2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım ne zamn doğmuştu senin bebiş. Bizde yarın nasipse 8. Aya giriyoruz da ben hafta hesabıyla sayıp 30 a bölüyorumda.
Canım ne zamn doğmuştu senin bebiş. Bizde yarın nasipse 8. Aya giriyoruz da ben hafta hesabıyla sayıp 30 a bölüyorumda.
Canim yok ben senin gibi ince hesap yapmiyorum belki dogrusu odur ama benim oglum 9 nisan dogumlu her ayin 9unda kafama gore ay atliyorum cunku asilarimizda kontrollerimizde oyle oluyor

cok gecmis olsun canim, umarim onemli birsey degildir atesin sebebi. gecen hafta benim kuzumda durduk yere ateslendi, ates dusurucuye ragmen 1 gun boyunca dusmedi ve sabaha karsi hastaneye gittigimizde atesi 40 dereceyi bulmustu. doktorumuz bogazinda bir yara oldugunu soyledi, atesi kontrol altina alip bekleyecegiz dedi. atesi 3 gun boyunca hep 38.5 larda gezdi, 3.gunun sonunda ates birden gecti ve vucudunda ozellikle de ayaklarinda minik sivilceler cikmaya basladi, tekrar doktorumuza gostetdigimizde el ayak agiz hastaligi denen bir hastaligin bulastigini soyledi. bir hafta cok zor gecti ama simdi iyi sukur..
hastalik bulasiciy

Bize doktorumuzda saglik ocagi da 7.ay konrolu yok 8.ay yani aralikta kintrol var dendi sizlerinde oylemi degilse bize neden oyle dendi acaba?

Sizede cok gecmis olsun canim suan iyi olmasina sevindim.

Canım muanede kulağında çok hafif kızarıklık var dedi oda ilaç gerekmiyor viral enfeksiyon dedi çok hafif burun akıntısı o kadar sitede geçmiş olsun

Canım kaç saatte bir i Canım kaç saatte bir ilaç veriyordun özellikle gece 38,5 ateşle uyuyormuydun yoksa bekliyormuydun

Gunaydin canlar, iyi bir hafta olur insallah.

Benim sipaya bir haller oldu. Aglayarak uyandi dun gece "em em" diye agliyordu. Emzirince uyudu tekrar. Bu haftalarda/ayda sikintili bir donemin icine girdi herhalde yine. Arastirmak lazim

Guzel haberlerle gelin canim.

Cok gecmis olsun canim. Hic duymamistim, nedeni konusunda aciklama yapti mu doktoru?

snowyycim benim sıpada hemen hemen 1 aydır öyle çok huzursuz kuzu gibi çocuk oldu kurt 6 ay 8 günlüğüz artık eskiye dönse süper olacak :)

Günaydın kızlar eğer gerçekleşirse bugün çok güzel bir haber aldım :) inşallah herkes güzel haberler alarak mutlu olur...

senin için mademki güzel inşallah gerçekleşir canım tabiki hayırlısıysa olsun inşallah.
Bizimle paylaşmak istermisin nedir seni sevindiren bizi de sevindirir

Bize doktorumuzda saglik ocagi da 7.ay konrolu yok 8.ay yani aralikta kintrol var dendi sizlerinde oylemi degilse bize neden oyle dendi acaba?
Bizede 9. Ayda gel dedi ebe kizamik asisi varmis istege bagli olarak ve kilo boy kontrolu icin .heryer kafasina gore takiliyo sanirim

Benim sipamin ataklari bitmedi gitti eski hali diye birsey yok hergunu birbirinden kuduruk
Günaydın kızlar eğer gerçekleşirse bugün çok güzel bir haber aldım :) inşallah herkes güzel haberler alarak mutlu olur...
Umarim gerceklesir.nedir nedir bizi merakta birakma

Gozun aydin canim. Insallah gerceklesir
Benim de mutfagimda ugur bocegi vardi bu sabah. Ugurlu gelir insallah

Yesinler senin o kuduruk sipani

Bugün kimse yok ya kızlar nerdesiniz bir pazartesi günüm daha sakin geçiyor işyerinde yazayım diyorum ama sizler yoksunuz inşallah herkesler iyidir.

Günaydın güzellikler

Geç olsa da bir yazı okudum bayıldım,mutlaka okuyun,eminim herkes kendini bulacak,yorumlara da bayıldım.

Yazı linki
http://blogcuanne.com/2012/07/25/adrenal-yorgunluk/#comment-43213

Bir kısmını kopyalıyorum:

"Size, sizin gibi kadınların çoğunu etkileyen ama çoğu zaman görmezden gelinen bir durumu açıklayacağım. Bu yazıyı okuduğunuzda nasıl ve neden bu kadar yorgun olduğunuzu ve kafeine ya da şekere neden bu kadar çok yüklendiğinizi anlayacaksınız. Neden birden kilo aldığınızı, daha sık hastalanır olduğunuzu ve sabırsızlaştığınızı anlayacaksınız. Neden sürekli “beyninizde sis varmış” gibi hissettiğinizi, kafanızın dağınık olduğunu, eskiden hatırlamakta hiç de zorlanmadığınız detayları neden unuttuğunuzu anlayacaksınız. Seks yapma isteğinizi neden kaybettiğinizi, regl döneminizin neden daha zor geçmeye başladığını, günlük işlerin gözünüze neden daha zor göründüğünü, stresle başa çıkma kapasitenizin neden giderek düştüğünü, üretken olmanın, başladığınız bir işi bitirmenin neden giderek zorlaştığını anlayacaksınız."

Çok sağol cancağızım :)
Bende biraz bakındım ve dediğin gibi olabileceği ile ilgili yazılara denk geldim.
Umarım solak olmaz küçük ablam solak, masada yemek yerken solunda oturanla hep problem yaşıyor

Çok sağol cancağızım :)
Bende biraz bakındım ve dediğin gibi olabileceği ile ilgili yazılara denk geldim.
Umarım solak olmaz küçük ablam solak, masada yemek yerken solunda oturanla hep problem yaşıyor

Solaklar daha zeki olur derler

Esmer canim kullandigin yazi rengi cok soluk cikiyor. Biraz koyulastirsan canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…