slm kızlar tlf bozuldu buryada bakamıyorum net bağlanmadı şimdi kv dedeyim merak ettim hastalara şifa diliyorum beniz kız paazar günündedir düzelmedi en son yazdığımda kusması vardı sabahı tekrar acile gittik serum takıldı eve geldil pazartesi ishalde düşmeyen ateş başlayınca tekrar serum üç gün taktık şimdi biraz daha iyi iştah sıfır burda salgın varmış kuzum kimsyi kendine yanaştırmıyor serumdan dolayı korkuyor kuzularınıza dikat edin
Kızlar Merhaba. Geçmişi okuya
cagim. Evdeyim pazartesiye beri.kizim çok hasta.pazartesi ise başlıyorum.
vurdurmamistik canımçok geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda şifa versin. Siz rotavirüs aşısı vurdurmuş muydunuz?
bebeklerde çok ateşli ve ishal hastalıklarında rotavirüsün iyi geldiği söyleniyordu bizde doktorumuzun önerisiyle vurdurduk henüz çok şükür böyle sorun yaşamadık inşallahta yaşamayız canım tekrar çok geçmiş olsun.vurdurmamistik canım
Kızlar aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mı bebeğe?
merhaba arkadaşlar. Moralim çok bozuk, sizinle paylaşıp akıl almak istedim,
Benim kızım 6,5 aylık. Yaklaşık 3. Aydan beri kafasını dik tutabiliyor ancak vücudu çok yumuşak yani nasıl anlatayım kucağımda iken dik duramıyor öne yığılıyor, otururken dik duramıyor yığılıyor öne, internette bir koltuk gördüm bumbo oturma koltuğu, onu aldım ama yok onda bile öne yığılıyor, acaba kemiklerinde yada gelişiminde bi problemmi var diye çok endişeleniyorum.... Noolur bi akıl verin ;(
ben sağlık siğortası değilde hayat siğortası yaptırmak istemiştim ilk kızıma, ama eşim pek ikna olmamıştı o zamanlar talimat vermiştim her ay 1 gram altın alıyordum, 3 yıl önce ama sonra kredi falan çektik şimdi yaptıramıyorum,Kızlar aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mı bebeğe?
bu irmigin ne faydasi var makarna degil mi?Afıyet olsun sımdiden canım. Ben kıymaya irmik koyup köfte yapıyorum, yagsız tavada pişiriyorum. Cok seviyor.
cok sukur "0" ciktiEe kan testinin sonucu ne cıktı
Sen neden bu kadar es veriyorsun canım, daha sık gir
bizimki de parke,hali bayiliyorM mavis01 yere bırakınca durmuyor emekliyor. yer yatağı yaptım sözde ama parkeleri daha çok seviyor. mesela oturmaya gidiyoruz ya da parka çıkıyoruz arkadaşlarla herkes kucağında bebekle oturuyor biz hep hareket halinde oturmuyorum. konuşmaya çalışıyor evet. boyu 72 olmuş kilo 7800.
muhabbet kuşu hep insana konar kızımda sürekli yakalamk istiyor:) tüylerinden dolayı tedirgin oldum.. ama vicdan yapamam artık :) özgür olmalı
gecmis olsun cnmKızlar Merhaba. Geçmişi okuya
merhaba cnm yemesi ve uykusu cok iyi masallah demek ki bunyesi oyle hani su yiyip kilo almayan gruptaniyi akşamlar anneler.bende uzun zamandır yazmadım.belki unutmuşsunuzdur beni.
bugün kilolardan bahsetmişsiniz benim kızım 6,5 aylık ve 6,5 kilo annem mercimek diye seviyor.
ne yapim bizimkininde modeli böyle :)
ben kızımla bir günümüzü yazayım. kızım sabah 6.30 da kalkıyor saat 7 ye kadar beşik içinde oyalanıyor sonra beni
emiyor.saat 8de açlık çığlıkları ülkerin pirinç ununu yapıyorum elmalısını çok seviyor.
kızıma 4 saatte bir ek gıda veriyorum.yani 4 öğün her halde yeterlidir.
ve çeşitli çorbalar.meyve püreleri yemede sorun yaşamıyoruz.ama kiloda almıyoruz.
saat 9 da sabah uykusu 11 e kadar.sonra öğleden sonra 14 de öğle uykusu saat 16 ya kadar
sonra akşam uykusu saat 20:00 gece 4, 5 defa meme istiyor.(neyse ki ağlamalarımız yok,çok şükür)
benim kız daha emeklemedi ama yuvarlana yuvarlana geziniyoruz.
bende öğretmenim ücretsiz izindeyim.şubata kadar almıştım.
inşallah hazirana kadar uzatacağım. mercimeğime ben bakacağım.
sadece kızımın bir gözü çok iltihaplanıyor doktor göz kanalları açılmamış
dedi.bol bol masaj yapın dedi. ama bir faydası olmuyor sanki.
