2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

mrb bende 2014 nisan annelerindenim ... benim ismimi de listeye ekleyebilirmisiniz :)

evet cnm hormon yüksekliği ya da düşüklüğü tsh ile ters orantılı oluyo. iyi seninki çok normal cnm. 3. aydan sonra hormon ihtiyacının arttığını bilmiyordum!

kesenin gelişimi şekli normal, kalp atışını göremeyiz küçük dedi. 7. haftasında görünür diye biliyorum ben de en iyisi başka bir doktor'a gideyim. yardımcı oldğunuz için teşekkür ederim.

evet cnm hormon yüksekliği ya da düşüklüğü tsh ile ters orantılı oluyo. iyi seninki çok normal cnm. 3. aydan sonra hormon ihtiyacının arttığını bilmiyordum!

canım ben gebeliğimi ilk öğrendiğimde hemen baktırdım çünkü doktor öyle bir durumda hemen bakmamız gerektiğini söylemişti. ilkinde 1,01 çıktı ikincide 1,31 e çıkınca az birşey yükselmiş dedim oda güldü. gayet normal zamanla daha yükselecek dedi. senin değerin kaç çıkmıştı ?

kesenin gelişimi şekli normal, kalp atışını göremeyiz küçük dedi. 7. haftasında görünür diye biliyorum ben de en iyisi başka bir doktor'a gideyim. yardımcı oldğunuz için teşekkür ederim.

birdaha gittiğinde kalp atışını duyarsan bize haber etmeyi unutma. sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah

benim 3 hafta önce 0.1500lerde bişey çıktı normali en az 0.350 mi neydi yani fazla gelmiş ilaç. endokrin doktorum bana önceden hamile kalırsan dozunu arttır 6 gün 100mg 7. gün 125mg iç dedi ben de öle içtim ve sonuç böle çıktı yani...

Bu kabizlik ve siskinlik oldurecek beni 5 ayligim sanki oyle sisim icimde armut kayisi agaci cijacak su icmekten artik midem bulaniyor lifli yemege dikkat ediyorum ama yok olmuyor artik nefes alirken zorlaniyorum yokmu bunun bi caresi

tatlım geçmiş olsun. gaz için rezene çayı içebilirsin biraz olsun rahatlatabilir seni kabız içinse kayısı ye bol bol

Bu kabizlik ve siskinlik oldurecek beni 5 ayligim sanki oyle sisim icimde armut kayisi agaci cijacak su icmekten artik midem bulaniyor lifli yemege dikkat ediyorum ama yok olmuyor artik nefes alirken zorlaniyorum yokmu bunun bi caresi

Ayni durumdayim suan..nefes alamiyorum..gaz ve mide agrim var cok fena gecmiyooo

2013 nisan annesiyim topiğinizi görünce çok duygulandım
zaman nasılda hızlıca akıp geçiyor diyor insan
Allah hepinize yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Kendinize ve miniklere çoook çok iyi bakın..

Peki canim daha onceki kontrolüne gore bebek buyumus mu.aslinda dyulmasi gerekiyo ama gec dollenmedir brlki bebek daha cok kucuktur.
Insallah duyarsin bir dahaki sefere canim

Masallah bebegin canim gozun aydin

Gunaydin kizlar.meyve yiyemiyorum ya yedikten bir iki saat sonra cikariyorum hemenResmen hamurisci oldum tek onlarda kusmuyorum.kac gundurince pideye limon sikip yiyorum onla doyuyorum

Gunaydin kizlar.meyve yiyemiyorum ya yedikten bir iki saat sonra cikariyorum hemenResmen hamurisci oldum tek onlarda kusmuyorum.kac gundurince pideye limon sikip yiyorum onla doyuyorum

Canim sen gnede yemeye calis meyve onemli..2 saat icinde vucut alacağıni aliyordur merak etme.
Pide saglikli ye canim ne olacak yarasin minisine

Benimde annem geldi canim hamur isi istiyodu yapicak az sonra ne olacak halimiz hemen siseriz boyle giderse

hehehe saglik olsn.valla kusmak da kotu ben kanamayi biraz tetikledigini dusunuyorum.canim sikildi artik insallah iyileselimde okula baslayalim.ben haftayada raporluyum

hehehe saglik olsn.valla kusmak da kotu ben kanamayi biraz tetikledigini dusunuyorum.canim sikildi artik insallah iyileselimde okula baslayalim.ben haftayada raporluyum

Canim bende 16 sina kadar raporluyum..ozaman gidip hi 10 gunluk dsha alcam.
Ben eylul ayini bitirip oyle baslarim okula sanirim

Cnm öncelikle allah yardimcin olsun. Bende de zaten normalde gastrit var birde bu hamilelik eklenince cok zor günler geçirdim. Doktorumun tavsiyelerine uyunca azaldi bayagi sanada soylemek istedim. Kesinlikle tika basa doymak yok az yiyip sık yiyeceksin uzun süreli yatmak oturmak yok aralara hareket katacaksin:)) cig sebze ve meyve tuketmemeye ozen goster ve cok zor durumda kalirsan hafif bir mide ilaci alabilirsin rennie tablet yada gaviscon surup gb. Umarim faydasi olur

gününüz aydın olsun kızlar...
benide listeye eklermisiniz.

ariel -- İstanbul yaş 32 -4. gebeliğim olacak 2 düşük birde kızım var 5 yaşında. nisan 25 görünüyor doğum şimdilik.

kızlar aradan uzun süre geçince unutmuşum bazı şeyleri. kasıklarımda bıçak saplanır gbi ağrılar normal midir? kızımda hatırlamıyorum böyle olduğunu. 2 düşüğüm var o zamanlar çok olmuştu düşük oldu şimdi de aynı şey olsun istemiyorum korkuyorum.
kan sulandırıcı iğne kullanıyorum umarım bu kez tutunur bebişim.

7 haftlık kalp atışını soran arkadaş kızımın 8. haftada duyuldu geç döllenme olmuştu seninde öyle olabilir. zaten bir sorun olsa doktor anlıyor. 2 kürtajımda kalbi durdu dediler ve 7 haftalık aldılar. zaten kese bozuluyor öyle bir şey olnca içini rahat tut canım.

mide bulantılarınız hangi haftada başladı acaba? kızımda 4 haftada başlamıştı poşetle gezdim 4 ay ama şimdilik bunda bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…