benim şimdilik lekelenmem yok, lekelenmeler kız annelerinde olur diyorlar ama?:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
oglumda olmustu benim, yuzum cok fenaydi, hormonlarin hizli akisindan dolayi oldugunu soylemisti dr, sonra bayaga bir kuruluk oldu yuzumde cok fazla derisi dokuluyordu.. doguma bir kac ay kaladar lekeler oldu yine, bunlar gecmez dediler, batil inanc ama dogum esnasinda sacinla yuzunu sil demislerdi, 4 gun doguramadigim icin aklima hersey geldi, yaptim..bisey kalmadi, artik ondanmidir, zaten gidiceklerimi vardi bilemedim :)
merhaba arkadaşlar bende inşallah nisan annesi oluyorum. Merakla o günü bekliyorum. Heyecanınızı çok iyi anlıyorum. Benim gibi ilk çocuğu olanlar heralde ayakları yere basmıyordur. Eşimle mutluluğun en güzel noktasındayız. Allah herkese böyle bir duygu nasip etsin inşallah. Şu an 8. haftadayız. kalp atışlarını daha duymadım. Sabırsızca 28 Eylül randevu günümü bekliyorum. Umarım herşey yolundadır.
Annişler, hepinizin de gerçekten çok mu bulantıları oluyor??? Şükür benim hiç öyle rahatsız edici bir şekilde bulantım olmadı. Sadece hamileliğimden önce günde ortalama 5 fincan içtiğim filtre kahveden tiksindim. İllaki midemiz çok bulanacak diye bir durum yoktur değil mi?
merhaba ben geldim iki gündür giremedim annemlerdeydim cuma doktora gitmiştim ya içim hiç rahat etmediii sırtını görebilmiştim sadece sonra doktorumu aradım içim rahat değil diye gel birdaha bakalım dedi..cumartesi tekrardan doktora gittim veee gözlerime inanamadım bebişim kocamandı bu sefer yan yakaladık eli kolu bacağı belli kıpır kıpır sıçraya sıçraya oyunlar oynuyor içerde tekmeler havada ucuyor ç.ok mutlu oldum ve artık rahatladım..rabbim hepinize nasip etsinn bebeğimin fotosunu ekliycemm şimdi..
Bende bugün doktordan geldim ama sadece yatıyodu hareket ettiğini görmedim içime şüphe düştü şimdi bu haftada oyle oynarmıki??
kalp atışlarını duymadın mı canım
Bende bugün doktordan geldim ama sadece yatıyodu hareket ettiğini görmedim içime şüphe düştü şimdi bu haftada oyle oynarmıki??
maşallah bebeğine canım çok net görünüyor inşallah bende çarşamba günü görcem allah nasip ederse
Oy masallah
Kalp atışlarını duyduk, kolları bacakları herşeyi net belliydi ama yatıyodu sadece yanı hareket ettiğini görmedim .Doktor herşey yolunda dedi ama arkadaş demiş bebeğinin hareket ettiğini benimki biraz üşengeç olsa gerek
sağol canım kocaman olmuş dimi yaa aşkım benimm
9+2 deyiz daha ama herşeyi belli maşallah
sağol canım rabbim sana da nasip etsinn harika bir duyguu
Kalp atışlarını duyduk, kolları bacakları herşeyi net belliydi ama yatıyodu sadece yanı hareket ettiğini görmedim .Doktor herşey yolunda dedi ama arkadaş demiş bebeğinin hareket ettiğini benimki biraz üşengeç olsa gerek
canım ben de geçen hafta gittiğimde bacak ve kol çıkıntıları belli idi kalbi pıtpıt tı. ama hareket ben de görmedim.
bence de ilk çocuk ikinci çocuk hiç fark etmiyor. dün babaneme diyorum sanki hiç daha önce hamile olmamışım gibi.babanem de unutulmasa bi daha yapılmazmış dedi. heyecan hep aynı telaş endişe hiç bitmiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?