eskiden ana babanin suyuna gidilirdi simdi cocugun yanlis zmnda yanlis yerdeyiz
hosgeldin tatlim
ehuhehe gorur muyum acaba o gunleri ben 31 oglum 35inde evlense etti 66 4-5yil sonra cocuk dusunseler 70-71 9 ayda gebelik etti mi 72
masallah ve gecmis olsun
cnm cok gecmis olsun
urunu iade et yenisini al tuketici hakkin var iade alir mal kusurlu,ayipli sonucta
Allah yardimciniz olsun cnm maasa haciz gelmiyor diye biliyorum
İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifalar versin...
Canım...İnşallah bir kolay yolu bulunur, dusundugunden daha evvel kurtulursunuz. Suan isteyıp te yapamadıgın birikimi misliyle yaparsın. Üzülme, bu da gececek.
eskiden ana babanin suyuna gidilirdi simdi cocugun yanlis zmnda yanlis yerdeyiz
hosgeldin tatlim
ehuhehe gorur muyum acaba o gunleri ben 31 oglum 35inde evlense etti 66 4-5yil sonra cocuk dusunseler 70-71 9 ayda gebelik etti mi 72
masallah ve gecmis olsun
cnm cok gecmis olsun
urunu iade et yenisini al tuketici hakkin var iade alir mal kusurlu,ayipli sonucta
Allah yardimciniz olsun cnm maasa haciz gelmiyor diye biliyorum
canım Allah yardımcınız olsun ...ne denirki bilemedim(((
Görürüz bellimi olur, sağlıkla görürüZ inş :))) bende 35 senin daha fazla şansın bana göre
Eşin de calışıyor muydu canım?İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maaşın dörtte birine haciz uygulanıyor.
bizdede aynı konu oldu bende gönderemem gibi geliyor bende istediğim olana kadar ısrar ederdim gezmeye doyamazdım ama şimdi düşünüyorum kızımı nasıl gönderrim diye :)Gunaydın, hayırlı sabahlar
Gunler su gibi akıyor. Oglan aksam tavsanının kulagından tutmuş, bir yandan bize hissettirmeden antreye dogru kaçıyor diger yandan "ge ge ge" diyor. Ne zaman ogrendi bunca seyi...birey oldu...tercihleri var. Hergün onunla beraber ben de birseyler ögreniyorum
Matematikçinin hali de baska oluyor canım. Ben göremeyecegimi hissediyordum, sen ispatını da yaptın. Ne görürsek kar
Canım simdi biz onların suyuna gidecegiz. Ortaokul lisede partilere gezilere izin isterken de onlar bızim gonlümüzü hoş tutacak
Hey gidi gunler. Evet dedirtene kadar anamın basının etini yerdim. Ben olsam göndermem şimdi. Anam yine yumuşakmış
İyiyiz canım. Sizden ne haber?
...
Eşin de calışıyor muydu canım?
en kısa sürede feraha çıkarsınız inşallah...Evet, zaten o çalışmasa benim kuş kadar maaşım kırpıla kırpıla hiç kimseye derman olmaz ki..
Evet, zaten o çalışmasa benim kuş kadar maaşım kırpıla kırpıla hiç kimseye derman olmaz ki..
hoşbulduk şimdiden babası da oğlu da hasta iyileşeydi eymen izmirin de keyfine varamayacağız hastayken kuzum..ah izmir ah
merhaba annişler cumadan beri uğrayamadım, hafta sonu misaifrlik gelen misafirler derken günler bitti gitti
@Snowyy canım keşke mümkün olsada göndere bilseydim aşureden
kızlar bebişleri hasta olanlar geçmiş olsun benimde büyük kızım rahatsız bronşit buhar veriyorum 2 gündür, bide tota virüsten bahsetmişsiniz, rotavirüs kanlı islah kızlar onun altıncı hastalıkla yada diğer virüslü hastalıklarla bir alakası yok
Dilerim ama ufukta hiç ışık göremiyorum artık..en kısa sürede feraha çıkarsınız inşallah...
