irmigi suda sisirip mi kofteye koyarsin?diger turlu pismez gibi?
simdi moda ya yukseklisans yapmak calisanlar icin is cikisi oluyor
oo derya denizmissin cnm :)
marka onemli mi yag icin?ne varsa aliyor msn?ozellikle aldigin var mi?
balkabagi markette pazarda dilimlenmis satiliyor( mecburen tabi o kadar buyuk kabagi kim ne yasin da) meyve sebzeler de kesilince vitamini gider deniyor ee ne olacak simdi bu sorum hakkinda fikri olanlar da yazsin lutfen
yeşil mercimek yapacaksan mercimeklerin üzerine kayanr su dök..2 dk beklesin...elinle ovuşturunca kabukları pıtır pıtır çıkar...gerçi kabuklu yemesi dahamı iyiki...azıcık şişirirsin kaynatıp mercimekler dağılmadan oda köfteye konabilir belki...ama işin içine su girince vitamini kaybolurmuki yada suyamı geçer...
dün kv anlattıda..tavuğu parçalayıp yada baget olarak cam kavanoza doldurmuş kadın..üzerine yağını tuzunu bahatatını eklemiş ağzını sıkıca kapayıp 1,5 saat çalışma programına ayarladığı bulaşaık makinesine atıp çalıştırmış... makine durduğunda tavuklar pişmiş miş...bunu bir kadın programında izlemiş... aynı şekilde turşuda yapmış kadın kavanozda bulaşık makinasına atıp ertesi gün yiyebilirsiniz demiş...
Yag Muslu diye bi marka alıyorum. Okaliptüs yeni alırdım suphan diye bi marka.şimdi bişe daha diyecem kantaron çiçeği zeytinyağına beklentilere yapılıyor, bilindik bi çiçek karşı komşumuz annesi ılıcaya gitmişti bu sene o yapmış.bitsin elimdeki onu alıcam.balkabağı evet kocaman bence bişe olmaz zaten kesilmediği müddetçede çürümüyo başka türlü küçük yok.ama annem ekmişti önceki sene.kestik dilimleri dondurucya atmıştık. Öyle yapılabilir.irmigi suda sisirip mi kofteye koyarsin?diger turlu pismez gibi?
simdi moda ya yukseklisans yapmak calisanlar icin is cikisi oluyor
oo derya denizmissin cnm :)
marka onemli mi yag icin?ne varsa aliyor msn?ozellikle aldigin var mi?
balkabagi markette pazarda dilimlenmis satiliyor( mecburen tabi o kadar buyuk kabagi kim ne yasin da) meyve sebzeler de kesilince vitamini gider deniyor ee ne olacak simdi bu sorum hakkinda fikri olanlar da yazsin lutfen
amin canım allah korusun evlatlarımızı
nasıl bir test bu?
Canım 2 sayfalık bir test var.Testte çocuğun aylara göre yaptığı şeylere göre sorular sorulmuş.Örneğin;Sırtüstü yattığında ellerini izler mi?Mama ye da meme emerken sesler çıkarır mı?Gıdıklamadan güler mi? vs.tarzında sorular.Evet veya hayır olarak işaretliyosun ve doktor onu değerlendirmeye alıyor.Az gerilik ya da az ilerilik önemli değil açık kapatılır diyor fakat bariz derecede ilerilik ve gerilik varsa 1 yaşında üni.hastanesine yönlendirme yapıyormuş.Allah hepimizin evlatlarını korusun.Evlerden ırak olsun hastalıklar.
Canım 2 sayfalık bir test var.Testte çocuğun aylara göre yaptığı şeylere göre sorular sorulmuş.Örneğin;Sırtüstü yattığında ellerini izler mi?Mama ye da meme emerken sesler çıkarır mı?Gıdıklamadan güler mi? vs.tarzında sorular.Evet veya hayır olarak işaretliyosun ve doktor onu değerlendirmeye alıyor.Az gerilik ya da az ilerilik önemli değil açık kapatılır diyor fakat bariz derecede ilerilik ve gerilik varsa 1 yaşında üni.hastanesine yönlendirme yapıyormuş.Allah hepimizin evlatlarını korusun.Evlerden ırak olsun hastalıklar.