çok konuştum sizlere selamlar. kuzucuklarınızla sağlıklı günler
filizden de pixesden de haber yok cnmmerhaba kızlar nasılsınız?
geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir.
@HIRSIZI geçmiş olsun güzelim,Allah şifalar versin.
benim bıdık 7 aylık oldu teyzeleri,gel gelelim ek gıdada hala zorlanıyoruz,günde 1 sefer birkaç tatlı kaşığı ancak birşeyler yedirebiliyorum. Pekmez vermiştim,alerji olduŞimdi çok az az kendi sütümle muhallebi yapıp veriyorum. Siz ne kadar su ve ek gıda veriyorsunuz?
ücretsiz iznimin bitmesine 1 ay kaldı ve hala bakıcı bulamadım"aman alıştırma" dedikleri ne varsa alıştırdım;kucağa alıştı,memede uyumaya alıştı, her döndüğümde arkamdan ağlamaya,benden ayrılmamaya alıştı, 2 saatte bir emmeye alıştı yani çocukta her türlü pislik var şaka bir yana, ben bu çocuğu nasıl bırakıp gidicem işe,o bakıcıya nasıl alışacak, yeni beslenme düzenine nasıl alışacak bilemiyorum,hala düzenli şekilde ek gıda almıyor ve bana çok düşkün
geceleri 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor; önce emziriyorum uyumazsa sallıyorum,o da olmazsa ninni dinletiyorum. ben bakıcıya bırakınca bu çocuk nasıl uyuyacak onu da bilemiyorum
bu konularda deneyimlerinize ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.
bir de artık sepet beşikten yatak olayına geçicez kısmetse. Büyüyebilen yataklardan almayı düşünüyorum. Bu konuda öneriniz var mı,uzun süre kullanabileceğim ve güvenlikli birşey olsun istiyorum. Sizler tercihlerinizi hangi ürünlerden yana kullandınız?
bu arada yazmışken sormadan geçmeyeyim @filizfff den haber var mı?aylardır yazmıyor de mi,ben mi kaçırdım?
Jazzquell nasılsın,merak ediyorum seni,her şey yolunda mı,iyi misin,yeni düzenine alışabildin mi güzelim?
tek tek yazmayayım,hepinizi öpüyorum; Allah bebeklerinizle mutlu&huzurlu günler nasip etsin
.../... tarihleri arasi dogum sonrasi ucretsiz izinli olmam husunu bilgilerinize arz ederim seklinde bir dilekce yeterli cnm sen nasil raporunu yetistirdin 40 gun hakkimiz var 5er alsan 8 hafta 1 eylulde is basi yaptik coktan biter?ücretsiz izne dilekçe ile başvuruyoruz değil mi nasıl oluyor kısaca anlatırsan sevinirim canım
2 kere cekilmeli yaziyor tatlim8 kasimda sanirim? Allah bagislasin.
Ben de corbasina biraz kiyma katmayi dusunuyorum. 2 kere cektirmek yeter mi, bilen var mi?
Kemik suyu kullanan var mi?
Ben de sifayi kapanlardanim 1 haftadir pek tadim yoktu, pek girip yazamadim. Hala daha tam gecmedi. Esim sayesinde. Kiza da benden azicik gecer gibi oldu ama benim kadar etkilenmedi.
cok gecmis olsn cnmKızlar hayırlı cumalar.alinti yapamadım. Herkese teşekkürler. Kızımın Ateşlenen salı günü. Doktora götürdük. Hiç bir ilaç vermedi.bol su ve odayı nemlendir dedi.kusuyor safra çıkıyor. Midesi üsuttü sanırım. Burnu sürekli akıyor oksuruyor. Burnu boğazına akıyor yutamiyor. Öksürük ten sesi kıs ildi. Ayva yaprağı. İhlamur içiyorum. Bugün 4. Gün. Burnu Aspire etmekten yara oldu.kanadi.bugun keyfi yerinde.insallah düzelir. Dün okuyamadim geçmişi. Cepte bakmak okumak yazmak çok zor.yada alışamadım. Hepinizi öperim. Bebişlerinizi hasta olanların .Allah acil şifalar versin
cok takintiliyiz kilo alsa bir dert almasa bir dertAllah sabır versin canım şu kilo olayından bende muzdaribim ama bizim de doktorumuz sorun olmadığını söylüyor ama maşallah çevremiz doktordan da üstünler, moral bozmada birebirler. Bozma moralini canım inşallah çok kalmaz gider.
bu irmigin ne faydasi var makarna degil mi?
irmigi sicak suda sisirip kiymayla karistiriyorsun baska birsey yapiyor msn cnm?yagsiz tavada nasil oluyor?
