2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda şifa versin. Siz rotavirüs aşısı vurdurmuş muydunuz?

Kızlar aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mı bebeğe?

canım eğer eline birşeyler verdiğinde azda olsa tutabiliyorsa, dik pozisyona getirdiğinde ayakları üzerine azda olsa basabiliyorsa, korkma, ama eğer bunlarda yoksa bir doktora görünmenizde fayda var bence

Kızlar aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mı bebeğe?
ben sağlık siğortası değilde hayat siğortası yaptırmak istemiştim ilk kızıma, ama eşim pek ikna olmamıştı o zamanlar talimat vermiştim her ay 1 gram altın alıyordum, 3 yıl önce ama sonra kredi falan çektik şimdi yaptıramıyorum,

senin kızın babasının siğortasın dan yaralanamıyorsa yaptır bence, yararlanıyorsada eğer imkanın varsa hayat siğortası yada ne bileyim onun adına bir birikim ileride okula falan gidince lazım olur

Afıyet olsun sımdiden canım. Ben kıymaya irmik koyup köfte yapıyorum, yagsız tavada pişiriyorum. Cok seviyor.
bu irmigin ne faydasi var makarna degil mi?
irmigi sicak suda sisirip kiymayla karistiriyorsun baska birsey yapiyor msn cnm?yagsiz tavada nasil oluyor?

Ee kan testinin sonucu ne cıktı

Sen neden bu kadar es veriyorsun canım, daha sık gir
cok sukur "0" cikti
zaten yetisemiyordum ek gidaya gecince hepten yetisemez oldum
once blw uygulamaya basladim derken icimden bir Turk annesi hortladi yemiyor diyerek taaruza gectim resmen kuzuma karsi.Ben kafayi siyiracaktim ki bi kendime geldim simdi koyuyorum onune yerse yiyor isterse ben de yediriyorum
kafam ahatladi resmen

bizimki de parke,hali bayiliyor
ne guzel bebekli sosyal arkadaslarin var

Kızlar Merhaba. Geçmişi okuya
cagim. Evdeyim pazartesiye beri.kizim çok hasta.pazartesi ise başlıyorum.
gecmis olsun cnm
is icin de hayirli olsun tekrar

merhaba cnm yemesi ve uykusu cok iyi masallah demek ki bunyesi oyle hani su yiyip kilo almayan gruptan

filizden de pixesden de haber yok cnm
sen yurt disinda degil miydin karistiriyor muyum?
bu arada ben de ucretsiz izindeyim benim oglum da ayni durumda bizim en uzun ayriligimiz cmtsi yuruyuse gittim o

ücretsiz izne dilekçe ile başvuruyoruz değil mi nasıl oluyor kısaca anlatırsan sevinirim canım
.../... tarihleri arasi dogum sonrasi ucretsiz izinli olmam husunu bilgilerinize arz ederim seklinde bir dilekce yeterli cnm sen nasil raporunu yetistirdin 40 gun hakkimiz var 5er alsan 8 hafta 1 eylulde is basi yaptik coktan biter?

2 kere cekilmeli yaziyor tatlim

cok gecmis olsn cnm

cok takintiliyiz kilo alsa bir dert almasa bir dert
yakinda komsunun cocugu şöyle şoyle de deriz

Canım asagıdaki linkte ayrıntılı olarak anlatıyor.

http://www.gurmebebek.com/makarna-ve-İrmik-506

Baharat koymuyorum. Elimi hafif ıslatarak yogurup köfte sekline getiriyorum. Yapışmaz tavalar var. Onda yagsız olarak pişiriyorum.

Neden öyle yemiyor moduna girdin? Kesin birileri işine karıştı Neyse gecikmeden dogru yolu bulmuşsun. Öbür türlüsü ikinize de eziyet. Özellikle cocuk ozgurce yemeye alıştı ise sanırım kaşıkla zorlaması daha da zor oluyor degil mi...

Test sonucuna sevinmene ben de sevindim. Ama "acaba??" diyecek bir duruma düşmemek için daha tedbirli ol canım:)

Patee okuyor yazmıyor, herhalde oglan vermiyor telefonu yine

Hırsızı sadece begeniyor, mesaj yazmıyor. İnşallah telefonla alıntılamayı yakında ögrenir zira hem kızı hem işini merak ediyorum

Tekrar merhaba, bi okuyayim dedim ama bidikla birlikte uyuyakalmisim :)

Sana ve kuzularina cook cok gecmis olsun...ama kendine masallah de ve poponu kasi:) uc cocukla cok guzel gidiyorsun, hastalik kacinilmaz bu aylarda, tez zamanda iyilesin insallah

Kızlar Merhaba. Geçmişi okuya
cagim. Evdeyim pazartesiye beri.kizim çok hasta.pazartesi ise başlıyorum.

Minnosa cok gecmis olsun, senin isin de hayirli olsun darisi basima:)

Arkadaşlar yokmu benzer durum yaşayan, düzelicekmi kızım sizce?

Canim doktora danistiniz mi?

tam olarak sorumun cvbi tskler :)
yedigi 1-2 cay kasigi ben yedirirsem daha cok yer daha az kirlenir diye sanirim yardima basladim ki anlamadim zaten ne yaptigimi resmen kafayi kaldirip bogazina dokecek duruma gelecektim tovbe bismillah
tedbirsiz asla da prezervatif bebegini duyunca iyice korkar oldum

Patee okuyor yazmıyor, herhalde oglan vermiyor telefonu yine

Hırsızı sadece begeniyor, mesaj yazmıyor. İnşallah telefonla alıntılamayı yakında ögrenir zira hem kızı hem işini merak ediyorum
@ patee cok ozledim muhabbetini
basketci ogluyla mama keyfi yapiyordur

Nasilsa baska cocuk dudunmuyorsun. Sorunu toptan cozelim. Hic birlikte olmayalim, korku da olmaz o zaman

Masallah. Okusun okusun

Mrb esmer.
nasilsinsin.dava demissin .cok iyi düşündün sanirim .yuva bozmak çok zor birşey.hani ev almistiniz.hani bebeğe oda yapmistiniz..
İkiniz başbaşa oturup bebeginizi de alip konustunuz mu .ortak sorunlara çözüm arayisina girdiniz mi..
Yuva yikmak çok kolay.ama sonraki yasam daha da zor .ne güzel misler gibi bebeğiniz
var..hemen yikilmasin yasaminiz.düzeltmek iyi olmak elimizde.kötüsünu dusunmemeliyiz.
Senin yazilarini okuyorum.kizinla ilgilenmiyor demiştin bir keresinde.ben de senin msjlarinda kizina karsi asiri ilgi gördüm.belki esin seni kiskandi .ilgiyi hep kizina verdiğin için..ilgiyi diğer sevdiklerinde buldu.annesi babası gibi..
Seni tanimiyorum ama çok iyi bir insan olduğunu msjlarindan anlıyorum.
haddim olmadan seni uzmemisindir inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…