merhaba canlar.. iyi haftalar olsun. bizim kız yine başladı sık uyanmalara ve beşiğine yatırdığım an uyanıyor kucağıma alıp yanıma yatırma aşamasında bile (havadayken) uyuyor o derece seviyor sanırım yatağımıızı. almasam bbekliyorum uyumuyor resmen bazen ağlıyor ellerini sallıyor ..
dün sebzeleri buharda pişirmek için ikea da olan pişiriciden aldım(süzgeç olandan yani).
hava soğuk ama biz güneş banyosuna çıkıyoruz. A aktar83 canım bende istiyorum o cetvelden geçmişi genellikle okuyorum ama sen yine de garanti olsun öğrenince beni de etiketler misin bakayım :):)
Hayırlı günler kızlar.. Nasilsiniz?
Gecmisi okuyamadim Hatice Büşra simdi uyudu bişeyler atıştırdım
Coookkkk isim var bugunnnnn yaaa hafta sonu girince hiç is yapamıyorum
Benim minnoşta sürekli yerde sürekli yer siliyorum hiç sevmem yer silmeyi
Dün prensesim kendi odasında yattı ama mahvoldummmm yatağını yadirgadi sürekli kalktı en son ben girdim yattım yanına 2 saat uyudu ama yinede bölük borcuk sanırım yine beşiğinde yatacak nasil alıştıracağım bilmiyorum
Bugün sabah ona yumurtanın sarısını tattırdım birazda pekmez ve peynir
Hepsi ayrı ayrı karıştırmayı sevmiyorum
Korktuğum gibi olmadı masaallah yumurtayı sevdi ama toplasan 1 findik büyüklüğünde falandi yediği
Kızlar kızım biraz emmeyi bırakacak gibi oldu bende ek gıdayı düzenli vermemeye başladım sizce doğru mü yapıyorum
Simdi güzelce emıyor
güle güle kullansın bebeğin canımkizlar nerdesiniz bugun topic bana kalmis
baby 2 go mavi mama.sandalyemiz geldi cok guzel begendik
bin bir güçlükle kızı uyuttum...dün kızı salla da bende evi temizleyeyim dedim 5 dakika içinde,eli kızın beşiğinde uyuya kalmış horlamaktan kızı tekrar uyandırdı...Daha kimse demeden ben diyeyim:
Mutlu pazarlar!
Uykusuz bir Ceku anasıyım. Müsebbibi ise Ceku babası! Bebeğim melekler gibi uyuyor bu gece
1 saat önce emzirdim. Sonra babasının gökgürültüsünden uyuyamadım. Hâlâ ayaktayım. 1,5 saat sonra kalkıp işe gideceğim üstüne!
Uykusuz kalacağı varsa bir kadının ya bebek ya babası rahat vermez demek ki!
Hiçbir şey değil de arada öyle şiddetleniyor ki bazen kızcağız korkarak uyanıyor, ağlıyor, tekrar uykuya dalmakta zorlanıyor. Olan - en katmerlisinden- bana oluyor yine!
çok geçmiş olsun canım.. mamalar çorbalar afiyet olsun kuzunada sanada... şifa olsun...Bir günaydında benden kızlar ...
İnşallah herkes iyidir , sohbet almış başını gitmiş :)
Bende grip oldum 4-5 gündürhala iyileşemedim Allahtan kuzuma geçmedi şimdilik...
Hasta olanlara acil şifalar olsun...
Mama sandalyeleri alınmış iyi günlerde kullanılsın kuzulara afiyet olsun ...
