2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar günaydın hepinize.

Ben çok fena grip oldum ya napcam şimdi bilmiyom dr. gittim ilaç vermedi sadece minoset içiyorum şimdilik inşallah biran önce iyileşirim

merhaba anneler size birşey sormak istiyorum 11 haftalık hamileyim ve cinsel yaşamımıza devam ediyoruz eşimle sizce bir sorun olurmu her defasında tedirgin oluyorum.benim gibi 11 haftalık olan ve cinsel yaşamına devam eden varmı sorun yaşıyor musunuz?

canim ben 7+2 de duydum oda alttan muayene ile usten bakinca duyamamistim endiselenme birde cihazdan cihaza degisiyor onunda etkisi var ama tabiki baska bir doktora gorunmeninde faydasi olacaktir fikir sahibi olursun

canim bizim 12. haftaya kadar yasak ama dusuk tehlikem oldugu icin sende bu tip sorunlar yoksa bi sakincasi yok diye duymustum
yine de bir doktora danis elbette

Benimde başıma geldi.Ben 6 haftalıkken urla devlet hastanesine cile gittim kanamam vardı.doktor kese bozuk düşük yapıyor dedi.yamuk yumuktu kese baktım kagıda.hemen buca kadın dogma gittim korktum.ordaki doktor kesede bebekte gayet iyi bozuk degil dedi.yatırdı hastaneye istirat etmen lazım dedi.düşük riskine karşı.şimdilik iyiyim şükür

Ben çok fena grip oldum ya napcam şimdi bilmiyom dr. gittim ilaç vermedi sadece minoset içiyorum şimdilik inşallah biran önce iyileşirim

cok gecmis olsun tatlim yarim litre kaynamis suya taze zencefil kabuk tarcin ve yarim limon koy demlensin ve gun boyu ic zaten 2 kupa falan cikiyor icine ihlamurda atabilirsin bunu bana doktor tavsiye etti (mide bulantisi icinde tavsiye etti ama soguk suya koyuyorsun demlemiyorsun )
gecmis olsun

kizlar gunaydinlar keyifler ve minişler iyidir umarim

ben artik yuz ustu uzanamiyorum
annecimmmm yahatsiz oluyoyuuummmmmm diyooooooo
gece kacimiz tuvalete kalkiyoruz elleri goreyimmmm

Kizlar kanamam bugünde geldi. Artik psikolojim bozulacak kan gormektrn sıkıldım
Yarin erkenden uni hastanesine gideceğiz hematoloji bolumune.
Insallah artik gecer ya.

Insallah artik gecer ya.

canim insaallah endiselenecek birsey yoktur rehim agzinda yara olabilir mi belki o yaralar kaniyordur?
:26:
birde ben duydum ki 9 ay kanamasi hic durmayan veya her ay adet zamani kanamasi olan cok kadin varmis benim karsi komsum benim kanamam olunca demisti ki elifcim benim her ayin 14 unde kanamam oluyor 3-4 gun suruyor regl gibi tabiki sende yine bir arastir tabi ama cok endise etme insaallah birsey olmaz

canım bende elevit, folbiol ve bebe aspirini kullanıyorum.ama eleviti yutarken hep öğürüyorum bazen çıkartıyorum bile.ağzıma atar atmaz kokuyo tadı iğrenç ve çok büyük.acaba bunun suda çözünen meyve suyu tadında cinsinden var mıdır sonuçta bi vitamin hapı.çok zorlanıyorum sizde de öyle oluyor mu?

Son düzenleme:

canım korkma.9 haftaya kadar beklenmeli diyolar.9 haftaya kadar inşallah duyacaksın.bi de kişiden kişiye değişiyormuş rahat ol.benim 6+4 de gittiğimde duymuştuk.

slm canım. bebek sağlıklıysa sıkıntı olmuyormuş. senin de öyle bir probleminin olmaması güzel. ben eşimle birlikte olmadım, hiç içimden gelmedi.

geçmiş olsun canım. bende hafif bir grip oldum. ama çok şükür bikaç gün dinlenince kendime geldim. umarım sende en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

rahmin genişliyor canım, o ağrıların normal. ben sanki adet ağrısı gibi hissediyordum bir anda gelen o ağrıları. sen aklına olumsuz şeyler getirme, kendini çok zorlama dinlen bu sıralar. inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın. benim mide bulantım 6. haftamda başladı.

Insallah artik gecer ya.

gecmis olsun ins benimde bir arkadasimda surekli kanama olurdu ilk aylarda.. vucud dogru enerjiyi bebege yollayamadigindan oluyordu.. ultrasyonda heryerde sorun yok gibi gozukuyordu ama, kanama durmuyordu bir turlu.. onun hamilelik sikayetleride yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…