2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kendimi goremedim sanki :))) eger yoksam bu benim bilgilerim

Adim: irem 26 yasindayim , ikinci gebeligim ins, bugun itibariyle 8. haftalik olduk. 23 nisan muhtemel dogum tarihi.

Doğum tarihlerimiz hesaplamaya göre aynı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ben liste için bilgileri bu başlığı açan arkadaşa alıntılamıştım sende öyle yaparsan eğer listeye yazabilir.

bende kendimi tiksindirmiyorum canım ama yemek yiyemiyorum işte azcık bişey bile yesem çıkarıyorum ( geçecek inşallah bu günler

Kızlar benim bugün midem çok kötü uykum var gözlerim yanıyo. Ve belim agryo. Sag ayagımı basınca batıyo belime sanki. Allah yardımcımız olsun. Bi de günde bir kere soda içiyorum. Zararlı mıdır?
canım doktorum bana günde bir kere soda içebilirsin zararı yok hatta yararı oluyor dedi içebilirsin yani
kizlar gunaydinlar keyifler ve minişler iyidir umarim

ben artik yuz ustu uzanamiyorum
annecimmmm yahatsiz oluyoyuuummmmmm diyooooooo
gece kacimiz tuvalete kalkiyoruz elleri goreyimmmm
canım bende gece bir kere tuvalete kalkıyorum
Onumuzdekimhafta doktor kontrolu olan var mi
benim var canım çarşamba günü

Git bi ogren icin de rahat etsin bence de

inşallah geçer cnm geçmiş olsun bol bol dua et...

Ccok teşekkür ederim kizlar insallah bakalim.

Iretun canim benimde ultrasonda bir problem cikmadi cok sukur hatta bebek hep onde gidiyor
Ama ben kan sulandirici kullanıyorum dozu fazls geliyor olabilir dd dr.onun icin bir kontrol edilsin dedi.
Arastrdim da aspirin de yapiyor olabilirmis.ozellikle tup bebeklerde.ama iste kafama gore birakamiyorumda.
En iyisi uzman yardimi almak.
Dedigin gibi bende de hic bulanti vs yok.belirti olarak cok acikiyorum ve surekli uyuyorum

bende kendimi tiksindirmiyorum canım ama yemek yiyemiyorum işte azcık bişey bile yesem çıkarıyorum ( geçecek inşallah bu günler

benim bu hafta bulantılar biraz geçmeye başladı biraz iyi hissediyorum kendimi ama hala sabahları lavaboda çıkarıyorum. evet geçecek bu günler inş:)

benim bu hafta bulantılar biraz geçmeye başladı biraz iyi hissediyorum kendimi ama hala sabahları lavaboda çıkarıyorum. evet geçecek bu günler inş:)

İnşallah bizim de geçer canım yavaş yavaş çünkü 7/24 bulantı var bende çok kötü Bugünlerde halsizlik de var bütün gün yatıp kalkıyorum

sağol canım benim mutlaka denicem bunu inşallah işe yarar

ben zaten ilacı bağdemciklerimin oraya koyar suyla yutarım O yüzden tadını tuzunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…