sabun tozu yapışıp kalıyordu ben 3 kere yıkadığımı bilirim iyi durulanmıyor gibi geliyor toplam da 6-7 saat yıkadım o yüzden sıvı deterjan kullanıyorum bebeklerin cildi çok hassas belki hepsi dokunabilir bi araştırmak lazımHaydaageçmiş olsun canım ... Deterjan yapıyor olabilir mi ? Bi değiştir hatta sabun tozu denesene ...
papağan mı çok severim hele konuşursa yerim onu ya.bu arada snowy yürüyor mu dedi maşallah bizimkiler mi tembel kerem mi çalışkan bi çocuk bilemedim.benimki ayakta duruyor tutarsak kendi duramıyor valla adım hiç atmadı denemedi bileHahaaa demek hepsi aynı :)) oğlumda aynı :)) demin şebeklik yapan bendim sanki :)çalınan jako papağım paraşüt de kamerayı görünce saldırıyordu :) kamerayı saklıyorduk kameraya çekerken :))hırsız bilgisayarıda çalınca çektiklerimizde gitti( grrrrrrrr
gelip sizde kahvaltı yapasım geldi eymen büyüsede evde hep beraber kahvaltı yapsak insan gibi martı gibi simit yiyorum hergünBir kalkıyorlar pir kalkıyorlar canım. Eli kulagındadır
Masallah kuzuna. Sevindim enfeksiyonu atlatmasına canım. Ben ayrı ayrı veriyorum. Omleti (peynirli), cekirdegi çılartılmış siyah zeytin, salatalık veriyorum. İçecek olarak ayran veriyorum. Sonra da meyve dilimleyip veriyorum.
sabun tozu yapışıp kalıyordu ben 3 kere yıkadığımı bilirim iyi durulanmıyor gibi geliyor toplam da 6-7 saat yıkadım o yüzden sıvı deterjan kullanıyorum bebeklerin cildi çok hassas belki hepsi dokunabilir bi araştırmak lazım
Bizimkilerde hastaydi tam atlattik diyorum yeniden burun akıntısı mızmızlık bizde diş de yok ama bol salya günde 2.3 kere kıyafet degisiyorum carp iki ile en az 6 defa. Birde bağırıp cagirmalar bu bebekler hiç sevmiyor üst degismeyiBen dalanınınkini kullanıyorum :) hahaaa çok komik bi cümle oldu bu :))) kalmıyor çamaşırlarda :)))
Bende pek severim papağanları ... 100 kelime konuşuyordu şarkılar taklitler oyunlar ne istersen vardı , canımm yaaa((
Kuzum ne hastalıkmış bu yaaa bi iyileşemedi kuzucuk , inşallah o toz işe yarar , iştahsız olması kötü olmuş ama Allahtan seni emiyor , umarım biran önce iyileşir eymen
Bakalim kaderimizde ne var yasa bakmaz kiGörürüz bellimi olur, sağlıkla görürüZ inş :))) bende 35 senin daha fazla şansın bana göre
Devir degisti o zmnda biz izin isteyebiliriz cocuklardan sasirmam yaniGunaydın, hayırlı sabahlar
Gunler su gibi akıyor. Oglan aksam tavsanının kulagından tutmuş, bir yandan bize hissettirmeden antreye dogru kaçıyor diger yandan "ge ge ge" diyor. Ne zaman ogrendi bunca seyi...birey oldu...tercihleri var. Hergün onunla beraber ben de birseyler ögreniyorum
Matematikçinin hali de baska oluyor canım. Ben göremeyecegimi hissediyordum, sen ispatını da yaptın. Ne görürsek kar
Canım simdi biz onların suyuna gidecegiz. Ortaokul lisede partilere gezilere izin isterken de onlar bızim gonlümüzü hoş tutacak
Hey gidi gunler. Evet dedirtene kadar anamın basının etini yerdim. Ben olsam göndermem şimdi. Anam yine yumuşakmış
İyiyiz canım. Sizden ne haber?
gecmis olsun tatlimkızlar günaydın oğlum şimdi de bebek egzaması olmuş cildi yer yer pütür pütür doktor 2 yaşında geçeceğini söyledi bol bol nemlendir dedi bu bebişlerde sıkıntı hiç bitmiyor
cekmece olayindan ben de cok dertliyimSıralı derdi annem hep. Anne baba diyordu ne güzel, bıraktı 2 haftadır soylemiyor. Koltuklardan tutup kalkıyor, yengec gibi yan yan tutunarak yuruyor. Bu ara tum enerjisini yurumeye veriyor. Maymun iştahlılık yapmaz da biran önce yurur inşallah.
