2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim ben asm dgistirecektim yok su evragidoldur git kimlik fotokopisi getir cs. Deli olmuştum. Yerime de vur lutfen

sorma canım bende sana saydıkları bu nedenlerden dolayı kızımı rica minnet zorla yazdırdım ASM ye...acıdılarda kaydını aldılar sanki yaaa...canım başka eşlik edecek kimsen yokmu kv nin yanında... zor şimdi.. hemde 4 aşı var 3 ü iğne ağlasa zormu avutur acaba..avutsa ateşlense nasıl müdehale eder... Allah kolaylık versin
kazma kürekle dalacaksın bunlara yeniden ekip biçeceksin...gerçi tohum iyi değil toprak ne yapsın...kötü mahsül..

herkeslere merhaba nasilsiniz bakalim...
ayyy biz iyiyiz sen nasılsın..nerelerdesinnnn

Keşke hazırlıktan sonra kalmasaydın. Birileri yapardı ikramı nasılsa. İnşallah gazdır da sorunu ilaç iyi gelmiştir canım. Ela kendi kendine dönüyor degil mi? Rahat cıkartması lazım gazını ama...

Maalesef öyle canım. Hoş para verince de 100% tatmin etmiyor verilen hizmet ama...

Evde oldugun bir zaman yaptır asısını istersen. Ates yapmaz büyük olasılıkla ama avutacak biri lazım ilk birkaç saat.

herkeslere merhaba nasilsiniz bakalim...

Merhaba deyip kacıyorsun:) İyiyiz sen nasılsın?

Geldim cnm buralardayım.. Cenaze düğün vs.

Bizim oğlan yine huysuz Salyalarımız başladı.. Yanından ayırmıyor gel illa birlikte oynayalım.. Bu arada oryantasyon sürecimiz başladı kv ve börülceler sık sık geliyor.. Işe başlayacağım için alışveriş sezonunu da açtım.. Koşuşturmaca.. Geçen girdim geçmişi okumaya başladım tam sıpa başladı ağlamaya gel Yanıma sıkıldım diye.. Bir de hamileyken böbrek genişlemesi olmuştu ben de ..gebelik bitti hala devam ediyor kaçgündür onun ağrısı da var.. Kontrole gittim h.sonu doktor usg istedi aç olmak gerekiyormuş safra kesesine de bakacaklarmışşş. Bisürü Telaş... Elacık nasıl herşey yolunda mı kuzum...

Iyiyim kuzum koşuşturmaca hali... Fırsat bulamadım. Keremcim nasıl.. Ne gelişmeler vardır di mi.. Hep kaçırdım

Bu arada alan var mı bilmiyorum ama oto koltuğu aldım oğlana dün.. Pusete sığmamaya başladık yavaş yavaş.. Bir de artık herşeye çok çabuk alışıyor.. Ona da Alışsın dedim... Isırmaya başladı heryerimi kolum omuzum vs. Tam bir kemirgen oldu..

Aaaaa bu arada ben adet oldum... Ağrısız sancısız.. Çok şaşırdım

Iyiyim kuzum koşuşturmaca hali... Fırsat bulamadım. Keremcim nasıl.. Ne gelişmeler vardır di mi.. Hep kaçırdım

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın canım. Kim vefat etti?

Düğününüz de hayırlı olsun, rabbim mutlu bir yuva nasip etsin.

Cok gecmiş olsun. Sadece kontrol amaçlı sanırım. Paşanın iyi olmasına sevindim. Tüm nisan kuzuları genel olarak "hep benimle ilgilen modunda":)

Kizlar ek gidaya geçenler sebzeyi sevmiyor miraç Nasil sevdirebilirim ilk basta sevmeyipte sonra alişan oldumu moralim çok bozuluyor

Allah razı olsun canım. Eşimin halası vefat etmişti kanserdi kendisi.. Mevlüdü vs vardı başka bir ilçede..

Kontrole gittim cnm ama inşallah ciddi bişi çıkmaz böbrekten... Diyabet sarstı bir de bu patlamasın başıma. Gerçi hepsi Allahtan yapacak birşey yok...yrn usg ye girip kan sonuçlarını alacağım hayırlısı artık..

Canim ben asm dgistirecektim yok su evragidoldur git kimlik fotokopisi getir cs. Deli olmuştum. Yerime de vur lutfen
Ya insanlar asıl sorun.ben değiştim hiç bir evrakların doldurmadım, . Dr kendi doldurdu. Sorunda çıkmadı.işini seven insanlarla karşılaştırsın Rabbim hepimizi.ben sağlık ocağında çalışırken 3 ebe 1 hemşire dik. Onlar evli çocuklu diye onlara birer mahalle verdır dım ben beş koy ıkı mahalleye bakıyordum. Onların mahalle halkına beni buluyodu. Hele köylere giderken kendi cebimde ateş duşürücu alıyodum aşı yaptığım bebeler dağıtıyordum. Okadar fakir vardı olmasada eczane yok.kızlar bana kızıyordu kotu alıştırıyossun dıye.neerle karşılaştım bi bilmesin iz.

Canım hepsi senin gibi olsa.. Benim Ankara'daki ilk asm de doktor yaptı kaydımı hemen.. Diğerinde form kimlik fotokopisi falan diyince şaşırdım.. Hamile hamile fotokopi çektirecek yer aradım karda Kışta..

kaldım mecburen hava soğuk bizi eve bırakacak insanlarda kalkmadı bir türlü misafirler gider gitmez evden çıktık artık...
ela kendi kendine dönüyordu bir zamnlar ama yere yattığında sağa sola çeviriyorum kendini kasıyor dönmemek için. ve cumartesi akşamı çok ağladı bende hemen banyoya soktum yarım saat falan duşta kaldık ağlaması daha da arttı... sırtına masaj yaptım.. hani şu çapraz kol bacak.. sol koluyla sağ bacağı bariz bir şekilde kavuşmadı... ve o eliyle o kolunu kavuşturmaya çalışınca felaket ağladı...eye si battı galiba...herzamn diyorum şu çocuğu kaburgalarından sıkıp kaldırmayın diye... ben işyetken kv götürmüş kendi evine akşam yardıma geleyim diye..kızıma olan ben yokken olmuş yani...birazda oturtmuşlar sordumda..oturmasında dolayıda kaburgası batarmı acaba... gaz çıkarırken hala ıkınıp ağlıyor...biraz uğraşın sonunda pırt pırt çıkarıyor...
başınız sağolsun ve hayırlı olsun cümlelerini yan yana kullnamak garip geldi ama hayat böyle...bir yanda düğün bir yanda cenazeler oluyor...
peki bu süreci nasıl karşıladılar uyum sağladılar mı... en önemlisi için rahatmı beklediğin den iyimi yoksa için hala rahat değil mi...hayırlısı olsun inşallah
geçmiş olsun canım...inşallah safra kesende hiç bir sorun çıkmaz... böbreğinede bir dur desinler artık...benim sağ böbreğimde diğerinden büyük...

Kizlar ek gidaya geçenler sebzeyi sevmiyor miraç Nasil sevdirebilirim ilk basta sevmeyipte sonra alişan oldumu moralim çok bozuluyor

Teklif etmeye devam et canım. Meyveyi bile bir gün yese ertesı gün fırlatabiliyor. Sıkma hiç canını

İyi haberler alırsın inşallah canım. Adı ne olursa olsun hastalık zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…