2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba tatlı hamişler......allahım bebeklerinizi kucagınıza almayı nasıp etsın....tecrübelerinize ihtiyacım var...bende bebiş istiyorum bakalım ne zaman nasıp olacak....
benim boy 1,60 kilo 61......... şimdiden 5 kilo vereyim diye ugrasıyorum.....ama olurda bu kiloda hamiş kalırsam cok mu kötü olur....sizlerde durum nedir...ne önerirsiniz bana?

Son düzenleme:

Tesekkur ederiz. Dah kilolu insanlarda dogum yapiyor sorun degil ki bu... Allah gonlunuze gore versin ins...

benim ilk gebeliğimde vardı 3 hafta kadar geriden geliyodu,sezaryenle alacaklardı 36. haftada.ama benim velet dayanamadı 35.haftada normal doğumla geldi.tabi 32 haftalık bebek kilosu ve boyunda doğdu.şimdiki gebelikte de 9 gün gerideydi en son.doktor şimdiden geriliğe karar veremeyiz 20.haftalardan sonra belli olur demişti.yani önemli bulmadı.korkulacak bişey yok stres yapma...

Bu kabizlik ve siskinlik oldurecek beni 5 ayligim sanki oyle sisim icimde armut kayisi agaci cijacak su icmekten artik midem bulaniyor lifli yemege dikkat ediyorum ama yok olmuyor artik nefes alirken zorlaniyorum yokmu bunun bi caresi

kayısı armut ve suya devam benim de haftalardır yeni düzene girdi sayılır.sabahları aç karnına 5-6 gün kurusu kayısı ve 2 bardak ılık su dene sürekli yap ama bunu.allah yardımcın olsun cünkü gerçekten çok zor

mide ağrılarım beni usandırdı artık bulantıdan bile bu kadar şikayetci değilim.yine de Allaha şükürler olsun ki ilk hamileliğim kadar perişan değilim.bursaya annemlere geldim bugun.bir hafta buralardayım annem bakacak biraz bana,bide kızıma tuvalet eğitimi verseler ne güzel olur..zira çişinden bile midem çok fena oluyor 20 gündür altını ben değiştirmedim...

7 haftalık hamıleyım tahmını 27 nısanda dogum yapacagım 63 le hamıle kaldım 4 aylık oluncaya kadar dıyet yapsam olurmu yada aranızde dıyet yapan varmı? yada nasıl beslendıgınızi paylaşırmısınız. ikinci hamıleligım. ilk hamılelıgımde gebelık şekerı çıkmıştı. 63 le hamıle kalmıştım 85 le dogum yapmıştım. şimdi kılo verebılsem ii olur en azından 57 olsam 10 kilo alsam dıye hesap yapıyorum

canım bence kafana göre iş yapma doktoruna danış derim.bu kadar da kilolara takmayın bence.sonuçta sonunda bi hediye gelicek ve herşeyi unutturucak inşallah...

Hamileyken diyet yapilmamasini soyluyorlar bence doktora danismadan diyet yapma...

hıc bsy yaramıyo bence hatta onu bunu denedıkce mıdelerımızı dahada berbat edıyoruz,ne zaman gecerse o zaman kurtlcaz demektır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…