2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Begendigim bir tarıf olursa yazarım canım. Cogu kek-muffin zaten. 1 ay sonra ancak yer onları. Sebze-meyve-yogurt-peynir karışımları ile top sekli verilen tarıflere sıcak bakıyorum. Fikir güzel. Tarıfı kendim de uydurabilirim

Evet polly kullanıyor. 360 aldık sanırım. Ebebek sitesinde var tam fıyatına bakabilirsin. Senin begendigin de cok güzel. Basından beri saglamlık diyordum ben, dogru düşünmüşüm. Rahatca arkamı dönüyorum.

Ne çok Erzurum geçti.bu arada bende Erzurum Oltu luyum. Memleketim pekmezi anneannem gönderiyo.üzüm pekmezini bende yiyemiyorum Oğlanlar da yemiyor. duta alışkınım oğlanlara da hala serbet yaparım kahvaltıda içerler. Öksürük ve balgama çok iyi geliyo.

kızlar bu arada ben 10-15 gün ara ile regl olmaya başladım doktorum progestatif içeren bir tedaviye başladı 3-4 ay herilaç bitip regl olduktan sonra gidicem vallaha bir doğum yaptım hala toparlanamadım.streslerden bir kurtulsam kaynanam 1 sokak altta geçen akrabaları ile geldiler bende insan içinde sordum kıza bakarmısın diye bakıcı aradığınızı söylüyorum herkeze bende dedi bakamam dedi akrabasıda al izin yada çık işten kendin bak dedi..

Ne gıcıklar ya Allah hiç bi zaman muhtaç etmesin seni onlara. Istiyorumsa zaten bakmazda doğru düzgün.

Canım mecburiyetle kötü bakacagına, acık acık bakamam demiş. Dolu tarafına bakıyorum bardagın yine. İnşallah kriterlerine uygun iyi bir bakıcı bulursun, hiç üzülme.

Ne gıcıklar ya Allah hiç bi zaman muhtaç etmesin seni onlara. Istiyorumsa zaten bakmazda doğru düzgün.
ama kendileri elden ayaktan düşünce bakılmak isterler şu anda benim bebeğimde ağzı var dili yok muhtaç biz onları bakım evine versek olurmu anlamıyorum bu insanları hiç ihtiyaçları olmayacak kimseye sanki eden bulur diyip yine allaha havale ettim 15 günüm kaldı kaldık ortada

canım ne ıs yaptıgını mecburıyetlerını bılmıyorum ama bencede kayınvaldene baktırma zorla zaten hayır gelmez gercekten maddı ımkanın varsa ücretsız ızın al en azından aklına yatan bırını bulana kadar hem stresınde azalır bu duzensizlıkler hep strestendır az rahatlayıp kuzunla vakıt gecır hersey yoluna gırer inşallah

Canım mecburiyetle kötü bakacagına, acık acık bakamam demiş. Dolu tarafına bakıyorum bardagın yine. İnşallah kriterlerine uygun iyi bir bakıcı bulursun, hiç üzülme.
bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gözümün yaşıda dinmiyor çok bozuldum ilk torunları ace orda burda neler yazıyorlar 15-20 günde bir bile aramıyorlar istemedikleri belli ama insanın evladına yapılan kendine yapılandan daha çok zoruna gidiyor ..

Snowyy brokolıyı sonunda yemesıne sevındım bende denemek ıstıyorum ma hala asırı gazlıyız korkuyorum denemeye bizde bamya denedık bugün baska hangı sebzelerı verıyorsun kabak havuç patetes ıspanak semız otu verıyorum ama aynı seylerı vermekten sıkıldım baska ne deneyebılırım sence sıtelerdede 6-8 ay ıcın cok cesıt bulamadım

Allah yardımcın olsun canım çok haklısın.eşinde farkındadır umarım yaptıklarının kul sıkışmayınca hızı yetişmezmiş bulunur bi çare. O babaanne bakmasın sanada lafı olmaz ya bana bak diye.gerçi yüzsüzse olur.

aynı durumdayız canım ve o kontrolsüz ses yüzünden sinirim tepeme çıkıyor.. hele ki kızı yeni uyutuyorum pat uyanıyor. tedavi ol diyorum yok.. hatta burun bantları var onu düşünüyorum ama iyi gelir mi bilmiyorum.

bende faranjit oldum maskeyle geziyorum kızıma bulaşmasın diye vallaha ilaçlarda bir uyku yapıyor vay halimize.diğer hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun kızlar umarım çabuk atlatırsınız

Bizim kiz 6 ay 1 haftalik, iki gundur cok sık emmeye basladi. Cok ve sık acikiyor. Bu buyume atagi saniyorum. Su an gece 1 saat hatta yarim saatte bir kalkmaya basladi. Snowwy sanırım Kerem de bu zamanlarda buyume atagi geçirmişti. Ne kadar surmustu hatırlıyor musun?

