2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydın, hayırlı sabahlar
Gunler su gibi akıyor. Oglan aksam tavsanının kulagından tutmuş, bir yandan bize hissettirmeden antreye dogru kaçıyor diger yandan "ge ge ge" diyor. Ne zaman ogrendi bunca seyi...birey oldu...tercihleri var. Hergün onunla beraber ben de birseyler ögreniyorum

Matematikçinin hali de baska oluyor canım. Ben göremeyecegimi hissediyordum, sen ispatını da yaptın. Ne görürsek kar

Canım simdi biz onların suyuna gidecegiz. Ortaokul lisede partilere gezilere izin isterken de onlar bızim gonlümüzü hoş tutacak

Hey gidi gunler. Evet dedirtene kadar anamın basının etini yerdim. Ben olsam göndermem şimdi. Anam yine yumuşakmış

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifalar versin...

İyiyiz canım. Sizden ne haber?

Canım...İnşallah bir kolay yolu bulunur, dusundugunden daha evvel kurtulursunuz. Suan isteyıp te yapamadıgın birikimi misliyle yaparsın. Üzülme, bu da gececek.

canım Allah yardımcınız olsun ...ne denirki bilemedim (((

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maaşın dörtte birine haciz uygulanıyor.

bizdede aynı konu oldu bende gönderemem gibi geliyor bende istediğim olana kadar ısrar ederdim gezmeye doyamazdım ama şimdi düşünüyorum kızımı nasıl gönderrim diye :)

Evet, zaten o çalışmasa benim kuş kadar maaşım kırpıla kırpıla hiç kimseye derman olmaz ki..

Canım senin bölümün ingilizce idi yanılmıyorsam. Ceviri yapmayı dusundun mu hiç? Cok güzel para kazanabilirsin.

size de geçmiş olsun canım
ben bilmediğimden acaba olabilirmi diye sormuştum

çok geçmiş olsun canım
maşallah kuzuna evet ya bende bakıyorum nisanda ve mayısta çektiğim fotoğraflara ve mevlüd fotoğrafına oğlumun çok küçüklermiş.

Dilerim ama ufukta hiç ışık göremiyorum artık..
gerçekten çok zor umarım allah yolunuzu aydınlatacak bir kapı açar ülkemizde maaşlı çalışmak dışında bu şartlarda kendini işini yapmak çok zor bende çalıştığım şirkette yazın bir çok iş yeri açılırken bir bir çoğu ya kapanıp ya iflas edip icralık oluyor emekleri gittiği gibi insanlar senerce bu borçlarla uğraşıyor gerçekten seni çok iyi anloyprum sağlık,sabır ve güç diliyorum tam durumunuzu bilmesemde bu zor zamanlarda geçer inşallah.

hayırdır canım neden bu kadar karamsarsın

geçmiş olsun aynı şeyleri 2 ay önce yaşadım 3 gün üst üste acile taşındık

kızlar günaydın oğlum şimdi de bebek egzaması olmuş cildi yer yer pütür pütür doktor 2 yaşında geçeceğini söyledi bol bol nemlendir dedi bu bebişlerde sıkıntı hiç bitmiyor

kızlar günaydın oğlum şimdi de bebek egzaması olmuş cildi yer yer pütür pütür doktor 2 yaşında geçeceğini söyledi bol bol nemlendir dedi bu bebişlerde sıkıntı hiç bitmiyor

Mustela stelatopia kullan canım. Benim oglanda da var. O krem güzel nemlendiriyor.

Bir kapı kapanır, daha iyisi açılır inşallah canım. Rabbim rızkınızı arttırsın inşallah.

Kocaman bi aaaaaamin gelsin:) sagol bacim benim ucretsiz izni biraz daha uzadi varsayarim artik sukur elimizdeki yetiyo Allah buyuk dedigin gibi olur insallah

Allah yardimciniz olsun canim, borclar biter koyarsiniz insallah bi kenara sen kalbini ferah tutmaya calis

Senin oğlanın maşallahı var tatlım :)yakında konuşur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…