benim etimi sıyırsan kalça kemiklerim 38 beden.. yani bırak 34 bedeni 36 bile olamam...elime ne alsam alışverişte hep zayıflara hep zayıflara...şişkolara birşey yok..araki bulasın...34 beden olunca yan dönünce hiç görünmüyorsundur galibaDarisi tüm nisan annelerinin basina
amin inşallah... başaka birşey olmasında...ah canım ah nedir bizim bu gazlı kızlardan cektiğimizhanı erkek cocukları gazlı olurdu bızımkıler hepsini geçtı. neyse allah baska sıkıntı vermesın yavrularımıza
yok cnm baslamadim hevesimi kursagimda birakti dr blw uygulamak istiyorum dedim bizim toplumumuza uygun degil dedi gectiBanada Kan ilacı başla düşük değilse bile koruyucu olarak dedi. Vermiyorum sevmiyorum vermeyi inşallah muhtaç olmayız ilaca. Ek gıdalara başlamışmıydın azdı geldi yedikleri acaba. Benimki de 300 gr almıştı geç kalmışsın ek gıdaya dedi.
toplumumuza uygun değilmiymiş!!!...bizim toplumdaki bebekler o yöntemle doyamıyormuymuş ayıpmıymış günahmıymış...aman o hangi dünyada yaşıyormuş yaa...senin bebeğini nasıl beslediğine karışacak değil ya..istediğin gibi besle...yok cnm baslamadim hevesimi kursagimda birakti dr blw uygulamak istiyorum dedim bizim toplumumuza uygun degil dedi gecti
ilerde kendim akmadığım için vicdan azabı çekermiyim diye her gün düşünüyorum... hepi topu 1 tane bebeğim var... hani 10 tane olsada farketmezdi bu his için ama ...1 tanecik evladım başkada olmayacak...seme gibi çocuk büyüt diyorlar... sesi soluğu çıkması uslu uslu oynasın.. biz oğlana ne kadar oyuncak aldıysak kırdı diyor... kıymet bilmiyormuşşş..dedim çocuk oyuncağın kıymetini bilmediğinden değil oyuncakla ne yapacağını bilmiyor... nasıl oynanacağını göstersen oynasan onunla oda oyuncağı ne yapacağını bilir... işim gücüm yokta akşama kadar onunlamı uğraşayım diyor.. işin gücün vardıda ne demeye çocuk yaptın...
yok cnm baslamadim hevesimi kursagimda birakti dr blw uygulamak istiyorum dedim bizim toplumumuza uygun degil dedi gecti
ilk oğluma sevmediği elma demk oyun vermiştim pişirirken yediKizlar ek gidaya geçenler sebzeyi sevmiyor miraç Nasil sevdirebilirim ilk basta sevmeyipte sonra alişan oldumu moralim çok bozuluyor
zaten salladim gitti de dusundukce yine de sinirleniyorumtoplumumuza uygun değilmiymiş!!!...bizim toplumdaki bebekler o yöntemle doyamıyormuymuş ayıpmıymış günahmıymış...aman o hangi dünyada yaşıyormuş yaa...senin bebeğini nasıl beslediğine karışacak değil ya..istediğin gibi besle...
cok gecmis olsun canimGeldim cnm buralardayım.. Cenaze düğün vs.
Bizim oğlan yine huysuz Salyalarımız başladı.. Yanından ayırmıyor gel illa birlikte oynayalım.. Bu arada oryantasyon sürecimiz başladı kv ve börülceler sık sık geliyor.. Işe başlayacağım için alışveriş sezonunu da açtım.. Koşuşturmaca.. Geçen girdim geçmişi okumaya başladım tam sıpa başladı ağlamaya gel Yanıma sıkıldım diye.. Bir de hamileyken böbrek genişlemesi olmuştu ben de ..gebelik bitti hala devam ediyor kaçgündür onun ağrısı da var.. Kontrole gittim h.sonu doktor usg istedi aç olmak gerekiyormuş safra kesesine de bakacaklarmışşş. Bisürü Telaş... Elacık nasıl herşey yolunda mı kuzum...
