snowyy
sagol canim ilk oturunca sasirdi etrafi incelwdi ve brokoli corbamizi yedik gecen gun yememistik bugun yedik
Merhaba
Normalde 3 saatte bir emiyordu degil mi? Atak donemi mi? Bizimki de bu aralar sık emiyor. Biz ek gida calismalarina baslayali 7 gun oldu. Geleneksel yontemle basladik su an icin. Bugun oglen ilk sebze corbasindan icti bir miktar masallah :). Babasina ayar verdim "bana hic ev işlerinde yardim etmiyorsun" diye. Sonuc: Corbayi o pisirdi ve yedirdi, elektrik supurgesi yapti. Ayar vermeye devam
Tesekkurler canım Babymax Loco aldım beneceberen
sagol canim sizde mi aynisini aldiniz sizde gule gule kullanin
Bebek mi iş mi sorusunu begendimAfiyet olsun masallah
Ben de bu aksam (yine) brokoli hasladim. Iki seferdir oynuyor agzina goturuyor ama yemiyordu. Bugun affetmedi bitirdi hepsiniAlkisladik gayri ihtiyari. Biz de aksam yemegi yiyorduk. Izledi bizi bir sure, sonra basladi bir yandan gulmeye bir yandan alkislamaya
Hayir canim ama cok aktif. Sanirim uyanik kaldigi sure 9 saat. 9 saat boyunca hic durmuyor. Oyle olunca enerji ihtiyaci da artti. Kucagima alinca yakami aciyor meme ariyor. Cok saat takip etmiyorum artik. Ne zaman isterse o zaman emiyor.
Afiyet olsun canim yarasin kuzuna
Maalesef hatirlatmak gerekiyor bazen. Bizde "bebek mi is mi?" dıye sorarız bırbırımıze. Sorulan kişi secimini yapar. Birimiz işi yapar digeri bebegin gonlunu egler
Afiyet olsun masallah
Ben de bu aksam (yine) brokoli hasladim. Iki seferdir oynuyor agzina goturuyor ama yemiyordu. Bugun affetmedi bitirdi hepsiniAlkisladik gayri ihtiyari. Biz de aksam yemegi yiyorduk. Izledi bizi bir sure, sonra basladi bir yandan gulmeye bir yandan alkislamaya
Peki canım örnek 9 da emziriyorsan 10 kahvltı 11 tekrar sütmü 1 saat ertelemek gerekir sütü sanırmBen 2 saate bir emziriyorum canim. Emzirdikten 1 saat sonra teklif ediyorum ek gida.
Daha kimse demeden ben diyeyim:
Mutlu pazarlar!
Uykusuz bir Ceku anasıyım. Müsebbibi ise Ceku babası! Bebeğim melekler gibi uyuyor bu gece
1 saat önce emzirdim. Sonra babasının gökgürültüsünden uyuyamadım. Hâlâ ayaktayım. 1,5 saat sonra kalkıp işe gideceğim üstüne!
Uykusuz kalacağı varsa bir kadının ya bebek ya babası rahat vermez demek ki!
Hiçbir şey değil de arada öyle şiddetleniyor ki bazen kızcağız korkarak uyanıyor, ağlıyor, tekrar uykuya dalmakta zorlanıyor. Olan - en katmerlisinden- bana oluyor yine!
Bir sitede (whattoexpect.com) brokoli ve karnabaharın gaz yapan sebzeler olduğunu ve 12 aylıktan önce verilmesinin tavsiye edilmediğini okudum. Kerem'de brokoli denemesinden sonra gaz sorunu oldu mu?
benden de hepinize mutlu pazarlar bizde sıfır uyku bir gece geçirdik kuzucuk sadece göğsüme yatırınca uyudu annesini uyutmadı. dışarıda güzel bir hava var tam gezme havası
Bir günaydında benden kızlar ...
İnşallah herkes iyidir , sohbet almış başını gitmiş :)
Bende grip oldum 4-5 gündürhala iyileşemedim Allahtan kuzuma geçmedi şimdilik...
Hasta olanlara acil şifalar olsun...
Mama sandalyeleri alınmış iyi günlerde kullanılsın kuzulara afiyet olsun ...
