sınav daha açıklanmadı ama geçici bir işe girecek ne olduğu önemli değil evde bunaldı iyice saat olarak rutin devamlı var ama yatağında dönmüyor ki kucakta bile durmuyor öğleden sonra saat 3 te uyandı ise 6da 4 te uyandı ise 7de yatıyor 3 saat uyanık kalıyor arada yani ama biz aynı saatte yatırsakta o 15-20 dk uyumuyor ve uyuduğu saat farklı 3 te yattı 15 dk uyuyor uyanıyor uyumuyor aglamaktan morarıyor gözünden akan yaşları görsen yada 2 saat uyuyor bugün 4 defa uyumuş sabah ta aynı saatte kalkmıyor yatağına koyup ninni yada pış pış yapıyorduk yan yatırıp uyuyordu saat 6 ile 7 bucuk arası işte diş sıkıntısı yok gazı derken şimdi 45 dk uyku döngüsü var ya hafif uyku ağır uyku kısmı yarım saatte bir uyanıyor
herkes uyutmus bebıslerı kaçmıs anlasılan. bız 10.30da anca uyuduk. annesi uyusun diye basında beklerken emeklemeyi bile bilmeden yataktan inip yatagın kenarına tutunarak çarsafla oyun oynayan canlıya bebek deniyor yada bebek denebiliyor muben doğurmasam uzaylı diyecem ya ne bu enerji tükendim valla
Günaydın buraya bakmaya hiç fırsat bulamıyorum herkes iyidir inşallah kuzular emeklemeye başladı mi ravzam iki gündür emekliyor bu aralar kakali bez sayısı artı sanırım diş çıkaracak
çok tatlı ve pozitifsin canım dur bende hayalimde sıkmaya çalısıyım yanaklarını belki işe yarar ama önce hayalimde iki tokat atsam çok rahatlardım
çok değil normal..çok güzel uyuyormuş maşşalahhMerhaba Kızlar ; Uykudan konusulmus bende size bir soru soracaktım bu konuda denk geldi .. benim kız uyandıktan en fazla 3 saat sonra tekrar uyuyo ancak o kadar oyalayabilirim uykusu geliyor çok huzursuz oluyor mecbur uyutuyorum doktora soracaktım dün aklımdan çıkmıs.. gecede en fazla 3 kez uyanıyor emip tekrar uyuyor... aksam 8de yatar sabah 7de kalkar bu çocuk çok mu uyuyor
benim yaptığım muhallebiden kızım kabız oldu.. belkis enin bebeğin normal sindirebilir... keçi sütü yada günlük sütü yarı arıya su ile karıştırıp tam buğday yada tam yulaf unu ile çok azda irmikle karıştırıp(pütürlü olsun diye ve besleyici olduğu için-çay kaşığının ucu kadar)karıştırıp muhallebi yapıyorsun...pirinç unu kullanmıyorum...kızlar konuşuldu mu bilmiyorum. uzun zamandır takip de edemiyorum. geçmiş sayfalara şöyle bi baktım göremedim. kızımın 6. ayı bitmek üzere. eşim dışarıdan mama falan almak istemiyor. mecbur evde bir şeyler yapacağım. muhallebi tarifi olan var mı? doyurucu ve besleyici bir tarif lazım. internetten araştırdım ama burada farklı tarif uygulayanlar varsa onlardan da yararlanmak isterim.
hadi bakalım bize akşam fırsatın olusa anlatırsın..sen ve bebeğinin deneyimlerini...maşşallah canım hep böyle devame der düzeni inşallah...Selam kızlar
Yarın ve pazar günü kişisel gelişimle ilgili eğitimim var,ilk kez kızımı bırakıcam,kv bakıcak sağolsun,işe dönmeden önce prova gibi olucak,bakalım nasıl geçicek.alışmam lazım benim de.
