Banada Kan ilacı başla düşük değilse bile koruyucu olarak dedi. Vermiyorum sevmiyorum vermeyi inşallah muhtaç olmayız ilaca. Ek gıdalara başlamışmıydın azdı geldi yedikleri acaba. Benimki de 300 gr almıştı geç kalmışsın ek gıdaya dedi.gunaydin kizlar
Dun bir dra gittik elime ek gida kitapcigi verdi bir suru de tetkik istedi
kan ilacina da baslayalim dedi test yapalim dedim gerek yok nasil olsa dusuk cikacak dedi sinir oldum
oglum da geceleri aglayarak uyaniyor sik sik
eskiden bu kadar sik kalkmazdi ve aglayarak uanmazdi
sunnet icin de genel anestezi verecegiz dediler hoggg oldum
hic kilo da almamis ama hic sokklardayim
istanbulda dogru duzgun dr tavsiyesi olan varsa lutfeeen cok ihtiyacim var
tekrar dene canım sevmelerı ıcın 5ile 15 kez denemeleri gerekıyormus bıde ben sut sağıp katıyorum içine o yüzden hiç yadırgamadı tadlarıAfiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonundapes etmicem tekrar denicem tabiki ama üzüldüm acıkcası ..
Gunaydın, keyifli bir hafta diliyorum hepimize
Birinin 3. dişi yolda sanırım. Surekli agzında eli. Cıglık atıyor ara ara, bıraktıgı dişliklere saldırmaya basladı tekrar. Onları kemirirken huzurlu görünüyor
Anlıyorum seni gülüm. İstiyoruz herkes yavrularımızı el üstünde tutsun, kırmasın incitmesin. "Mış" gibi yapmasın. Ama elimizde degil insanları degiştirmek. Belirli bir noktadan sonra "aman zarar vermesinler de sefkatleri de eksik kalsın" dıyor insan. İstememek degildir onların sorunu. Sevgiyi nasıl göstereceklerini ögrenmemiş cocukların yetişkin versiyonları onlar. Öyle kabul etmek lazım.
Ben 7 yıldır evliyim. Babam beni 7 defa aramamıştır. Sevmiyor mu beni...elbette seviyor. Onu da öyle kabul ettim:)
Canım daha yeni yeni toparlıyor kuzun. Gaz sıkıntısı da varsa ek gıdayı hiç abartma. Yeni tatlara yavas yavas alıştır. Agırdan al hiç sıkılma. Yazdıkların haricinde pırasa ve fasulye var. Corba olarak veriyorsan onları da ekleyebilirsin. Biraz da kimyon koy içine, rahat cıkarır gazını.
Canım ben ay hesabı ile gidiyorum. Ona gore yazarsam, 6 aya 1 hafta kala basladı huysuzlugu. 6 ay 1 haftalıkken gecmişti.
Oluyor öyle canım. Hele sık sık uyanıyorsan. Uyuyamasan da uzan dinlen
Ben de aynı seyi tecrübe ettim. Önüne meyve koyup karşısına oturdugumda pek ilgilenmedi, oynadı attı. Çözümü basit. Siz de aynı şeyi kendi önünüze koyup yiyeceksiniz ve hareketlerinizi abartarak yapacaksınız. Elma verdiniz diyelim. Siz de alın elinize. Yavasca agzınıza götürün, abartarak cigneme hareketi yapın. Bir yandan da lezzetli oldugunu gösteren sesler cıkarın. O da sizi taklit edecek ve en azından agzına götürecektir. Zamanla yemeye de baslar.
