2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gösterirse belli olur canım ama bu kadar nazla göstermez senin minişin bende kızımda en son öğrenenlerden olmuştum bunda hemen öğrenir miiyim diye düşünmüyorum bile

merhabalar 8+5 bugun
hersey yolunda mıde bulantılarım hafıflıyor yanı bazen bır gun olmuyor bır gun oluyor
cumartesı kontrolum var

Benide ekler misiniz listeye?
Sat: 1 temmuz, muhtemel doğum tarihi: 7 nisan , yaş:23, ilk gebelik

canım esilam57 arkadaşım benim.. ne sormak istiyorsan.. bu yazdığım iletiye cevap yaz ona sorarım ben..

bekliyorum cnm sağol. hamileliliği devam ediyor mu? düşüğü olmuş mu? bir de çift rahim ne gibi zorluklar yaratmış? sorularım bunlar. ilgine tşk ederim cnm.

canım düşüğü var mı bilmiyorum ama... aşılama yaptırmıştı o.. çok şükür iyi..

tatlım çok geçmiş olsun.. bir daha olmaz inşallahhh... minnak ın iyi olmasına çok sevindimm

merhaba nisan anneleri :) bebeklerinize hoşgeldin, ilk yaş ve diş buğdayı kurabiyesi yapıyorum. kalitesi ve boyutu piyasanın çok üzerinde olup fiyatları da bir o kadar altındadır. Eki Görüntüle 798020 Eki Görüntüle 798021 Eki Görüntüle 798022 Eki Görüntüle 798023

kurabiyeler 2.50 tl den şekerler/lavanta keseleri istediğiniz model ve renklerde 1.30 tl den başlayan fiyatlarla. el emeği göz nurudur. facebooktan bordo butik kurabiye şekerleme sayfamı takip edebilirsiniz :) sevgiyle kalın

Günaydın güzel hamişler.Hayırlı haftalar.H.sonu hafif bulantım oldu.Ama şimdi iyiyim.Yanlız benim yüzümde lekeler çıkmaya başladı.Sizde de böyle bişey oldu mu ?

günaydın kızlar... geçmişi okuyamadım yine umarım herşey yolundadır.
Ben cuma cumartesi Samsun daydım iş için. ve iki gün bütün gün ayakta çok yordum kendimi. dün sabah geldim oğlumun yaşgünü için bişiler yaptık amcası halası falan. baya yoruldum ya. bugün yine işbaşı.ne güzel olurdu evde olsam şimdi uyusam dinlensem bolbol miskinlik yapabilsem.... oooof of...

canım doktorun serbest diyorsa sıkıntı olmaz.. bize normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.. düşük tehlikesi olursa ve tabi risk e göre tavsiyede bulunuyor...

Günaydın güzel hamişler.Hayırlı haftalar.H.sonu hafif bulantım oldu.Ama şimdi iyiyim.Yanlız benim yüzümde lekeler çıkmaya başladı.Sizde de böyle bişey oldu mu ?

Bende de lekeler var maalesef koruyucu sürmek lazım

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, akşam gidince artık bol bol uyu:)

slm kızlar uzun zamandır yoktum burada nasıl gidiyor hamilelik bebişler iyi değilmi ? valla benim ki iyide ben iyi değilim farenjit olmuşum çok kötüyüm kaç günlerdirde hastanedeydik ondan giremedim. kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş. şurupta içmiyor o yüzden bizi hastaneye yatırdılar.şükür iyi oldu çıktık 2 gündür de ben çok kötüyüm işte ama genel şöyle baktım herkes iyi maşalllah

benden de günaydın kızlar

aç kaldığımda artan bulantılarım hariç iyiyim şükür. annem ve teyzemin hamileliklerini dinledikten sonra başımı kaldıramam diye çok korkmuştum ama 10. haftaya yaklaşırken hiç istifra etmemiş olmaktan dolayı çok mutluyum inşallah böyle devam eder.

alıntı yapmadım ama geçen konuşmalarla ilgili ben de kendi durumumu yazayım
gece çişe kalkmıyorum,
cinsellik devam ama haftada 1 falan, pek canım istemiyor :26:
bulantım acıkınca daha fazla oluyor, onun dışında idare edilebilecek kadar
henüz kilo almadım, ama şişliğim oluyor
bir sonraki kontrolüm bu ayın 25inde. bir umut cinsiyet tahmini alabilirim sanıyorum.

benden haberler böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…