2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gunaydin kizlar
Dun bir dra gittik elime ek gida kitapcigi verdi bir suru de tetkik istedi
kan ilacina da baslayalim dedi test yapalim dedim gerek yok nasil olsa dusuk cikacak dedi sinir oldum
oglum da geceleri aglayarak uyaniyor sik sik
eskiden bu kadar sik kalkmazdi ve aglayarak uanmazdi
sunnet icin de genel anestezi verecegiz dediler hoggg oldum
hic kilo da almamis ama hic sokklardayim

istanbulda dogru duzgun dr tavsiyesi olan varsa lutfeeen cok ihtiyacim var

Banada Kan ilacı başla düşük değilse bile koruyucu olarak dedi. Vermiyorum sevmiyorum vermeyi inşallah muhtaç olmayız ilaca. Ek gıdalara başlamışmıydın azdı geldi yedikleri acaba. Benimki de 300 gr almıştı geç kalmışsın ek gıdaya dedi.

Hihh simdi geldim
Bizde sünnet olanlar kervanina katildik
Genle anestezi olmadi benim oglus yari sünnetli idi allahtan idrar yolu ve cinselliği etkileyen bir problemi olmadigi için anesteziye gerek kalmadi sadece deride düzeltme yapildi
Makattan uyuşturucu ilaç verilecekti isal biraz agizdan verildi 10 dkya mahmurlasir aliriz operasyona dediler nerdeee bizimki hala atliyo zipliyo Dr biraz daha bekliyelimdedi yok mecburen ek yapildi eh iste biraz duruldu mecburen ayak kismindan bantladilar babamizla bizde gittik ellerinden hafif tuttuk pyuncaklariyla oynattik sorunsuz bitti operasyon normalde ikincide uyku yapici etki varmis ama bizimkine nafile .
Dr be baglamayi ve pansumani gostereyim dedi ayaklarındaki banti cozunce bizimki basladi sedyeden atlamaya duvara tirmanmaya Dr diyor napiyor bu valla dedim hep böyle. Bana kolaylik diledi
Cumartesi öğlen olduk allaha şükür agri kesiciye gerek bile kalmadi evde ogune mahsus biraz pepe falan izlettik keyfi yerindeydi bugün ilk banyo ve 2 gün küvette sicak suda bekletme var umarim sorun olmaz Dr gozumuzu korkuttu çok hareketli dikkat edin diye

Afiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonunda pes etmicem tekrar denicem tabiki ama üzüldüm acıkcası ..
tekrar dene canım sevmelerı ıcın 5ile 15 kez denemeleri gerekıyormus bıde ben sut sağıp katıyorum içine o yüzden hiç yadırgamadı tadları

günaydın canım hadi cabucak çıkar inşallah 3.dişinizde. kimyon aklıma gelmemişti sağol canım fasulyede denedık pırasa soğan sarımsak 8-9. aydan sonra yazıyordu gurme bebekte hiç denemedim o yuzden . verme işini çok abartmıyorum artık az az veriyorum ama değişik şeylerde tatsın istiyorum alışması için. minik korsanın eline limon verdin mi hiç? limonla tanışmasını çok merak ediyorum yüzünün alacağı hali

hadi hayırlı uğurlu olsun canım sünnetiniz allah damatlığını da gösterir inşallah.bizim bebişte öyle canım bi skıntı var bu nisan bebelerinde

hayırlısı olsun sünentiniz canım Allah damatlığını da göstersin

Bi doktor vakası daha aynı canım hep aynı 2 doktor değiştirdim yok tahlile gerek yok süt alan bebek kansız olur diyip kestirip atıyorlar bu aralar bizde öyleyiz ağlayarak uyanıyoruz sık emiyoruz bi sürü sebebi olabilir atak diş kabızlık ayrılık kaygısı. hangisi olduğumuzu bende daha çözemedim. sünnet için kesin başka doktorada görün canım bu yuzden genel anestezı alması pek mantıklı gelmedi bana küçücük bebek , kiloyuda sıkıntı yapma canım demekki doymuyor artık hem gece sık uyanması bundan olabilir ne veriyorsan biraz miktarını arttır istersen

Sunnet ıcın baska bir hastaneye götür canım. Genel için cok erken. Kilosuna takılma. Saglıgı daha önemli. Diş cıkarma döneminde kilo veren bebekler bile var.

Hayırlı olsun canım, gozunuz aydın

Vermedim canım. Asidik oldugu için erken vermek istemedim cildi cok hassas. Et koyuyor musun canım corbalarına? Yagsız dana kıyma deneyebilirsin.

Yarem

Hangi ay oldugunu bilmiyorum canım. Cok sıra takıp etmiyorum. Ispanagı yumurta sarısı ile omlet yapıp verecegim ama yumurta bulamadık henüz. Köy yumurtası arıyoruz

Saol canım bekliyorum beğendiğin tarifleri ayrıca toplar süper fikir bizde bugün sipariş vereceğiz mama sandalyesi için ikisinden biri olacak ..ayrıca maşallah kerem e alkışlamayı da öğrenmiş:)

Saol canım bekliyorum beğendiğin tarifleri ayrıca toplar süper fikir bizde bugün sipariş vereceğiz mama sandalyesi için ikisinden biri olacak ..ayrıca maşallah kerem e alkışlamayı da öğrenmiş:)

Hayırlı olsun şimdiden canım, güle güle kullanın

geçmiş olsun canım bizde düşünüyoruz 6. ayı bir gelsin :)

Afiyet olsun kuzuna canım ben 3 gündür kabak patates havuç vermeye çalışıyorum açmıyor ağzını beğenmedi kustu sonunda pes etmicem tekrar denicem tabiki ama üzüldüm acıkcası ..
zamanla beğenir inş ama kuzunu çok zorlama sonuçta onun midesi :)doğan cücelioğlu öyle diyor ya

evet et koyuyorum canım kurbandada direk yedirdim iliğinden kemiğe yakın yerlerınden yutacagı kadar bölüp yedirdim ağzını sapur supur ettiriyo çok sevdi. çorbalarına da kıyma kemik suyu tavuk suyu hazırladım buzluğa attım az az katıyorum köy yumurtası ben buldum ama az geliyor o yüzden normalde veriyorum karışık inşallah sende bulursun afiyet olsun paşana

Hayırlı uğurlu olsun. Masallah dikkatli olun canım Rabbim yardımcınız olsun.benim üç oğlan da duruyo babamızın yuzunden.yarıyıl tatilinde üçü bir arada yapacaz inşallah.

Afıyet olsun yarasın

Hayırlı uğurlu olsun. Masallah dikkatli olun canım Rabbim yardımcınız olsun.benim üç oğlan da duruyo babamızın yuzunden.yarıyıl tatilinde üçü bir arada yapacaz inşallah.

Sız de mi

Bu gidişle bizim oglan 18'den sonra kendi gider yaptırır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…