2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

  • KIZ

    OY: 250 45,4%
  • ERKEK

    OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

    OY: 10 1,8%

  • Ankete Katılan
    551
dün hiç uyumadı belki diş çıkaramadık bi ondandır grip birde doktor bi toz verdi diş için vitamin dedi ne vitamini demişim zaten kilolu ne gerek var dedim dişleri kabarmış hep uç vermiyor onun kemik gelişimi için dedi çıkana kadar günde bir tane yoğurduna karıştır dedi. almadım bilmiyorum.dişine jeli zorla sürdüm çok huysuz oldu eşimde hasta nasıl baktı bilmiyoru beş dakika kucağımda zor tutuyorum ayaktayken sırtım ağrıyor.gece hep uyandı iki saat ten 4 saat uyanık kaldık yatağı da dikleştirdim geniz akıntısı var diye öksürükten uyuyamıyor ıhlamur içseydi azcık yumuşatırdı ama yok inat içiremedik.aferin şurup verdi belki de o iyi gelmedi belkide hastalığı artıyor.zorla emdi.o kadar aç kapa yaptım ki emsin diye eliyle itiyor ağlıyor aç biberon almıyor.zorla emdi saat 5 gibi sonra tıkandı genzine kaçtı sandım derken fışkırır tarzda kustu korktum kusmasına alışkın değilim.süt çıktı zaten daha midesine inmemişti.birde cennet hurması bi parça bütün yutmuş midesi onu öğütmemiş hepsi bu aç ağlıyor emmiyor saat 8 e kadar 10 dk bi denedik emmedi ayakta gezerken yatarken otururken emmedi.öyle işe gittim.doktor örümcek için 8 ayı doldurması gerek omurgası için zararlı dedi.bacakları için zararlı omurgası aynı oturuyor gibi duruyor neden öyle dedi ki zaten günde eşim 5-10 d koyuyordu bi haftadır kaldırmıştık ayaklarının üstüne basıyor güzelce şimdi durmadı diye çıkarmış isten geldim çivilin şarkılarını izliyorlar bilgisayardan ne yapsın adam hasta ona da kızmadım.şimdi ikiside uyuyor.onlar hasta olacağına biz olsak ne kadar kolay olurdu herşey o acı çekiyor biz bir şey yapamıyoruz.wee wel marka buhar makinesi aldım dün civilden.soğuk buhar.dijital kumandası filan var ama nemi yanlış gösteryor bence ev doğalgaz cihaz kapalı şu an evde nem yüzde 60 gösteriyor bakıp aldım ama nem ka orda nerden bileyim.almayı düşünen varsa iyi deneyip alsın.120 aldım.sessiz çalışıyor saati var ayarlamalı.yada nem derecesi seçiyorsunuz o neme gelince kapatıyor ama nem göstergesi sıkıntılı şimdi garantiye göndersem 3 ay gelmeyecek.o gelene kadar yaz gelecek makine lazım doğalgaz kullanıyoruz.onu garantiye versek başka makine almak zorundayım zaten hasta en uyduruk cihaz 60-70 tl bende nem ayarına bakmadan çalıştırıcam başka seçenek yok.eymen olmasa yollardım cihazı.dokor perşembe gein dedi ama bu gidişle yarın tekrar giderim lentolin verme dedi ama öksürük ve burnuna o iyi geliyor olmazsa bu gece uyumadan vereceğim ağzına burnuna makinesi var rahat uyusun uyumadan iyileşemez ki Allahtan ateş yok.bir tek o yok zaten.evliliği kurtarmak için çocuk yapanlar boşuna yapar.uykusuz yorgun kimsenin kimseyi gördüğü yok hamilelik de neymiş aldatacak olsa tam da şuan aldatırdı valla.ay ne uzun yazdım.
 

Komedisiniz tam yaa :)) bari videoya çek o anları :)))
 
Hayırlı olsun, gozun aydın gülüm


Tesekkurler fistiklar


% 100 katiliyorum, Allahtan esim bir kamu A.S. ye gececek benim durum da belirsiz... Allahtan hayirlisini diliyorum artik olmadi kpssye kasarim


Haklisin canim icim sikiliyo ama sevmedigim isimi birakamadan o beni birakacak bu gidisle
Yaza belli olacak o zamana kadar alternatifleri arastirmak lazim...
 

Çok çok geçmiş olsun.. Üzüldüm okuyunca. Yeni işin de hayırlı olsun. Dilerim ağır gelmez bu yoğunluk.