Mutfak cekmecelerinden cok muzdaribim. Acıp hızla kapatıyor. Eli kalacak diye cok korkuyorum.
tuhHahaaa demek hepsi aynı :)) oğlumda aynı :)) demin şebeklik yapan bendim sanki :)çalınan jako papağım paraşüt de kamerayı görünce saldırıyordu :) kamerayı saklıyorduk kameraya çekerken :))hırsız bilgisayarıda çalınca çektiklerimizde gitti( grrrrrrrr
aminBenim kız geçen gün 2 kere üst üste anniii dedi.Kasıtlı değil belki ama bunu duymak bile muhteşem bir duygu.Allah istemli bir şekilde söylediğini duymayı da nasip eder inşallah.
cnm bosalan bir perwol sisesinin icine koyuyorum hacisakiri uzerine biraz su salliyorum hem oglum oyun saniyor hemde eriyor iyicesabun tozu yapışıp kalıyordu ben 3 kere yıkadığımı bilirim iyi durulanmıyor gibi geliyor toplam da 6-7 saat yıkadım o yüzden sıvı deterjan kullanıyorum bebeklerin cildi çok hassas belki hepsi dokunabilir bi araştırmak lazım
benim yavru da aynipapağan mı çok severim hele konuşursa yerim onu ya.bu arada snowy yürüyor mu dedi maşallah bizimkiler mi tembel kerem mi çalışkan bi çocuk bilemedim.benimki ayakta duruyor tutarsak kendi duramıyor valla adım hiç atmadı denemedi bile
o simitin kiymeini bilgelip sizde kahvaltı yapasım geldi eymen büyüsede evde hep beraber kahvaltı yapsak insan gibi martı gibi simit yiyorum hergün
papağan mı çok severim hele konuşursa yerim onu ya.bu arada snowy yürüyor mu dedi maşallah bizimkiler mi tembel kerem mi çalışkan bi çocuk bilemedim.benimki ayakta duruyor tutarsak kendi duramıyor valla adım hiç atmadı denemedi bile
gelip sizde kahvaltı yapasım geldi eymen büyüsede evde hep beraber kahvaltı yapsak insan gibi martı gibi simit yiyorum hergün
Ne zaman baslıyorsun canım kısmetse?Bakalim kaderimizde ne var yasa bakmaz ki
Devir degisti o zmnda biz izin isteyebiliriz cocuklardan sasirmam yani
gecmis olsun tatlim
cekmece olayindan ben de cok dertliyim
tuh
amin
cnm bosalan bir perwol sisesinin icine koyuyorum hacisakiri uzerine biraz su salliyorum hem oglum oyun saniyor hemde eriyor iyice
benim yavru da ayni
o simitin kiymeini bil
bazan aksam oluyor birsey yiyemiyorum evde olmak garip bir sey alismisim calismaya
İshaldi sürekli ve cildince yüzünde kırmızı lekeler oluyordu ek gıda vs almıyordu doktoru diyet yap takip edelim dedi ben süt ürünleri tüketmeyi bırakınca düzeldi ishali ...[/QUOTE
Geçmiş olsun canım kuzucuklara kıyamıyor insan
İnş işe başlayana kadar yazmak istiyorum canım:)Hoşbulduk bu arada:)hoşgeldin canım maşallah kuzuna gel yaz herzaman bekleriz.
mevlütten bi fotoğraf ne küçükmüş kuzum bebekken ya
2yil ucretsiz izin hakkimiz bu gidisle tamamen kullanacagimYurumuyor canım daha. Koltuktan tutunup ayaga kalkıyor. Onu tutarak yan yan yuruyor. Elini bırakmıyor daha
Gel gülüm. Börekler acarım sana
Ne zaman baslıyorsun canım kısmetse?
Bizimkilerde hastaydi tam atlattik diyorum yeniden burun akıntısı mızmızlık bizde diş de yok ama bol salya günde 2.3 kere kıyafet degisiyorum carp iki ile en az 6 defa. Birde bağırıp cagirmalar bu bebekler hiç sevmiyor üst degismeyi
bu gün bakamadım size kızlar,
@Snowyy canım senin bebek ne kadarlık benimki de 2-3 gündür tutunup ayağa kalkıyor ama daha o kadar gerçi bizimki aslında ayağını basmamalı ama yapıyor yapacak birşey yok bütün günde kucakta taşınmıyor
geçmiş olsun acil şifalar..BENİM KIZIMDA HİÇ SEVMİYOR VE HEP ÇIPLAK DURMAK İSTİYOR ALTINI ÇIKARINCA KIPIR KIPIR BACAKLARI GİYDİRMEK İSTEYİNCE BAĞRIP SİNİRLENİYOR TABİ NİSAN DOĞUMLULAR YAZIN HEP RAHATTILAT ŞİMDİ SIKINTI GELİYOR yavrularımıza :)Bizimkilerde hastaydi tam atlattik diyorum yeniden burun akıntısı mızmızlık bizde diş de yok ama bol salya günde 2.3 kere kıyafet degisiyorum carp iki ile en az 6 defa. Birde bağırıp cagirmalar bu bebekler hiç sevmiyor üst degismeyi
Selam
Nisan anneleri
Doğum için kokulu taş isteyen olursa özelden irtibata geçebilir. hemen hemen yarı fiyatına yapıyorum .
İstanbuldayım elden teslim alabilir yada kargolayabilirim.
İstediğiniz model - renk - kutulama yaparım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ininkuzusuo-ile-birlikte-el-emeklerim.770804/
modellerin güzel iyi kazançlar ama bizler nisan 2014 anneleriyiz bebişlerimiz 7 aylık oldu bile.
modellerin güzel iyi kazançlar ama bizler nisan 2014 anneleriyiz bebişlerimiz 7 aylık oldu bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?