2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende keçi sütü yoğurtlaa başladım.ağır gelmez bence. Biz ink sütüne alışık olduğumuzda öyle düşünüyoruz. Ben bu konularda şanslıyımm yada alp şanslı abiler inde bulamamıştım. ? Keçi sütünü sabah oğlan okula igiderken bi amca keçileriyle balkonundan önünden geçiyodu süt istedim haftalık getiriyor. Alttaki komşumuz koye çok sık gıdıyo kabak getirmiş Dün mesela .annemler erzurumda gittiler bir sürü elma ayva armut geldi.anneannem sulama bile gidememiş ilaçsız tam organik.dün babası semizotu getirdi galerinini arkasında bahçemiz var yağmurda çıkmış..yumurtayı da komşunun tavuğu var satıcam dedi ben istedim.bizimde bahçemiz var tavuğu muzz da vardı ama suriyeli ler çaldı.tüm mahallenin tavuğun u çuval akoymuş götürmüş. Şimdi bir Horozu muz var.hersabah yusuf onla uyanıyo ve çok hoşuna gidiyo tam onun odasının önünde öpüyo.

nekadar şanslıymış oğluşun..maşşallah her yerden kısmeti yağmış nerdeyse...afiyet olsun Alp e..yesin şifa olsun inşallah...

@UmRaN_63 hep öyle iyi olun inşallah canım

Sız de tam organikmişsiniz canım, masallah. Ben de sehre 1 saat uzaklıkta bir koyden yumurta sıparişi verdim hala gelecek:) Bu gidişle ben de banyoda tavuk bakıcam yumurta için

Kerem'in öyle arka arkaya cıkmıştı. Belki Ela'nın da cıkar, bir tasla iki kuş

Dene tekrar canım. Corba yaparsan dogrudan içine koy istersen, daha faydalı olur.

köy yumurtaları satılıyor marketlerde ama.. normal yumurtayı çöpün samanın içine koyunca köy yumurtası oluyor diye yutturuyor bazıları...kırınca renginden anlaşılıyor köy mü fabrikamı...köy yumurtasının sarısı turuncuya çalıyor...yada daha açık sarı oluyor...

bana kızıyorlar daha çocuk kaldıramıyor yedirme birşey diye...bunu bana söyleyen kv ve eşim... siz daha hiç hazır olmadığı dönemlerde vermemeniz gerekenleri verdiniz ben yaşına girene kadar bekleyimmi ne yapayım ... verdiğimde 1 çorba kaşığı kabak...kemik suyuda dokundu belki ...halbuki yağını falan yice temizledim kaynattım...
inşallah 2. dişte çıkarda, yazık bütün suçu attığımız gariban kabak aklanır...bende ek gıdaya devam ederim...kimyonuda eksik etmem artık

İlçede yuksek okulda yrd doc olan bir arkadas var. O kendi çocukları için köye ugrayıp ciftlikten yumurta ve tavuk alıyor. O getirecekti bize de. Gitmemiş bu hafta, yarın getiririm dedi; bakalım Hiç güvenmem market malına. Zaten aldıgımız meyvenin çogunu yiyemeden atıyoruz. Gecen seftali istedim, oglan begeniyor taze al dedim. Bir tadına baktım seftaliden baska herseye benziyor. Civardaki tüm marketlerden seftali aldı geldi eşim. Tadı seftaliye benzeyen 1 tane bile cıkmadı...

Canım 6. Aya girip te gaz sıkıntısı olan (kronik şekilde) bir Ela'yı duydum. Sanki aadece mama yese de gazı olacak gibi. Sanmıyorum verdigin 1 parca kabak buna neden olsun. Dişi de cıksın bakalım düzelme olacak mı...

merhaba hoşgeldin
bizin hiçbir aşımız ateş yapmadı şükür
Hb teşk
Bizimde 2. ay aşısında sadece 37,5 gördük
Diger aşılar ateş yapmadı çok şükür
Netten biraz araştırdıgımda karşılaştıgım yazılar korkuttu beni
3 gün yüksek ateşi olan bebekler olmuş
İnş bu aşımızıda rahatlıkla atlatırız

mama yediği zaman iyi inleye inleye ağlıyor ancak sabah karşı pıtır pıtır çıkardı ...işte kabak verdiğim zamana denk geldi diye söylendiler...bende anlamıyorum bu durumu... oturuyor hareketli 1 dakka durmuyor yerinde... hep gezmek istiyor kollarından tutup evde yürüyor... yatmayı hiç sevmiyor...
büyüyüncede bağırsakları sorunlu olacak bu açıkça belli...bekleyip göreceğim bakalım diştir inşallah... dişten dolayıda gaz olabiliyormuş diye topic te duydum sanki...hatta sen mi söylemiştin.. canan nın oğluda öyleydi o dönem konuşulmuştu...

her gittiğinde yumurtanzıı getirse ne güzel olur...