Uzun zamandır internete giremiyorum. Başımda dolaşan kara bulutların haddi hesabı yok. Üstüne Ceku'nun gece uykuları 45-50 dakikalık periyodlara bölündü. Dolayısıyla benimki de.. Bölük pörçük uykularla günler geçiyor.

Emekleme öncesi popo kaldırma alıştırmaları yapıyor Ceku. Diş yok. Huysuzluk had safhada. Şımarıklık hudutsuz. Gün içinde de uyku 3 saatten fazla değil toplamda. Hele akşamüstü çektirdikleri.. Yürümek niyetiyle kendini kucaktan atmaya çalışıyor. Babası evdeyse kucakta dolandırılmak tek isteği.. Bir de tabii "favori aktivitesi" boğuşmak var: ısırmalı, mıncıklamalı, saç çekmeli. En kötüyü en sona sakladım: kucakta uyuma alışkanlığı edindi. Arada uyanıp kucağımda sakinleşiyor, öylece uykuya geri dalıyor. Zaten eskisi gibi konuşarak uyanmalar bitti. İllâ ağlanacak!

Tarhana çorbası, sebze çorbası, yumurta sarısı, muz, elma, salatalık, yoğurt, mandalina, dereotu (sapı), pırasa, havuç... Kısaca tadı olan her şeye bayılıyor. Çorbalarına kıyma da katıyoruz. Ama dün ilk kez kavrulmuş etten verdi babası. Hayır, demedi - der mi?

Ceku'nun varlığı olmasa beni en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yerleştirirlerdi. Küçücük ama benim gerçek hayata olan tek bağlantım.
 

Bir kapı kapanır, daha iyisi açılır inşallah canım. Rabbim rızkınızı arttırsın inşallah.


Afıyet olsun yarasın, masallah kuzuna Ne güzel seviyor&seviliyor

İşin gücün yogunlugu mu mutsuz etti seni canım?
 
Afıyet olsun yarasın, masallah kuzuna Ne güzel seviyor&seviliyor

İşin gücün yogunlugu mu mutsuz etti seni canım?

Keşke öyle olsaydı..
Biz bir yıl önce iflas ettik. Alacaklılar, tebligatlar, maaşıma gelen hacizler.. Borçları ödemek bir ömür sürecek.. Kız için tek kuruş kenara koyamıyoruz, en çok da o endişelendiriyor.
 

Canım...İnşallah bir kolay yolu bulunur, dusundugunden daha evvel kurtulursunuz. Suan isteyıp te yapamadıgın birikimi misliyle yaparsın. Üzülme, bu da gececek.
 
Kayınvalide yorumuna cok güldüm Derler herseyi derler, haklısın

Hangi cocuk var ki zorla iş yapsın canım. Suyuna gideceksin, zorlamak yok
eskiden ana babanin suyuna gidilirdi simdi cocugun yanlis zmnda yanlis yerdeyiz

hosgeldin tatlim

Kıydırmayız ozaman gelirde görürsek burda bizde ah şu gelinler diye topik açıp gelinlerden yakınırız hahaaa
ehuhehe gorur muyum acaba o gunleri ben 31 oglum 35inde evlense etti 66 4-5yil sonra cocuk dusunseler 70-71 9 ayda gebelik etti mi 72

masallah ve gecmis olsun

cnm cok gecmis olsun
urunu iade et yenisini al tuketici hakkin var iade alir mal kusurlu,ayipli sonucta

Allah yardimciniz olsun cnm maasa haciz gelmiyor diye biliyorum
 
Evet canım banada tembel gibi geliyor ama pimpiriklik işte içim rahat etsin. Algilamada tepki vermede problem yok.her şeyi biliyor maşallah ama hareket yok canı isterse sadece yüzüstü dönüyor prenses yoksa yatiyor
 

Bizde benzer şeyler yaşıyoruz tatlım , sabır az daha büyüsünler düzelir herhalde :) inşallah tabiii :)
 
canım Allah yardımcınız olsun ...ne denirki bilemedim (((
 
eskiden ana babanin suyuna gidilirdi simdi cocugun yanlis zmnda yanlis yerdeyiz


ehuhehe gorur muyum acaba o gunleri ben 31 oglum 35inde evlense etti 66 4-5yil sonra cocuk dusunseler 70-71 9 ayda gebelik etti mi 72

Görürüz bellimi olur, sağlıkla görürüZ inş :))) bende 35 senin daha fazla şansın bana göre
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…