Onun dışında iyiyiz şükür kuzumla,uyku eğitiminden beri ciddi düzelme var,geceleri daha az kalkıyor,en azından 2 saatte bir değil artık.
geçmiş 1 gün bakmasam baya birikiyor,inşallah herkes iyidir.
oyunlar bu yüzden önemli... enerjisini atamayan bebek uyku sorunuda yaşıyor haliyle... ne yaramazlıklar yapıyormuş.. gözünü ayırsan daha neler yapacak yumurcak...maşşallahherkes uyutmus bebıslerı kaçmıs anlasılan. bız 10.30da anca uyuduk. annesi uyusun diye basında beklerken emeklemeyi bile bilmeden yataktan inip yatagın kenarına tutunarak çarsafla oyun oynayan canlıya bebek deniyor yada bebek denebiliyor muben doğurmasam uzaylı diyecem ya ne bu enerji tükendim valla
maşşalalh canım... ek gıdaya başladıysan ondan da olabilir belkiGünaydın buraya bakmaya hiç fırsat bulamıyorum herkes iyidir inşallah kuzular emeklemeye başladı mi ravzam iki gündür emekliyor bu aralar kakali bez sayısı artı sanırım diş çıkaracak
Günaydın kızlar anne sütüyle ek gıda arasına ne kadar saat koyarak veriyorsunuz?
Gunaydin hanimlar, keyifli hafta sonlari
Eskiden yadirgardim evin her santimetrekaresini hali ile kaplayanlari. Simdi simdi anliyorum nedeniniHali alacagim bugun. Parke de olsa hali olmasi daha iyi olur. Bu bidiklar insanin sadece hayatini degil tercihlerini de degistiriyor
Dis stresi ise uyku egitimi icin yanlis bir zaman olur zaten canim. Ben sikintili donemlerinde mumkun oldugunca sarip sarmaliyorum. Neyi nasil&ne zaman istiyorsa oyle yapiyorum. Sikintisi gecince eski duzenine geri donuyor zaten.
Esine de simdiden hayirli olsun. Yine iyi dayandi bunca zaman masallah. Bizim eslerimiz de seviyor&bakiyor ama esimin tum gun oglanla yalniz kaldigini dusunemiyorum bile. Masallahi var esinin. Insallah gonlune gore de bir ise girer
MasallahCanim sizin de yer yatagina gecme vaktiniz gelmis anlasilan. Sen uyurken inmeye kalkar Allah korusun. Aksam o kadar gec yatinca sabah nasil kalkiyor?
Selam canim. Senin fistik ta emekliyor, masallah. Bir akil ver ne yapacagiz?
Korkuyorum dusecek birseyleri uzerind devirecek diye. Kablolar var...odayi tamamen bosaltip minderle kaplayacagim bu gidisle:)
Günaydın kızlar anne sütüyle ek gıda arasına ne kadar saat koyarak veriyorsunuz?
bütün gün oyun oynuyoruz hala doyamıyor oyuna tek işim onunla oyun oynamak ben işe başlayınca napar bilmiyorum. bu arada gercekten cok yaramaz simdiden bir suru tabak bardak kırdı gecen gun altını aldım poset almaya mutfaga gıttım onuda evın tam ortasına koydum ben mutfaktan gelene kadar odanın en kösesine kadar gitmiş bi baktım bezını yemeye calısıyornasıl rahatlarsan öyle yap canım.. hayal kurmak serbest..
çok değil normal..çok güzel uyuyormuş maşşalahh
benim yaptığım muhallebiden kızım kabız oldu.. belkis enin bebeğin normal sindirebilir... keçi sütü yada günlük sütü yarı arıya su ile karıştırıp tam buğday yada tam yulaf unu ile çok azda irmikle karıştırıp(pütürlü olsun diye ve besleyici olduğu için-çay kaşığının ucu kadar)karıştırıp muhallebi yapıyorsun...pirinç unu kullanmıyorum...
hadi bakalım bize akşam fırsatın olusa anlatırsın..sen ve bebeğinin deneyimlerini...maşşallah canım hep böyle devame der düzeni inşallah...
