merhaba iretum cum tanışmadık galiba ben de konyadayım. Doğumun yurt dışında mı konyada mı olacakaydinmi ? Yok canim aydinli degilim, konyaliyim, ama yurtdisindayim.
merhaba tatlı hamişler......allahım bebeklerinizi kucagınıza almayı nasıp etsın....tecrübelerinize ihtiyacım var...bende bebiş istiyorum bakalım ne zaman nasıp olacak....
benim boy 1,60 kilo 61......... şimdiden 5 kilo vereyim diye ugrasıyorum.....ama olurda bu kiloda hamiş kalırsam cok mu kötü olur....sizlerde durum nedir...ne önerirsiniz bana?
benim ilk gebeliğimde vardı 3 hafta kadar geriden geliyodu,sezaryenle alacaklardı 36. haftada.ama benim velet dayanamadı 35.haftada normal doğumla geldi.tabi 32 haftalık bebek kilosu ve boyunda doğdu.şimdiki gebelikte de 9 gün gerideydi en son.doktor şimdiden geriliğe karar veremeyiz 20.haftalardan sonra belli olur demişti.yani önemli bulmadı.korkulacak bişey yok stres yapma...kızlar aranızda rahim içi geriliği yaşayan var mı ?
benim 4 gün eksik söyledi son kontrolümde. önemsememiştim. ama şimdi internetten araştırınca önemli olduğunu fark ettim. ilk gebeliğinde bununla ilgili sorun yaşayan oldu mu ?
Bu kabizlik ve siskinlik oldurecek beni 5 ayligim sanki oyle sisim icimde armut kayisi agaci cijacak su icmekten artik midem bulaniyor lifli yemege dikkat ediyorum ama yok olmuyor artik nefes alirken zorlaniyorum yokmu bunun bi caresi
ben zaten ilacı bağdemciklerimin oraya koyar suyla yutarımO yüzden tadını tuzunu bilmiyorum
7 haftalık hamıleyım tahmını 27 nısanda dogum yapacagım 63 le hamıle kaldım 4 aylık oluncaya kadar dıyet yapsam olurmu yada aranızde dıyet yapan varmı? yada nasıl beslendıgınızi paylaşırmısınız. ikinci hamıleligım. ilk hamılelıgımde gebelık şekerı çıkmıştı. 63 le hamıle kalmıştım 85 le dogum yapmıştım. şimdi kılo verebılsem ii olur en azından 57 olsam 10 kilo alsam dıye hesap yapıyorum
7 haftalık hamıleyım tahmını 27 nısanda dogum yapacagım 63 le hamıle kaldım 4 aylık oluncaya kadar dıyet yapsam olurmu yada aranızde dıyet yapan varmı? yada nasıl beslendıgınızi paylaşırmısınız. ikinci hamıleligım. ilk hamılelıgımde gebelık şekerı çıkmıştı. 63 le hamıle kalmıştım 85 le dogum yapmıştım. şimdi kılo verebılsem ii olur en azından 57 olsam 10 kilo alsam dıye hesap yapıyorum
ben de mart annesiyim inşallah...
beklenen doğum tablonuz nisan annesi olduğunuzu gösteriyor ama
Naneli sakizi denedim daha beter yapiyor beni. Aciktiriyor ya ondan sanirim. Ben galeta beyaz ve tuzlu leblebi yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?