Evet canım maalesef ella aldım bende, 1.günüm bugün gündüz bir şekilde idare ettik te gece nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Eşim bakacak söz verdi. Bu ara çok sık uyanıyor ve her defasında emmek istiyor biboronu aldiktan sonra uyur mu acaba merak ediyorum . Mamayı aldı yavrum hiç sorun yaşatmadi. Birkaç ay once olsaydı biberonu azına kesinlikle almayi reddediyordu anne sütü olduğu halde şimdi hiç ugrastirmadi sağolsun. internette hep 6 saat yazıyor illacta 1hafta yazıyor dr 3gun yeter diyor bende dayanabildigi kadar dayandirayim . Teşekkürler canım bilgi icin. Bu arada ben de Süt sagip dokuyorum sürekli.İyi akşamlar güzel anneler...Maşallah canım benimkide kitaplığa çok ilgili inş hep böyle olurlar...
Maşallah canım koca adam olmuş Maşallah
Çok güzel canım bende baya iyi koşmaya başladım haftanın bir günü koşmuyorum o da bugün eşimle vakit geçirdik:)
evet canım ben kullanmıştım ella diye bir hap 4gün emzirmedim mama verdim kendi sütümü ihmal etmeden sağıp döktüm geceler çok zor oluyor hem mama hazırladım içirdim hem de süt sağıp döktüm...biraz zor kabul ediyor mamayı ama geceleri fark etmeden içti :)6 gün emzirmeyin yazıyor ama dr um 3 gün yeterli dedi ben 4 gün yaptım bu süreyi kullanmak zorun da mı kaldın canım..
Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
Çok geçmiş olsun canım umarım sabaha ateşi düşmüş ikinizde rahat etmişsiniz dir[/QUOTE]Çok
QUOTE="yarem21, post: 37695303, member: 113552"]Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
İyi akşamlar güzel anneler...Maşallah canım benimkide kitaplığa çok ilgili inş hep böyle olurlar...
Maşallah canım koca adam olmuş Maşallah
Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
Cok gecmis olsun canim dualarim kuzunla ve diger hasta olan minnaklarla. Insallah en kisa zamanda duzelir birdaha da tekrarlamaz pzartesi kontrolden sonrada yaz merak ederiz.Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
Canım ne zamn doğmuştu senin bebiş. Bizde yarın nasipse 8. Aya giriyoruz da ben hafta hesabıyla sayıp 30 a bölüyorumda.Tunaydin
biz bugun 7.ayimizdayiz yarin da nasipse 8.ayimiza dogru yol aliyoruz.
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz.Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
Amin çok teşekkür ederim ablacım.Yazdiklarini okuyunca iki kelime etmeden gecemedim, haddimi asarsam affet...
Yasadigin seyler cok zor, Allah sabir ve guc versin sana...Ama cok gencsin canim, benim kardesimden bile kucuksun:) bu evlilikten sana yadigar dunyalar tatlisi bir bebegin var, once kendine sonra ona cok iyi bak, sakin hayattan elini etegini cekme, zor zamanlarda depresyon kapida bekler hep bilirim...sen iyi oldukca bebegin daha da iyi olacaktir, upuzun bir omur var ikiniz icin, Allah iyi insanlarla karsilastirsin, huzurlu olun hep insallah
Canım çok geçmiş olsun.Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
Amin çok teşekkür ederim ablacım.
Allah razı olsun bütün iyi dileklerinden.
O evreyi kızımın sayesinde çabuk atlattim ama Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.
Hayat çok şükür devam ediyor kızım olmasa çok zor toparlanirdim fakat onun yüzünün bir gülüşü bana ilaç gibi geliyor.
Hayırlısı neyse o olsun kızım ve benim için.
Benim minik hep sol elini kullanıyor solak olacak sanırım.
Şimdi pc vs gibi aletler hep sağ ele göre yapılmış şeyler.
Sağ elini nasıl aktif olarak kullandıra bilirim.
Allah kolaylık versin canım bak kuzun da üzmemiş seni 6 saat etkisi olan ilaç piyasadan kalkmış bence en az 3 gün bekle ben 4 gece 5 gün bekledim...Evet canım maalesef ella aldım bende, 1.günüm bugün gündüz bir şekilde idare ettik te gece nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Eşim bakacak söz verdi. Bu ara çok sık uyanıyor ve her defasında emmek istiyor biboronu aldiktan sonra uyur mu acaba merak ediyorum . Mamayı aldı yavrum hiç sorun yaşatmadi. Birkaç ay once olsaydı biberonu azına kesinlikle almayi reddediyordu anne sütü olduğu halde şimdi hiç ugrastirmadi sağolsun. internette hep 6 saat yazıyor illacta 1hafta yazıyor dr 3gun yeter diyor bende dayanabildigi kadar dayandirayim . Teşekkürler canım bilgi icin. Bu arada ben de Süt sagip dokuyorum sürekli.
Çok geçmiş olsun canım...Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
Cok gecmis olsun cnm, onemli bisey degildir ins. Ve tekrar etmez.Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?