2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hırsızı

altta olan cetveli nasıl yaptın canım geçen günlerde bir annemize anlatmıştın bende yapmaya çalıştım yapamadım bırakmıştım şimdide anlattığın sayfayı bulamıyorum.

Hayırlı günler kızlar.. Nasilsiniz?
Gecmisi okuyamadim Hatice Büşra simdi uyudu bişeyler atıştırdım
Coookkkk isim var bugunnnnn yaaa hafta sonu girince hiç is yapamıyorum
Benim minnoşta sürekli yerde sürekli yer siliyorum hiç sevmem yer silmeyi
Dün prensesim kendi odasında yattı ama mahvoldummmm yatağını yadirgadi sürekli kalktı en son ben girdim yattım yanına 2 saat uyudu ama yinede bölük borcuk sanırım yine beşiğinde yatacak nasil alıştıracağım bilmiyorum

Bugün sabah ona yumurtanın sarısını tattırdım birazda pekmez ve peynir
Hepsi ayrı ayrı karıştırmayı sevmiyorum
Korktuğum gibi olmadı masaallah yumurtayı sevdi ama toplasan 1 findik büyüklüğünde falandi yediği

Kızlar kızım biraz emmeyi bırakacak gibi oldu bende ek gıdayı düzenli vermemeye başladım sizce doğru mü yapıyorum
Simdi güzelce emıyor

merhaba canlar.. iyi haftalar olsun. bizim kız yine başladı sık uyanmalara ve beşiğine yatırdığım an uyanıyor kucağıma alıp yanıma yatırma aşamasında bile (havadayken) uyuyor o derece seviyor sanırım yatağımıızı. almasam bbekliyorum uyumuyor resmen bazen ağlıyor ellerini sallıyor ..

dün sebzeleri buharda pişirmek için ikea da olan pişiriciden aldım(süzgeç olandan yani).

hava soğuk ama biz güneş banyosuna çıkıyoruz. A aktar83 canım bende istiyorum o cetvelden geçmişi genellikle okuyorum ama sen yine de garanti olsun öğrenince beni de etiketler misin bakayım :):)

tamam canım hırsızı yazsın etiketlerim

Selam canım. Masallah guzeline emekliyor da:)

Aldıgı ek gıda miktarı ne kadardı ki canım? Ögün olacak kadar vermiyorsan kısıtlama yapmana gerek yok bence. Baska bir sıkıntısı vardı ve o sebeple emmedi belki de.

Hırsızı neredesın canım? İş güç yogunlugu mu var?:)

slm kızlar nasılsınız? fırsat bulup buraya giriyorsunuz ne güzel ben okul ev çocuk derken kendime bile vakit ayıramıyorum. oğluşum 6 ay 10 günlük oldu bugün.maşallah ek gıdaya karşı çok hevesli maşallah beğenmediğinide yiyor. bakıcıya gidiyor sabah baıcısını çok seviyor onunla konuşuyor ona gülüyor. ama gece uyumuz sorunku saat 1 buçukta yatıyor 1 kerede emmek için kalkıyor. ben doktorlara inat gece beslenmesini kesmedim. acıkıyor ki istiyor. doktora göre değil çocuğun isteğine göre hareket ediyorum.ben odada yokken yuvarlanıyor odanın içinde ben odadayken beni kaldır diyerek ağlıyor. oyun halısı aldım bakalım bugün gelecek inşsllsh beğenir. doğdular doğacaklar derken büyüdü sıpalar

kizlar nerdesiniz bugun topic bana kalmis

baby 2 go mavi mama.sandalyemiz geldi cok guzel begendik
güle güle kullansın bebeğin canım

bin bir güçlükle kızı uyuttum...dün kızı salla da bende evi temizleyeyim dedim 5 dakika içinde,eli kızın beşiğinde uyuya kalmış horlamaktan kızı tekrar uyandırdı...

çok geçmiş olsun canım.. mamalar çorbalar afiyet olsun kuzunada sanada... şifa olsun...

bende faranjit oldum maskeyle geziyorum kızıma bulaşmasın diye vallaha ilaçlarda bir uyku yapıyor vay halimize.diğer hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.
sana da geçmiş olsun canım... emzirseydik hiç aklın kalmazdı hastalanacakmı diye... ama inşallah bebişine geçmeden düzelirsin...çok az bir zaman kalmış işe başlamana... çok nitelikli bir çalışan olsan bile özel sektör sonuçta...idare edebilirlermi bir süre daha ...en azından bakıcı işini çözene kadar..hem ağlayıp kendini yıpratma...zaten hastaymışsın... neden üzülüyorsunki... kötü baksa sevmese dahamı iyi... bize söylemesi kolay biliyorum ama
eğer bir derdin çaresi varsa üzülmenin bir anlamı yok.. çaresi yoksa elinden birşey gelmiyorsa yine üzülmenin bir anlamı yok...Allah en kısa sürede yardımcın olur canım inanıyorum...Allah seni çok sevdiği için son ana kadar yalvarman hoşuna gidiyordur..

regl konusundada önemli bir şey yok değilmi...stresten falan mı oldun acaba okadar sık...

canım gözünüz aydın...içinize sinen bir yer olur inşallah..hayırlısı

maşşallah Kerem e...dişleri diziyor.. artık daha rahat ısırma kesme koparma işlemleri yapar...(annesinin memesi hariç)

