- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
bugün doktora gittim kalp atışlarını görmek için göremedik malesef, dok sürekli küçük diyor. usg de 7+2 gösteriyor kalp atışını görmem için bir hafta daha bekleyelim dedi sizce beklemelimiyim normal mi? yoksa başka bir doktora mı görüneyim? çaresiz kaldım
merhaba anneler size birşey sormak istiyorum 11 haftalık hamileyim ve cinsel yaşamımıza devam ediyoruz eşimle sizce bir sorun olurmu her defasında tedirgin oluyorum.benim gibi 11 haftalık olan ve cinsel yaşamına devam eden varmı sorun yaşıyor musunuz?
genelde bebek 7 haftalık olduğunda kalp atışı duyulur ama bu durum tabi herkeste aynı değildir ama için rahat değilse başka bir dr da gidebilirsinnn bence
kızlar benimde geçen hafta kontrolüm vardı dr baktı kalp atışı var dedi ama kese normal gözükmüyor dedi gerçektende yamuk gözüklüyordu buda düşük riskini arttıran bir durumm, bende tabiki üzüldüm bide benim troitte sorun var çalışmıyor onun için zaten endişeliyimmm, bende 3 gün sonra başka bir dr gittim herşey gayet normal dedi kesenin şeklide düzgün dedi, muhtemelen diğer dr ultrasonu yanlış tutmuştur ondan öyle gözükmüştür dedi, içim biraz rahatladı tabihi 3 aylık olana kadar her zaman risk var hatta sonrada oluyor bazen risk, benimde biraz bulantım var bazen kızıyorum ama beni çokta rahatsız etmiyorrr, ve uyku kızımmm bıraksa çok ama çokkk uyuyacam ama pek mümkün olmuyorrr
selam kızlar günaydın hepinize.
Ben çok fena grip oldum yanapcam şimdi bilmiyom dr. gittim ilaç vermedi sadece minoset içiyorum şimdilik inşallah biran önce iyileşirim
Kizlar kanamam bugünde geldi. Artik psikolojim bozulacak kan gormektrn sıkıldım
Yarin erkenden uni hastanesine gideceğiz hematoloji bolumune.
Insallah artik gecer ya.
kendimi goremedim sanki :))) eger yoksam bu benim bilgilerim
Adim: irem 26 yasindayim , ikinci gebeligim ins, bugun itibariyle 8. haftalik olduk. 23 nisan muhtemel dogum tarihi.
Kızlar buarada benim progestanı kesti doktorum. Gerek yok artık dedi. çok sıkılmıştım o ilaçtan zaten. şimdi folbiol günde 1
elevit günde 1
coraspin günde 1
magnezyum suda eriyen den yarım yarım günde 1
kullanıyorum. Ilaç kullanmayı hiç sevmem ama mecbur işte
bugün doktora gittim kalp atışlarını görmek için göremedik malesef, dok sürekli küçük diyor. usg de 7+2 gösteriyor kalp atışını görmem için bir hafta daha bekleyelim dedi sizce beklemelimiyim normal mi? yoksa başka bir doktora mı görüneyim? çaresiz kaldım
merhaba anneler size birşey sormak istiyorum 11 haftalık hamileyim ve cinsel yaşamımıza devam ediyoruz eşimle sizce bir sorun olurmu her defasında tedirgin oluyorum.benim gibi 11 haftalık olan ve cinsel yaşamına devam eden varmı sorun yaşıyor musunuz?
Merhaba kızlar bende Nisan sonların anne olucam Allah'ın izniyle.
selam kızlar günaydın hepinize.
Ben çok fena grip oldum yanapcam şimdi bilmiyom dr. gittim ilaç vermedi sadece minoset içiyorum şimdilik inşallah biran önce iyileşirim
Insallah artik gecer ya.
rahmin genişliyor canım, o ağrıların normal. ben sanki adet ağrısı gibi hissediyordum bir anda gelen o ağrıları. sen aklına olumsuz şeyler getirme, kendini çok zorlama dinlen bu sıralar. inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın. benim mide bulantım 6. haftamda başladı.gününüz aydın olsun kızlar...
benide listeye eklermisiniz.
ariel -- İstanbul yaş 32 -4. gebeliğim olacak 2 düşük birde kızım var 5 yaşında. nisan 25 görünüyor doğum şimdilik.
kızlar aradan uzun süre geçince unutmuşum bazı şeyleri. kasıklarımda bıçak saplanır gbi ağrılar normal midir? kızımda hatırlamıyorum böyle olduğunu. 2 düşüğüm var o zamanlar çok olmuştu düşük oldu şimdi de aynı şey olsun istemiyorum korkuyorum.
kan sulandırıcı iğne kullanıyorum umarım bu kez tutunur bebişim.
7 haftlık kalp atışını soran arkadaş kızımın 8. haftada duyuldu geç döllenme olmuştu seninde öyle olabilir. zaten bir sorun olsa doktor anlıyor. 2 kürtajımda kalbi durdu dediler ve 7 haftalık aldılar. zaten kese bozuluyor öyle bir şey olnca içini rahat tut canım.
mide bulantılarınız hangi haftada başladı acaba? kızımda 4 haftada başlamıştı poşetle gezdim 4 ay ama şimdilik bunda bişi yok.
canım aydının neresindesin?
Insallah artik gecer ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?