Allah beni kahretmesin beni :) oğlanın mamalarından sonra şimdide oğlanın çorbalarına göz diktim :) hasta olunca yapmaya mecalim olmadı bende oğlumun kalan çorbalarını tuzlayıp baharatlayıp bi güzel içtim :)
hala internet yok bizde telefonumda sapıtıyor site kapanıyor zor açıyorum
sana da geçmiş olsun canım... emzirseydik hiç aklın kalmazdı hastalanacakmı diye... ama inşallah bebişine geçmeden düzelirsin...çok az bir zaman kalmış işe başlamana... çok nitelikli bir çalışan olsan bile özel sektör sonuçta...idare edebilirlermi bir süre daha ...en azından bakıcı işini çözene kadar..hem ağlayıp kendini yıpratma...zaten hastaymışsın... neden üzülüyorsunki... kötü baksa sevmese dahamı iyi... bize söylemesi kolay biliyorum amabende faranjit oldum maskeyle geziyorum kızıma bulaşmasın diye vallaha ilaçlarda bir uyku yapıyor vay halimize.diğer hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.
canım gözünüz aydın...içinize sinen bir yer olur inşallah..hayırlısıkızlar selam herkese. çok stresli bi kaç gün geçirdik. cuma günü kadrolar açıklandı. 40 kadronun 10u iyi ne yazık ki. çok fazla doğu yok ama hep ilçeler var. hiç bir düzenin olmadığı yerler. bazılarına ortopedi kadrosu ilk defa verilmiş. dolayısıyla giden oturmaya gidecek. eşim sağı solu arıyor. kendi dk.sı yok, benden arama yapıyor. pc başından hiç kalkmıyor. ben de siteye giremez oldum. dolunay da elleri ve dizlerinin üzerinde duruyor. ileri geri yaylanıp hooop düşüyor. her halleri ayrı güzel
sağol tatlım. seçenek çok olunca insan şaşırıp kalıyor. her mağazada her model de olmuyor ki gidip yerinde görüp kıyaslama da yapamıyoruz. bondigonun da var bi modeli. bi de şu var http://www.oyuncakdunyasi.com/Fishe...w0CAek_0FFzM3BsVp6TY8IaIL5iQcpPTxoCvWLw_wcB#0
anladım canım. oyun halısı gibi bu. seviyor mu bari kuzun :) o tuşlara tekmeler attıkça çıkan seslerden ne keyif alıyodur şimdi
çok alemsin hırsızı yaaaazor valla iki çocuk büyütmek. hadi bebeler bi şekilde büyüyo da bu kocalar gittikçe çocuklaşıyor, o nolcak?
çok geçmiş olsun canımmm
bizim babaanne de Erzurumlu ama işte izmirdeyiz hep birlikteben de erzurumda okudum. ordan da koca buldum. geldim izmire yerleştimm
maşşallah Kerem e...dişleri diziyor.. artık daha rahat ısırma kesme koparma işlemleri yapar...(annesinin memesi hariç)Gunaydın, keyifli bir hafta diliyorum hepimize
Birinin 3. dişi yolda sanırım. Surekli agzında eli. Cıglık atıyor ara ara, bıraktıgı dişliklere saldırmaya basladı tekrar. Onları kemirirken huzurlu görünüyor
Anlıyorum seni gülüm. İstiyoruz herkes yavrularımızı el üstünde tutsun, kırmasın incitmesin. "Mış" gibi yapmasın. Ama elimizde degil insanları degiştirmek. Belirli bir noktadan sonra "aman zarar vermesinler de sefkatleri de eksik kalsın" dıyor insan. İstememek degildir onların sorunu. Sevgiyi nasıl göstereceklerini ögrenmemiş cocukların yetişkin versiyonları onlar. Öyle kabul etmek lazım.
Ben 7 yıldır evliyim. Babam beni 7 defa aramamıştır. Sevmiyor mu beni...elbette seviyor. Onu da öyle kabul ettim:)
Canım daha yeni yeni toparlıyor kuzun. Gaz sıkıntısı da varsa ek gıdayı hiç abartma. Yeni tatlara yavas yavas alıştır. Agırdan al hiç sıkılma. Yazdıkların haricinde pırasa ve fasulye var. Corba olarak veriyorsan onları da ekleyebilirsin. Biraz da kimyon koy içine, rahat cıkarır gazını.
