2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benimde kontrolüm seninle aynı hafta ama cinsiyet tahmininden yana umudum yok benim, daha erken olmayacak mı?
ne güzel miğde bulantıların dayanılmııycak kadar değilmiş, benim de öyle:) inşallah da böyle devam eder..

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

çok çok, geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin size..

fazla yormamamız lazım aslında kendimizi, ben de birkaç gündür çok iyiydim, dün biraz fazlaca gezdim ve ayakta durdum, akşam hemen koyu renkli akıntım geldi, korktum

oğluşunun doğum günü kutlu olsun, Rabbim ona sevdikleriyle beraber uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin.

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Annişler, hepinizin de gerçekten çok mu bulantıları oluyor??? Şükür benim hiç öyle rahatsız edici bir şekilde bulantım olmadı. Sadece hamileliğimden önce günde ortalama 5 fincan içtiğim filtre kahveden tiksindim. İllaki midemiz çok bulanacak diye bir durum yoktur değil mi?

Günaydın güzel hamişler.Hayırlı haftalar.H.sonu hafif bulantım oldu.Ama şimdi iyiyim.Yanlız benim yüzümde lekeler çıkmaya başladı.Sizde de böyle bişey oldu mu ?

oglumda olmustu benim, yuzum cok fenaydi, hormonlarin hizli akisindan dolayi oldugunu soylemisti dr, sonra bayaga bir kuruluk oldu yuzumde cok fazla derisi dokuluyordu.. doguma bir kac ay kaladar lekeler oldu yine, bunlar gecmez dediler, batil inanc ama dogum esnasinda sacinla yuzunu sil demislerdi, 4 gun doguramadigim icin aklima hersey geldi, yaptim..bisey kalmadi, artik ondanmidir, zaten gidiceklerimi vardi bilemedim :)

Coook ama cooook sanslisin maasallah
Hec makbul bise degil bulanti

Hanimlar ben sirt ustu yattigim zaman karnim geriliyor ve bir siskinlik hissediyorum
Yan yatinca rahatliyorum. Sirtustu yatmaktan rahatsiz olan varmi acaba:26:

ilk aylarda bilmiyorum ama benim ilk gebeligimde 19 haftalardan sonra karnim bayaga cikmisti, ozaman uyuyamiyordum bebegin hareketlerinide hissettigim icin, drla bana bu konuda sirt ustu yatma demisti, bir seyler anlatmisti ama, kan akisinin bebege gitmedigini filan gibi biseyler demisti..

Selam kızlar benide eklerseniz sevinirim bursa sat 1 temuz 2013 allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Merhaba nisan annişleriii :)

bizde 8.haftaya başladık bugün kısmetse çarşamba duyucaz bizde kalp atışlarını randevumuzu aldık şuan tek sıkıntım bu,
bende normalde hiç araba tutmazdı artık dayanamıyorum en fazla yarım saat yolculuk yapabiliyorum Allah'tan eşimle arabada
gidip geliyoruz yeri geliyor duruyo bir yerde filan hem başım dönüyo benim hem midem kalkıyo ama hiç istifra etmedim
aşırı yorgunluk ve tembellik başladı onun dışında iyiyim kilo da almadım şişkinlik oluyo arada iniyo kendi kendine :)
iştahım azaldı az yemek yesem tıkanıyorum sanki tıka basa yemek yemiş gibi oluyorum böyle işte bende de Rabbim
hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin bir an önce büyüseler de alsak kucağımıza ahh ahh :)

...............

Bende de lekeler var maalesef koruyucu sürmek lazım

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, akşam gidince artık bol bol uyu:)
sağol canım. ah uyuyorum ama doymuyorum uykulara :) eve gidince direkt yatamıyorum da oğlumla ilgilenmem gerekiyor malum

çok geçmiş olsun canım sana da kızına da.

aman canım dikkat et sen de kendine. evet yormamak lazım kesinlikle. ben iş için gittim mecburen neyse ki hamileyim ya herkes kraliçe gibi davrandı. ehih çok seviyorum ben hamileliği ya :):)
Oğlum adına da çok teşekkür ederim. Amin...
benim acıkınca azcık bulantım oluyor sonrasında yediğimde midemde huzursuzluk o kadar. ama birçokşeyden hatta her an herşeyden tiksinme potansiyeline sahibim

Merhaba kızlar.

Bende kısmetse nisan annesiyim.

bugün doktordan geldim kese göründükten sonra hiç gitmemiştim doktora büyük bir korkuyla gittim ama maşallah herşey yolunda.

Bacaklarını kollarını herşeyini gördüm.

Cinsiyeti belki belli olur demiştim ama doktor bu haftada belli olmaz dedi.İddiaya

girdik doktorumla o erkek dedi, ben kız bakalım ne olacak..ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsunda hiç farketmez..

Özel msj atamıyorum listeye eklermisiniz.Tahmini doğum tarıhı 02.04.2014

merhaba arkadaşlar bende inşallah nisan annesi oluyorum. Merakla o günü bekliyorum. Heyecanınızı çok iyi anlıyorum. Benim gibi ilk çocuğu olanlar heralde ayakları yere basmıyordur. Eşimle mutluluğun en güzel noktasındayız. Allah herkese böyle bir duygu nasip etsin inşallah. Şu an 8. haftadayız. kalp atışlarını daha duymadım. Sabırsızca 28 Eylül randevu günümü bekliyorum. Umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…