eh isterse seni de yer beni de ama istemezse imkanı yok inadım inat .. iki kanat diyor resmen.bazen sevdiğini bile yemez ağzını kenetliyor güldürüp öyle veriyoruz öğrenmiş gülmüyor yemek yerken tebessüm ediyor ağzı kapalı yani.şurup içtiği zman kaşığı görünce tadına bile bakmıyor şurup sanıyor.bugün ıhlamur içsin dedim içmedi içine pekmez koydum içmedi babası ellerini tuttu ben kaşıkla vermeyi denedim başını deli gibi sallıyor ağzına denk gelmiyor başını tutsak tekme atıyor eliyle kaşığı tam ağzına sokmaya çalışırken kaşığı tutuyor bildiğin eşşek yani yoğurdu sevdi iki gündür yoğurt yiyor kahvaltıya geçemedik daha pekmezi muhallebi yaparsam ona karıştırıyoruz.oda kilo yapar ve kabız yapar diye bazen yiyor yoğurdu bugün sabah yedi akşam gaz yapıyor öğlen de sebze çorbası kereviz patates bal kabağı zeytinyağı bugün genelde bal kabağı sabit diğerleri değişiyor ıspanak pırasa vs..zor iş meyvelerden seftali ile muzu sevdi kabız yapıyor inan kayısı kaynattım kabız diye tatlı suyunu bile zorla içti.senin ki nasıl zorluyor mu bu kadar seni
Merhaba arkadaşlar
Hep yazılınlanları okuyorum ama yazmamıştım14 Nisan doğumlu benim kızımda hala kahvaltıya geçmedik gelecek hafta ara kontrolümüz var uyku düzensizliğimiz nedeniyle Dr o zaman bakarız dedi.sabah meyve püresi öğlende sebze çorbamız var.çok iŞtahlı diyemem ama Yediği kadar artık:)bu hafta yoğurt vereceğiz maya için yoğurt bulabilirsem siz nasıl yaptınız?bide gücümüzü toplayabilirsek uyku eğitimimiz var dua edin bizim için çabuk atlatalım
Benden bu kadar arkadaşlar çok yazdım sanırım:) inş yazmaya devam ederim..
Hoşbulduk:)paylaşırım tabi inş güzel haberler veririm.gece saat başı kalkıyoruz çünküHoşgeldin canım , maşallah kuzuna , uyku eğitimi verirsen detayları paylaşmayı unutma cnm
Ben yoğurt vermiyorum henüz inek sütü alerjisi var...
[
Hoşbulduk:)paylaşırım tabi inş güzel haberler veririm.gece saat başı kalkıyoruz çünküalerjisi OLDUĞUNU nasıl anladın canım?
Hos geldinSlm kızlar topiginizi bugün ziyaret ettim.benimde 14 nisan doğumlu 2 minigim var.biri kız biri erkek aslında Mayıs annesi olmam gerekiyordu ikiz olunca 1 ay erken geldiler. Çok küçük dogdular ama şükür oğlum yasitlarini yakaladı ama kızım çok küçük. Her ikisinde de diş yok henüz emeklemiyorlar ama oğlum yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Kızım sadece dönüyor. Bizim prenses Nazlı ve tembel çıktı. Ikiz olunca 5 ay süt verebildim. Şuan mama sebze püresi. Çorba meyve ve kaşık maması yada muhallebi veriyorum ama katı gidayla aramiz iyi değil çok Nazlı yiyorlar bende ısrar etmiyorum.ne çok yazdım. Tanışma yazısı hepinizin miniklerini öpüyorum. ..