Allah beni kahretmesin beni :) oğlanın mamalarından sonra şimdide oğlanın çorbalarına göz diktim :) hasta olunca yapmaya mecalim olmadı bende oğlumun kalan çorbalarını tuzlayıp baharatlayıp bi güzel içtim :)
hala internet yok bizde telefonumda sapıtıyor site kapanıyor zor açıyorum
Peki canım örnek 9 da emziriyorsan 10 kahvltı 11 tekrar sütmü 1 saat ertelemek gerekir sütü sanırm
bende faranjit oldum maskeyle geziyorum kızıma bulaşmasın diye vallaha ilaçlarda bir uyku yapıyor vay halimize.diğer hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.
Bir günaydında benden kızlar ...
İnşallah herkes iyidir , sohbet almış başını gitmiş :)
Bende grip oldum 4-5 gündürhala iyileşemedim Allahtan kuzuma geçmedi şimdilik...
Hasta olanlara acil şifalar olsun...
Mama sandalyeleri alınmış iyi günlerde kullanılsın kuzulara afiyet olsun ...
Allah beni kahretmesin beni :) oğlanın mamalarından sonra şimdide oğlanın çorbalarına göz diktim :) hasta olunca yapmaya mecalim olmadı bende oğlumun kalan çorbalarını tuzlayıp baharatlayıp bi güzel içtim :)
hala internet yok bizde telefonumda sapıtıyor site kapanıyor zor açıyorum
Günaydın iyi pazarlar kızlar.hasta olanlara acil şifalar diliyorum.bende şu an sessizliği dinliyorum.sabah 6 da kalkan üç oğlan .uyutmadılar benide.babası ikisini götürdü galeriye bebişim uyudu tek kaldım sessiz .uzandım yatayımmı işmi yapayım kararsızım.
bilmiyorum ki canım diş mi henüz gözüken falan yok ama bu hafta 2. bu sadece göğsüme yatırınca yada sarılınca uyuyor kalkıp yatağıma geçiyorum ağlayarak uyanıyor şaşırdımGunaydın iyi pazarlar
Oglan uyuyor, esım börek yaptırmaya gıttı; kahvaltı yapacagız. Sızlerde keyıfler iyidir inşallah
Canım by kadar rahatsızlık verıyorsa tedavı olması için teşvik et. Sorunu tam olarak ne bılmıyorum ama sadece bir burun aparatı ile horlaması kesılenlerı tanıyorum. Uyku kalitesi cok önemli. Kimsenin tecavüz etmesine izin verme.
Olmadı canım. Cok şükür oglumun 3. Aydan beri gaz sıkıntısı yok.
Ben bakliyat ta vermek istiyorum hatta. Blw de bakliyatı püre yapıp kızartılmış ekmege sürerek veriyorlar. Bugun baska tarif var mı diye bakacagım.
Sıkıntısı ne idi acaba canım? Diş geliyordur belki.
Cok gecmiş olsun canım. Paşana bulaşmamasına sevındım. Corbalar da afıyet olsun. Gayet guzel yapıyorsun, cöpe atacak halin yok:)
Canım bebege, yedıgı ek gıdaya ve aldıgı sute gore degişir. Emdıkten 1 saat sonra zaten cocuk aman aman ac olmaz. Ek gıdayı da tadımlık aldıgını farzedersek, yenıden acıkması için 1 saat makul bir sure. Ama 2 ay sonra örnegin hemen ek gıdanın arkasına emzirme ihtiyacı hissedilebilir. Bebegin enerji ihtiyacı arttıgı ve sut üretimi bir miktar azaldıgı için.
Ben özellikle karnının cok tok olmadıgı zamanları seciyorum. Yeni şeyleri tatmaya daha hevesli oluyor.
