2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben sordum mağazadan 80 tl dedi canım sen fiyatını uygun almışsın...evin oradaki bimde kaldıysa eşimde alacak...güle güle giysin bebeğin

Hırsızı senin bıdığın siniri resimden bile belli oluyor yalnız saçlar dimdik çekeceğin var

Hırsızı senin bıdığın siniri resimden bile belli oluyor yalnız saçlar dimdik çekeceğin var
dimiii...bu yine normal hali...inadı tutunca yatık olanlarda kalkıveriyor...kirpi kafa kaldı adı...kirpi kafalı tosbaamm... çok sinirli öyle böyle değil...çok neşeli bir okadarda sinirli inatçı keçi ...annesi kurban olsun onu yaratana

ne yapacagimizi sasirdik

tskler cnm

canım bildiğim kadarıyla en düşük aralık 12 seninkide yakın yani iyi ben 11 in üstüne çıkınca doğumdan önce tabi ilacı bırakıyordum şimdi 10 u görsem şükür 8.5 düştü ama beslenme ile bunun altına düşürmemeye dikkat edersen çok iyi bence.

normali 12 ile 16.5 arasında olması imiş referans aralığı

Canım kendim için değil bıdıklar için sordum:)Bebeklerin referans aralıkları farklı oluyor bildiğim.Kan ilacı için doktorumuz geçen gün yaptırdı da onun sonucu 11.6 çıktı doktorumuzda iyi demişti bakalım buna rağmen ilaç verecekmi bilmiyorum tam konuşamadık.

Peki canım sen bilirsin bundan sonraki süreç nasıl olacak?Yani her ay tahlil mi isteyecek bizden.İlaca ihtiyacı olup olmadığına nasıl karar verecek?

Yanlis hatirlamiyorsam bebekler icin hemoglobin 11-14 arasinda idi.

Anemik tablo genelde 6-9 aylar arasinda gozleniyor canim. 9. Ay bebek ek gidayi daha duzenli almaya baslayinca (ozellikle et) sorun kalmiyor. Ben kontrol amacli her ay yaptiracagim. Sinirin biraz altinda da olsa ilac vermeyecektir doktorun.

Ooo kizlar sayfalar almis basini gitmis yine donup bir okuyayim herkes iyidir umarim

Kizlar allaha sukur burda bircok sebze meyve elimizin altinda yumurta sut gunluk koyden geliyor sebze meyve anneannemizin bahcesinden
Ama irmik thil urunleri vb... Aldiginiz bir site var mi

Bu haberi bende okumustum biryerde bir ara toplatma soz konusuymus valla ben vermiyorum allahim korusun umarim bir sorun yasamayiz
Yurtdisinda yasayan kraba es dost kim varsa sordum yok boyle bir durum gunes bitek bizim ulkede yok sanirim bir tek de bizim bebeler d vitaminsiz olamiyor sanirim esim 5 yil isvecte yasadi gunesin gsi yok ordada boyle bir vitamin verilmiyor

Bende vermiyorum sorduğunda Dr veriyorum diyorum iyi bıngıldak da kapanması diyo bilmiyorum ben sağlıkçı olmama rağmen ilaç kullanmaktan çok korkuyorum.

kızlar benim kızım oturup oynarken bir süre sonra elini kaldırıp vuruyor bunu bazen uykusundada yapıyor sizinkilerde yapıyor mu?

Merhaba
aranızda muhallebi için inek sütü kullanan var mı? Yoksa henuz erken mi?

Bende vermiyorum sorduğunda Dr veriyorum diyorum iyi bıngıldak da kapanması diyo bilmiyorum ben sağlıkçı olmama rağmen ilaç kullanmaktan çok korkuyorum.
ya öyle bi durum oldu ki ben de ne yapsam içime sinmeyecek. daha önce önemsemiyordum ama hemşire bıngıldağı ayne nduruyor hiç kapanmamış deyince nasıl düşüneceğimi şaşırdım. olmadı haftaya hastaneye götüreyim ama burda sadece devlet hastanesi var ordaki doktorların düşünceleri ne yönde bilmiyorum

Belki de yaşanılan yer ihtiyaçları etkiliyordur ona göre veriyorlardır ama ben maalesef sağlık bakanlığımıza hiç güvenemiyorum. üniversitedeyken bi hocamız çocuklarına aşı bile yaptırmadığını söylemişti bu yüzden de hiç bişey vermek istemeiyorum tamamen doğal olsun istiyorum.

dr daniş tabii.dvit yüzünen olmayabilirde...bi araştır bakalım..bişe yoktur büyük ihtimlle bence gönlunu ferah tut.

Gunaydin keyifli hafta sonlari

Dun ogleden sonra sutu kaynatirken canim sicak peynir cekti. Kucuk bir tencerede yaptim hemen. Ben yerken birinin cani cok istedi yanima gelip tabaga saldirdi. Elimle yedirdim, kus gibi agzini aciyor; doyamadi peynire

Aksam yumurta geldi nihayet. Sarisini tereyaginda pisirdim. Bir parmak kadar yedi (seritler seklinde kesmistim). Sabah ta esim kahvalti hazirlamis, yumurtali ekmek yapmis. Sipaya meyve vermistim. Firlatti, tepsisine vurmaya basladi bizim yediklerimizden istedi. Ona da baharatsiz yaptik. Bir elinde yumurtali ekmek digerinde salatalik...hayatinin en guzel dakikalarini yasiyor gibi gorunuyordu:)

kızlar benim kızım oturup oynarken bir süre sonra elini kaldırıp vuruyor bunu bazen uykusundada yapıyor sizinkilerde yapıyor mu?

Vurma, kasima&tirmalama:) ne ararsan mevcut. Sanki ellerini yeni kesfetmis "ah bak bu ise de yariyormus bunlar, bir de soyle deneyeyim" der gibi. Uyurken yapmiyor ama,

uyurken yapıyor ve gaz çıkarıyor sonra uykuya devam evet altını açınca hemen karnını kaşıyor beni yoluyor ama bu vurması çok dikkatimi çekti kendinede vuruyor acaba dedim sizinkiler nasıl.

uyurken yapıyor ve gaz çıkarıyor sonra uykuya devam evet altını açınca hemen karnını kaşıyor beni yoluyor ama bu vurması çok dikkatimi çekti kendinede vuruyor acaba dedim sizinkiler nasıl.
benim kızda vuruyor canım... özelikle sol eliyle yapıyor ...belki hoşuna gidiyordur..

benim kızda vuruyor canım... özelikle sol eliyle yapıyor ...belki hoşuna gidiyordur..
benimkide genelde sol eli vallaha rahatladım biraz ben hamileyken trafik kazası geçirmiştim acaba dedim onunla ilgili sorunlar mı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…