maşallah kuzuna çok tatlı.çok geçmiş olsun gerçekten onların hasta olması çok zor acil şifalar.evlilik kurtarmak için yapanlara bende tavsiye etmem:)
nasıl bi refleks varsa elimi havada tutuyor tam ta kaşıktan tutuyor eşşek işte geçen gülerek açtı hep ağzını güzelce ne versem açtı derken onları biriktirmiş birden bir duygulandı ağlamaya başladı bi baktım ağzı dolu çorba boğazına kaçacak kaşıkla verdiğim çorbaları ağzının içinden kaşıkla geri aldım genzine gitmesin diye bi tabak çorbayı nasıl saklamış ağzında bende anlamadım yerken açıyordu balık gibi ağzını ama
bilmiyorumki ben işe başlayana kadar bu kadar sıkıntı çıkarmıyordu ama bu yatak konusu 3 aydır çözemedik :)
mevlütten bi fotoğraf ne küçükmüş kuzum bebekken ya
Hayırlı olsun, gozun aydın gülüm
maşallah
ahh şu özel sektör hep bi gelecek kaygısı eşimde bende özeldeyiz diyorum birimiz bari memur olsaydık özel sektör gerçekten çok zor bir anda işsiz kalabiliyorsun ve entrikası çok fazla hakkını vermemek için.
hayat insanı öyle bir sürüklüyor ki biri bana memur olacaksın dese gülerdim herşey öyle hızlı oluyor i hızına yetişemiyorum yeni bir iş bulursun canım belki şimdikinden daha iyi olur senin için alışmak zor ama her zman daha iyiside daha kötüsüde vardır iyisi olur inşallah
Kızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
Tesekkurler fistiklar
% 100 katiliyorum, Allahtan esim bir kamu A.S. ye gececek benim durum da belirsiz... Allahtan hayirlisini diliyorum artik olmadi kpssye kasarim
Haklisin canim icim sikiliyo ama sevmedigim isimi birakamadan o beni birakacak bu gidisle
Yaza belli olacak o zamana kadar alternatifleri arastirmak lazim...
Çok çok geçmiş olsun.. Üzüldüm okuyunca. Yeni işin de hayırlı olsun. Dilerim ağır gelmez bu yoğunluk.
Uzun zamandır internete giremiyorum. Başımda dolaşan kara bulutların haddi hesabı yok. Üstüne Ceku'nun gece uykuları 45-50 dakikalık periyodlara bölündü. Dolayısıyla benimki de.. Bölük pörçük uykularla günler geçiyor.
Emekleme öncesi popo kaldırma alıştırmaları yapıyor Ceku. Diş yok. Huysuzluk had safhada. Şımarıklık hudutsuz. Gün içinde de uyku 3 saatten fazla değil toplamda. Hele akşamüstü çektirdikleri.. Yürümek niyetiyle kendini kucaktan atmaya çalışıyor. Babası evdeyse kucakta dolandırılmak tek isteği.. Bir de tabii "favori aktivitesi" boğuşmak var: ısırmalı, mıncıklamalı, saç çekmeli. En kötüyü en sona sakladım: kucakta uyuma alışkanlığı edindi. Arada uyanıp kucağımda sakinleşiyor, öylece uykuya geri dalıyor. Zaten eskisi gibi konuşarak uyanmalar bitti. İllâ ağlanacak!
Tarhana çorbası, sebze çorbası, yumurta sarısı, muz, elma, salatalık, yoğurt, mandalina, dereotu (sapı), pırasa, havuç... Kısaca tadı olan her şeye bayılıyor. Çorbalarına kıyma da katıyoruz. Ama dün ilk kez kavrulmuş etten verdi babası. Hayır, demedi - der mi?
Ceku'nun varlığı olmasa beni en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yerleştirirlerdi. Küçücük ama benim gerçek hayata olan tek bağlantım.
Afıyet olsun yarasın, masallah kuzunaNe güzel seviyor&seviliyor
İşin gücün yogunlugu mu mutsuz etti seni canım?
Keşke öyle olsaydı..