Cok gecmiş olsun gülüm, acil şifalar diliyorum.
bilmiyorum ki canım diş mi henüz gözüken falan yok ama bu hafta 2. bu sadece göğsüme yatırınca yada sarılınca uyuyor kalkıp yatağıma geçiyorum ağlayarak uyanıyor şaşırdım
harikasın ya aynen öyle olduİçimden bir his sen karar vermeye calışırken oglun uyandı diyor ama:)
Yemek sonrası saat 2 gıbı oglanı alıp yatagıma goturdum. Kucak kucaga oynayalım egleşelim diye. Uyumuşuz, saat 5 te kalktık:)
harikasın ya aynen öyle oldusonra kahvaltı yaptı ...emeklerse başım dertte onu anladım..henüz gögüs üstünde kanat çırpıyo..avm ye gittik yürüyen merdivenden iniyoruz alp babasının kucagında abisi yan tarafında bi baktım abiye ayağıyla ulaşmaya çalışıyo ayağıyla abini başına vuruyo ne güldüm..
sağol tatlım. seçenek çok olunca insan şaşırıp kalıyor. her mağazada her model de olmuyor ki gidip yerinde görüp kıyaslama da yapamıyoruz. bondigonun da var bi modeli. bi de şu var http://www.oyuncakdunyasi.com/Fishe...w0CAek_0FFzM3BsVp6TY8IaIL5iQcpPTxoCvWLw_wcB#0Degisik bir oyunmus, biz de oynayalim:)
Benim begendigim asagidaki canim,
http://mobil.e-bebek.com/fisher-price-l-l-egitici-kopekcigin-aktivite-masasi-yeni_FPR-BMC18
anladım canım. oyun halısı gibi bu. seviyor mu bari kuzun :) o tuşlara tekmeler attıkça çıkan seslerden ne keyif alıyodur şimdiBenim kullandığım oyun merkezi bu canım.
http://mobil.e-bebek.com/fisher-price-piyanolu-jimnastik-merkezi-yeni!_FPR-BMD80
çok alemsin hırsızı yaaaainşallah kilosu böyle devam eder...dün ela nın bıngıldağı na baktı hemşire eşimde akşam evde kendi kafasını yokluyor benimkide kapanmamış galiba diyor.... aha ha ha ... ne güldüm... daha senin de gelişimin devam ediyor ...2 çocuk büyütmek zor gideyimde mutfağa senin ek gıdanı hazılayım acıkmışsındır dedim...
bizimkine 5 taş oynayalımmı desem ...hangi oyun o diye cep telefonuna internetten indirmeye kalkar...maşşallah size....
çok geçmiş olsun canımmmKizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
bizim babaanne de Erzurumlu ama işte izmirdeyiz hep birliktesağol canım bizim babanne erzurumlu kışın sömestrda oraya gidiyoruz mağlum çok soğuk oluyor o taraf bize mont şart bugünde h&m den bere eldiven aldık erzuruma hazırlık
kızlar selam herkese. çok stresli bi kaç gün geçirdik. cuma günü kadrolar açıklandı. 40 kadronun 10u iyi ne yazık ki. çok fazla doğu yok ama hep ilçeler var. hiç bir düzenin olmadığı yerler. bazılarına ortopedi kadrosu ilk defa verilmiş. dolayısıyla giden oturmaya gidecek. eşim sağı solu arıyor. kendi dk.sı yok, benden arama yapıyor. pc başından hiç kalkmıyor. ben de siteye giremez oldum. dolunay da elleri ve dizlerinin üzerinde duruyor. ileri geri yaylanıp hooop düşüyor. her halleri ayrı güzel
sağol tatlım. seçenek çok olunca insan şaşırıp kalıyor. her mağazada her model de olmuyor ki gidip yerinde görüp kıyaslama da yapamıyoruz. bondigonun da var bi modeli. bi de şu var http://www.oyuncakdunyasi.com/Fishe...w0CAek_0FFzM3BsVp6TY8IaIL5iQcpPTxoCvWLw_wcB#0
anladım canım. oyun halısı gibi bu. seviyor mu bari kuzun :) o tuşlara tekmeler attıkça çıkan seslerden ne keyif alıyodur şimdi
çok alemsin hırsızı yaaaazor valla iki çocuk büyütmek. hadi bebeler bi şekilde büyüyo da bu kocalar gittikçe çocuklaşıyor, o nolcak?
çok geçmiş olsun canımmm
bizim babaanne de Erzurumlu ama işte izmirdeyiz hep birlikteben de erzurumda okudum. ordan da koca buldum. geldim izmire yerleştimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?