aynen evin içinde bi çocuk daha düşünemiyorum allah çok cocuklulara yardım etsinminnacıklar daha ama bütün evi zaptettiler dimiardaannesi3 nin evini düşünemiyorum...:) heryerde onların izleri eşyaları ...onlara göre uyarlanmış ev dekoru...büyüyüp kendi odalarında kalabilecek duruma gelince sanıyorum herşey yerli yerine oturacak...oyuncaklarla oynamayacak yaşa gelince...
bu sıralar bütün nisan babaları aynı galiba bu kaçıncı kıskançlık vakasısaka bi yana sikayet etmeyin bence kızlar eşim askerde keske diyorum olsa da o da sırtımdan sarılıp uyurdu ah ah
esin askerde mi canim allah kavustursun saglikla gitmis saglikla gelsin insallah
Tamam temizliği yapan kadın heryer oyuncak at gitsin dedi tablet baktım yazını gordum.aynen heryer oyuncak koltuklar bitki durumda aksesuar yok kuracaktır bişeye yok.ve bugun deli gibiyim.perde atıcam makineye çıkardım bebeğe bakmaya gittim Erde yerınde yok mesela Oğlanlar almış oda girmiş sarılmışlar. Süpürge çekiştiriyolar. Bağırsak tan boğazın acıdıminnacıklar daha ama bütün evi zaptettiler dimiardaannesi3 nin evini düşünemiyorum...:) heryerde onların izleri eşyaları ...onlara göre uyarlanmış ev dekoru...büyüyüp kendi odalarında kalabilecek duruma gelince sanıyorum herşey yerli yerine oturacak...oyuncaklarla oynamayacak yaşa gelince...
hem çok zor hem de çok güzel... 3 afacanla vakit geçirmek...yapabiliyorsan eğer ,1 fincan kahvenin ,5 dakikalık sessizliğin tanını nasıl çıkarıyorsundur kim bilir...bari yardım etseler işin bir ucundan tutup... gerçi sen yaramazlık yapmasınlarda yardımları eksik kalsın diyorsundur... evin içi curcuna.. hele hepsi aynı anda ses çıkarınca... her biri paçandan çekiştirip derdini anlatıyordur.. kafan bir milyon...:) Allah kolaylık versin canımcımT
Tamam temizliği yapan kadın heryer oyuncak at gitsin dedi tablet baktım yazını gordum.aynen heryer oyuncak koltuklar bitki durumda aksesuar yok kuracaktır bişeye yok.ve bugun deli gibiyim.perde atıcam makineye çıkardım bebeğe bakmaya gittim Erde yerınde yok mesela Oğlanlar almış oda girmiş sarılmışlar. Süpürge çekiştiriyolar. Bağırsak tan boğazın acıdı
minnacıklar daha ama bütün evi zaptettiler dimiardaannesi3 nin evini düşünemiyorum...:) heryerde onların izleri eşyaları ...onlara göre uyarlanmış ev dekoru...büyüyüp kendi odalarında kalabilecek duruma gelince sanıyorum herşey yerli yerine oturacak...oyuncaklarla oynamayacak yaşa gelince...
Yok canım ne gezer 3 senedir köyde calısıyordum birleştirilmiş sınıf bu sene yiboya geldım anca anasınıfı var
T
Tamam temizliği yapan kadın heryer oyuncak at gitsin dedi tablet baktım yazını gordum.aynen heryer oyuncak koltuklar bitki durumda aksesuar yok kuracaktır bişeye yok.ve bugun deli gibiyim.perde atıcam makineye çıkardım bebeğe bakmaya gittim Erde yerınde yok mesela Oğlanlar almış oda girmiş sarılmışlar. Süpürge çekiştiriyolar. Bağırsak tan boğazın acıdı
Buyudukce kolaylasacak diyordum, tam tersine zorlasiyor. 2 saate bir emzirip uyuttugum gunler daha kolaydi
Dolayisiyla hayir canim. Sanmiyorum alistigimiz anlamda duzen olacagini. Yeni hayata adapte olacagiz
Anladim canim. Yarim gun mu calisiyorsun? Oyle ise yine de guzel. Yarim gunu bebegine ayirirsin.
Allah kolaylik versin canim. Bizim ev geldi aklima:) Annemi canindan bezdirirdik. Anne olmak cok zor. Kuzularin kiymetini bilir insallah.
bende buralardayım canım haftasonu sessızlığı hakim.hayırlı olsun sandalyen bol bol yesin bebişin içindekizlar nerdesiniz bugun topic bana kalmis
baby 2 go mavi mama.sandalyemiz geldi cok guzel begendik
Haha aynen bazen anne yardım edelim işin çabuk bitsin bizimle oyna diyolar. Işi bırakıyorum.biraz önce büyük at olmuş üstüne biniyomuş gibi yaptım. Orta benim üstüme bindi. Beb iş yerdeydı ona doğru gittik hepsi kahkaha atınca kadın bişi oldu dedi geldi halimi görünce allah yardımcı olsun dedi.en büyük Şansım dokuzda hepsi uyumuş oluyo.ondn sonra kahve faslı.hem çok zor hem de çok güzel... 3 afacanla vakit geçirmek...yapabiliyorsan eğer ,1 fincan kahvenin ,5 dakikalık sessizliğin tanını nasıl çıkarıyorsundur kim bilir...bari yardım etseler işin bir ucundan tutup... gerçi sen yaramazlık yapmasınlarda yardımları eksik kalsın diyorsundur... evin içi curcuna.. hele hepsi aynı anda ses çıkarınca... her biri paçandan çekiştirip derdini anlatıyordur.. kafan bir milyon...:) Allah kolaylık versin canımcım
kizlar nerdesiniz bugun topic bana kalmis
evet canım bende bugun onu düşünüyordum hani gitgide kolaylasacaktı nıye böyle oluyor diye annem hep der büyüdükçe dertleride büyüyor diye sanırım alışmamız lasım eskiden 12 saat uyursam uykumu aldım derdim sımdı 2 saat delıksız uyursam ne uyudum be diyorum annelik gercekten farklıymıs. bu arada 2.30 a kadar calısıyorum tüm gün çalısanlara göre şanslıyım senin bi iş mevzusu vardı ne yaptın karar verdın mı yoksa büyütüp öyle mi başlayacaksın
haklısın su anneme bırakıp çarsıya zor gıdıyorum aklım hep onda ilk 8 gün hiç uyku uymamıstım ben uyuyunca zarar verecekler diye kim zarar verecekse annelik işte süreç zor olacak biliyorum ama mecburiyetler en azından 1 yasına gelmiş oluyor dıye teselli içindeyim sen cok sanslısın canım bebeğin senden de sanslı allah ayırmasın yavrularımızdanHayirli olsun canim. Ne ikram ettin kuzuna ilk?
Bardagin dolu tarafini goruyoruz aslinda.1 saatte olsa insan kimseye emanet etmek istemiyor. Siz insallah kolay atlatirsiniz gecis surecini.
Ozel uni meselesi ise gitmedim gorusmeye, sicak bakamadim. Ceviri isi icin de oglanin en az 1 yasinda olmasi kendini idare etmesi lazim. Simdi vakit bulamam. Bakalim aciliyeti yok zaten. Sartlar uygun olunca ugras olarak yaparim.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın .. bizde verdik siparişi bugün bakalım bekliyoruz :)kizlar nerdesiniz bugun topic bana kalmis
güle güle kullanın canım...kizlar nerdesiniz bugun topic bana kalmis
MerhabaBen 2 saate bir emziriyorum canim. Emzirdikten 1 saat sonra teklif ediyorum ek gida.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?