sizde gule gule kullanin canimTesekkurler canım Babymax Loco aldım ben
ah canım ing olsa ne güzel olurdu :)snowyy cim sen chicco polly mama sandalyesi almıştın sanırım memnun musun ve ne kadara almıştın bende almak istiyorumBlw tarıfleri ile ilgili bir döküman buldum. Olur da uygulamak isteyen olursa dıye burada da paylasayım dedım.
https://docs.google.com/viewer?a=v&...TkyNDItYjY2YzNjNTAwMjI5&hl=en&authkey=CNuvl04
ah canım ing olsa ne güzel olurdu :)snowyy cim sen chicco polly mama sandalyesi almıştın sanırım memnun musun ve ne kadara almıştın bende almak istiyorumEki Görüntüle 1274909 bir de bunu beğendim
Peg Perego Prima Pappa Zero-3
Ne çok Erzurum geçti.bu arada bende Erzurum Oltu luyum. Memleketim pekmezi anneannem gönderiyo.üzüm pekmezini bende yiyemiyorum Oğlanlar da yemiyor. duta alışkınım oğlanlara da hala serbet yaparım kahvaltıda içerler. Öksürük ve balgama çok iyi geliyo.kızlar selam herkese. çok stresli bi kaç gün geçirdik. cuma günü kadrolar açıklandı. 40 kadronun 10u iyi ne yazık ki. çok fazla doğu yok ama hep ilçeler var. hiç bir düzenin olmadığı yerler. bazılarına ortopedi kadrosu ilk defa verilmiş. dolayısıyla giden oturmaya gidecek. eşim sağı solu arıyor. kendi dk.sı yok, benden arama yapıyor. pc başından hiç kalkmıyor. ben de siteye giremez oldum. dolunay da elleri ve dizlerinin üzerinde duruyor. ileri geri yaylanıp hooop düşüyor. her halleri ayrı güzel
sağol tatlım. seçenek çok olunca insan şaşırıp kalıyor. her mağazada her model de olmuyor ki gidip yerinde görüp kıyaslama da yapamıyoruz. bondigonun da var bi modeli. bi de şu var http://www.oyuncakdunyasi.com/Fishe...w0CAek_0FFzM3BsVp6TY8IaIL5iQcpPTxoCvWLw_wcB#0
anladım canım. oyun halısı gibi bu. seviyor mu bari kuzun :) o tuşlara tekmeler attıkça çıkan seslerden ne keyif alıyodur şimdi
çok alemsin hırsızı yaaaazor valla iki çocuk büyütmek. hadi bebeler bi şekilde büyüyo da bu kocalar gittikçe çocuklaşıyor, o nolcak?
çok geçmiş olsun canımmm
bizim babaanne de Erzurumlu ama işte izmirdeyiz hep birlikteben de erzurumda okudum. ordan da koca buldum. geldim izmire yerleştimm
Ne gıcıklar ya Allah hiç bi zaman muhtaç etmesin seni onlara. Istiyorumsa zaten bakmazda doğru düzgün.kızlar bu arada ben 10-15 gün ara ile regl olmaya başladım doktorum progestatif içeren bir tedaviye başladı 3-4 ay herilaç bitip regl olduktan sonra gidicem vallaha bir doğum yaptım hala toparlanamadım.streslerden bir kurtulsam kaynanam 1 sokak altta geçen akrabaları ile geldiler bende insan içinde sordum kıza bakarmısın diye bakıcı aradığınızı söylüyorum herkeze bende dedi bakamam dedi akrabasıda al izin yada çık işten kendin bak dedi..
kızlar bu arada ben 10-15 gün ara ile regl olmaya başladım doktorum progestatif içeren bir tedaviye başladı 3-4 ay herilaç bitip regl olduktan sonra gidicem vallaha bir doğum yaptım hala toparlanamadım.streslerden bir kurtulsam kaynanam 1 sokak altta geçen akrabaları ile geldiler bende insan içinde sordum kıza bakarmısın diye bakıcı aradığınızı söylüyorum herkeze bende dedi bakamam dedi akrabasıda al izin yada çık işten kendin bak dedi..
ama kendileri elden ayaktan düşünce bakılmak isterler şu anda benim bebeğimde ağzı var dili yok muhtaç biz onları bakım evine versek olurmu anlamıyorum bu insanları hiç ihtiyaçları olmayacak kimseye sanki eden bulur diyip yine allaha havale ettim 15 günüm kaldı kaldık ortadaNe gıcıklar ya Allah hiç bi zaman muhtaç etmesin seni onlara. Istiyorumsa zaten bakmazda doğru düzgün.
kızlar bu arada ben 10-15 gün ara ile regl olmaya başladım doktorum progestatif içeren bir tedaviye başladı 3-4 ay herilaç bitip regl olduktan sonra gidicem vallaha bir doğum yaptım hala toparlanamadım.streslerden bir kurtulsam kaynanam 1 sokak altta geçen akrabaları ile geldiler bende insan içinde sordum kıza bakarmısın diye bakıcı aradığınızı söylüyorum herkeze bende dedi bakamam dedi akrabasıda al izin yada çık işten kendin bak dedi..
bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gözümün yaşıda dinmiyor çok bozuldum ilk torunları ace orda burda neler yazıyorlar 15-20 günde bir bile aramıyorlar istemedikleri belli ama insanın evladına yapılan kendine yapılandan daha çok zoruna gidiyor ..Canım mecburiyetle kötü bakacagına, acık acık bakamam demiş. Dolu tarafına bakıyorum bardagın yine. İnşallah kriterlerine uygun iyi bir bakıcı bulursun, hiç üzülme.