Evet arkadaslar sikayet edince bir bakayım demiştim. Yabancı forumlarda da cok şikayet ediyorlardı nereden cıktı bu gaz sorunu yine dıye. Diş ile ilişkilendirmişlerdi. Salya salgısı artıyor onunla beraber yutulan hava da... dıye.

kucağıma alınca doğrulunca midesine doğru hava kabarcığı yutuyor gibi oluyor..gurk diye bir şey yutuyor sanki her seferinde... eskisi gibi geyirmiyor ..direk bağırsaklarına iniyor galiba hava...aradımda biraz mız mızlanmış ama iyiymiş öyle rahatsız bir hali yok dedi...sabah kızımı öpmeden çıktım evden içime oturdu nedense...geride dönemedim...

İyi masallah

Aksam gidince doyası öpersın canım:)

dişiniz hayırlı olsun canım
iş için de hayırlısıysa olsun, değilse olmasın.

bayiliyorum meme istedikce yakama yapismasina :) aslinda gunduz de cok slk emiyo. r. Ama gece de saat basi uyaniyoenim de daha once hic basima gelmemisti. Kararli olmak lazim ama cok da aglatmak istemiyorum. Onun direnci karsisidabenim kararliligim kiriliyor maalesef. Bu da gidisati daha kotu etkiliyor sanirim. Ben klasik yontem uyguluyorum canim biliyosun. Sadece meyveyi eline verip kendi kendine beslenmsini sagliyorum. O dediklerin ble tarifleri mi? Ben ispanagi buharda pisirip arpacik soganla birlikte birazcik catalla parcalayacagim ve bi kac kasik tattiracagim. İlk 45 gun alisma ve tatlari ogrenme donemi diye biliyorum. O yuzd. İcindr varaaen elime gecen her sebzeyi once kendi basina tattiriyorum. 8. Aya dogru artik farkli tatlar ve pisirme yomntemleri denerim diye planluyorum. Ama o peynir topu iyiymis. Cig ispamakla mi yapiliyo. İnternette tarifler var. Pc ye de indirmistim bİ dosya. Ama henuz bakmadim. İcinde varsa tarif paylasirim Snowymm :)

Sanırım en cok kullandıgım kelime "gel". Sıpa elinin dizinin üzerinde durmuş yaylanıyor bir yandan da "ge ge ge" diyor:)

benimki de eçen gün koltuktan düşmüştü korkudan ağladı benim oğlumda. Allahım hepsini korusun inşallah.

İnsanın eli ayagına dolaşıyor. Allah esirgesin hepsini.

Blw yapıyorsun ama arada muhallebi veriyorsun diye aklımda kalmış canım. Cigden degil pişmiş. Farklı tarifler var ama püre yapmak istemiyorum. Omlet yapacagım şimdilik. Cok az pişer yumuşar, daha iyi olur sanırım

Bence de aliskanLigini degistirmeye calismama tepki veriyo. Ama dun gece cok agladi. Ben de beklemiyordum oyle bisey. Ne yapacagimi bilemedim. Ve istedigini verdim. Aglayarak istedigini almis oldu. Simdi istikrarli olcam bu gece. Karar verdim ama Dolunay da daha direncli olacaktir. Bakalim insallah cok aglamaz. Elosumun incisi hayirli olsun bu arda annesi :)

ben bu yıl ücretsiz izne ayrıldım ama yine de kızıma özel yemekler hazırlayamıyorum nedense. elma, armut az da muz pürelerinden veriyorum bütün yemeklerin sularından veriyorum yoğurt yediriyorum az az pekmez veriyorum arada. şu anda herşeyi yiyor kızım tabi ana besinimiz süt çok sık emiyor. paça çorbası bile verdim severek yedi kemik suyu hatta istemesem de nohut yemeğinin suyunu iştahla içti. ama dediğim gibi özel bi şey hazırlamıyorum bizimle sofrada veriyorum. bi düzen tutturmak istiyorum ama nedense yapamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…