ilerde kendim akmadığım için vicdan azabı çekermiyim diye her gün düşünüyorum... hepi topu 1 tane bebeğim var... hani 10 tane olsada farketmezdi bu his için ama ...1 tanecik evladım başkada olmayacak...seme gibi çocuk büyüt diyorlar... sesi soluğu çıkması uslu uslu oynasın.. biz oğlana ne kadar oyuncak aldıysak kırdı diyor... kıymet bilmiyormuşşş..dedim çocuk oyuncağın kıymetini bilmediğinden değil oyuncakla ne yapacağını bilmiyor... nasıl oynanacağını göstersen oynasan onunla oda oyuncağı ne yapacağını bilir... işim gücüm yokta akşama kadar onunlamı uğraşayım diyor.. işin gücün vardıda ne demeye çocuk yaptın...
Kızlar süt azalmaya başladıkça bi sorunla karşılaşmaya başladım sanki internette gezinirken bu egzersizi buldum yapmak isteyen varsa deneyebilir.http://www.anneysen.com/annelere-sor/sarkan-gogusler-icin-bir-oneri-)-48-44005.aspx
Canim sisli ve civarina yakinsan Turkiye Hastanesini onerebilirim. Sukru bey cok tatli bi dr cok sevecen yaklasiyo cocuklara gerci fazla hastasi var cok bekliyoruz genelde ama ben memnunum.gunaydin kizlar
Dun bir dra gittik elime ek gida kitapcigi verdi bir suru de tetkik istedi
kan ilacina da baslayalim dedi test yapalim dedim gerek yok nasil olsa dusuk cikacak dedi sinir oldum
oglum da geceleri aglayarak uyaniyor sik sik
eskiden bu kadar sik kalkmazdi ve aglayarak uanmazdi
sunnet icin de genel anestezi verecegiz dediler hoggg oldum
hic kilo da almamis ama hic sokklardayim
istanbulda dogru duzgun dr tavsiyesi olan varsa lutfeeen cok ihtiyacim var
Canım tatlı patates diye bir sebze duymuş muydun? Dışı turuncu havucu andırıyor ama daha tombik.Bizim tontiş sebzeleri sevmedi ama ben vazgeçmedim hergün başka bir formül en son bunu keşfettim dün havuç bezelye karnıbahar fasulye ve tatlı patatesi haşladım şapur şupur yedi hatta ikinci bardak için ağladıKizlar ek gidaya geçenler sebzeyi sevmiyor miraç Nasil sevdirebilirim ilk basta sevmeyipte sonra alişan oldumu moralim çok bozuluyor
Ben ilk verirken suyunu verdim.sonrasındada bagırsak sorunumuz olmadığı içinde cam rendede rendeleyip veriyorum.kırmızı yada sarı elmalı .elma oldukça masum bir meyve tereddüt etmeden ver bence. Bende bugun ilk defa sebze püresi ne karnabahar ekledim şimdilik sorun yok gibiMerhaba kızlar
Elma püresi verenler ne şekilde hazırlıyorsunuz? Cam rende ile mi? Yoksa haşlayıp ya da buharda pişirip catalla ezerek mi? İlk defa vereceğim, yoksa sadece suyunu mu versem? Yeşil elma mı kırmızı elma mı? Bu konunun suyunu çıkardım degil mi. Tavsiyelerinizi alırsam memnun olurum. Tesekkurler
Canım elma ekşiyse aman boşa yorulmaMerhaba kızlar
Elma püresi verenler ne şekilde hazırlıyorsunuz? Cam rende ile mi? Yoksa haşlayıp ya da buharda pişirip catalla ezerek mi? İlk defa vereceğim, yoksa sadece suyunu mu versem? Yeşil elma mı kırmızı elma mı? Bu konunun suyunu çıkardım degil mi. Tavsiyelerinizi alırsam memnun olurum. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?