Bu arada kendimi foruma en gec saatlerde yazi yazan kullanici ilan ediyorum . Gec saatlerde daha kolay yazabiliyorum. Bir de bazi kalkislarimda uykum kaciyor, foruma bakayim diyorum. Ne zorum var, uyu degil mi :)

Afiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonunda pes etmicem tekrar denicem tabiki ama üzüldüm acıkcası ..

Gunaydin nisan kuzularına ve annelerine bende bu gün puresine brokoli ekleyecem sonwy bende senin gibi eline veriyorum ama ağzına götürmüyor sebze vermedim ama meyve verdim yok oynayıp atıyor bu yüZden pure biraz pütürlü oluyor öyle veriyorum bir arkadaş sormuştu ek gıdadan iki saat sonra sut emmiyor yada uyku saatinde emmeden uyutamiyorum

Gunaydın, keyifli bir hafta diliyorum hepimize

Birinin 3. dişi yolda sanırım. Surekli agzında eli. Cıglık atıyor ara ara, bıraktıgı dişliklere saldırmaya basladı tekrar. Onları kemirirken huzurlu görünüyor

Anlıyorum seni gülüm. İstiyoruz herkes yavrularımızı el üstünde tutsun, kırmasın incitmesin. "Mış" gibi yapmasın. Ama elimizde degil insanları degiştirmek. Belirli bir noktadan sonra "aman zarar vermesinler de sefkatleri de eksik kalsın" dıyor insan. İstememek degildir onların sorunu. Sevgiyi nasıl göstereceklerini ögrenmemiş cocukların yetişkin versiyonları onlar. Öyle kabul etmek lazım.

Ben 7 yıldır evliyim. Babam beni 7 defa aramamıştır. Sevmiyor mu beni...elbette seviyor. Onu da öyle kabul ettim:)

Canım daha yeni yeni toparlıyor kuzun. Gaz sıkıntısı da varsa ek gıdayı hiç abartma. Yeni tatlara yavas yavas alıştır. Agırdan al hiç sıkılma. Yazdıkların haricinde pırasa ve fasulye var. Corba olarak veriyorsan onları da ekleyebilirsin. Biraz da kimyon koy içine, rahat cıkarır gazını.

Canım ben ay hesabı ile gidiyorum. Ona gore yazarsam, 6 aya 1 hafta kala basladı huysuzlugu. 6 ay 1 haftalıkken gecmişti.

Bu arada kendimi foruma en gec saatlerde yazi yazan kullanici ilan ediyorum . Gec saatlerde daha kolay yazabiliyorum. Bir de bazi kalkislarimda uykum kaciyor, foruma bakayim diyorum. Ne zorum var, uyu degil mi :)

Oluyor öyle canım. Hele sık sık uyanıyorsan. Uyuyamasan da uzan dinlen

Afiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonunda pes etmicem tekrar denicem tabiki ama üzüldüm acıkcası ..

Ben de aynı seyi tecrübe ettim. Önüne meyve koyup karşısına oturdugumda pek ilgilenmedi, oynadı attı. Çözümü basit. Siz de aynı şeyi kendi önünüze koyup yiyeceksiniz ve hareketlerinizi abartarak yapacaksınız. Elma verdiniz diyelim. Siz de alın elinize. Yavasca agzınıza götürün, abartarak cigneme hareketi yapın. Bir yandan da lezzetli oldugunu gösteren sesler cıkarın. O da sizi taklit edecek ve en azından agzına götürecektir. Zamanla yemeye de baslar.

Bir de yapılan klasik hata cocugun her verileni yemesini beklemek. "Dün havuc yemişti, bugun neden yere attı???". Canı istememiş olabilir. Üzülmeyin. Siz teklif edin

Kaşıkla yedirenler için de benzer seyi tavsiye edebilirim ama henüz kaşıgı doldurup agzına götüremez. Sanırım 9. Ayda baslayacaklar. Yemesi için zorlamayın. İstekli oldugu zamanlarda yedigi 1 kaşık yeter bu aylarda. Ama inanın bebegin kendini beslemesine izin verirseniz hem elinizde kaşıkla o kadar ugrasmazsınız hem de yeme saatleri ikiniz için de işkenceye dönüşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…