Allah yardımcın olsun canım çok haklısın.eşinde farkındadır umarım yaptıklarının kul sıkışmayınca hızı yetişmezmiş bulunur bi çare. O babaanne bakmasın sanada lafı olmaz ya bana bak diye.gerçi yüzsüzse olur.ama kendileri elden ayaktan düşünce bakılmak isterler şu anda benim bebeğimde ağzı var dili yok muhtaç biz onları bakım evine versek olurmu anlamıyorum bu insanları hiç ihtiyaçları olmayacak kimseye sanki eden bulur diyip yine allaha havale ettim 15 günüm kaldı kaldık ortada
Daha kimse demeden ben diyeyim:
Mutlu pazarlar!
Uykusuz bir Ceku anasıyım. Müsebbibi ise Ceku babası! Bebeğim melekler gibi uyuyor bu gece
1 saat önce emzirdim. Sonra babasının gökgürültüsünden uyuyamadım. Hâlâ ayaktayım. 1,5 saat sonra kalkıp işe gideceğim üstüne!
Uykusuz kalacağı varsa bir kadının ya bebek ya babası rahat vermez demek ki!
Hiçbir şey değil de arada öyle şiddetleniyor ki bazen kızcağız korkarak uyanıyor, ağlıyor, tekrar uykuya dalmakta zorlanıyor. Olan - en katmerlisinden- bana oluyor yine!
Bir günaydında benden kızlar ...
İnşallah herkes iyidir , sohbet almış başını gitmiş :)
Bende grip oldum 4-5 gündürhala iyileşemedim Allahtan kuzuma geçmedi şimdilik...
Hasta olanlara acil şifalar olsun...
Mama sandalyeleri alınmış iyi günlerde kullanılsın kuzulara afiyet olsun ...
Allah beni kahretmesin beni :) oğlanın mamalarından sonra şimdide oğlanın çorbalarına göz diktim :) hasta olunca yapmaya mecalim olmadı bende oğlumun kalan çorbalarını tuzlayıp baharatlayıp bi güzel içtim :)
hala internet yok bizde telefonumda sapıtıyor site kapanıyor zor açıyorum
bende faranjit oldum maskeyle geziyorum kızıma bulaşmasın diye vallaha ilaçlarda bir uyku yapıyor vay halimize.diğer hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.
Canım mecburiyetle kötü bakacagına, acık acık bakamam demiş. Dolu tarafına bakıyorum bardagın yine. İnşallah kriterlerine uygun iyi bir bakıcı bulursun, hiç üzülme.
Bizim kiz 6 ay 1 haftalik, iki gundur cok sık emmeye basladi. Cok ve sık acikiyor. Bu buyume atagi saniyorum. Su an gece 1 saat hatta yarim saatte bir kalkmaya basladi. Snowwy sanırım Kerem de bu zamanlarda buyume atagi geçirmişti. Ne kadar surmustu hatırlıyor musun?
Afiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonundaSnowyy brokolıyı sonunda yemesıne sevındım bende denemek ıstıyorum ma hala asırı gazlıyız korkuyorum denemeye bizde bamya denedık bugün baska hangı sebzelerı verıyorsun kabak havuç patetes ıspanak semız otu verıyorum ama aynı seylerı vermekten sıkıldım baska ne deneyebılırım sence sıtelerdede 6-8 ay ıcın cok cesıt bulamadım
bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gözümün yaşıda dinmiyor çok bozuldum ilk torunları ace orda burda neler yazıyorlar 15-20 günde bir bile aramıyorlar istemedikleri belli ama insanın evladına yapılan kendine yapılandan daha çok zoruna gidiyor ..
Snowyy brokolıyı sonunda yemesıne sevındım bende denemek ıstıyorum ma hala asırı gazlıyız korkuyorum denemeye bizde bamya denedık bugün baska hangı sebzelerı verıyorsun kabak havuç patetes ıspanak semız otu verıyorum ama aynı seylerı vermekten sıkıldım baska ne deneyebılırım sence sıtelerdede 6-8 ay ıcın cok cesıt bulamadım
Bizim kiz 6 ay 1 haftalik, iki gundur cok sık emmeye basladi. Cok ve sık acikiyor. Bu buyume atagi saniyorum. Su an gece 1 saat hatta yarim saatte bir kalkmaya basladi. Snowwy sanırım Kerem de bu zamanlarda buyume atagi geçirmişti. Ne kadar surmustu hatırlıyor musun?
Bu arada kendimi foruma en gec saatlerde yazi yazan kullanici ilan ediyorum. Gec saatlerde daha kolay yazabiliyorum. Bir de bazi kalkislarimda uykum kaciyor, foruma bakayim diyorum. Ne zorum var, uyu degil mi :)
Afiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonundapes etmicem tekrar denicem tabiki ama üzüldüm acıkcası ..
Gunaydin nisan kuzularına ve annelerine bende bu gün puresine brokoli ekleyecem sonwy bende senin gibi eline veriyorum ama ağzına götürmüyor sebze vermedim ama meyve verdim yok oynayıp atıyor bu yüZden pure biraz pütürlü oluyor öyle veriyorum bir arkadaş sormuştu ek gıdadan iki saat sonra sut emmiyor yada uyku saatinde emmeden uyutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?