Bir de yapılan klasik hata cocugun her verileni yemesini beklemek. "Dün havuc yemişti, bugun neden yere attı???". Canı istememiş olabilir. Üzülmeyin. Siz teklif edin
Kaşıkla yedirenler için de benzer seyi tavsiye edebilirim ama henüz kaşıgı doldurup agzına götüremez. Sanırım 9. Ayda baslayacaklar. Yemesi için zorlamayın. İstekli oldugu zamanlarda yedigi 1 kaşık yeter bu aylarda. Ama inanın bebegin kendini beslemesine izin verirseniz hem elinizde kaşıkla o kadar ugrasmazsınız hem de yeme saatleri ikiniz için de işkenceye dönüşmez.
hadi hayırlı uğurlu olsun canım sünnetiniz allah damatlığını da gösterir inşallah.bizim bebişte öyle canım bi skıntı var bu nisan bebelerindeHihh simdi geldim
Bizde sünnet olanlar kervanina katildik
Genle anestezi olmadi benim oglus yari sünnetli idi allahtan idrar yolu ve cinselliği etkileyen bir problemi olmadigi için anesteziye gerek kalmadi sadece deride düzeltme yapildi
Makattan uyuşturucu ilaç verilecekti isal biraz agizdan verildi 10 dkya mahmurlasir aliriz operasyona dediler nerdeee bizimki hala atliyo zipliyo Dr biraz daha bekliyelimdedi yok mecburen ek yapildi eh iste biraz duruldu mecburen ayak kismindan bantladilar babamizla bizde gittik ellerinden hafif tuttuk pyuncaklariyla oynattik sorunsuz bitti operasyon normalde ikincide uyku yapici etki varmis ama bizimkine nafile .
Dr be baglamayi ve pansumani gostereyim dedi ayaklarındaki banti cozunce bizimki basladi sedyeden atlamaya duvara tirmanmaya Dr diyor napiyor bu valla dedim hep böyle. Bana kolaylik diledi
Cumartesi öğlen olduk allaha şükür agri kesiciye gerek bile kalmadi evde ogune mahsus biraz pepe falan izlettik keyfi yerindeydi bugün ilk banyo ve 2 gün küvette sicak suda bekletme var umarim sorun olmaz Dr gozumuzu korkuttu çok hareketli dikkat edin diye
Gunaydın, keyifli bir hafta diliyorum hepimize
Birinin 3. dişi yolda sanırım. Surekli agzında eli. Cıglık atıyor ara ara, bıraktıgı dişliklere saldırmaya basladı tekrar. Onları kemirirken huzurlu görünüyor
Saol canım çok şükür verdiğim pureyi yiyor ıspanak kaçıncı ayda veriliyordu unuttum pazardan aldım bu gün brokoli bir kaç gün sonrada ıspanak eklerim.buraya bakmak yazmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum büyük kızım anaokuluna gidiyor onun hazırlıklari küçüğümun emeklemesi kendime bile zamanım yok büyük kızım kardeşini severim derken çok yoruyor cekistirip duruyor iki tane olunca zor bir o kadarda güzel
Anlıyorum seni gülüm. İstiyoruz herkes yavrularımızı el üstünde tutsun, kırmasın incitmesin. "Mış" gibi yapmasın. Ama elimizde degil insanları degiştirmek. Belirli bir noktadan sonra "aman zarar vermesinler de sefkatleri de eksik kalsın" dıyor insan. İstememek degildir onların sorunu. Sevgiyi nasıl göstereceklerini ögrenmemiş cocukların yetişkin versiyonları onlar. Öyle kabul etmek lazım.
Ben 7 yıldır evliyim. Babam beni 7 defa aramamıştır. Sevmiyor mu beni...elbette seviyor. Onu da öyle kabul ettim:)
Canım daha yeni yeni toparlıyor kuzun. Gaz sıkıntısı da varsa ek gıdayı hiç abartma. Yeni tatlara yavas yavas alıştır. Agırdan al hiç sıkılma. Yazdıkların haricinde pırasa ve fasulye var. Corba olarak veriyorsan onları da ekleyebilirsin. Biraz da kimyon koy içine, rahat cıkarır gazını.