dün hiç uyumadı belki diş çıkaramadık bi ondandır grip birde doktor bi toz verdi diş için vitamin dedi ne vitamini demişim zaten kilolu ne gerek var dedim dişleri kabarmış hep uç vermiyor onun kemik gelişimi için dedi çıkana kadar günde bir tane yoğurduna karıştır dedi. almadım bilmiyorum.dişine jeli zorla sürdüm çok huysuz oldu eşimde hasta nasıl baktı bilmiyoru beş dakika kucağımda zor tutuyorum ayaktayken sırtım ağrıyor.gece hep uyandı iki saat ten 4 saat uyanık kaldık yatağı da dikleştirdim geniz akıntısı var diye öksürükten uyuyamıyor ıhlamur içseydi azcık yumuşatırdı ama yok inat içiremedik.aferin şurup verdi belki de o iyi gelmedi belkide hastalığı artıyor.zorla emdi.o kadar aç kapa yaptım ki emsin diye eliyle itiyor ağlıyor aç biberon almıyor.zorla emdi saat 5 gibi sonra tıkandı genzine kaçtı sandım derken fışkırır tarzda kustu korktum kusmasına alışkın değilim.süt çıktı zaten daha midesine inmemişti.birde cennet hurması bi parça bütün yutmuş midesi onu öğütmemiş hepsi bu aç ağlıyor emmiyor saat 8 e kadar 10 dk bi denedik emmedi ayakta gezerken yatarken otururken emmedi.öyle işe gittim.doktor örümcek için 8 ayı doldurması gerek omurgası için zararlı dedi.bacakları için zararlı omurgası aynı oturuyor gibi duruyor neden öyle dedi ki zaten günde eşim 5-10 d koyuyordu bi haftadır kaldırmıştık ayaklarının üstüne basıyor güzelce şimdi durmadı diye çıkarmış isten geldim çivilin şarkılarını izliyorlar bilgisayardan ne yapsın adam hasta ona da kızmadım.şimdi ikiside uyuyor.onlar hasta olacağına biz olsak ne kadar kolay olurdu herşey o acı çekiyor biz bir şey yapamıyoruz.wee wel marka buhar makinesi aldım dün civilden.soğuk buhar.dijital kumandası filan var ama nemi yanlış gösteryor bence ev doğalgaz cihaz kapalı şu an evde nem yüzde 60 gösteriyor bakıp aldım ama nem ka orda nerden bileyim.almayı düşünen varsa iyi deneyip alsın.120 aldım.sessiz çalışıyor saati var ayarlamalı.yada nem derecesi seçiyorsunuz o neme gelince kapatıyor ama nem göstergesi sıkıntılı şimdi garantiye göndersem 3 ay gelmeyecek.o gelene kadar yaz gelecek makine lazım doğalgaz kullanıyoruz.onu garantiye versek başka makine almak zorundayım zaten hasta en uyduruk cihaz 60-70 tl bende nem ayarına bakmadan çalıştırıcam başka seçenek yok.eymen olmasa yollardım cihazı.dokor perşembe gein dedi ama bu gidişle yarın tekrar giderim lentolin verme dedi ama öksürük ve burnuna o iyi geliyor olmazsa bu gece uyumadan vereceğim ağzına burnuna makinesi var rahat uyusun uyumadan iyileşemez ki Allahtan ateş yok.bir tek o yok zaten.evliliği kurtarmak için çocuk yapanlar boşuna yapar.uykusuz yorgun kimsenin kimseyi gördüğü yok hamilelik de neymiş aldatacak olsa tam da şuan aldatırdı valla.ay ne uzun yazdım.
gerçekten çok zor umarım allah yolunuzu aydınlatacak bir kapı açar ülkemizde maaşlı çalışmak dışında bu şartlarda kendini işini yapmak çok zor bende çalıştığım şirkette yazın bir çok iş yeri açılırken bir bir çoğu ya kapanıp ya iflas edip icralık oluyor emekleri gittiği gibi insanlar senerce bu borçlarla uğraşıyor gerçekten seni çok iyi anloyprum sağlık,sabır ve güç diliyorum tam durumunuzu bilmesemde bu zor zamanlarda geçer inşallah.Dilerim ama ufukta hiç ışık göremiyorum artık..
