2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
O değilde bu kesintisiz gece uykularına ne zaman dönüş yapıcaz acaba çok merak ediyorum.O kadar özledim ki akşam yatıp deliksiz bir uyku çekip sabah kalkmayı.İnşallah büyüdükçe kuzularda geceleri kesintisiz uyumaya başlarlar yoksa benim kafa uyuklama sallanmasından kopacak

Unuttum sormayı canım mama olarak en son hangisine karar verdin?Bir de 2 numaraya geçtin mi?

Üzüldüm canım. Aıgmentin aslında uygun sistite. Hamilelik doneminde bile verir doktorlar. Ama anlaşılan agır geciriyorsun. Kullandıgın amtibiyotik daha agır ve etkili. İnşallah iyileşirsin. Sonrasında cok dikkat et, surekli tekrar eden bir rahatsızlık...

iyiymis :)
babanin yuz halini de cekseydin

cnm egitim dersinde ogrendigimize gore biliyorsun bir davranis sonmeden once zirve yapar "
ama ben de dayanamiyorum aglayarak istedigine kavusabilecegini ogrendi sanirim

cnm kaynamis suyun icine kimyon at 3-5 dk sonra suz daha iyi gelir

masallah bereketliymis oglun
nerde yasiyorsunuz?

dnowy kerem tahil yedi mi?
namazlarinda bize de dua et ne olur cok ihtiyacim var benim

Gecmis olsun tatlim
idrar testi dedigin idrar kultur mu farkli birsey mi?
Gelisim testi nasil yapiliyor?
Senin kizin da gece cok sik kalkiyor mu?saat kaclarda kalkiyor?
sunun icin soruyorum:Herkes bana cocuk ac doymuyor ondan durmadan kalkiyor diyor da

brujav ispanak yuksek ateste piser
sizin tayinler ne zmn aciklaniyor?
senin onerdigin su yaglari okaliptus ve biberiye miydi?nerden aliyorsun?Gecen tv de bir uzman cikti bunlara da guvenmeyin sahte sacma yaglar var piyasada dedi

Canım gulmekten cekemedim ki. Bu aksama niyetlendim ama oglan uyudu bile. Esim de 10 da gelir. Yalnız yiyecegim. Kendimi çekeyim anama yollayayım, özlemiştir:)

Daha yemedi canım. Nasıl verecegimi bulamadım. Peynirli sebze topu yaparken yulaf unu koyuyorlar ama denemedim henüz. Sen nasıl vereceksin?

cnm esinin blmu ne?
yukseklisans dersi veriyor sanirim 10da geliyorsa

canım şehrin dışındaki mandıralardan bulabilirsin ya da köy pazarlarından

kahramanmaraşta yaşıyorum canım...okaliptus yağını ben hep kullanıyorum ve fayasınıda görüyorum..kaynamış suyun içine damlatıp çocukların odasına koyuyorum hem nefes açıyo hem öksürük azaltıyor...sürmeyin bebeğe tabii..aktarda var hatta geçen migrostada gördüm..ama dikkat et okaliptus yağı olsun..okaliptus suyu gibi bişide satilıyo...benim evden bir kantaron yağı bide okaliptus eksik olmz.hele kantaron düştüğü n sür şiş yok morluk yok..yandımı bi yerin sür çabucak iyileşiyo..kanadınmı bi yer sür kanamayı kesiyo..hemoroid sorununda sür iyi geliyo...denediklerim bunlar...öksürüge dut pekmezi bir tatlı kaşığını bir çay bardagı kaynar suda erit ılıtınca içir.bide ayva çubuk tarçın komposto gibi yap içir suyunu iyi geliyo...zencefilide çok kullanırım...8 ay sonrası kullanılıyo...ama....siz kendiniz için kesin ypın boğaz ağrisi için..bir tatlı kaşığı zencefil bir çay kaşiği tarçin ıkı yemek kaşığı bal krıstırın..günde üç kere bir tatlı kaşığı ağzınıza alın..ben çok iyileştim bu karışımla..

Tesekkürler canım. Bulamazsak zaten ardanınannesi ne yakın bir ev tutacagım. Masallah hersey organik. Bize de verirler herhalde:)
vermezmiyiz seve seve ..kahraman maraşa bekleriz...bal kabağının kıymetini bilmiyo mesela bizim halk..aşağı komşum annem koyacaktı ben istemedim bebeğe verilirmiki diyo...mesela..istedik annesi gönderecek...

