bunlar yaramazlık yapmaya başlayınca çocuk sınıfına geçiyor benim gözümde:)askere daha var 1-2 yıl önce dişi çıksın.dissiz ne yapacak orda yavrumEvet bebekken pek küçükmüş. Askere mi gonderıyordunuz canım sız bu hafta sonu?
Haydaakızlar günaydın oğlum şimdi de bebek egzaması olmuş cildi yer yer pütür pütür doktor 2 yaşında geçeceğini söyledi bol bol nemlendir dedi bu bebişlerde sıkıntı hiç bitmiyor
Senin oğlanın maşallahı var tatlım :)yakında konuşur :)
kamera telefon görünce uslu duruyor kanıt kalmasın diye patee
Sıralı derdi annem hep. Anne baba diyordu ne güzel, bıraktı 2 haftadır soylemiyor. Koltuklardan tutup kalkıyor, yengec gibi yan yan tutunarak yuruyor. Bu ara tum enerjisini yurumeye veriyor. Maymun iştahlılık yapmaz da biran önce yurur inşallah.
Mutfak cekmecelerinden cok muzdaribim. Acıp hızla kapatıyor. Eli kalacak diye cok korkuyorum.
Ohh ohh süper hareketlenmiş :) benim oğlumun poposu sivri hala zor oturuyor :)) canı isterse iki dönüyor , nazlı ve püsür :))))
Merhaba kızlar,
Umarım annişler ve kuzular iyilerdir.@Hırsızı canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah.Onlar hasta olunca biz anneler bin kere hasta oluyoruz.Allah sağlıklarını sıhatlerini bozmasın inşallah.Bizimde son favorimiz alkış.Tv'de ya da bir yerde müzik görünce başlıyor zıplayıp alkış yapmaya köçek olacak sanırım benim kızEmekleme biz de de yok.Birşeyi almak istiyorsa kollarını uzatarak alıyor ahtapot gibi nasıl uzuyor hala anlamadım Yürüteçe yavaş yavaş koyuyorum çok uzun olmamak kaydıyla zaten kendisi de sıkılıyor 10 dk sonra.Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür idrar yolu enfeksiyonu bitmiş doktor dişlerinin çok sıkıntı verdiğini söyledi.jel verdi birde akşam yatarken uyumasına yardımcı olacak şeyler vermemizi söyledi.Yoğurt,rezene gibi.Bir patlatsa gerisi gelecekte onu patlatamıyor.Yavrum ne kadar acı veriyor kimbilir.Sabahları yumurta sarısı ve pekmez veriyorum ama artık tam teşekküllü kahvaltıya başlamak istiyorum.kahvaltı veren anneler siz neler veriyosunuz?Birde hepsini karıştırarak mı veriyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?
kızlar günaydın oğlum şimdi de bebek egzaması olmuş cildi yer yer pütür pütür doktor 2 yaşında geçeceğini söyledi bol bol nemlendir dedi bu bebişlerde sıkıntı hiç bitmiyor
Merhaba kızlar,
Umarım annişler ve kuzular iyilerdir.@Hırsızı canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah.Onlar hasta olunca biz anneler bin kere hasta oluyoruz.Allah sağlıklarını sıhatlerini bozmasın inşallah.Bizimde son favorimiz alkış.Tv'de ya da bir yerde müzik görünce başlıyor zıplayıp alkış yapmaya köçek olacak sanırım benim kızEmekleme biz de de yok.Birşeyi almak istiyorsa kollarını uzatarak alıyor ahtapot gibi nasıl uzuyor hala anlamadım Yürüteçe yavaş yavaş koyuyorum çok uzun olmamak kaydıyla zaten kendisi de sıkılıyor 10 dk sonra.Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür idrar yolu enfeksiyonu bitmiş doktor dişlerinin çok sıkıntı verdiğini söyledi.jel verdi birde akşam yatarken uyumasına yardımcı olacak şeyler vermemizi söyledi.Yoğurt,rezene gibi.Bir patlatsa gerisi gelecekte onu patlatamıyor.Yavrum ne kadar acı veriyor kimbilir.Sabahları yumurta sarısı ve pekmez veriyorum ama artık tam teşekküllü kahvaltıya başlamak istiyorum.kahvaltı veren anneler siz neler veriyosunuz?Birde hepsini karıştırarak mı veriyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?
BEN KAHVALTIDA KARIŞTIRARAK VERİYORUM 2 BİSKİVİ YADA BEBEK EKMEĞİ YADA TAM TAHILLI EKMEK,KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ,CEVİZ BADEM,YUMURTA SARISI, SÜZME PEYNİR BİRDE DEVAM SÜTÜ 2 KOYUP YAPIYORUM.Merhaba kızlar,
sağol canım sen,n oğlanda da kaşıntı var mı kuru yerleri kaşıyor oğlumMustela stelatopia kullan canım. Benim oglanda da var. O krem güzel nemlendiriyor.
sanmıyorum canım dalin sıvı deterjan kullanıyorum sanırım oğlumun cildi hassas ve kuru bu yüzden olsa gerekHaydaageçmiş olsun canım ... Deterjan yapıyor olabilir mi ? Bi değiştir hatta sabun tozu denesene ...
sağol canımgeçmiş olsun canım
benim oğlum da istemsiz baba anne dede diyor şu sıralar çığlık atmaya konuşmaya çabalıyorBenim kız geçen gün 2 kere üst üste anniii dedi.Kasıtlı değil belki ama bunu duymak bile muhteşem bir duygu.Allah istemli bir şekilde söylediğini duymayı da nasip eder inşallah.
BEN KAHVALTIDA KARIŞTIRARAK VERİYORUM 2 BİSKİVİ YADA BEBEK EKMEĞİ YADA TAM TAHILLI EKMEK,KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ,CEVİZ BADEM,YUMURTA SARISI, SÜZME PEYNİR BİRDE DEVAM SÜTÜ 2 KOYUP YAPIYORUM.
sağol canım sen,n oğlanda da kaşıntı var mı kuru yerleri kaşıyor oğlum
Canım benim kızım da idrar yolu enfeksiyonu oldu yeni temizlendi. Ancak hala istahsiz. Sizde de varmı böyle bir durum.ben kahvaltıya bir yumurta sarısı bir yemek kaşığı kendi yaptığım peynir.yoksa labne peyniri 2 tane cici bebe 1 ölçü mama senin varsa kendi sütünden katabilirsin. Bir çay kaşığı pekmez.hepsini çatal la eziyorum karıştırıp veriyorum. Ceviz de katabilirsin bizim minikler biraz ağır geldi ben koymuyorumMerhaba kızlar,
sağlık parayla satın alınmıyor tatlım hele ki ceku hiç alınmıyor üzme hiç canını olan olmuş şu an düşününce değişmeyecek bir şey için.yarın ne getirir bilinmez allah bu günlerimizi aratmasın.cekunun ihtiyacı olan tek şey annesi gerisi olur zamanlaDilerim ama ufukta hiç ışık göremiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?