor çok huzursuz oluyor mecbur uyutuyorum doktora soracaktım dün aklımdan çıkmıs.. gecede en fazla 3 kez uyanıyor emip tekrar uyuyor... aksam 8de yatar sabah 7de kalkar bu çocuk çok mu uyuyor
sınav daha açıklanmadı ama geçici bir işe girecek ne olduğu önemli değil evde bunaldı iyice saat olarak rutin devamlı var ama yatağında dönmüyor ki kucakta bile durmuyor öğleden sonra saat 3 te uyandı ise 6da 4 te uyandı ise 7de yatıyor 3 saat uyanık kalıyor arada yani ama biz aynı saatte yatırsakta o 15-20 dk uyumuyor ve uyuduğu saat farklı 3 te yattı 15 dk uyuyor uyanıyor uyumuyor aglamaktan morarıyor gözünden akan yaşları görsen yada 2 saat uyuyor bugün 4 defa uyumuş sabah ta aynı saatte kalkmıyor yatağına koyup ninni yada pış pış yapıyorduk yan yatırıp uyuyordu saat 6 ile 7 bucuk arası işte diş sıkıntısı yok gazı derken şimdi 45 dk uyku döngüsü var ya hafif uyku ağır uyku kısmı yarım saatte bir uyanıyorCanim oncelikle hayirli olsun. Gelecek ay esim is basi yapacak demissin. Gozuuz aydin.
Uyku kismina gelirsek, cocuga duzen lazim canim. Bugun salladik uyudu, yarin pispisladik. Bugun yerinde uyudu, yarin kucagimizda. Bugun 8 de uyudu yarin 9.30 da...
Bu duzensizlik sizden cok cocugu yorar. Ne olursa olsun ayni rutini takip etmeniz lazim. Saat 8 i uyku saati olarak belirlediyseniz enerjisinin dorugunda&oyunun ortasinda bile olsa maksimum 30 dk rotarla yatagina goturun. Uyumaz doner durursa aman uyutayim diye kucaga almayin. Nasil uyuttugunuzu tam bilmiyorum. Ben banyo ve emzirme sonrasi yatagina koyuyorum. En fazla 15 dk donuyor, sonra uyuyor.
Siz de bir rutin olusturup takip edin. Ayrica bakicidan yana neden bu kadar umutsuzsun. Siz bir duzen kurarsaniz bakici da onu devam ettirir. Ertelemeyin lutfen.
Benimki de öyle bu aralar.bugun mesele birde yattı uç buçuk ta uyandı.çorbasını yedı biraz oynandı ben uyumaz sanıyorum huzursuzlandı emzir dim uyudu bır saat daha.şimdi bidaha uyudu.gecede 2 kez uyanıyo emip yatıyo sekiz kadar.bu ara böyle buda uyuma atağımı nedir.Merhaba Kızlar ; Uykudan konusulmus bende size bir soru soracaktım bu konuda denk geldi .. benim kız uyandıktan en fazla 3 saat sonra tekrar uyuyo ancak o kadar oyalayabilirim uykusu geliyor çok huzursuz oluyor mecbur uyutuyorum doktora soracaktım dün aklımdan çıkmıs.. gecede en fazla 3 kez uyanıyor emip tekrar uyuyor... aksam 8de yatar sabah 7de kalkar bu çocuk çok mu uyuyor
Merhaba Kızlar ; Uykudan konusulmus bende size bir soru soracaktım bu konuda denk geldi .. benim kız uyandıktan en fazla 3 saat sonra tekrar uyuyo ancak o kadar oyalayabilirim uykusu geliyor çok huzursuz oluyor mecbur uyutuyorum doktora soracaktım dün aklımdan çıkmıs.. gecede en fazla 3 kez uyanıyor emip tekrar uyuyor... aksam 8de yatar sabah 7de kalkar bu çocuk çok mu uyuyor
evet canım 3 saat cok bile o ankı durumuna bağlı olarak 2-2.5 saat sonra tekrar uyut hala cabuk yoruluyorlarMerhaba Kızlar ; Uykudan konusulmus bende size bir soru soracaktım bu konuda denk geldi .. benim kız uyandıktan en fazla 3 saat sonra tekrar uyuyo ancak o kadar oyalayabilirim uykusu geliyor çok huzursuz oluyor mecbur uyutuyorum doktora soracaktım dün aklımdan çıkmıs.. gecede en fazla 3 kez uyanıyor emip tekrar uyuyor... aksam 8de yatar sabah 7de kalkar bu çocuk çok mu uyuyor
maşallah canım ne güzel darısı basımıza inşallah tüm gece deliksiz uyuyacağı günlerde gelirSelam kızlar
Yarın ve pazar günü kişisel gelişimle ilgili eğitimim var,ilk kez kızımı bırakıcam,kv bakıcak sağolsun,işe dönmeden önce prova gibi olucak,bakalım nasıl geçicek.alışmam lazım benim de.
Onun dışında iyiyiz şükür kuzumla,uyku eğitiminden beri ciddi düzelme var,geceleri daha az kalkıyor,en azından 2 saatte bir değil artık.
geçmiş 1 gün bakmasam baya birikiyor,inşallah herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?