2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Arkadaşlar öncelikle mrb listeye bizide eklerseniz seviniriz yaş 26, konya, sat 15.07.2013 muhtemel doğum tarihi 21 nisan 2014
2. bebeğim.. Bu arada ilk bebeğim 7 aylık benm için dua edin(

Sabahki lekeden sonra hc gelmedi kizlarrr cok sukur bitiyo sanirim
Yarin bir igne daha olucam genede.
Eger kanama gelmezse dr isini ertryrcegim biraz...inşallah olmazzz..

çok sevindim canım.dikkat et.bi de sürekli kan geldiğini ya da geleceğini düşünme.nasıl düşünürsen öyle olur.rahat ol biraz evham yapma.bu dönemde psikolojide çok önemli.bebeğide etkiliyosun.öptüm...

kızla haftasonumu hastanede geçirdim pazar sabah çıktım 9tane serum verdiler. dün bomba gibiydim bu sabah yine kustum hamileliğimin tadını çıkaramıyorum, nezamandır açıp bir bebek odası modeli bile bakmıyorum internetten tüm heveslerim tükendi. böyle nekadar sürer???

Gecmis olsun cnm benimde bulantilarla basim dertte ama hap kullaniyorum ise yariyor.
Onceki hamileligimde 12. Haftadan sonra gecmisti sabrediyorum az kaldi insallah

Nisan annişleri iyi haftalar:) Güzel ve iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmenizi dilerim.) Henüz yazdıklarınızı okuma fırsatı bulamadım... Bu mide bulantıları ne zaman geçecek üfff mahfoldum

Hanimlar ben sirt ustu yattigim zaman karnim geriliyor ve bir siskinlik hissediyorum
Yan yatinca rahatliyorum. Sirtustu yatmaktan rahatsiz olan varmi acaba:26:

Nisan annişleri iyi haftalar:) Güzel ve iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmenizi dilerim.) Henüz yazdıklarınızı okuma fırsatı bulamadım... Bu mide bulantıları ne zaman geçecek üfff mahfoldum

Hosgeldin canim valla bulantiyla basi dertte olanlardanim az kaldi insallah 3 aydan sonra azalir

I
Ay super ya ins olmaz bi daha

Cok tesekkur ederim kızlar.
Kanamam kesildi genelde sabahları oluyordu bu sabahta yok.
Insallah bir daha olmaz.
Ignemi koldan yapıyorum o da etkiledi sanirim bundsn boyle koldan yapicam.

Arkadaşlar öncelikle mrb listeye bizide eklerseniz seviniriz yaş 26, konya, sat 15.07.2013 muhtemel doğum tarihi 21 nisan 2014
2. bebeğim.. Bu arada ilk bebeğim 7 aylık benm için dua edin(

Hoş geldin aramıza sağlıcakla bebeğini al kucağına

onu ben kendım kesfetmıstm ama cok sıddetlı oldugu zamanlarda oda kısa surelı yarıyo..saol bu arada

ilk defa duydum kolayı ben genelde soğuk limonlu su içiyorum biraz yatıştırıyor öğlen ilk fırsatta deneyeceğim:)

Geçmiş olsun canım çok zor gerçekten

Hosgeldin canim valla bulantiyla basi dertte olanlardanim az kaldi insallah 3 aydan sonra azalir

inşallah canım az önce nette 16-17. haftalara kadar sürdü diyenleri okudum gözüm korktu

Hanimlar ben sirt ustu yattigim zaman karnim geriliyor ve bir siskinlik hissediyorum
Yan yatinca rahatliyorum. Sirtustu yatmaktan rahatsiz olan varmi acaba:26:
Bende hep yuzustu yatsrdim artik yatamiyorum.
Sirt ustu de rahat edemiyorum cok uyaniyorum o yuzden gece.

Sol yana yatmsk en iyisiymis kan akisiicin ama aliscaz inşallah.

Son düzenleme:
I

Cok tesekkur ederim kızlar.
Kanamam kesildi genelde sabahları oluyordu bu sabahta yok.
Insallah bir daha olmaz.
Ignemi koldan yapıyorum o da etkiledi sanirim bundsn boyle koldan yapicam.

Canım bende seni merak ediyordum. İyi olmana çok sevindim senin çok tatlı sağlıklı bir kızın olacak gibi geliyor bana bakalım tahminim tutacak mı?
Cinsiyet ilk kim öğrenecek merakla bekleyeceğim:)

Canım bende seni merak ediyordum. İyi olmana çok sevindim senin çok tatlı sağlıklı bir kızın olacak gibi geliyor bana bakalım tahminim tutacak mı?
Cinsiyet ilk kim öğrenecek merakla bekleyeceğim:)

Canim cok tesekkur ederim ne guzel demissin oyle
Nazli oldugu icin oyle geliyo demi
Zor gunler gecirtiyor bana yaramaz nazlim
Ama buna da cok sukur 3 yil bekledim herseye raziyim yeterki iyi olsun

Ben de cok mrrak ediyorum hepimizin bebslerini

12.haftada ikili icin gidcegim az cok belli olur mu

dünden beri durmadan kusuyorum ne yesem kustum bir şey yemeğe korkuyorum .üşütmüşüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…