2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba kızlar nasılsınız?
geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir.
HIRSIZI geçmiş olsun güzelim,Allah şifalar versin.
benim bıdık 7 aylık oldu teyzeleri,gel gelelim ek gıdada hala zorlanıyoruz,günde 1 sefer birkaç tatlı kaşığı ancak birşeyler yedirebiliyorum. Pekmez vermiştim,alerji oldu Şimdi çok az az kendi sütümle muhallebi yapıp veriyorum. Siz ne kadar su ve ek gıda veriyorsunuz?
ücretsiz iznimin bitmesine 1 ay kaldı ve hala bakıcı bulamadım "aman alıştırma" dedikleri ne varsa alıştırdım;kucağa alıştı,memede uyumaya alıştı, her döndüğümde arkamdan ağlamaya,benden ayrılmamaya alıştı, 2 saatte bir emmeye alıştı yani çocukta her türlü pislik var şaka bir yana, ben bu çocuğu nasıl bırakıp gidicem işe,o bakıcıya nasıl alışacak, yeni beslenme düzenine nasıl alışacak bilemiyorum,hala düzenli şekilde ek gıda almıyor ve bana çok düşkün
geceleri 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor; önce emziriyorum uyumazsa sallıyorum,o da olmazsa ninni dinletiyorum. ben bakıcıya bırakınca bu çocuk nasıl uyuyacak onu da bilemiyorum
bu konularda deneyimlerinize ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.
bir de artık sepet beşikten yatak olayına geçicez kısmetse. Büyüyebilen yataklardan almayı düşünüyorum. Bu konuda öneriniz var mı,uzun süre kullanabileceğim ve güvenlikli birşey olsun istiyorum. Sizler tercihlerinizi hangi ürünlerden yana kullandınız?
bu arada yazmışken sormadan geçmeyeyim F filizfff den haber var mı?aylardır yazmıyor de mi,ben mi kaçırdım?
Jazzquell nasılsın,merak ediyorum seni,her şey yolunda mı,iyi misin,yeni düzenine alışabildin mi güzelim?
tek tek yazmayayım,hepinizi öpüyorum; Allah bebeklerinizle mutlu&huzurlu günler nasip etsin

ücretsiz izne dilekçe ile başvuruyoruz değil mi nasıl oluyor kısaca anlatırsan sevinirim canım

Aynen bugun hic ama hic bise yemedi.emdi sadece..bitik durumdayim..bizi. Yemeklerden istiyo verememmm diyorum guluyo

7 ayı 8 nisanda dolduruyor
8 kasimda sanirim ? Allah bagislasin.
Ben de corbasina biraz kiyma katmayi dusunuyorum. 2 kere cektirmek yeter mi, bilen var mi?
Kemik suyu kullanan var mi?
Ben de sifayi kapanlardanim 1 haftadir pek tadim yoktu, pek girip yazamadim. Hala daha tam gecmedi. Esim sayesinde. Kiza da benden azicik gecer gibi oldu ama benim kadar etkilenmedi.

merhaba arkadaşlar. Moralim çok bozuk, sizinle paylaşıp akıl almak istedim,
Benim kızım 6,5 aylık. Yaklaşık 3. Aydan beri kafasını dik tutabiliyor ancak vücudu çok yumuşak yani nasıl anlatayım kucağımda iken dik duramıyor öne yığılıyor, otururken dik duramıyor yığılıyor öne, internette bir koltuk gördüm bumbo oturma koltuğu, onu aldım ama yok onda bile öne yığılıyor, acaba kemiklerinde yada gelişiminde bi problemmi var diye çok endişeleniyorum.... Noolur bi akıl verin ;(