Cok guzel yazmissin. Okudukca neler yasadigin canlandi gozumde. En kisa zamanda toparlarsin umarim. Biz de sizi operiz :)Evet, sonra bir ebe tanıdık aklıma geldi, ona danıştım. Ciprasid kullanmak zorundayım, augmentin sistit için uygun değilmiş. Sağıp döküyorum, yazık =(
AynenTeşekkür ederim iyi dileğin için. Dolunay'ı da öperim!
Teşekkür ederim.
Antibiyotik ateş ve terleme yapıyor. Dolorex de çok fantastik bir hap. Bir tanesi halüsünasyon benzeri ışıklar görmeme yetiyor. Sabah güç bela bir şeyler yedim, işe gittim. Yolda soğuk soğuk terliyordum. Merdivenleri çıkarken de iki adımda bir basamak gidiyordum. 2 günlük rapor aldığım için (doktor da antibiyotik iyi eder, rapora gerek yok dediği için) ikna edici olmak zorundaydım hastalığıma. Muhasebeye "alın buna ihtiyacınız varmış" dedim. Bön bön bakıyorlar. "Hocam, iyi misiniz?" Değilim! Belli olmuyor galiba. Patron yokmuş, ortağı varmış. "Gidin biz idare ederiz, bu halde derse giremezsiniz zaten" dedi. Yok, gireydim. Herhalde ilk derste tahtanın önüne yığılırdım.
Eve gelince terleme kesildi biraz, ama ateş arttı. Halen öyle gidiyor. İşin ilginci gece yatmadan şase de aldım. Bana mısın demiyor bakteriler anlaşılan.
İki bira+iki şarap+3 tekila kafası yaşamak ama alkolden sakınmak isteyenlere dolorex öneririm. Dolor'unuz sahiden ex oluyor. Hatta ex almış gibi ediyor.
Belki benim metabolizmam doğum, emzirme ve yetersiz beslenme yüzünden güçsüz kaldı ki bu kadar yan etkiyle boğuşuyorum.
İyi olurum umarım. Yarın izin günüm.
Hepinize selamlar ve öpücükler. Bol uykulu akşamlar!
Asagıda linki var canım.ben internette testi bulamadım
Ben akktardan almisstim ama guvenilirdir umarim. HEP alisveris yaptigim yer sonucta. Bilemedim simdi. İspanak ama onletin icinde omlet pisene kadar pismez ki yuksek ateste. Piser mi?iyiymis :)
babanin yuz halini de cekseydin
cnm egitim dersinde ogrendigimize gore biliyorsun bir davranis sonmeden once zirve yapar "
ama ben de dayanamiyorum aglayarak istedigine kavusabilecegini ogrendi sanirim
cnm kaynamis suyun icine kimyon at 3-5 dk sonra suz daha iyi gelir
masallah bereketliymis oglun
nerde yasiyorsunuz?
dnowy kerem tahil yedi mi?
namazlarinda bize de dua et ne olur cok ihtiyacim var benim
Gecmis olsun tatlim
idrar testi dedigin idrar kultur mu farkli birsey mi?
Gelisim testi nasil yapiliyor?
Senin kizin da gece cok sik kalkiyor mu?saat kaclarda kalkiyor?
sunun icin soruyorum:Herkes bana cocuk ac doymuyor ondan durmadan kalkiyor diyor da
brujav ispanak yuksek ateste piser
sizin tayinler ne zmn aciklaniyor?
senin onerdigin su yaglari okaliptus ve biberiye miydi?nerden aliyorsun?Gecen tv de bir uzman cikti bunlara da guvenmeyin sahte sacma yaglar var piyasada dedi
Bu sayfa canim. Kapali gurup. Yazdigin paylasimlari sadece guruptakiler gorebiliyor.BrujaV
https://m.facebook.com/BebekYapimBakimOnarim?fref=nf&_rdr
bu sayfa degil gibi ama?
