ben sordum mağazadan 80 tl dedi canım sen fiyatını uygun almışsın...evin oradaki bimde kaldıysa eşimde alacak...güle güle giysin bebeğin
dimiii...bu yine normal hali...inadı tutunca yatık olanlarda kalkıveriyor...kirpi kafa kaldı adı...kirpi kafalı tosbaamm... çok sinirli öyle böyle değil...çok neşeli bir okadarda sinirli inatçı keçi ...annesi kurban olsun onu yaratanaHırsızı senin bıdığın siniri resimden bile belli oluyor yalnız saçlar dimdik çekeceğin var
ne yapacagimizi sasirdikya içinde koruyucu olarak kullanılan madde avrupa ülkelerinde yasakmış bebek ilaçlarında kullanılması, kanserojen bi maddeymiş. bi ara devitin toplatılması gündeme gelmiş. bi çok doktor kullanmayın derken kimisi de kesinlikle kullanın diyormuş vs vs
tskler cnmTeşekkür ederim. Kızım sekiz Kilo idi üç hafta önce. Boyu 172.. İlk baş 18 24 ay yazarı aldım ama şimdi değiştirmeye gittim. 9.12 aldım büyük geldiği için ilki.
%100 pamuk yazıyor üzerinde yumuşacık. Yatarken olmasa bile kışın hemen geçir üzerine dışarı çık.
Foto eklemeyi beceremedim.. Ama eklemiştim :)
canım bildiğim kadarıyla en düşük aralık 12 seninkide yakın yani iyi ben 11 in üstüne çıkınca doğumdan önce tabi ilacı bırakıyordum şimdi 10 u görsem şükür 8.5 düştü ama beslenme ile bunun altına düşürmemeye dikkat edersen çok iyi bence.Kızlar aranızda kan tahlili yaptıran var mı?Sonuçlarınız kaç çıktı?Bizim Hgb 11.6 g/dl çıktı eşimle konuşmuş doktor güzel demiş tam detaylı konuşamadık yoğunluktan bugün geri dönüş yapacak sizce ilaç verir mi?Aramızda deneyimli olan anneler vardır muhakkak
normali 12 ile 16.5 arasında olması imiş referans aralığı
normali 12 ile 16.5 arasında olması imiş referans aralığı
Peki canım sen bilirsin bundan sonraki süreç nasıl olacak?Yani her ay tahlil mi isteyecek bizden.İlaca ihtiyacı olup olmadığına nasıl karar verecek?
Bu haberi bende okumustum biryerde bir ara toplatma soz konusuymus valla ben vermiyorum allahim korusun umarim bir sorun yasamayizya içinde koruyucu olarak kullanılan madde avrupa ülkelerinde yasakmış bebek ilaçlarında kullanılması, kanserojen bi maddeymiş. bi ara devitin toplatılması gündeme gelmiş. bi çok doktor kullanmayın derken kimisi de kesinlikle kullanın diyormuş vs vs
MerhabaMalzemeler:
Bir su bardağı su
İki tepeleme tatlı kaşığı tam buğday unu/birbuçuk tatlı kaşığı irmik/yulaf unu -hangisini istersen yada karışık koy
Anne sütü/formul mama/ biraz keçi sütü/günlük süt -hangisini istersen
Üzüm pekmezi yada herhangi bir pekmez isteğe bağlı
Yapılışı
Bir su bardağı suda tam buğday unu/yulaf unu/ irmiği iyice karıştır. Topak topak olmaması için kaynayana kadar karıştırarak pişir. Oldukça koyu bir mama kıvamında olacak ..... Ilıdıktan sonra bebeğinin yediği kıvama gelene kadar anne sütü/ formül mama/keçi sütü/günlük inek sütü ekle.(sütler pastörize olacak yada kaynamış ılımış olacak ekelrken) istersen Pekmezle tatlandır. hem besleyici hemde doyurucu....bebeğin için bu fazla olabilir sen yarı yarıya azaltırsın ölçüyü
Pirinç unu yerine yulaf ununu kullanmak daha sağlıklı . her yerde ve her zaman yulaf ununa ulaşmak mümkün değil.aktarlarda buldum ben...