Merhaba arkadaşlar
Hep yazılınlanları okuyorum ama yazmamıştım14 Nisan doğumlu benim kızımda hala kahvaltıya geçmedik gelecek hafta ara kontrolümüz var uyku düzensizliğimiz nedeniyle Dr o zaman bakarız dedi.sabah meyve püresi öğlende sebze çorbamız var.çok iŞtahlı diyemem ama Yediği kadar artık:)bu hafta yoğurt vereceğiz maya için yoğurt bulabilirsem siz nasıl yaptınız?bide gücümüzü toplayabilirsek uyku eğitimimiz var dua edin bizim için çabuk atlatalım
O mashAllah kuzuya ekmek bende veriyorum ama buyuk bi parca.cunku islaninca kucukleri damagina toplaniyor.patee geçmiş olsun nazardan ateş olur mu bilmem ama nazar dgmesinden korkuyorum oğluna eşim bile anlatinca yediklerini şaşırdı.masallah da dedi merak etme.cevizi nasıl veriyorsun bebek ekmeği mi demiştin birde normal ekmek gibi mi oluyor sert mi bisküvi gibi.normal ekmek verdik dişi de yok koparıyor damağı ile iri iri yutamaz diye korktum aldım elinden alinca da agladi ekmgimi ne aliyon anne diye bilemedim ekmek veren var mi eline acaba.ilk kez yumurta sarısı verdim pek sevmedi ezdi damağı ile üç gün sonra labne denemeyi düşünüyorum.üç gün diye diye çeşit artıyor dün yogurda başladım keci sütlü sevdi gazdan ara vermiştik benim ki yedi aylık kontrol da 10.750 olmuştu kaldiramiyorum bazen
Coook gecmish olsun canim ,kuzum ya kiyamam .hastaligi atlatsin.kilosunu toparlar.kiloyu kafana takma onemli olan sagligi ve zihinsel gelisimi .Kızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
kızlar dün şark iline atanmak için gönüllü tercih yaptım farklı iller vardı en uygun van iyiydi.tek tercih van yazdım kısa sürede belli olur herkes van yazmış belki bana bile kalmaz hayirlisi neyse o olsun doğu görevi bitsin istiyorum bir an önce buralar bana göre değil eşim de kpss ortaöğretim den tercih yapacak meb hizmetli alıyor 670 kadar her ilin ilçeleri var bi memur olsun sonra sınavla masa başına geçer.birimiz memur birimiz özel sektör olmuyor hizmetli de olsa benimle tayini çıkacak 2000 yakın maaş alacak ama 75 ile zor olur.84ile kapatmış önceden millet 90alıp hizmetli yazıyor adı memur diye o zaman atanirsa van dışında bir yere bir yıl sonra gelecek van a.biz eymenle van a beraber gitcez ananem gelecek ikna ettim hayat ne zor ya.aksaray da kalirsam eşim atanirsa yine gelecek ama bakıcı da olacak kadın dinç ama eymeni kaldıramaz ki.eğer atanmazsa gittigimiz yerde iş bulacak.bu ay iş çok.haftaya izmire gidiyoruz düğüne.orda artık lojman cikmazsa bakıcı da bulamam.nasıl guveneyim.diyarbakır çıkmamıştı zaten hayırlı değilmiş karisti ortalik bu kez olacak gibi hissediyorum
Günaydın kızlar sizin bebeklerin hareketleri nasıl benim oğlum şükür cok hareketli henüz emeklemiyor ama yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Sorun kızım da tembellik mi bilmiyorum ama sadece yüz üstü dönebiliyor. Bunun dışında ne surunme ne yuvarlanma yok önüne oyuncak koyuyorum surunsun alsın diye alamayınca ağlıyor . yemesi iyice problem tek seferde kaşıkla verilen şeyi yutmuyor. Istahsiz ve en kötüsü son bir aydır hiç bir gelisme yok.7 300 kg 65cm boyu.oglum 9000 kg 71 cm boyu.kizimi çocuk nöroloji sine goturmelimiyim sizce bu durumları normalmi
Tesekkurler canım hosbuldum. Ikiz gebelik bolumunede takılıyorum ama bebeklerimin yasitlari olan annelerlede sohbet etmek istedim
Kan değerleri iyi dedi demir ilacına gerek yok dedi canım...
Kızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
@aktar cnm boyu kilosu kac oglunun obez mi diyorlar?
ayrica takilma bak ne guzel gelismis bebegin
Kızlar, 6.hastalığa yakalanan kuzularda rotavirüs aşısı yaptırıp yine de bu hastalığa yakalanan oldu mu?
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?