oyunlar bu yüzden önemli... enerjisini atamayan bebek uyku sorunuda yaşıyor haliyle... ne yaramazlıklar yapıyormuş.. gözünü ayırsan daha neler yapacak yumurcak...maşşallah
maşşalalh canım... ek gıdaya başladıysan ondan da olabilir belki
canım benim uykum cok hafif canım sağdan sola dönse uyanıyorum bide her ihtimale karsı yere minder koyuyorum yatarken. normalde uyku saatmız 9 bazan 8.30 da bazen 10.30da uyuyor ama kaçta uyursa uyusun en ge. 7-7.30da ayaktayız yanı gec yatırıyım geç kalksın dıye dusunmemek gerekıyo gercı bn gec yatırmıyorum saatınde yataga gırıyoruz ama keyfi gelince uyuyor . bu arada bütün evi halıyla kaplayanlara bakma canım fikrinden vazgecme bebekler için cok sakıncalı halı hatta uyudukları odada halı bulundurmamak gerekıyor ama işte soğuk düşme tehlikesi yine koyuyoruz
bütün gün oyun oynuyoruz hala doyamıyor oyuna tek işim onunla oyun oynamak ben işe başlayınca napar bilmiyorum. bu arada gercekten cok yaramaz simdiden bir suru tabak bardak kırdı gecen gun altını aldım poset almaya mutfaga gıttım onuda evın tam ortasına koydum ben mutfaktan gelene kadar odanın en kösesine kadar gitmiş bi baktım bezını yemeye calısıyorelinden nasıl aldım bilmiyorum simdi 1 dk için bıle olsa tek bırakmıyorum
canım bütün evimi halı kaplatacaksın... biz yeğenlerimize yaptırmıştık annelerin evi halı kaplı ama yeğenim astım oldu.. belki halıdan olmadı ,orasını bilemiyoruz ama bütün halıların üzerini çarşafla kapatmak zorunda kaldık... temizlemesi çok zor... her gün süpürsen bile toz kalıyor..hatta biz yürürken bile toz kalkıyor göremediğimiz miktarda... ve sürekli yerde halıyla haşır neşir oluyorlar...ciğerleri için zararlı dedi doktor.. söktüremediğimiz için evdeki bütün halıların üzerini kapatmak zorunda kaldık... anti bakteriyel halı falan diyorlar ama tozu öldüren bir şey varmı içinde böyle birşey olabilirmi diyorum aklım almıyor...Gunaydin hanimlar, keyifli hafta sonlari
Eskiden yadirgardim evin her santimetrekaresini hali ile kaplayanlari. Simdi simdi anliyorum nedeniniHali alacagim bugun. Parke de olsa hali olmasi daha iyi olur. Bu bidiklar insanin sadece hayatini degil tercihlerini de degistiriyor
Dis stresi ise uyku egitimi icin yanlis bir zaman olur zaten canim. Ben sikintili donemlerinde mumkun oldugunca sarip sarmaliyorum. Neyi nasil&ne zaman istiyorsa oyle yapiyorum. Sikintisi gecince eski duzenine geri donuyor zaten.
Esine de simdiden hayirli olsun. Yine iyi dayandi bunca zaman masallah. Bizim eslerimiz de seviyor&bakiyor ama esimin tum gun oglanla yalniz kaldigini dusunemiyorum bile. Masallahi var esinin. Insallah gonlune gore de bir ise girer
MasallahCanim sizin de yer yatagina gecme vaktiniz gelmis anlasilan. Sen uyurken inmeye kalkar Allah korusun. Aksam o kadar gec yatinca sabah nasil kalkiyor?
Selam canim. Senin fistik ta emekliyor, masallah. Bir akil ver ne yapacagiz?
Korkuyorum dusecek birseyleri uzerind devirecek diye. Kablolar var...odayi tamamen bosaltip minderle kaplayacagim bu gidisle:)
canım bütün evimi halı kaplatacaksın... biz yeğenlerimize yaptırmıştık annelerin evi halı kaplı ama yeğenim astım oldu.. belki halıdan olmadı ,orasını bilemiyoruz ama bütün halıların üzerini çarşafla kapatmak zorunda kaldık... temizlemesi çok zor... her gün süpürsen bile toz kalıyor..hatta biz yürürken bile toz kalkıyor göremediğimiz miktarda... ve sürekli yerde halıyla haşır neşir oluyorlar...ciğerleri için zararlı dedi doktor.. söktüremediğimiz için evdeki bütün halıların üzerini kapatmak zorunda kaldık... anti bakteriyel halı falan diyorlar ama tozu öldüren bir şey varmı içinde böyle birşey olabilirmi diyorum aklım almıyor...