Canım ben ay hesabı ile gidiyorum. Ona gore yazarsam, 6 aya 1 hafta kala basladı huysuzlugu. 6 ay 1 haftalıkken gecmişti.
Oluyor öyle canım. Hele sık sık uyanıyorsan. Uyuyamasan da uzan dinlen
Ben de aynı seyi tecrübe ettim. Önüne meyve koyup karşısına oturdugumda pek ilgilenmedi, oynadı attı. Çözümü basit. Siz de aynı şeyi kendi önünüze koyup yiyeceksiniz ve hareketlerinizi abartarak yapacaksınız. Elma verdiniz diyelim. Siz de alın elinize. Yavasca agzınıza götürün, abartarak cigneme hareketi yapın. Bir yandan da lezzetli oldugunu gösteren sesler cıkarın. O da sizi taklit edecek ve en azından agzına götürecektir. Zamanla yemeye de baslar.
Bir de yapılan klasik hata cocugun her verileni yemesini beklemek. "Dün havuc yemişti, bugun neden yere attı???". Canı istememiş olabilir. Üzülmeyin. Siz teklif edin
Kaşıkla yedirenler için de benzer seyi tavsiye edebilirim ama henüz kaşıgı doldurup agzına götüremez. Sanırım 9. Ayda baslayacaklar. Yemesi için zorlamayın. İstekli oldugu zamanlarda yedigi 1 kaşık yeter bu aylarda. Ama inanın bebegin kendini beslemesine izin verirseniz hem elinizde kaşıkla o kadar ugrasmazsınız hem de yeme saatleri ikiniz için de işkenceye dönüşmez.
o yaparken benim içim boşaldı sanki öyle sevindim ki... keşke suratının halini çekseydim kaka yaparken...babamız daha mız mız onu hiç çekemiycem..dün kızı soruyorum bu gün naptı diye;
hiç uyumadı...sersem gibi...kafası allak bullak...hiç bir şeye odaklanamıyor... 2 saat uyusa ne güzel olur...ne yediyse bir şey dokundu galiba karnı bozuldu...çok sancısı var...a da devm sütünden alıyor
diyo... meğerse kendini anlatıyormuş
canım yoğurtmu yedirdin oğluna...
Olabilir belkide..Selam canım. Masallah guzeline emekliyor da:)
Aldıgı ek gıda miktarı ne kadardı ki canım? Ögün olacak kadar vermiyorsan kısıtlama yapmana gerek yok bence. Baska bir sıkıntısı vardı ve o sebeple emmedi belki de.
slm kızlar nasılsınız? fırsat bulup buraya giriyorsunuz ne güzel ben okul ev çocuk derken kendime bile vakit ayıramıyorum. oğluşum 6 ay 10 günlük oldu bugün.maşallah ek gıdaya karşı çok hevesli maşallah beğenmediğinide yiyor. bakıcıya gidiyor sabah baıcısını çok seviyor onunla konuşuyor ona gülüyor. ama gece uyumuz sorunku saat 1 buçukta yatıyor 1 kerede emmek için kalkıyor. ben doktorlara inat gece beslenmesini kesmedim. acıkıyor ki istiyor. doktora göre değil çocuğun isteğine göre hareket ediyorum.ben odada yokken yuvarlanıyor odanın içinde ben odadayken beni kaldır diyerek ağlıyor. oyun halısı aldım bakalım bugün gelecek inşsllsh beğenir. doğdular doğacaklar derken büyüdü sıpalar
canım boyudamı uzamamış.. bana hemşire bu ay kilo alazlar demişti...hayırlısıyla sünnetinide olur inşallah.gunaydin kizlar
Dun bir dra gittik elime ek gida kitapcigi verdi bir suru de tetkik istedi
kan ilacina da baslayalim dedi test yapalim dedim gerek yok nasil olsa dusuk cikacak dedi sinir oldum
oglum da geceleri aglayarak uyaniyor sik sik
eskiden bu kadar sik kalkmazdi ve aglayarak uanmazdi
sunnet icin de genel anestezi verecegiz dediler hoggg oldum
hic kilo da almamis ama hic sokklardayim