cok sukur "0" cikti
zaten yetisemiyordum ek gidaya gecince hepten yetisemez oldum
once blw uygulamaya basladim derken icimden bir Turk annesi hortladi yemiyor diyerek taaruza gectim resmen kuzuma karsi.Ben kafayi siyiracaktim ki bi kendime geldim simdi koyuyorum onune yerse yiyor isterse ben de yediriyorum
kafam ahatladi resmen
bizimki de parke,hali bayiliyor
ne guzel bebekli sosyal arkadaslarin var
gecmis olsun cnm
is icin de hayirli olsun tekrar
merhaba cnm yemesi ve uykusu cok iyi masallah demek ki bunyesi oyle hani su yiyip kilo almayan gruptan
filizden de pixesden de haber yok cnm
sen yurt disinda degil miydin karistiriyor muyum?
bu arada ben de ucretsiz izindeyim benim oglum da ayni durumda bizim en uzun ayriligimiz cmtsi yuruyuse gittim o
.../... tarihleri arasi dogum sonrasi ucretsiz izinli olmam husunu bilgilerinize arz ederim seklinde bir dilekce yeterli cnm sen nasil raporunu yetistirdin 40 gun hakkimiz var 5er alsan 8 hafta 1 eylulde is basi yaptik coktan biter?
2 kere cekilmeli yaziyor tatlim
cok gecmis olsn cnm
cok takintiliyiz kilo alsa bir dert almasa bir dert
yakinda komsunun cocugu şöyle şoyle de deriz
günaydın kızlar..berbat bir gece geçirdim..hiç uyumadım..ben hastaydım en başta boynum omuzumun başı ağrıyodu..genel bir karın mide ağrısı..alp on ikide ağlamaya başladı bütün gece meme ağzında açmı diye bişeler denedim yok memeğide almadı bizaman sonra...kucağımda bir küçük aslancık varmışı söylersemuyudu sustuğumda ağıt..bir buçukta ortanca ömer kulağımdan ses geliyo diye ağlamaya başladı ağrıyomus babası acile götürdü bademcıkler şişmiş kulagı tıkamış.büyük ağlayarak uyandı daha doğrusu uyanamadan ağladı oturma odasında yattı büyükler odalarında korkuyomuşlar...tam uyumuştum .4 te ömerin ağlamasına uyandım niye ağlıyomuş sıkılmış..ya sabır çektim yatağıma aldım onuda..iki küçük aslancık varmış demeye başladım..alp daha şiddetli başladı ağlamaya 6da calpol verdim uyudu sonund şimdi ikisi uyuyo yusuf okula gitti..anladımki benim hasta olmaya lüksüm yokmuuuuşşş...
Kızlar Merhaba. Geçmişi okuya
Arkadaşlar yokmu benzer durum yaşayan, düzelicekmi kızım sizce?
tam olarak sorumun cvbi tskler :)Canım asagıdaki linkte ayrıntılı olarak anlatıyor.
http://www.gurmebebek.com/makarna-ve-İrmik-506
Baharat koymuyorum. Elimi hafif ıslatarak yogurup köfte sekline getiriyorum. Yapışmaz tavalar var. Onda yagsız olarak pişiriyorum.
Neden öyle yemiyor moduna girdin? Kesin birileri işine karıştıNeyse gecikmeden dogru yolu bulmuşsun. Öbür türlüsü ikinize de eziyet. Özellikle cocuk ozgurce yemeye alıştı ise sanırım kaşıkla zorlaması daha da zor oluyor degil mi...
Test sonucuna sevinmene ben de sevindim. Ama "acaba??" diyecek bir duruma düşmemek için daha tedbirli ol canım:)
@ patee cok ozledim muhabbetiniPatee okuyor yazmıyor, herhalde oglan vermiyor telefonu yine
Hırsızı sadece begeniyor, mesaj yazmıyor. İnşallah telefonla alıntılamayı yakında ögrenir zira hem kızı hem işini merak ediyorum
tam olarak sorumun cvbi tskler :)
yedigi 1-2 cay kasigi ben yedirirsem daha cok yer daha az kirlenir diye sanirim yardima basladim ki anlamadim zaten ne yaptigimi resmen kafayi kaldirip bogazina dokecek duruma gelecektim tovbe bismillah
tedbirsiz asla da prezervatif bebegini duyunca iyice korkar oldum
@ patee cok ozledim muhabbetini
basketci ogluyla mama keyfi yapiyordur
Eki Görüntüle 1296389 Balım kitapligi kesfediyor :)
Sevsinler onu hangisinden baslasam acaba diyor kucuk kitap kurduEki Görüntüle 1296389 Balım kitapligi kesfediyor :)
O halde beldemiştin dönem böyle oluyorlar sanırım .
Dün dışarı çıktığımda kızım kadar bir bebek annesiyle sohbet ettim .
Ben ne yiyorsam hep ondan verdim dedi ama baharatlı ve tuzsuz , Salçalı olmamasına dikkat ediyorum dedi.
Bende öyle yapacağım artık.
Çok şükür iyiyim canım, sen nasılsın miniğin nasıl?
Alıştım çok şükür, kızımda alıştı canım.
Dava günü Mart ayında sabırla, hayırlısıyla bekliyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?