Canım ne zamn doğmuştu senin bebiş. Bizde yarın nasipse 8. Aya giriyoruz da ben hafta hesabıyla sayıp 30 a bölüyorumda.
Canim yok ben senin gibi ince hesap yapmiyorum belki dogrusu odur ama benim oglum 9 nisan dogumlu her ayin 9unda kafama gore ay atliyorum cunku asilarimizda kontrollerimizde oyle oluyorCanım ne zamn doğmuştu senin bebiş. Bizde yarın nasipse 8. Aya giriyoruz da ben hafta hesabıyla sayıp 30 a bölüyorumda.
Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
cok gecmis olsun canim, umarim onemli birsey degildir atesin sebebi. gecen hafta benim kuzumda durduk yere ateslendi, ates dusurucuye ragmen 1 gun boyunca dusmedi ve sabaha karsi hastaneye gittigimizde atesi 40 dereceyi bulmustu. doktorumuz bogazinda bir yara oldugunu soyledi, atesi kontrol altina alip bekleyecegiz dedi. atesi 3 gun boyunca hep 38.5 larda gezdi, 3.gunun sonunda ates birden gecti ve vucudunda ozellikle de ayaklarinda minik sivilceler cikmaya basladi, tekrar doktorumuza gostetdigimizde el ayak agiz hastaligi denen bir hastaligin bulastigini soyledi. bir hafta cok zor gecti ama simdi iyi sukur..Günaydın inşallah güzel bir hafta olur özellikle benim için ateşten başımızı dogrultamadik gece 2 de acilede eve geldik düşmeyen ateş 4 saatte bir ilaç vermeme rağmen en son tam fitil sonuç ateş 38,5 altına düşmüyor aksine yükseliyor bu soğukta kuzumu balkonda tutmusum kanda enfeksiyon çıkmadı karaciğer ensimleri biraz yüksek çıkmış dedi buda ilaçtan olabilir dedi ve pazartesi çocuk dok goturecem ne olur dua edin de kuzum artık ateslenmesin
Sizede cok gecmis olsun canim suan iyi olmasina sevindim.cok gecmis olsun canim, umarim onemli birsey degildir atesin sebebi. gecen hafta benim kuzumda durduk yere ateslendi, ates dusurucuye ragmen 1 gun boyunca dusmedi ve sabaha karsi hastaneye gittigimizde atesi 40 dereceyi bulmustu. doktorumuz bogazinda bir yara oldugunu soyledi, atesi kontrol altina alip bekleyecegiz dedi. atesi 3 gun boyunca hep 38.5 larda gezdi, 3.gunun sonunda ates birden gecti ve vucudunda ozellikle de ayaklarinda minik sivilceler cikmaya basladi, tekrar doktorumuza gostetdigimizde el ayak agiz hastaligi denen bir hastaligin bulastigini soyledi. bir hafta cok zor gecti ama simdi iyi sukur..
hastalik bulasiciy
Canım muanede kulağında çok hafif kızarıklık var dedi oda ilaç gerekmiyor viral enfeksiyon dedi çok hafif burun akıntısı o kadar sitede geçmiş olsuncok gecmis olsun canim, umarim onemli birsey degildir atesin sebebi. gecen hafta benim kuzumda durduk yere ateslendi, ates dusurucuye ragmen 1 gun boyunca dusmedi ve sabaha karsi hastaneye gittigimizde atesi 40 dereceyi bulmustu. doktorumuz bogazinda bir yara oldugunu soyledi, atesi kontrol altina alip bekleyecegiz dedi. atesi 3 gun boyunca hep 38.5 larda gezdi, 3.gunun sonunda ates birden gecti ve vucudunda ozellikle de ayaklarinda minik sivilceler cikmaya basladi, tekrar doktorumuza gostetdigimizde el ayak agiz hastaligi denen bir hastaligin bulastigini soyledi. bir hafta cok zor gecti ama simdi iyi sukur..
hastalik bulasiciy
Canım kaç saatte bir ilaç veriyordun özellikle gece 38,5 ateşle uyuyormuydun yoksa bekliyormuyduncok gecmis olsun canim, umarim onemli birsey degildir atesin sebebi. gecen hafta benim kuzumda durduk yere ateslendi, ates dusurucuye ragmen 1 gun boyunca dusmedi ve sabaha karsi hastaneye gittigimizde atesi 40 dereceyi bulmustu. doktorumuz bogazinda bir yara oldugunu soyledi, atesi kontrol altina alip bekleyecegiz dedi. atesi 3 gun boyunca hep 38.5 larda gezdi, 3.gunun sonunda ates birden gecti ve vucudunda ozellikle de ayaklarinda minik sivilceler cikmaya basladi, tekrar doktorumuza gostetdigimizde el ayak agiz hastaligi denen bir hastaligin bulastigini soyledi. bir hafta cok zor gecti ama simdi iyi sukur..
hastalik bulasiciy
İyi akşamlar kızlar...yarın bizde dr gideceğiz genel kontrol bakalım neler diyecek ..Allah kolaylık versin canım bak kuzun da üzmemiş seni 6 saat etkisi olan ilaç piyasadan kalkmış bence en az 3 gün bekle ben 4 gece 5 gün bekledim...