istanbulda dogru duzgun dr tavsiyesi olan varsa lutfeeen cok ihtiyacim var
hayırlı olsun kuzunun sünenti..erkek oldu haaa...Allah damatlığınıda göstersin...Hihh simdi geldim
Bizde sünnet olanlar kervanina katildik
Genle anestezi olmadi benim oglus yari sünnetli idi allahtan idrar yolu ve cinselliği etkileyen bir problemi olmadigi için anesteziye gerek kalmadi sadece deride düzeltme yapildi
Makattan uyuşturucu ilaç verilecekti isal biraz agizdan verildi 10 dkya mahmurlasir aliriz operasyona dediler nerdeee bizimki hala atliyo zipliyo Dr biraz daha bekliyelimdedi yok mecburen ek yapildi eh iste biraz duruldu mecburen ayak kismindan bantladilar babamizla bizde gittik ellerinden hafif tuttuk pyuncaklariyla oynattik sorunsuz bitti operasyon normalde ikincide uyku yapici etki varmis ama bizimkine nafile .
Dr be baglamayi ve pansumani gostereyim dedi ayaklarındaki banti cozunce bizimki basladi sedyeden atlamaya duvara tirmanmaya Dr diyor napiyor bu valla dedim hep böyle. Bana kolaylik diledi
Cumartesi öğlen olduk allaha şükür agri kesiciye gerek bile kalmadi evde ogune mahsus biraz pepe falan izlettik keyfi yerindeydi bugün ilk banyo ve 2 gün küvette sicak suda bekletme var umarim sorun olmaz Dr gozumuzu korkuttu çok hareketli dikkat edin diye
http://lilypie.com/ sitesinden çizelgeyi oluştruyorsun...imaj url yi kopyalatıp,profilinden imza ayarları bölümüne girip gülen surat smile nin yanındaki kutucuğu tıklayıp kopyaldığın url linkini oraya yapıştırıp kaydete basıyorsun...url yi nasıl oluşturduğumuda yazayım istersen...hırsızı
altta olan cetveli nasıl yaptın canım geçen günlerde bir annemize anlatmıştın bende yapmaya çalıştım yapamadım bırakmıştım şimdide anlattığın sayfayı bulamıyorum.
sabah burdaydım okudum bayağı.kv aradı ela hiç durmuyor susturamıyorum diye. calpol vermiş gazı var heralde diyor.. ellerimizde telefonla ben tarif ettim o evde gaz ilacını aradı...dün çok geç yattı...çok yordular kuzumu...Hırsızı neredesın canım? İş güç yogunlugu mu var?:)
merhaba canım...güle güle oynasın halısıyla..afiyet olsun bebişine..bakıcısını sevmesi de ayrıca güzel olmuş...bebekler sevmeyen insanı hisseder ve rahat durmazlar yanlarında..slm kızlar nasılsınız? fırsat bulup buraya giriyorsunuz ne güzel ben okul ev çocuk derken kendime bile vakit ayıramıyorum. oğluşum 6 ay 10 günlük oldu bugün.maşallah ek gıdaya karşı çok hevesli maşallah beğenmediğinide yiyor. bakıcıya gidiyor sabah baıcısını çok seviyor onunla konuşuyor ona gülüyor. ama gece uyumuz sorunku saat 1 buçukta yatıyor 1 kerede emmek için kalkıyor. ben doktorlara inat gece beslenmesini kesmedim. acıkıyor ki istiyor. doktora göre değil çocuğun isteğine göre hareket ediyorum.ben odada yokken yuvarlanıyor odanın içinde ben odadayken beni kaldır diyerek ağlıyor. oyun halısı aldım bakalım bugün gelecek inşsllsh beğenir. doğdular doğacaklar derken büyüdü sıpalar
sağol canım... mama içiyor zaten keşke anne sütüde yeteri kadar alsaydı...8. aya kadar ek gıdayı abartma tadımlık ver. amaç zaten değişik tatlara alıştırmak. 8. aya kadar vitamini ann sütünden y
Olabilir belkide..