Biz bir yıl önce iflas ettik. Alacaklılar, tebligatlar, maaşıma gelen hacizler.. Borçları ödemek bir ömür sürecek.. Kız için tek kuruş kenara koyamıyoruz, en çok da o endişelendiriyor.
eskiden ana babanin suyuna gidilirdi simdi cocugun yanlis zmnda yanlis yerdeyizKayınvalide yorumuna cok güldümDerler herseyi derler, haklısın
Hangi cocuk var ki zorla iş yapsın canım. Suyuna gideceksin, zorlamak yok
hosgeldin tatlimMerhaba arkadaşlar
Hep yazılınlanları okuyorum ama yazmamıştım14 Nisan doğumlu benim kızımda hala kahvaltıya geçmedik gelecek hafta ara kontrolümüz var uyku düzensizliğimiz nedeniyle Dr o zaman bakarız dedi.sabah meyve püresi öğlende sebze çorbamız var.çok iŞtahlı diyemem ama Yediği kadar artık:)bu hafta yoğurt vereceğiz maya için yoğurt bulabilirsem siz nasıl yaptınız?bide gücümüzü toplayabilirsek uyku eğitimimiz var dua edin bizim için çabuk atlatalım
Benden bu kadar arkadaşlar çok yazdım sanırım:) inş yazmaya devam ederim..
ehuhehe gorur muyum acaba o gunleri ben 31 oglum 35inde evlense etti 66 4-5yil sonra cocuk dusunseler 70-71 9 ayda gebelik etti mi 72Kıydırmayızozaman gelirde görürsek burda bizde ah şu gelinler diye topik açıp gelinlerden yakınırız hahaaa
masallah ve gecmis olsunKızlar, benim oğlumun dişleri patır patır çıkmaya başladı maşallah ama yukarıdaki ön dişlerinin yanındaki damağı mosmor bazen açılıyor rengi, bazen de yine morarıyor. Acaba dişi mi patlayamıyor, damaklarını çekiyor bazen kendimi birşeyle çizdi de morardı yoksa nazar mı değdi bilemedim ya. Ama dün akşam görünce çok üzüldüm.
cnm cok gecmis olsundün hiç uyumadı belki diş çıkaramadık bi ondandır grip birde doktor bi toz verdi diş için vitamin dedi ne vitamini demişim zaten kilolu ne gerek var dedim dişleri kabarmış hep uç vermiyor onun kemik gelişimi için dedi çıkana kadar günde bir tane yoğurduna karıştır dedi. almadım bilmiyorum.dişine jeli zorla sürdüm çok huysuz oldu eşimde hasta nasıl baktı bilmiyoru beş dakika kucağımda zor tutuyorum ayaktayken sırtım ağrıyor.gece hep uyandı iki saat ten 4 saat uyanık kaldık yatağı da dikleştirdim geniz akıntısı var diye öksürükten uyuyamıyor ıhlamur içseydi azcık yumuşatırdı ama yok inat içiremedik.aferin şurup verdi belki de o iyi gelmedi belkide hastalığı artıyor.zorla emdi.o kadar aç kapa yaptım ki emsin diye eliyle itiyor ağlıyor aç biberon almıyor.zorla emdi saat 5 gibi sonra tıkandı genzine kaçtı sandım derken fışkırır tarzda kustu korktum kusmasına alışkın değilim.süt çıktı zaten daha midesine inmemişti.birde cennet hurması bi parça bütün yutmuş midesi onu öğütmemiş hepsi bu aç ağlıyor emmiyor saat 8 e kadar 10 dk bi denedik emmedi ayakta gezerken yatarken otururken emmedi.öyle işe gittim.doktor örümcek için 8 ayı doldurması gerek omurgası için zararlı dedi.bacakları için zararlı omurgası aynı oturuyor gibi duruyor neden öyle dedi ki zaten günde eşim 5-10 d koyuyordu bi haftadır kaldırmıştık ayaklarının üstüne basıyor güzelce şimdi durmadı diye çıkarmış isten geldim çivilin şarkılarını izliyorlar bilgisayardan ne yapsın adam hasta ona da kızmadım.şimdi ikiside uyuyor.onlar hasta olacağına biz olsak ne kadar kolay olurdu herşey o acı çekiyor biz bir şey yapamıyoruz.wee wel marka buhar makinesi aldım dün civilden.soğuk buhar.dijital kumandası filan var ama nemi yanlış gösteryor bence ev doğalgaz cihaz kapalı şu an evde nem yüzde 60 gösteriyor bakıp aldım ama nem ka orda nerden bileyim.almayı düşünen varsa iyi deneyip alsın.120 aldım.sessiz çalışıyor saati var ayarlamalı.yada nem derecesi seçiyorsunuz o neme gelince kapatıyor ama nem göstergesi sıkıntılı şimdi garantiye göndersem 3 ay gelmeyecek.o gelene kadar yaz gelecek makine lazım doğalgaz kullanıyoruz.onu garantiye versek başka makine almak zorundayım zaten hasta en uyduruk cihaz 60-70 tl bende nem ayarına bakmadan çalıştırıcam başka seçenek yok.eymen olmasa yollardım cihazı.dokor perşembe gein dedi ama bu gidişle yarın tekrar giderim lentolin verme dedi ama öksürük ve burnuna o iyi geliyor olmazsa bu gece uyumadan vereceğim ağzına burnuna makinesi var rahat uyusun uyumadan iyileşemez ki Allahtan ateş yok.bir tek o yok zaten.evliliği kurtarmak için çocuk yapanlar boşuna yapar.uykusuz yorgun kimsenin kimseyi gördüğü yok hamilelik de neymiş aldatacak olsa tam da şuan aldatırdı valla.ay ne uzun yazdım.