Çok geçmiş olsun canım...
cok gecmis olsun canim, umarim onemli birsey degildir atesin sebebi. gecen hafta benim kuzumda durduk yere ateslendi, ates dusurucuye ragmen 1 gun boyunca dusmedi ve sabaha karsi hastaneye gittigimizde atesi 40 dereceyi bulmustu. doktorumuz bogazinda bir yara oldugunu soyledi, atesi kontrol altina alip bekleyecegiz dedi. atesi 3 gun boyunca hep 38.5 larda gezdi, 3.gunun sonunda ates birden gecti ve vucudunda ozellikle de ayaklarinda minik sivilceler cikmaya basladi, tekrar doktorumuza gostetdigimizde el ayak agiz hastaligi denen bir hastaligin bulastigini soyledi. bir hafta cok zor gecti ama simdi iyi sukur..
hastalik bulasiciy
snowyycim benim sıpada hemen hemen 1 aydır öyle çok huzursuz kuzu gibi çocuk oldu kurt 6 ay 8 günlüğüz artık eskiye dönse süper olacak :)Gunaydin canlar, iyi bir hafta olur insallah.
Benim sipaya bir haller oldu. Aglayarak uyandi dun gece "em em" diye agliyordu. Emzirince uyudu tekrar. Bu haftalarda/ayda sikintili bir donemin icine girdi herhalde yine. Arastirmak lazim
Guzel haberlerle gelin canim.
Cok gecmis olsun canim. Hic duymamistim, nedeni konusunda aciklama yapti mu doktoru?
Günaydın kızlar eğer gerçekleşirse bugün çok güzel bir haber aldım :) inşallah herkes güzel haberler alarak mutlu olur...
Bizede 9. Ayda gel dedi ebe kizamik asisi varmis istege bagli olarak ve kilo boy kontrolu icin .heryer kafasina gore takiliyo sanirimBize doktorumuzda saglik ocagi da 7.ay konrolu yok 8.ay yani aralikta kintrol var dendi sizlerinde oylemi degilse bize neden oyle dendi acaba?
Benim sipamin ataklari bitmedi gitti eski hali diye birsey yok hergunu birbirinden kudurukGunaydin canlar, iyi bir hafta olur insallah.
Benim sipaya bir haller oldu. Aglayarak uyandi dun gece "em em" diye agliyordu. Emzirince uyudu tekrar. Bu haftalarda/ayda sikintili bir donemin icine girdi herhalde yine. Arastirmak lazim
Guzel haberlerle gelin canim.
Cok gecmis olsun canim. Hic duymamistim, nedeni konusunda aciklama yapti mu doktoru?
Umarim gerceklesir.nedir nedir bizi merakta birakmaGünaydın kızlar eğer gerçekleşirse bugün çok güzel bir haber aldım :) inşallah herkes güzel haberler alarak mutlu olur...
Gozun aydin canim. Insallah gerceklesirGünaydın kızlar eğer gerçekleşirse bugün çok güzel bir haber aldım :) inşallah herkes güzel haberler alarak mutlu olur...
Bizede 9. Ayda gel dedi ebe kizamik asisi varmis istege bagli olarak ve kilo boy kontrolu icin .heryer kafasina gore takiliyo sanirim
Benim sipamin ataklari bitmedi gitti eski hali diye birsey yok hergunu birbirinden kuduruk
Umarim gerceklesir.nedir nedir bizi merakta birakma
Çok sağol cancağızım :)Bir yazi okumustum bununla ilgili. Bebeklerin donem donem bir ellerini daha aktif olarak kullandiklarini, bu durumun sagak/solak olarak yorumlanmamasi gerektigi zira hangi elini aktif olarak kullanacaginin ileriki yillarda kesinleseceginden bahsediyordu.
Hic zorlama canim. Benim annem kardesimi hep sagi kullanmasi icin uyarmis. Cocuk hala dogru duzgun yazi yazamaz, civi yazisi gibi
Çok sağol cancağızım :)
Bende biraz bakındım ve dediğin gibi olabileceği ile ilgili yazılara denk geldim.
Umarım solak olmaz küçük ablam solak, masada yemek yerken solunda oturanla hep problem yaşıyor
Zeki olmasına zeki evet :)Solaklar daha zeki olur derler
Esmer canim kullandigin yazi rengi cok soluk cikiyor. Biraz koyulastirsan canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?