Muhallebinin üzerine rendelenmiş mevsim meyveleri (elma, armut, kayısı, muz) ve erkenmi bilmiyorum ama dövülmüş ceviz de ekleyebilirsin.
ya öyle bi durum oldu ki ben de ne yapsam içime sinmeyecek. daha önce önemsemiyordum ama hemşire bıngıldağı ayne nduruyor hiç kapanmamış deyince nasıl düşüneceğimi şaşırdım. olmadı haftaya hastaneye götüreyim ama burda sadece devlet hastanesi var ordaki doktorların düşünceleri ne yönde bilmiyorumBende vermiyorum sorduğunda Dr veriyorum diyorum iyi bıngıldak da kapanması diyo bilmiyorum ben sağlıkçı olmama rağmen ilaç kullanmaktan çok korkuyorum.
Belki de yaşanılan yer ihtiyaçları etkiliyordur ona göre veriyorlardır ama ben maalesef sağlık bakanlığımıza hiç güvenemiyorum. üniversitedeyken bi hocamız çocuklarına aşı bile yaptırmadığını söylemişti bu yüzden de hiç bişey vermek istemeiyorum tamamen doğal olsun istiyorum.Bu haberi bende okumustum biryerde bir ara toplatma soz konusuymus valla ben vermiyorum allahim korusun umarim bir sorun yasamayiz
Yurtdisinda yasayan kraba es dost kim varsa sordum yok boyle bir durum gunes bitek bizim ulkede yok sanirim bir tek de bizim bebeler d vitaminsiz olamiyor sanirim esim 5 yil isvecte yasadi gunesin gsi yok ordada boyle bir vitamin verilmiyor
dr daniş tabii.dvit yüzünen olmayabilirde...bi araştır bakalım..bişe yoktur büyük ihtimlle bence gönlunu ferah tut.ya öyle bi durum oldu ki ben de ne yapsam içime sinmeyecek. daha önce önemsemiyordum ama hemşire bıngıldağı ayne nduruyor hiç kapanmamış deyince nasıl düşüneceğimi şaşırdım. olmadı haftaya hastaneye götüreyim ama burda sadece devlet hastanesi var ordaki doktorların düşünceleri ne yönde bilmiyorum
kızlar benim kızım oturup oynarken bir süre sonra elini kaldırıp vuruyor bunu bazen uykusundada yapıyor sizinkilerde yapıyor mu?
uyurken yapıyor ve gaz çıkarıyor sonra uykuya devam evet altını açınca hemen karnını kaşıyor beni yoluyor ama bu vurması çok dikkatimi çekti kendinede vuruyor acaba dedim sizinkiler nasıl.Gunaydin keyifli hafta sonlari
Dun ogleden sonra sutu kaynatirken canim sicak peynir cekti. Kucuk bir tencerede yaptim hemen. Ben yerken birinin cani cok istedi yanima gelip tabaga saldirdi. Elimle yedirdim, kus gibi agzini aciyor; doyamadi peynire
Aksam yumurta geldi nihayet. Sarisini tereyaginda pisirdim. Bir parmak kadar yedi (seritler seklinde kesmistim). Sabah ta esim kahvalti hazirlamis, yumurtali ekmek yapmis. Sipaya meyve vermistim. Firlatti, tepsisine vurmaya basladi bizim yediklerimizden istedi. Ona da baharatsiz yaptik. Bir elinde yumurtali ekmek digerinde salatalik...hayatinin en guzel dakikalarini yasiyor gibi gorunuyordu:)
Vurma, kasima&tirmalama:) ne ararsan mevcut. Sanki ellerini yeni kesfetmis "ah bak bu ise de yariyormus bunlar, bir de soyle deneyeyim" der gibi. Uyurken yapmiyor ama,
benim kızda vuruyor canım... özelikle sol eliyle yapıyor ...belki hoşuna gidiyordur..uyurken yapıyor ve gaz çıkarıyor sonra uykuya devam evet altını açınca hemen karnını kaşıyor beni yoluyor ama bu vurması çok dikkatimi çekti kendinede vuruyor acaba dedim sizinkiler nasıl.
benimkide genelde sol eli vallaha rahatladım biraz ben hamileyken trafik kazası geçirmiştim acaba dedim onunla ilgili sorunlar mı çıkıyorbenim kızda vuruyor canım... özelikle sol eliyle yapıyor ...belki hoşuna gidiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?