Ogün olacak kadar vermiyorum zaten d e almıyor bı kac çay kasığı yada bir elmanın 1/5 i kadar gibi gibi..
Emekleme demeyelim de asker sürüklenmesi diyelim
Ama masaallah bı kac gündür evi tür donüyor
Ya simdi yatağına yatırdım uykusu var ama sürekli bı mir mir bı konuşma acindirma al beni buradaaaannnn anniiiiiii diyor gibi
yok eğlenirken gidip yaptıracak herhalde puffAfıyet olsun yarasın
Sız de mi
Bu gidişle bizim oglan 18'den sonra kendi gider yaptırır:)
canım boyudamı uzamamış.. bana hemşire bu ay kilo alazlar demişti...hayırlısıyla sünnetinide olur inşallah.
hayırlı olsun kuzunun sünenti..erkek oldu haaa...Allah damatlığınıda göstersin...
http://lilypie.com/ sitesinden çizelgeyi oluştruyorsun...imaj url yi kopyalatıp,profilinden imza ayarları bölümüne girip gülen surat smile nin yanındaki kutucuğu tıklayıp kopyaldığın url linkini oraya yapıştırıp kaydete basıyorsun...url yi nasıl oluşturduğumuda yazayım istersen...
sabah burdaydım okudum bayağı.kv aradı ela hiç durmuyor susturamıyorum diye. calpol vermiş gazı var heralde diyor.. ellerimizde telefonla ben tarif ettim o evde gaz ilacını aradı...dün çok geç yattı...çok yordular kuzumu...
merhaba canım...güle güle oynasın halısıyla..afiyet olsun bebişine..bakıcısını sevmesi de ayrıca güzel olmuş...bebekler sevmeyen insanı hisseder ve rahat durmazlar yanlarında..
sağol canım... mama içiyor zaten keşke anne sütüde yeteri kadar alsaydı...
Snowyy de de var ondan da rica edelim nasıl yapıldığını
dün yeni gelin in ailesi yemeğe geldiler kv gile... cumartesi hazırlık yaptık gece yarısına kadar... eşimin kardeşi çok heyecanlı salataya koyduğum nar ekşisinin miktarına ,sehpa örtülerinin ütüsüne kadar herşeye karıştı... utanmasa mustakbel eşinin ailesinin karşısında bizi hazır ola dizecekti...akşam 11 de evdeydim...gelen misafirlerin arasında 2 adette 1.5 yaşlarında bebekler vardı daha yeni yürümeye başlamışlar... velasıl 4 tane bebek vardı ortamda... her biri bir yerden çıkıyordu... ela da elden ele gezdi sürekli ağladı...nohut yemiştim omu etkiledi diycem ama büyüdüler ki benimde acayip gazım var bugün...kv gilde uyutum kızımı ama gürültüden yarım saatte bir uyandı...eve gelir gelmez uyutmaya uğraştım...sonunda memede bayılılı verdi...Misafirin vardı yine sanırım...nasıl oldu peki, gaz ilacı işe yaramış mı?
Yeni gördüm canım mesajını. Telden göremiyorum, ekleyebildin mi?
aynı durumdayız canım ve o kontrolsüz ses yüzünden sinirim tepeme çıkıyor.. hele ki kızı yeni uyutuyorum pat uyanıyor. tedavi ol diyorum yok.. hatta burun bantları var onu düşünüyorum ama iyi gelir mi bilmiyorum.
/QUOTE]
Ben aldım o bantlardan geçen yıl. Akşam burnuna taktık, sabah totosunda bulduk
Ben aldım o bantlardan geçen yıl. Akşam burnuna taktık, sabah totosunda bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?