@snowy kofte konabilir yulaf unu
evet bu çoğumuzun annesinde öyle.. ben olmasam ne yapacaksınız der hep.. sanki o olmayınca biz perişan olacakmışız gibi davranır.. hepimiz Allah a emanetiz ..bir şey olsa annem bile bunu engelleyemez..kabullenmek istemiyorlar haliyle...belkide onlara gereken değeri vermediğimiz için olabilir...sürekli kendi varlıklarını bir şekilde hissettirmek istiyorlar hayatımızda...Kıymanın içine girmez sanırım mercimek canım.
Masallah annen ne kadar merhametli imiş. 20 yas, hala hızmetGecen yabancı bir arkadasla konuşuyoruz. Kültürler farklı oldugundan fikrini ögrenmek için "ne zaman bu cocuk kendi işini görecek, ben eski düzenime dönecegim" diye sordum. Evlenip evden gidince "mecburen" bırakacaksın dedi. Neden öyle konuştun dedim. Siz kadınlar cocukların size bagımlı olmasına bayılıyorsunuz. Siz hep arkasından koşturuyorsunuz. Şikayet etseniz de bunu asıl isteyen sizsiniz. Cocugun size ihtiyacı olmadıgı fikrine katlanamıyorsunuz dedi :)
canım yarık damak dediğinde üzüntüden mahvolmuştum..ama kazma dişi duyunca nasıl havalara uçtum..yani bana o kadar kötü gelmedi... ama öyle olacağada benzemiyor dediğin gibi güzel kızımın dişleri hem damak yapısı yeğenime benziyor onun dişleride inci gibi... maşşallahhırsızı
brujaV a katılıyorum halt etmiş
bende yaptım testi internetten.. normalmiş yani gelişimi o zaman..çünkü burada bebeklerinizin yaptıklarını anlatıyorsunuz ya, kıyaslıyorumda benim kız bir kaç hafta geç yapıyor o hareketleri...test doğruysa normal zamanında yapıyor herşeyiCanım 2 sayfalık bir test var.Testte çocuğun aylara göre yaptığı şeylere göre sorular sorulmuş.Örneğin;Sırtüstü yattığında ellerini izler mi?Mama ye da meme emerken sesler çıkarır mı?Gıdıklamadan güler mi? vs.tarzında sorular.Evet veya hayır olarak işaretliyosun ve doktor onu değerlendirmeye alıyor.Az gerilik ya da az ilerilik önemli değil açık kapatılır diyor fakat bariz derecede ilerilik ve gerilik varsa 1 yaşında üni.hastanesine yönlendirme yapıyormuş.Allah hepimizin evlatlarını korusun.Evlerden ırak olsun hastalıklar.
canım ıspanağın canı ne ki ateşi görür görmez soluverir... saplarını değilde yaprakalrında atarsın içine...normal yerken bile sorun olmazken omletin içinde gayet iyi pişer ..yani hafif yumuşasa yeter bebekelrin yemesine...zaten minnak minnak ısırıyorlar...Ben akktardan almisstim ama guvenilirdir umarim. HEP alisveris yaptigim yer sonucta. Bilemedim simdi. İspanak ama onletin icinde omlet pisene kadar pismez ki yuksek ateste. Piser mi?
valla benim kiz da ogrendi annesinin basitetsiz oldugunu
canım kendini o kadar kasma.. yani etkileniyordur bebeğin muhtemelen... duyguları çok güçlü..ifade etme şekilleri bizim gibi değil.. ve inanamıyacağımız derecede algıları yüksek...elbet bebğinle senin hazır olduğunuz bir dönem kendiliğinden düzeniniz yola girer... ailevi sorunlarınızda inşallah hallolur diycem ama senin elinde olan bir şey yok sanırım... çocuk olsalar kulağını çeker karşına alır ceza bilmem ne yola getirirsin ama koca koca insanlar...ve kendi doğruları var değiştiremedikleri...haklarında hayırlısı ne ise o olsunGunaydin anneler ve kuzulari. Dun kotu bi aksam gecirdik. Ailevi meseleler yine depresti. Gece de uyanip duran kuzuya karsi istikrarli olamadim. Nedense ona karsi vicdan yaptim. Belki onu emzirerek ben de rahatladim.
Malzemeler:kızlar ya geçmişte konuşuldu ama hem unuttum hem de sayfalara baksam bulamam gece yatarken tok tutsun diye yaptığınız muhallebi tarifini tekrar verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?