8. aya kadar ek gıdayı abartma tadımlık ver. amaç zaten değişik tatlara alıştırmak. 8. aya kadar vitamini ann sütünden y

Olabilir belkide..
Ogün olacak kadar vermiyorum zaten d e almıyor bı kac çay kasığı yada bir elmanın 1/5 i kadar gibi gibi..
Emekleme demeyelim de asker sürüklenmesi diyelim
Ama masaallah bı kac gündür evi tür donüyor

Ya simdi yatağına yatırdım uykusu var ama sürekli bı mir mir bı konuşma acindirma al beni buradaaaannnn anniiiiiii diyor gibi

güle güle kullanın canım

canım boyudamı uzamamış.. bana hemşire bu ay kilo alazlar demişti...hayırlısıyla sünnetinide olur inşallah.

hayırlı olsun kuzunun sünenti..erkek oldu haaa...Allah damatlığınıda göstersin...

hırsızı

altta olan cetveli nasıl yaptın canım geçen günlerde bir annemize anlatmıştın bende yapmaya çalıştım yapamadım bırakmıştım şimdide anlattığın sayfayı bulamıyorum.
http://lilypie.com/ sitesinden çizelgeyi oluştruyorsun...imaj url yi kopyalatıp,profilinden imza ayarları bölümüne girip gülen surat smile nin yanındaki kutucuğu tıklayıp kopyaldığın url linkini oraya yapıştırıp kaydete basıyorsun...url yi nasıl oluşturduğumuda yazayım istersen...

Hırsızı neredesın canım? İş güç yogunlugu mu var?:)
sabah burdaydım okudum bayağı.kv aradı ela hiç durmuyor susturamıyorum diye. calpol vermiş gazı var heralde diyor.. ellerimizde telefonla ben tarif ettim o evde gaz ilacını aradı...dün çok geç yattı...çok yordular kuzumu...

merhaba canım...güle güle oynasın halısıyla..afiyet olsun bebişine..bakıcısını sevmesi de ayrıca güzel olmuş...bebekler sevmeyen insanı hisseder ve rahat durmazlar yanlarında..

8. aya kadar ek gıdayı abartma tadımlık ver. amaç zaten değişik tatlara alıştırmak. 8. aya kadar vitamini ann sütünden y
sağol canım... mama içiyor zaten keşke anne sütüde yeteri kadar alsaydı...

Al sen de, neden bagırtıyorsun kızı:)

Misafirin vardı yine sanırım...nasıl oldu peki, gaz ilacı işe yaramış mı?

Snowyy de de var ondan da rica edelim nasıl yapıldığını

Yeni gördüm canım mesajını. Telden göremiyorum, ekleyebildin mi?

Misafirin vardı yine sanırım...nasıl oldu peki, gaz ilacı işe yaramış mı?

Yeni gördüm canım mesajını. Telden göremiyorum, ekleyebildin mi?
dün yeni gelin in ailesi yemeğe geldiler kv gile... cumartesi hazırlık yaptık gece yarısına kadar... eşimin kardeşi çok heyecanlı salataya koyduğum nar ekşisinin miktarına ,sehpa örtülerinin ütüsüne kadar herşeye karıştı... utanmasa mustakbel eşinin ailesinin karşısında bizi hazır ola dizecekti...akşam 11 de evdeydim...gelen misafirlerin arasında 2 adette 1.5 yaşlarında bebekler vardı daha yeni yürümeye başlamışlar... velasıl 4 tane bebek vardı ortamda... her biri bir yerden çıkıyordu... ela da elden ele gezdi sürekli ağladı...nohut yemiştim omu etkiledi diycem ama büyüdüler ki benimde acayip gazım var bugün...kv gilde uyutum kızımı ama gürültüden yarım saatte bir uyandı...eve gelir gelmez uyutmaya uğraştım...sonunda memede bayılılı verdi...
gaz ilacını daha yeni verdi... arıycam bakalım etki etmişmi...dün yanıma almıştım lazım olursa diye kadıncağızı başka yerlerde arattım... aklıma sonradan geldi.. ihtiyaç çantasının içinde olduğu...

Yani illâ ki paramın olması mı gerek doğru dürüst sağlık hizmeti almak için? Kimse kusura bakmasın ama devlete sırtını dayayınca kendini padişah sanan memurlardan, özellikle de sağlık personelinden bezdim artık.

Yeni eve taşındık, kaydımız alınacak yeni ASM'ye. Misafir hastaya bakan doktora gönderdiler "Ben çok yoğunum", başka birine gönderdiler "Benim kotam doldu". Bu rüzgârlı havada bebeği aşağı yukarı boş yere gezdirdik. Geçen gidişimizde de başka bir kulp takmışlardı. Kayıt almak ne kadar zor olabilir? Alt tarafı 1-2 kimlik numarası girilecek. Taş mı atacaksın? Aşı yarına kaldı. Yarın ben işe gideceğim. Çocuk ateşlense, babanesi yalnız olacak. Acilen eve gelmem gerekse 1 saat yolum var. Kadın tek başına çıkaramıyor ki bebeği sokağa: dizlerinden ameliyat oldu.

Bazen bir kürek istiyorum lüzumsuz yere oksijen tüketenlerin ağzına ağzına vurayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…