2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Senin işinde zor be tatlım :)) bizim oğlan istemeyince direk ağlıyor ve elime vuruyor :) her seferinde kaşıktaki biyerlere yapışıyor :)

Hoşgeldin canım , maşallah kuzuna , uyku eğitimi verirsen detayları paylaşmayı unutma cnm
Ben yoğurt vermiyorum henüz inek sütü alerjisi var...

[

Hoşbulduk:)paylaşırım tabi inş güzel haberler veririm.gece saat başı kalkıyoruz çünküalerjisi OLDUĞUNU nasıl anladın canım?

İshaldi sürekli ve cildince yüzünde kırmızı lekeler oluyordu ek gıda vs almıyordu doktoru diyet yap takip edelim dedi ben süt ürünleri tüketmeyi bırakınca düzeldi ishali ...

Hos geldin

Gunaydin canlar, iyi bir hafta olur insallah. Hepimiz guzel haberler aliriz
Burasi nihayet sogudu. Umutla kar yagmasini bekliyorum

Hos geldin canim, masallah kuzuna. Ben evde yaptigim yogurtla mayaliyorum. Uyku egitiminde de basarilar dilerim, yalniz eger dis cikarma vs atak doneminde ise hic baslama canim. Hazir ve huzurlu oldugu zamani bekle.

O mashAllah kuzuya ekmek bende veriyorum ama buyuk bi parca.cunku islaninca kucukleri damagina toplaniyor.

Coook gecmish olsun canim ,kuzum ya kiyamam .hastaligi atlatsin.kilosunu toparlar.kiloyu kafana takma onemli olan sagligi ve zihinsel gelisimi .

Kızlar, benim oğlumun dişleri patır patır çıkmaya başladı maşallah ama yukarıdaki ön dişlerinin yanındaki damağı mosmor bazen açılıyor rengi, bazen de yine morarıyor. Acaba dişi mi patlayamıyor, damaklarını çekiyor bazen kendimi birşeyle çizdi de morardı yoksa nazar mı değdi bilemedim ya. Ama dün akşam görünce çok üzüldüm.

hayırlısı neyse o olsun canım inşallah hayırlıdır ve olur. Ayrıca İzmir'imize de hoşgeldin şimdiden.

Canım benim oğlum da senin kız gibi sanırım bizim bebişler biraz tembel bizimki yeni yeni basmaya başlıyor sanırım emeklemeden yürüyecek bilemiyorum. Ama benimkinin kilosu ve bıyu biraz fazla bence birşey yoktur takma kafana ama yine de gönlün rahat olsun istiyorsan bir göster doktora. Bizi de bilgilendir.

Kan değerleri iyi dedi demir ilacına gerek yok dedi canım...

Bizimde 4.ay iyi çıkmıştı yine de verdiler ama çok kullanmadık ama ben 8.ay kontrolünde tekrar yaptıracağım yine iyi çıkarsa vermem hiç.
Beyin gelişimi için verin diyorlar bende hep kararsız kalıyorum.

A.s arkadaşım. Çok geçmiş olsun nisan kuzuları 6.hastalığa yakalandılar hep.Hepsine geçmiş olsun.
Üzme kendini düzelir. Rotavirüs aşısı yaptırdınız mı?

Kızlar, 6.hastalığa yakalanan kuzularda rotavirüs aşısı yaptırıp yine de bu hastalığa yakalanan oldu mu?

hoşgeldin canım maşallah kuzuna gel yaz herzaman bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…