2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Darisi tüm nisan annelerinin basina
benim etimi sıyırsan kalça kemiklerim 38 beden.. yani bırak 34 bedeni 36 bile olamam...elime ne alsam alışverişte hep zayıflara hep zayıflara...şişkolara birşey yok..araki bulasın...34 beden olunca yan dönünce hiç görünmüyorsundur galiba

ah canım ah nedir bizim bu gazlı kızlardan cektiğimiz hanı erkek cocukları gazlı olurdu bızımkıler hepsini geçtı. neyse allah baska sıkıntı vermesın yavrularımıza
amin inşallah... başaka birşey olmasında...

yok cnm baslamadim hevesimi kursagimda birakti dr blw uygulamak istiyorum dedim bizim toplumumuza uygun degil dedi gecti

yok cnm baslamadim hevesimi kursagimda birakti dr blw uygulamak istiyorum dedim bizim toplumumuza uygun degil dedi gecti
toplumumuza uygun değilmiymiş!!!...bizim toplumdaki bebekler o yöntemle doyamıyormuymuş ayıpmıymış günahmıymış...aman o hangi dünyada yaşıyormuş yaa...senin bebeğini nasıl beslediğine karışacak değil ya..istediğin gibi besle...

Sartlar seni zorluyor canim elinde degil ki...

Oyuncak yorumun cok guzel. Ben simdiden ugrasiyorum, oyun kurmayi ogrensin diye. Isin gucun cocugun, senin gelecegin o; elbette ugrasacaksin. Pff yolu olsa okus pokus deyince bu tarz sahsiyetler yok olsa...

Canim bilgi cagindayiz. Uygulamak istiyorsan hersey nette var. Doktorunun yorumu benim oglanin doktorunun yorumundan bile cahilce. Bunlari ne yapmali bilmiyorum, al birini vur otekine:)

zaten salladim gitti de dusundukce yine de sinirleniyorum
yorumuna da bayildim "isi gucu varmis da niye cocuk yapmis" :)

cok gecmis olsun canim

Ya hirsizi senin bu KV bi alem güldürdü beni aksam aksam allah kolaylik ve sabir versin guzelim

Canim sisli ve civarina yakinsan Turkiye Hastanesini onerebilirim. Sukru bey cok tatli bi dr cok sevecen yaklasiyo cocuklara gerci fazla hastasi var cok bekliyoruz genelde ama ben memnunum.

Csnim pogaca istiyodu alp simdi uyudu ortanca costu simdi isim bitti..bugun en yakin arkadasim geldi.oksdar uzun zamandir gorusemiyorumKi.kiz evlendi dugunune gidemedim.hsmile simdi.dort aylik oldu kanamsi var surekli yatiyo.sikilmis burda yatti.her kotu gunumde ysnimdaydi ben yetisemiyorum anca telefonla.

Merhaba kızlar
Elma püresi verenler ne şekilde hazırlıyorsunuz? Cam rende ile mi? Yoksa haşlayıp ya da buharda pişirip catalla ezerek mi? İlk defa vereceğim, yoksa sadece suyunu mu versem? Yeşil elma mı kırmızı elma mı? Bu konunun suyunu çıkardım degil mi . Tavsiyelerinizi alırsam memnun olurum. Tesekkurler

2014 nisan anneleri iyiki bu konu açılmış ne güzel dostluklar var maşallah size
Biz ingiltere de sonunda düzenimizi kurduk.eve de internet geldi artık daha rahat takip edebilirim sizi.Burda çöp atmak için bile randevu istiyorlar param var hesap açtırmak istiyorum diyorsun mmmmmm bugün müsait değilim haftaya şugün şu saatte gelirseniz randevu verelim :s bu pratiklik yoksunu insanlar yüzünden ev bulmak yerleşmek hele de bebekle biraz zaman aldı ama çok şükür Allah a her şey yolunda mütevazi bir triplex bulduk rkiyede müstakil evden biraz tırsıyorum burda farklı bir şey deneyimlemek istedik. Minnoşum da geldi geleli huy değiştirdi gece hiç uyanmayan kız en az 5 kez uyanıyor artık babamızı n geceden itibaren başka odaya yollamak zorunda kaldık bunun dışında ek gıdaya başladık artık meyveli şeyler favorisi, sebzelere de tatlı havuç olmasa hiç yüz vermiyor. Burda yogurt biraz problemli krem şanti gibi tozları suya katıyorlar mutfak kültürleri berbat bir kadın topluluğuna gidiyorum burayı tanıtıyor güya geleneksel yemekleri puding bir kek türü ve sandviç tarzı bir şey bu kadar çoook güldüm doğrusu )) Türk mutfağına kurban olsunlar bir de nerde bir Türk ürünü var hep üstünde Yunan usulü yazıyor ne hırsız şey bu yunanlar yogurt var yunan usulü yazıyor neyse ki yakında bir Türk marketi bulduk yogurt mayası alabildim.buarada en önemli şey aşıydı bizim için Doktorumuz sağolsun rkiyeden aşı cetvelini hazırladı şunlar şuzaman yapılacak diye fakat burda doktor inceledi pönomokok ve hepatit b için 1 yaşını bekleyeceğiz çünkü bağışıklık sistemi için en uygun zaman öyle dedi menenjit aşısı şart burda yani sadece menenjit ve beşi bir arada denen karma aşısı yapıldı.İki gün ateşi oldu biraz ama toparladık çok şükür.Sizler nasılsınız? Çok takip edemedim ama hep aklımdaydınız.Herkes iyidir inşallah?
b
Kizlar ek gidaya geçenler sebzeyi sevmiyor miraç Nasil sevdirebilirim ilk basta sevmeyipte sonra alişan oldumu moralim çok bozuluyor
Canım tatlı patates diye bir sebze duymuş muydun? Dışı turuncu havucu andırıyor ama daha tombik.Bizim tontiş sebzeleri sevmedi ama ben vazgeçmedim hergün başka bir formül en son bunu keşfettim dün havuç bezelye karnıbahar fasulye ve tatlı patatesi haşladım şapur şupur yedi hatta ikinci bardak için ağladı
Nşallah sizde de işe yarar.

Ben ilk verirken suyunu verdim.sonrasındada bagırsak sorunumuz olmadığı içinde cam rendede rendeleyip veriyorum.kırmızı yada sarı elmalı .elma oldukça masum bir meyve tereddüt etmeden ver bence. Bende bugun ilk defa sebze püresi ne karnabahar ekledim şimdilik sorun yok gibi

Canım elma ekşiyse aman boşa yorulma tabi ekşi sever bebikler duydum belki seninki de sever ama düşük bir ihtimal buay tarçına da başlayabilirsin elmanın posasını tam yutamıyor ben cam rendede zorlandım normal rendeden geçirip bir çay bardağı su( istersen rezene çayı) bir çay kaşığının ucyla tarçın ve biraz yulaf unu istersen pirinç unu pişirip verebilirsin.
Buarada doktor anneden denenmiş tarifler diyearatınca güzelbir blog var tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…