2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
virüs yolu ile kolay bir şekilde bulaşabilen döküntülü bir hastalık türüdür. Altıncı hastalığın en belirgin bulaşma yöntemi virüsler ve bunun yanı sıra havada dolaşan ve akışkan halde olan sıvı damlacıklardır. Bebeklerde en az bir kez görülen bu hastalık kolay bir tedavi yöntemine sahiptir. Altıncı hastalığa neden olan virüs’ün ”Herpes” virüsü familyasındna geldiği uzmanlar tarafından kanıtlanmıştır… Hastalığın yayılması kolay fakat belirtileri çok da erken görülmemektedir.Virüs vücuda yerleştikten 2 ila 3 hafta sonra hastalığın ana belirtileri yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır.
İlk aşamada direkt olarak kendini belli etmeyen bu hastalık hekimler tarafından gizli bebek hastalığı olarak da bilinir…2 ila 3 hafta gibi bir süre sonra bebeğini ateşi 40 derece gibi yüksek bir rakama ulaştığında bu hastalığın ilk belirtileri görülmeye başlar. Bebeğin ateşi 1 hafta içerisinde kendiliğinden daha az seviyeye iner fakat bu süreçte doktor kontrolü şarttır. 6. Hastalık adı verilen bu hastalığın en büyük belirtilerinden bir diğeri ise;Su çiçeğine benzer kırmızı noktaların bebeğinizin vücudunu sarmaya başlamasıdır.Bu kırmızı lekeler pullu ve döküntülü bir şekilde bebeğinizin vücudunu hızlı bir şekilde kaplayacaktır. Bu hastalıkta ilginç olan bir nokta ilk aşamada döküntülü halde olmayan kırmızı lekeler,hastalığın olumlu yönde ilerlemesi sonucu döküntülü bir hal almasıdır.

ateşli hastalık çok zor herkezin bebişine geçmişler olsun.bende kızımı hala küçük beşikten başka yerde yatıramıyorum yatırısam uyanıyor hemen ağlıyor beşik artık taşımıyor yamuk duruyor eli kolu çarpıyor yinede ondan memnun başka yerde uyumuyor nasıl bir yol izlemeliyim beşik artık tehlikeli olmaya başladı gündüz park yatakta yatıyor ama gece uykusunda küçücük beşikte yatıyor anlamadım gitti.ayrıca bu sıra çok asabi acaba ben işe başladım diye mi bilmem bütün gün söyleniyormuş anneme gelince banada aynısını yapıp kendini gerdirip ağlıyıp bağrıyor babsı gelince sorun yok c.tesi günü artık onunla birlikte bende başladım ağlamaya her yerini kont. ettim ne yaptıysam susmadı babası geldi oldu bir melek çalışan annaler sizede bebekleriniz bu kadar tepki veriyor mu? yada bir eşyimi var diyeceğim ama dün ailecek bir aradayken hiç gık demedi yedi içti gezdi uyudu sakindi.

Masallah hayırlı olsun dişleri canım. Rahat rahat yesin içsin

Kızlar ben online olan isimleri göremiyorum, kendimi bile:)
Yine mi değişti site.

Sorun var herhalde canım, hallederler.

sağol canım
12 ekimdeki kontrolde boyu 1,71 cm kilosu 9,300 dü
7.ay kontrolümüz yokmuş 8.ayda aralık kontrolümüzde bakalım ne olacak?
Masallah kuzuna canım. Ben her ay götürüyorum. İşinin adı ne baksın bir zahmet

Benim oglan da annemle hemen uyuyor. Ben yanındaysam meme diye nazlanıyor, babası varsa kucak diye. Gunduz rahat yatması sizin yoklugunuzdan mı acaba canım?

Sizi yanında görünce mutlu oluyor canım yavaş yavaş anlamaya başladılar biraz daha büyüsünler arkamızdan ağlayacaklar.

C Cnan_1988

Senin tayin isi de gonlunuze gore olur insallah canim, benim esim de guzel bi pozisyona is degistiriyo derken ben issiz kalicam sanirim...hayata iliskin planlar hep yalan dolan valla, degisen gune gore pozisyon almak lazim
ahh şu özel sektör hep bi gelecek kaygısı eşimde bende özeldeyiz diyorum birimiz bari memur olsaydık özel sektör gerçekten çok zor bir anda işsiz kalabiliyorsun ve entrikası çok fazla hakkını vermemek için.

bilmiyorumki ben işe başlayana kadar bu kadar sıkıntı çıkarmıyordu ama bu yatak konusu 3 aydır çözemedik :)

bilmiyorumki ben işe başlayana kadar bu kadar sıkıntı çıkarmıyordu ama bu yatak konusu 3 aydır çözemedik :)

Alışkanlıklarından kolay vazgecmiyorlar. Aglatmadan yavas yavas yatagına alıştırmaya calış. Büyüdüler zaten yakında cocuk odası da ister bunlar

Alışkanlıklarından kolay vazgecmiyorlar. Aglatmadan yavas yavas yatagına alıştırmaya calış. Büyüdüler zaten yakında cocuk odası da ister bunlar
evet artık istek ve taleplerini belli ediyorlar istemediği şey olunca bir homurdanıp nefes alışı var kaşlarını indirip ısırmamak için kendimi zor tutuyorum

Senin işinde zor be tatlım :)) bizim oğlan istemeyince direk ağlıyor ve elime vuruyor :) her seferinde kaşıktaki biyerlere yapışıyor :)
nasıl bi refleks varsa elimi havada tutuyor tam ta kaşıktan tutuyor eşşek işte geçen gülerek açtı hep ağzını güzelce ne versem açtı derken onları biriktirmiş birden bir duygulandı ağlamaya başladı bi baktım ağzı dolu çorba boğazına kaçacak kaşıkla verdiğim çorbaları ağzının içinden kaşıkla geri aldım genzine gitmesin diye bi tabak çorbayı nasıl saklamış ağzında bende anlamadım yerken açıyordu balık gibi ağzını ama

öyle denk gelmiştir canım

merhaba annişler cumadan beri uğrayamadım, hafta sonu misaifrlik gelen misafirler derken günler bitti gitti

@Snowyy canım keşke mümkün olsada göndere bilseydim aşureden

kızlar bebişleri hasta olanlar geçmiş olsun benimde büyük kızım rahatsız bronşit buhar veriyorum 2 gündür, bide tota virüsten bahsetmişsiniz, rotavirüs kanlı islah kızlar onun altıncı hastalıkla yada diğer virüslü hastalıklarla bir alakası yok

C Cnan_1988

Senin tayin isi de gonlunuze gore olur insallah canim, benim esim de guzel bi pozisyona is degistiriyo derken ben issiz kalicam sanirim...hayata iliskin planlar hep yalan dolan valla, degisen gune gore pozisyon almak lazim
hayat insanı öyle bir sürüklüyor ki biri bana memur olacaksın dese gülerdim herşey öyle hızlı oluyor i hızına yetişemiyorum yeni bir iş bulursun canım belki şimdikinden daha iyi olur senin için alışmak zor ama her zman daha iyiside daha kötüsüde vardır iyisi olur inşallah

evet artık istek ve taleplerini belli ediyorlar istemediği şey olunca bir homurdanıp nefes alışı var kaşlarını indirip ısırmamak için kendimi zor tutuyorum

Hiç tutma canım, ısır

Yemiş kadar oldum canım, eline saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…