Canım ben ay hesabı ile gidiyorum. Ona gore yazarsam, 6 aya 1 hafta kala basladı huysuzlugu. 6 ay 1 haftalıkken gecmişti.
Oluyor öyle canım. Hele sık sık uyanıyorsan. Uyuyamasan da uzan dinlen
Ben de aynı seyi tecrübe ettim. Önüne meyve koyup karşısına oturdugumda pek ilgilenmedi, oynadı attı. Çözümü basit. Siz de aynı şeyi kendi önünüze koyup yiyeceksiniz ve hareketlerinizi abartarak yapacaksınız. Elma verdiniz diyelim. Siz de alın elinize. Yavasca agzınıza götürün, abartarak cigneme hareketi yapın. Bir yandan da lezzetli oldugunu gösteren sesler cıkarın. O da sizi taklit edecek ve en azından agzına götürecektir. Zamanla yemeye de baslar.
Bir de yapılan klasik hata cocugun her verileni yemesini beklemek. "Dün havuc yemişti, bugun neden yere attı???". Canı istememiş olabilir. Üzülmeyin. Siz teklif edin
Kaşıkla yedirenler için de benzer seyi tavsiye edebilirim ama henüz kaşıgı doldurup agzına götüremez. Sanırım 9. Ayda baslayacaklar. Yemesi için zorlamayın. İstekli oldugu zamanlarda yedigi 1 kaşık yeter bu aylarda. Ama inanın bebegin kendini beslemesine izin verirseniz hem elinizde kaşıkla o kadar ugrasmazsınız hem de yeme saatleri ikiniz için de işkenceye dönüşmez.
Hihh simdi geldim
Genle anestezi olmadi benim oglus yari sünnetli idi allahtan idrar yolu ve cinselliği etkileyen bir problemi olmadigi için anesteziye gerek kalmadi sadece deride düzeltme yapildi
Makattan uyuşturucu ilaç verilecekti isal biraz agizdan verildi 10 dkya mahmurlasir aliriz operasyona dediler nerdeee bizimki hala atliyo zipliyo Dr biraz daha bekliyelimdedi yok mecburen ek yapildi eh iste biraz duruldu mecburen ayak kismindan bantladilar babamizla bizde gittik ellerinden hafif tuttuk pyuncaklariyla oynattik sorunsuz bitti operasyon normalde ikincide uyku yapici etki varmis ama bizimkine nafile .
Dr be baglamayi ve pansumani gostereyim dedi ayaklarındaki banti cozunce bizimki basladi sedyeden atlamaya duvara tirmanmaya Dr diyor napiyor bu valla dedim hep böyle. Bana kolaylik diledi
Cumartesi öğlen olduk allaha şükür agri kesiciye gerek bile kalmadi evde ogune mahsus biraz pepe falan izlettik keyfi yerindeydi bugün ilk banyo ve 2 gün küvette sicak suda bekletme var umarim sorun olmaz Dr gozumuzu korkuttu çok hareketli dikkat edin diye
Bi doktor vakası daha aynı canım hep aynı 2 doktor değiştirdim yok tahlile gerek yok süt alan bebek kansız olur diyip kestirip atıyorlar bu aralar bizde öyleyiz ağlayarak uyanıyoruz sık emiyoruz bi sürü sebebi olabilir atak diş kabızlık ayrılık kaygısı. hangisi olduğumuzu bende daha çözemedim. sünnet için kesin başka doktorada görün canım bu yuzden genel anestezı alması pek mantıklı gelmedi bana küçücük bebek , kiloyuda sıkıntı yapma canım demekki doymuyor artık hem gece sık uyanması bundan olabilir ne veriyorsan biraz miktarını arttır istersengunaydin kizlar
kan ilacina da baslayalim dedi test yapalim dedim gerek yok nasil olsa dusuk cikacak dedi sinir oldum
Sunnet ıcın baska bir hastaneye götür canım. Genel için cok erken. Kilosuna takılma. Saglıgı daha önemli. Diş cıkarma döneminde kilo veren bebekler bile var.gunaydin kizlar