Allah yardimciniz olsun cnm maasa haciz gelmiyor diye biliyorumKeşke öyle olsaydı..
Biz bir yıl önce iflas ettik. Alacaklılar, tebligatlar, maaşıma gelen hacizler.. Borçları ödemek bir ömür sürecek.. Kız için tek kuruş kenara koyamıyoruz, en çok da o endişelendiriyor.
Evet canım banada tembel gibi geliyor ama pimpiriklik işte içim rahat etsin. Algilamada tepki vermede problem yok.her şeyi biliyor maşallah ama hareket yok canı isterse sadece yüzüstü dönüyor prenses yoksa yatiyorCanım benim oğlum da senin kız gibi sanırım bizim bebişler biraz tembel bizimki yeni yeni basmaya başlıyor sanırım emeklemeden yürüyecek bilemiyorum. Ama benimkinin kilosu ve bıyu biraz fazla bence birşey yoktur takma kafana ama yine de gönlün rahat olsun istiyorsan bir göster doktora. Bizi de bilgilendir.
Çok çok geçmiş olsun.. Üzüldüm okuyunca. Yeni işin de hayırlı olsun. Dilerim ağır gelmez bu yoğunluk.
Uzun zamandır internete giremiyorum. Başımda dolaşan kara bulutların haddi hesabı yok. Üstüne Ceku'nun gece uykuları 45-50 dakikalık periyodlara bölündü. Dolayısıyla benimki de.. Bölük pörçük uykularla günler geçiyor.
Emekleme öncesi popo kaldırma alıştırmaları yapıyor Ceku. Diş yok. Huysuzluk had safhada. Şımarıklık hudutsuz. Gün içinde de uyku 3 saatten fazla değil toplamda. Hele akşamüstü çektirdikleri.. Yürümek niyetiyle kendini kucaktan atmaya çalışıyor. Babası evdeyse kucakta dolandırılmak tek isteği.. Bir de tabii "favori aktivitesi" boğuşmak var: ısırmalı, mıncıklamalı, saç çekmeli. En kötüyü en sona sakladım: kucakta uyuma alışkanlığı edindi. Arada uyanıp kucağımda sakinleşiyor, öylece uykuya geri dalıyor. Zaten eskisi gibi konuşarak uyanmalar bitti. İllâ ağlanacak!
Tarhana çorbası, sebze çorbası, yumurta sarısı, muz, elma, salatalık, yoğurt, mandalina, dereotu (sapı), pırasa, havuç... Kısaca tadı olan her şeye bayılıyor. Çorbalarına kıyma da katıyoruz. Ama dün ilk kez kavrulmuş etten verdi babası. Hayır, demedi - der mi?
Ceku'nun varlığı olmasa beni en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yerleştirirlerdi. Küçücük ama benim gerçek hayata olan tek bağlantım.
canım Allah yardımcınız olsun ...ne denirki bilemedimKeşke öyle olsaydı..
eskiden ana babanin suyuna gidilirdi simdi cocugun yanlis zmnda yanlis yerdeyiz
ehuhehe gorur muyum acaba o gunleri ben 31 oglum 35inde evlense etti 66 4-5yil sonra cocuk dusunseler 70-71 9 ayda gebelik etti mi 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?