Çok çok geçmiş olsun.. Üzüldüm okuyunca. Yeni işin de hayırlı olsun. Dilerim ağır gelmez bu yoğunluk.
Uzun zamandır internete giremiyorum. Başımda dolaşan kara bulutların haddi hesabı yok. Üstüne Ceku'nun gece uykuları 45-50 dakikalık periyodlara bölündü. Dolayısıyla benimki de.. Bölük pörçük uykularla günler geçiyor.
Emekleme öncesi popo kaldırma alıştırmaları yapıyor Ceku. Diş yok. Huysuzluk had safhada. Şımarıklık hudutsuz. Gün içinde de uyku 3 saatten fazla değil toplamda. Hele akşamüstü çektirdikleri.. Yürümek niyetiyle kendini kucaktan atmaya çalışıyor. Babası evdeyse kucakta dolandırılmak tek isteği.. Bir de tabii "favori aktivitesi" boğuşmak var: ısırmalı, mıncıklamalı, saç çekmeli. En kötüyü en sona sakladım: kucakta uyuma alışkanlığı edindi. Arada uyanıp kucağımda sakinleşiyor, öylece uykuya geri dalıyor. Zaten eskisi gibi konuşarak uyanmalar bitti. İllâ ağlanacak!
Tarhana çorbası, sebze çorbası, yumurta sarısı, muz, elma, salatalık, yoğurt, mandalina, dereotu (sapı), pırasa, havuç... Kısaca tadı olan her şeye bayılıyor. Çorbalarına kıyma da katıyoruz. Ama dün ilk kez kavrulmuş etten verdi babası. Hayır, demedi - der mi?
Ceku'nun varlığı olmasa beni en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yerleştirirlerdi. Küçücük ama benim gerçek hayata olan tek bağlantım.
hayırdır canım neden bu kadar karamsarsın
geçmiş olsun aynı şeyleri 2 ay önce yaşadım 3 gün üst üste acile taşındıkSağol canım. Döküntüleri kalmadı şükür geçti. Ama çok yıpratti ateş kızımı. Doktor anlamadı hastalığını. Ben daha önce görmüştüm aklıma geldi söyledim doktora.kulucka döneminde mi diye.surupla falan geçti. Sürekli duş aldirma kan üsuttü galiba kızım .ateşini 3. Günü 40 i da geçti. Neyseki atlattı. Allah hepimizin yavrusunu kazadan beladan hastalıktan korusun inşallah
kızlar günaydın oğlum şimdi de bebek egzaması olmuş cildi yer yer pütür pütür doktor 2 yaşında geçeceğini söyledi bol bol nemlendir dedi bu bebişlerde sıkıntı hiç bitmiyor
Bir kapı kapanır, daha iyisi açılır inşallah canım. Rabbim rızkınızı arttırsın inşallah.
Keşke öyle olsaydı..
Biz bir yıl önce iflas ettik. Alacaklılar, tebligatlar, maaşıma gelen hacizler.. Borçları ödemek bir ömür sürecek.. Kız için tek kuruş kenara koyamıyoruz, en çok da o endişelendiriyor.
Gunaydın, hayırlı sabahlar
Gunler su gibi akıyor. Oglan aksam tavsanının kulagından tutmuş, bir yandan bize hissettirmeden antreye dogru kaçıyor diger yandan "ge ge ge" diyor. Ne zaman ogrendi bunca seyi...birey oldu...tercihleri var. Hergün onunla beraber ben de birseyler ögreniyorum
Matematikçinin hali de baska oluyor canım. Ben göremeyecegimi hissediyordum, sen ispatını da yaptın. Ne görürsek kar
Canım simdi biz onların suyuna gidecegiz. Ortaokul lisede partilere gezilere izin isterken de onlar bızim gonlümüzü hoş tutacak
Hey gidi gunler. Evet dedirtene kadar anamın basının etini yerdim. Ben olsam göndermem şimdi. Anam yine yumuşakmış
İyiyiz canım. Sizden ne haber?
Goruruz belki de yardımcı olmaya mecalimiz olmaz
Eşin de calışıyor muydu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?