- 27 Ekim 2014
- 88
- 174
- 33
- 41
masallah bilim bebisineEki Görüntüle 1296389 Balım kitapligi kesfediyor :)
Bu teklifi esimin kabul edecegini hic sanmiyorum.Sen esine kendi fikriymis gibi empoze edebildin mi bunu daNasilsa baska cocuk dudunmuyorsun. Sorunu toptan cozelim. Hic birlikte olmayalim, korku da olmaz o zaman
masallah bilim bebisine
Bu teklifi esimin kabul edecegini hic sanmiyorum.Sen esine kendi fikriymis gibi empoze edebildin mi bunu da
sizin dusunceniz ne bu konuda?
Gunaydinlarr
bu sabah yuruyus yapacaktim amma velakin babasi ogluyla oynayinca ben de uyumayi tercih ettim :)
ama hava cook guzel sahile gidip hep birlikte yuruyus yapacagiz
opuyorum mutlu haftasonlari :)
Gunaydin teyzelerii.musmutlu hafta sonlari
Gunaydin teyzelerii.musmutlu hafta sonlari
Masallah minige
Aferin sanaTopigin sporcusu olmaya calisanindan selam olsun:) mutlu hafta sonlari kizlar, Dun akşam spora gittim bu sefer kol 've bacak hareketlerini daha e;-)tkinn kullandim Aferim bana:) öptüm hepinizi
Aferin sana canim masallah azmine bayiliyorum devam etTopigin sporcusu olmaya calisanindan selam olsun:) mutlu hafta sonlari kizlar, Dun akşam spora gittim bu sefer kol 've bacak hareketlerini daha etkinn kullandim Aferim bana:) öptüm hepinizi
Bugun anneler ve minnaklari uyuyor sanirim
Bende araştırıyorum canım.yok canım ben yaptırmadım aklıma da gelmedi açıkçası.
sen yaptırdın mı yada yaptıracak mısın?
Söylediğin de mantıklı canım.ben sağlık siğortası değilde hayat siğortası yaptırmak istemiştim ilk kızıma, ama eşim pek ikna olmamıştı o zamanlar talimat vermiştim her ay 1 gram altın alıyordum, 3 yıl önce ama sonra kredi falan çektik şimdi yaptıramıyorum,
senin kızın babasının siğortasın dan yaralanamıyorsa yaptır bence, yararlanıyorsada eğer imkanın varsa hayat siğortası yada ne bileyim onun adına bir birikim ileride okula falan gidince lazım olur
Ben kızı kadar eşine de aşık bir kadındım canım.Mrb esmer.
nasilsinsin.dava demissin .cok iyi düşündün sanirim .yuva bozmak çok zor birşey.hani ev almistiniz.hani bebeğe oda yapmistiniz..
İkiniz başbaşa oturup bebeginizi de alip konustunuz mu .ortak sorunlara çözüm arayisina girdiniz mi..
Yuva yikmak çok kolay.ama sonraki yasam daha da zor .ne güzel misler gibi bebeğiniz
var..hemen yikilmasin yasaminiz.düzeltmek iyi olmak elimizde.kötüsünu dusunmemeliyiz.
Senin yazilarini okuyorum.kizinla ilgilenmiyor demiştin bir keresinde.ben de senin msjlarinda kizina karsi asiri ilgi gördüm.belki esin seni kiskandi .ilgiyi hep kizina verdiğin için..ilgiyi diğer sevdiklerinde buldu.annesi babası gibi..
Seni tanimiyorum ama çok iyi bir insan olduğunu msjlarindan anlıyorum.
haddim olmadan seni uzmemisindir inşaallah..
canim yok ben evdeyim haftasonlari memur oldugumdan dolayi ama minnagim herzamanki gibi etkenci bende erken.uyandim mecburencanım sende benim gibi çalışan tayfadansın galiba ah evde olsam da kızımla uyusam keşke.ben süt iznimi 1 gün olarak pazartesi kullanıyorum artık yarın ve öbür gün yaparım Allah'ın izniyle
Bende araştırıyorum canım.
Babası yaptıracak, kısmetse.
Söylediğin de mantıklı canım.
Ben su an çalışmıyorum ama artık ailemle aynı evde olduğum için küçük kız kardeşim kızım için çeyrek alıp bana veriyor bende biriktiriyorum.
Bankaya atmak karliysa bende bakayım bi.
Sağlık sigortasını da babası yaptiracakmis .
Ben kızı kadar eşine de aşık bir kadındım canım.
Çok savaştım birşeyleri düzeltmek için ama olmadı...
Isin icine sadakatsizlik de girince artık savaşmanın, verdiğim vereceğim emeğin boşa gideceğini çok iyi anladım.
Benim ve bizim için en hayırlısı bu.
Ben zaten başından beri çok büyük sorumluluklar almıştım ama artık gücüm kalmadı.
Özelden yazdım sana biraz detaylı.
Bizim için hayırlısı buymuş.
Maşallah canım benimkide kitaplığa çok ilgili inş hep böyle olurlar...Eki Görüntüle 1296389 Balım kitapligi kesfediyor :)
Maşallah canım koca adam olmuş Maşallah
Çok güzel canım bende baya iyi koşmaya başladım haftanın bir günü koşmuyorum o da bugün eşimle vakit geçirdik:)Topigin sporcusu olmaya calisanindan selam olsun:) mutlu hafta sonlari kizlar, Dun akşam spora gittim bu sefer kol 've bacak hareketlerini daha etkinn kullandim Aferim bana:) öptüm hepinizi
evet canım ben kullanmıştım ella diye bir hap 4gün emzirmedim mama verdim kendi sütümü ihmal etmeden sağıp döktüm geceler çok zor oluyor hem mama hazırladım içirdim hem de süt sağıp döktüm...biraz zor kabul ediyor mamayı ama geceleri fark etmeden içti :)6 gün emzirmeyin yazıyor ama dr um 3 gün yeterli dedi ben 4 gün yaptım bu süreyi kullanmak zorun da mı kaldın canım..burcu1012 canim selam ertesi gün hapını sanırım sen kullanmıştın. Oyle e hatırlıyorum hangi ilacı kullandin kaç gün emzİrmeden mama verdin geceleri ne yaptın uyandığında bana kısaca bahsedebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?