2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Evet canım maalesef ella aldım bende, 1.günüm bugün gündüz bir şekilde idare ettik te gece nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Eşim bakacak söz verdi. Bu ara çok sık uyanıyor ve her defasında emmek istiyor biboronu aldiktan sonra uyur mu acaba merak ediyorum . Mamayı aldı yavrum hiç sorun yaşatmadi. Birkaç ay once olsaydı biberonu azına kesinlikle almayi reddediyordu anne sütü olduğu halde şimdi hiç ugrastirmadi sağolsun. internette hep 6 saat yazıyor illacta 1hafta yazıyor dr 3gun yeter diyor bende dayanabildigi kadar dayandirayim . Teşekkürler canım bilgi icin. Bu arada ben de Süt sagip dokuyorum sürekli.

Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin

Çok

QUOTE="yarem21, post: 37695303, member: 113552"]Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım umarım sabaha ateşi düşmüş ikinizde rahat etmişsiniz dir

Çok geçmiş olsun canım umarım sabaha ateşi düşmüş ikinizde rahat etmişsiniz dir[/QUOTE]
Ateşi düştü çok şükür içimde korku oluştu ya tekrar olursa diye kuzum çok perişan oldu benim için param parça

İyi akşamlar güzel anneler...Maşallah canım benimkide kitaplığa çok ilgili inş hep böyle olurlar...

Maşallah canım koca adam olmuş Maşallah

İnsallah canim benim:)

Oy cok gecmis olsun kiyamam kuzuya

Cok gecmis olsun canim dualarim kuzunla ve diger hasta olan minnaklarla. Insallah en kisa zamanda duzelir birdaha da tekrarlamaz pzartesi kontrolden sonrada yaz merak ederiz.

Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz.

Amin çok teşekkür ederim ablacım.
Allah razı olsun bütün iyi dileklerinden.
O evreyi kızımın sayesinde çabuk atlattim ama Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.
Hayat çok şükür devam ediyor kızım olmasa çok zor toparlanirdim fakat onun yüzünün bir gülüşü bana ilaç gibi geliyor.
Hayırlısı neyse o olsun kızım ve benim için.

Canım çok geçmiş olsun.
Inşallah tekrar çıkmaz ateşi.
Duamdasınız.

Benim minik hep sol elini kullanıyor solak olacak sanırım.
Şimdi pc vs gibi aletler hep sağ ele göre yapılmış şeyler.
Sağ elini nasıl aktif olarak kullandıra bilirim.

Amin canim insallah:) sana, kizina ve yasama sevincinize masallah

Benim minik hep sol elini kullanıyor solak olacak sanırım.
Şimdi pc vs gibi aletler hep sağ ele göre yapılmış şeyler.
Sağ elini nasıl aktif olarak kullandıra bilirim.

Bir yazi okumustum bununla ilgili. Bebeklerin donem donem bir ellerini daha aktif olarak kullandiklarini, bu durumun sagak/solak olarak yorumlanmamasi gerektigi zira hangi elini aktif olarak kullanacaginin ileriki yillarda kesinleseceginden bahsediyordu.

Hic zorlama canim. Benim annem kardesimi hep sagi kullanmasi icin uyarmis. Cocuk hala dogru duzgun yazi yazamaz, civi yazisi gibi

İyi akşamlar kızlar...yarın bizde dr gideceğiz genel kontrol bakalım neler diyecek .. Allah kolaylık versin canım bak kuzun da üzmemiş seni 6 saat etkisi olan ilaç piyasadan kalkmış bence en az 3 gün bekle ben 4 gece 5 gün bekledim...

Çok geçmiş olsun canım...

Cok gecmis olsun cnm, onemli bisey degildir ins. Ve tekrar etmez.

Saolun kızlar su an bile ateşi var hemen ilaç vermek istemiyorum vücud biraz savaşsın jan tahlili sonucunda karaciğer enzimleri biraz yükselmişti acildeku dok ıshak için kullandığınız ilaçtan olabilir dedi çünkü bir hafta öncesi bir şey çıkmamıştı sorun şu ki yarın dok götürmeyip ilacın vücuttaki etkisini kaybedip öyle mi gotursem ilaçtan olup olmadığı anlaşılır mesala bir hafta sonra gitsem yanlış mi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…