Hihh simdi geldim
günaydın canım hadi cabucak çıkar inşallah 3.dişinizde. kimyon aklıma gelmemişti sağol canım fasulyede denedık pırasa soğan sarımsak 8-9. aydan sonra yazıyordu gurme bebekte hiç denemedim o yuzden . verme işini çok abartmıyorum artık az az veriyorum ama değişik şeylerde tatsın istiyorum alışması için. minik korsanın eline limon verdin mi hiç? limonla tanışmasını çok merak ediyorum yüzünün alacağı hali
Saol canım bekliyorum beğendiğin tarifleri ayrıca toplar süper fikir bizde bugün sipariş vereceğiz mama sandalyesi için ikisinden biri olacak ..ayrıca maşallah kerem e alkışlamayı da öğrenmiş:)Begendigim bir tarıf olursa yazarım canım. Cogu kek-muffin zaten. 1 ay sonra ancak yer onları. Sebze-meyve-yogurt-peynir karışımları ile top sekli verilen tarıflere sıcak bakıyorum. Fikir güzel. Tarıfı kendim de uydurabilirim
Evet polly kullanıyor. 360 aldık sanırım. Ebebek sitesinde var tam fıyatına bakabilirsin. Senin begendigin de cok güzel. Basından beri saglamlık diyordum ben, dogru düşünmüşüm. Rahatca arkamı dönüyorum.
Saol canım bekliyorum beğendiğin tarifleri ayrıca toplar süper fikir bizde bugün sipariş vereceğiz mama sandalyesi için ikisinden biri olacak ..ayrıca maşallah kerem e alkışlamayı da öğrenmiş:)
geçmiş olsun canım bizde düşünüyoruz 6. ayı bir gelsin :)Hihh simdi geldim
zamanla beğenir inş ama kuzunu çok zorlama sonuçta onun midesi :)doğan cücelioğlu öyle diyor yaAfiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonundapes etmicem tekrar denicem tabiki ama üzüldüm acıkcası ..
evet et koyuyorum canım kurbandada direk yedirdim iliğinden kemiğe yakın yerlerınden yutacagı kadar bölüp yedirdim ağzını sapur supur ettiriyo çok sevdi. çorbalarına da kıyma kemik suyu tavuk suyu hazırladım buzluğa attım az az katıyorum köy yumurtası ben buldum ama az geliyor o yüzden normalde veriyorum karışık inşallah sende bulursun afiyet olsun paşanaSunnet ıcın baska bir hastaneye götür canım. Genel için cok erken. Kilosuna takılma. Saglıgı daha önemli. Diş cıkarma döneminde kilo veren bebekler bile var.
Hayırlı olsun canım, gozunuz aydın
Vermedim canım. Asidik oldugu için erken vermek istemedim cildi cok hassas. Et koyuyor musun canım corbalarına? Yagsız dana kıyma deneyebilirsin.
Yarem
Hangi ay oldugunu bilmiyorum canım. Cok sıra takıp etmiyorum. Ispanagı yumurta sarısı ile omlet yapıp verecegim ama yumurta bulamadık henüz. Köy yumurtası arıyoruz
evet et koyuyorum canım kurbandada direk yedirdim iliğinden kemiğe yakın yerlerınden yutacagı kadar bölüp yedirdim ağzını sapur supur ettiriyo çok sevdi. çorbalarına da kıyma kemik suyu tavuk suyu hazırladım buzluğa attım az az katıyorum köy yumurtası ben buldum ama az geliyor o yüzden normalde veriyorum karışık inşallah sende bulursun afiyet olsun paşana
Hayırlı uğurlu olsun. Masallah dikkatli olun canım Rabbim yardımcınız olsun.benim üç oğlan da duruyo babamızın yuzunden.yarıyıl tatilinde üçü bir arada yapacaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?