uyyy kuzum...bir komşumuz bebeğin ağzından kara fatmayı çıkarmıştı..almış yemiş...benim kız o kadar hareketli değil...yürüteçte kendini buluyor çoşuyor sadece...sağa sola dönmeye üşeniyor...canım sen işe başlayana kadrada kendi kendine oynar... akşamda işten gelince oynarsınız...bütün gün oyun oynuyoruz hala doyamıyor oyuna tek işim onunla oyun oynamak ben işe başlayınca napar bilmiyorum. bu arada gercekten cok yaramaz simdiden bir suru tabak bardak kırdı gecen gun altını aldım poset almaya mutfaga gıttım onuda evın tam ortasına koydum ben mutfaktan gelene kadar odanın en kösesine kadar gitmiş bi baktım bezını yemeye calısıyorelinden nasıl aldım bilmiyorum simdi 1 dk için bıle olsa tek bırakmıyorum
afiyet olsun...maşşallah iyi yemiş...Dun uzum verdim ilk defa. Kabuklarini soyup ikiye boldum, cekirdeklerini cikarttim. 5 tane uzumden 2 si egitim zayiati 3 tanesini yedi
o kadarcık halı hepimizin evinde var mecburen ... bende bütün evi kaplatacaksın sandım...doğru yürümeye başlayınca tırmanmakla meşgul olacağı için yerde değil yükseklerde olacak :)Hayir canim tum ev olsa ben de bogulurum
Gunun cogunu mutfak ve oturma odasinda geciriyor. Yerde suan sehpa altini dolduracak kadar kucuk bir orta halisi varKaplamak degil de aklimdaki, en azindan ortadaki bos alani kaplayabilecek normal bir hali. Onumuzdeki 3-5 ayi gecirirsek yurume donemi baslar diye umuyorum. O zaman ihtiyac kalmaz.
o kadarcık halı hepimizin evinde var mecburen ... bende bütün evi kaplatacaksın sandım...doğru yürümeye başlayınca tırmanmakla meşgul olacağı için yerde değil yükseklerde olacak :)
Benimki de oyle. Aksam gecte yatsa erken de yatsa sabah 7 de kalkiyor. Ama o gunun gunduz uykusu etkileniyor.
Dusmeden ziyade emekledigi icin halida daha rahat eder diye dusundum. Parkede kayiyor, dizleri de aciyordur.
Ayni durumdayiz. Yapma dedigim seye daha merakla saldiriyor. Bu arada bakici isini nasil yapacaksin ise baslayinca?
Mesleğin ne canım? Kişisel Gelişimle ilgili eğitim verecek olman ne hoşSelam kızlar
Yarın ve pazar günü kişisel gelişimle ilgili eğitimim var,ilk kez kızımı bırakıcam,kv bakıcak sağolsun,işe dönmeden önce prova gibi olucak,bakalım nasıl geçicek.alışmam lazım benim de.
Onun dışında iyiyiz şükür kuzumla,uyku eğitiminden beri ciddi düzelme var,geceleri daha az kalkıyor,en azından 2 saatte bir değil artık.
geçmiş 1 gün bakmasam baya birikiyor,inşallah herkes iyidir.
hırsızının dediği gibi o kadarcık halıdan bişey olmaz simdiden güle güle kullan. işe başlayınca bi süre annem bakacak ben birini bulup kara kış gecene kadar bakalım nasıl olcak düşündükçe stres oluyorum
minnacıklar daha ama bütün evi zaptettiler dimiIste bende o da yoktu canim
Onlara gore duzenliyoruz evi mecburen. Cocuk odasi normalde bizim bilgisayar&calisma odamizdi (kosu bandim bisikletim de oradaydi). Ev 3+1. Oturma odasinda da gun geciriyoruz. Benim odam bebege gittiEsyalari salona koyduk. Bu ara misafir gelmese iyi olur. Sigmiyorum eve
Yok canım ne gezer 3 senedir köyde calısıyordum birleştirilmiş sınıf bu sene yiboya geldım anca anasınıfı varCalistigin yerde kres varsa dusunebilirsin belki. Zaten daha 4 ayin var sanirim ise baslamak icin. 10 aylik olur o zamana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?