canım Aydının neresinde oturuyorsun?bende Aydındayım...
kendimi goremedim sanki :))) eger yoksam bu benim bilgilerim
Adim: irem 26 yasindayim , ikinci gebeligim ins, bugun itibariyle 8. haftalik olduk. 23 nisan muhtemel dogum tarihi.
sikma canini, ben ilk gebeligimde 6-7 kg kadar verdim. drum bebek zaten senden beslenmiyor, kendine dikkat et, tiksindirme demisti kendini..ama o bunu diyene kadar herseyden kendimi tiksindirmistim zaten, ondan okadar kilo verdim..
ikinci gebeligim, suan daha dikkatliyim, bebek beslencek diye kendimi tiksindirmiyorum..
bende kilo verdim ama ilk gibi gibi cok vercegimi sanmiyorum..
Peki canim daha onceki kontrolüne gore bebek buyumus mu.aslinda dyulmasi gerekiyo ama gec dollenmedir brlki bebek daha cok kucuktur.
Insallah duyarsin bir dahaki sefere canim
Masallah bebegin canim gozun aydin
canım doktorum bana günde bir kere soda içebilirsin zararı yok hatta yararı oluyor dedi içebilirsin yaniKızlar benim bugün midem çok kötü uykum var gözlerim yanıyo. Ve belim agryo. Sag ayagımı basınca batıyo belime sanki. Allah yardımcımız olsun. Bi de günde bir kere soda içiyorum. Zararlı mıdır?
canım bende gece bir kere tuvalete kalkıyorumkizlar gunaydinlar keyifler ve minişler iyidir umarim
ben artik yuz ustu uzanamiyorum
annecimmmm yahatsiz oluyoyuuummmmmm diyooooooo
gece kacimiz tuvalete kalkiyoruz elleri goreyimmmm
benim var canım çarşamba günüOnumuzdekimhafta doktor kontrolu olan var mi
Kizlar kanamam bugünde geldi. Artik psikolojim bozulacak kan gormektrn sıkıldım
Yarin erkenden uni hastanesine gideceğiz hematoloji bolumune.
Insallah artik gecer ya.
Git bi ogren icin de rahat etsin bence de
gecmis olsun insbenimde bir arkadasimda surekli kanama olurdu ilk aylarda.. vucud dogru enerjiyi bebege yollayamadigindan oluyordu.. ultrasyonda heryerde sorun yok gibi gozukuyordu ama, kanama dur muyordu bir turlu.. onun hamilelik sikayetleride yoktu..
inşallah geçer cnm geçmiş olsun bol bol dua et...
bende kendimi tiksindirmiyorum canım ama yemek yiyemiyorum işte azcık bişey bile yesem çıkarıyorum( geçecek inşallah bu günler
aydinmi ? yok canim aydinli degilim, konyaliyim, ama yurtdisindayim.
Onumuzdekimhafta doktor kontrolu olan var mi
benim bu hafta bulantılar biraz geçmeye başladı biraz iyi hissediyorum kendimi ama hala sabahları lavaboda çıkarıyorum. evet geçecek bu günler inş:)
Onumuzdekimhafta doktor kontrolu olan var mi
geçmiş olsun canım. bende hafif bir grip oldum. ama çok şükür bikaç gün dinlenince kendime geldim. umarım sende en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
cok gecmis olsun tatlim yarim litre kaynamis suya taze zencefil kabuk tarcin ve yarim limon koy demlensin ve gun boyu ic zaten 2 kupa falan cikiyor icine ihlamurda atabilirsin bunu bana doktor tavsiye etti (mide bulantisi icinde tavsiye etti ama soguk suya koyuyorsun demlemiyorsun )
gecmis olsun
İnşallah bizim de geçer canım yavaş yavaş çünkü 7/24 bulantı var bende çok kötüBugünlerde halsizlik de var bütün gün yatıp kalkıyorum
ben zaten ilacı bağdemciklerimin oraya koyar suyla yutarımcanım bende elevit, folbiol ve bebe aspirini kullanıyorum.ama eleviti yutarken hep öğürüyorum bazen çıkartıyorum bile.ağzıma atar atmaz kokuyo tadı iğrenç ve çok büyük.acaba bunun suda çözünen meyve suyu tadında cinsinden var mıdır sonuçta bi vitamin hapı.çok zorlanıyorum sizde de öyle oluyor mu?
evet halsizlik bende de var ama mide bulantısı için naneli sakız çiğniyorum iyi geliyor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?