Kızlar Merhaba. Geçmişi okuya
cagim. Evdeyim pazartesiye beri.kizim çok hasta.pazartesi ise başlıyorum.
Gecmis olsun gulu
Arkadaşlar yokmu benzer durum yaşayan, düzelicekmi kızım sizce?
Topikte busorunda olan yok diye biliyorum.cocuk drnla gotusupp noroloji ye belki gorunebilirsin.ama gelisimi gec oluyoda olabilir sorun olmayabilir ama icin rahat olsun bence bir uzmana gostererek arastir cnim ya

canım bir doktora götür inşallah yoktur bir şey kafasını tutuyorsa bir sorun yoktur herhalde

Bu
Budami bi atk acaba aynisi bendede oldu istahla yiyen oglan gitti yedinci ayda atak varmi Ki acepp

O halde belirli bir dönem böyle oluyorlar sanırım .
Dün dışarı çıktığımda kızım kadar bir bebek annesiyle sohbet ettim .
Ben ne yiyorsam hep ondan verdim dedi ama baharatlı ve tuzsuz , Salçalı olmamasına dikkat ediyorum dedi.
Bende öyle yapacağım artık.
Çok şükür iyiyim canım, sen nasılsın miniğin nasıl?
Alıştım çok şükür, kızımda alıştı canım.
Dava günü Mart ayında sabırla, hayırlısıyla bekliyorum işte.

Kızlar hayırlı cumalar.alinti yapamadım. Herkese teşekkürler. Kızımın Ateşlenen salı günü. Doktora götürdük. Hiç bir ilaç vermedi.bol su ve odayı nemlendir dedi.kusuyor safra çıkıyor. Midesi üsuttü sanırım. Burnu sürekli akıyor oksuruyor. Burnu boğazına akıyor yutamiyor. Öksürük ten sesi kıs ildi. Ayva yaprağı. İhlamur içiyorum. Bugün 4. Gün. Burnu Aspire etmekten yara oldu.kanadi.bugun keyfi yerinde.insallah düzelir. Dün okuyamadim geçmişi. Cepte bakmak okumak yazmak çok zor.yada alışamadım. Hepinizi öperim. Bebişlerinizi hasta olanların .Allah acil şifalar versin

SAĞOL CANIM HEPİMİZN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN ALLAH. 2 KERE ÇEKİLMİŞ DANA KIYMASI DEDİ DOKTOR KEMİK SUYUNU EN FAZLA HAFTADA 1 KERE DEDİ SICAK BAKMADI 1 YAŞINDAN ÖNCE

Çok ama çok geçmiş olsun.
Inşallah hemen düzelir Ela canım benim.
Bebişler her daim iyi olsun, stresini anlayabiliyorum İdil de hasta olunca cok stres yapıyordum.
Işe pazartesi başlayacak mışsın, tekrar hayırlı olsun.
Ela ile güzel bir hafta sonu geçirmeni diliyorum.
Kocaman öptüm ikinizi de.

Canım öncelikle yeni işin hayırlı olsun.Senin adına çok sevindim umarım şartları çok iyi bir yerdir uzun seneler çalışırsın:)Ela'ma da geçmiş olsun.Kış ayı dert ayı ne yazık ki.Bizde grip değiliz ama burun tıkanıklığımız geceleri zorluyor.Buhar makinası pek işe yaramadı.Dün ardanınannesi opaliptus yağı önerdi aldım gerçekten işe yaradı.Ben üstüne değil de mendiline 2 damla damlatıp yatağın uzuna koydum.4-5 saat idare etti sonra tekrardan yaptım rahat rahat uyudu nazar değmesin.Burun kanalları bir genişlese de kurtulsak şu derttenÇok şükür Allah başka dert vermesin tek sorunumuz bu olsun.istersen ela içinde dene en azından gece daha rahat etmesini sağlar canım.

Allah sabır versin canım şu kilo olayından bende muzdaribim ama bizim de doktorumuz sorun olmadığını söylüyor ama maşallah çevremiz doktordan da üstünler, moral bozmada birebirler. Bozma moralini canım inşallah çok kalmaz gider.

Şimdi anladın biz telefondan yazarken ne zorluklar cekiyoruz

Hasta biri ile mi temas etti kuzun hayırdır neden böyle rahatsızlandı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…