Gunaydın hayırlı cumalar

bu arada yanlış hatırlamıyosam yakınız canım....

Evet canım 1 saat uzaklıktayız. Tum ailem suan dayımın düğünü için K.maras'ta. Ben çocugu rezil etmek istemedigim için katılamadım. Antep'e yolun duserse gel misafirim ol

İyi akıl ettin. İrmik te konur köfteye Mercimegi nasıl yapabiliriz?

Biyoloji canım. İkinci ögretim dersi var ondan gec geliyor. Yüksek lisans doktora dersleri gunduz oluyor.
irmigi suda sisirip mi kofteye koyarsin?diger turlu pismez gibi?
simdi moda ya yukseklisans yapmak calisanlar icin is cikisi oluyor

oo derya denizmissin cnm :)
marka onemli mi yag icin?ne varsa aliyor msn?ozellikle aldigin var mi?

vermezmiyiz seve seve ..kahraman maraşa bekleriz...bal kabağının kıymetini bilmiyo mesela bizim halk..aşağı komşum annem koyacaktı ben istemedim bebeğe verilirmiki diyo...mesela..istedik annesi gönderecek...
balkabagi markette pazarda dilimlenmis satiliyor( mecburen tabi o kadar buyuk kabagi kim ne yasin da) meyve sebzeler de kesilince vitamini gider deniyor ee ne olacak simdi bu sorum hakkinda fikri olanlar da yazsin lutfen

canım kendini çok boşlamışsın...bu mikrop seni mahvetmiş... boğazına falan dikkat et...gerçi yoğurdu sütü seven birisin ama demekki dahada dikkat etmen gerekiyormuş.. kızın dı işindi derken koştururp durdun...Allah acil şifalar versin...izin gününmüş madem iyice bir dinlen..altına 2 pijama giy ayağınada çorap patik ne bulursan giy...maydonoz acaip intihap söktürür... yarım bağ maydonozu kaynat saplarıyla sabah akşam 1 bardak suyunu iç...günlük yap ertesi güne kalanı içme..acı olur biraz içemezsen içine bal yada limon sık...ama mide sorunun varsa gastrit yada ona benzer yara falan asla yapma...çok keskin bir şey... öyle söktürücü ki hamile olanın bebeğini bile düşürür

canım bebeğin kesintisiz uyusa bile ..üstünümü açtı falan filan diye kalkıyorsun... tuvalet alışkanlığı edinince de tuvalete kaldırıyorsun..yani bizim kesintisiz uyumamız çocuklar kazık kadar olunca gerçekleşecek sanırım ama ben 20 li yaşlarımda annem gece kaldırır ılık ballı süt içirirdi...canım anam

Unuttum sormayı canım mama olarak en son hangisine karar verdin?Bir de 2 numaraya geçtin mi?
aptamil 2 numaraya geçtim canım

ben ılık suya karıştırıyordum..kaynar su daha etkili olur sanırım ..sağol canım

hoşgeldin canım
maşallah bebişine idrar yolu enf da inşallah en kısa zamanda geçer canım geçmiş olsun

İyi akıl ettin. İrmik te konur köfteye Mercimegi nasıl yapabiliriz?

Biyoloji canım. İkinci ögretim dersi var ondan gec geliyor. Yüksek lisans doktora dersleri gunduz oluyor.
yeşil mercimek yapacaksan mercimeklerin üzerine kayanr su dök..2 dk beklesin...elinle ovuşturunca kabukları pıtır pıtır çıkar...gerçi kabuklu yemesi dahamı iyiki...azıcık şişirirsin kaynatıp mercimekler dağılmadan oda köfteye konabilir belki...ama işin içine su girince vitamini kaybolurmuki yada suyamı geçer...

dün kv anlattıda..tavuğu parçalayıp yada baget olarak cam kavanoza doldurmuş kadın..üzerine yağını tuzunu bahatatını eklemiş ağzını sıkıca kapayıp 1,5 saat çalışma programına ayarladığı bulaşaık makinesine atıp çalıştırmış... makine durduğunda tavuklar pişmiş miş...bunu bir kadın programında izlemiş... aynı şekilde turşuda yapmış kadın kavanozda bulaşık makinasına atıp ertesi gün yiyebilirsiniz demiş...

amin canım allah korusun evlatlarımızı
nasıl bir test bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…