2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim şimdilik lekelenmem yok, lekelenmeler kız annelerinde olur diyorlar ama?:)

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

bende kız annelerinde olur diye biliyodum ama baksana iretun da da olmuş.Gerçi ben baştan beridir kız ağırlıklı hissediyorum.Belirtiler de o yönde.Tüylerim çok çabuk uzuyo ve çirkinleştiğimi hissettim.Ama bi yandan da hiç bulantım kusmam yok bu da erkeğe işaret gibi ama bilmiyom.Bakalım en geç ay sonuna belli olur inş.

Benim ikinci bebeğim.

Oğlum var 4.5 yaşında ama emin ol, ilki, ikincisi, üçüncüsü hiç farketmiyor bence. insanın içi kıpır kıpır oluyor.. İlk bebek doğduğunda bir acemilik oluyor ister istemez .ama yine de anneler her şeyi hissederek hareket edebiliyorlar doğduktan sonra

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

merhaba ben geldim iki gündür giremedim annemlerdeydim cuma doktora gitmiştim ya içim hiç rahat etmediii sırtını görebilmiştim sadece sonra doktorumu aradım içim rahat değil diye gel birdaha bakalım dedi..cumartesi tekrardan doktora gittim veee gözlerime inanamadım bebişim kocamandı bu sefer yan yakaladık eli kolu bacağı belli kıpır kıpır sıçraya sıçraya oyunlar oynuyor içerde tekmeler havada ucuyor ç.ok mutlu oldum ve artık rahatladım..rabbim hepinize nasip etsinn bebeğimin fotosunu ekliycemm şimdi..

Maşallah bulantının olmamasının kıymetini bil bence. hiç çekilecek gibi değil ama bebişlerimiz için katlanıyoruz.

Benim bu hafta azaldı ama akşamları oluyor yinede.

Yalnız sadece bulantı oluyor çıkarmıyorum.

Bende bugün doktordan geldim ama sadece yatıyodu hareket ettiğini görmedim içime şüphe düştü şimdi bu haftada oyle oynarmıki??

kalp atışlarını duymadın mı canım

Kalp atışlarını duyduk, kolları bacakları herşeyi net belliydi ama yatıyodu sadece yanı hareket ettiğini görmedim .Doktor herşey yolunda dedi ama arkadaş demiş bebeğinin hareket ettiğini benimki biraz üşengeç olsa gerek

Bende bugün doktordan geldim ama sadece yatıyodu hareket ettiğini görmedim içime şüphe düştü şimdi bu haftada oyle oynarmıki??

canım cuma gunu benimkide hareket etmiyordu doktor bu zamanda bebekler çogunlukla uyurlar dedi ertesi gun gitttiğimde çok hareketliydi maşallah merak etme sen de uyuduğu zamana denk gelmişsindir..

kalp atışlarını duymuşsun doktorunda herşey yolunda demiş içini ferah tut canım hiçbir sıkıntı yok o annesine naz yapmıştır

selam kizlar.sorum lekelenme yasayanlara.Lekelenmeleriniz bittikten kac gun sonra ise basladiniz?Benim 10 gundur yok Allaha sukur.insallah haftaya pazartesi baslarimdiyorum ama hayirlisi.carsamba doktora gidecegim bakalim ne diyecek.

canım ben de geçen hafta gittiğimde bacak ve kol çıkıntıları belli idi kalbi pıtpıt tı. ama hareket ben de görmedim.

bence de ilk çocuk ikinci çocuk hiç fark etmiyor. dün babaneme diyorum sanki hiç daha önce hamile olmamışım gibi.babanem de unutulmasa bi daha yapılmazmış dedi. heyecan hep aynı telaş endişe hiç bitmiyor ki.

Canim benimde ikinci olacak insallah ama hic farki yok acayip heyecanliyim sabirsiz likla bebegimi
Kucagima alacagim gunu bekliyorum saglikla sihhatle insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…