2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Haydaa geçmiş olsun canım ... Deterjan yapıyor olabilir mi ? Bi değiştir hatta sabun tozu denesene ...
sabun tozu yapışıp kalıyordu ben 3 kere yıkadığımı bilirim iyi durulanmıyor gibi geliyor toplam da 6-7 saat yıkadım o yüzden sıvı deterjan kullanıyorum bebeklerin cildi çok hassas belki hepsi dokunabilir bi araştırmak lazım

papağan mı çok severim hele konuşursa yerim onu ya.bu arada snowy yürüyor mu dedi maşallah bizimkiler mi tembel kerem mi çalışkan bi çocuk bilemedim.benimki ayakta duruyor tutarsak kendi duramıyor valla adım hiç atmadı denemedi bile

gelip sizde kahvaltı yapasım geldi eymen büyüsede evde hep beraber kahvaltı yapsak insan gibi martı gibi simit yiyorum hergün

bu aralar konuşmuyor eskiden çığlık atardı dede baba bu hafta keyfi yok ne dişmiş ya.hepsi çıkmış üst dişler bile ama patlayıp uç vermiyor bugün muz bile yememiş çorba içmemiş süt içmemiş kaşık biberon meme ne görse elinle itip ağlıyor sadece uyutup uyurken emziriyorum doktor bir toz verdi almayacaktım aldım bi kaşık muhallebiye karıştırdım yedi sandım ağlayarak çıkardı ağzından.sonr bir çay kaşığı içinde suda eritip verdim günde bir tane vereceğim bakalım gribi daha iyi ama ishal değil ama az az o kadar çok yapmaya başladı sayısı arttı.dişten diye düşünüyorum.allahtan ateş yok.dikkat edin herkes hasta bebeği hasta olmayanlar kalabalığa pek girmesinler ne virüsü ararsanız var valla hasta olmadan korumak gerek yoksa çok zor oluyor

Ben dalanınınkini kullanıyorum :) hahaaa çok komik bi cümle oldu bu :))) kalmıyor çamaşırlarda :)))

Bende pek severim papağanları ... 100 kelime konuşuyordu şarkılar taklitler oyunlar ne istersen vardı , canımm yaaa ((

Kuzum ne hastalıkmış bu yaaa bi iyileşemedi kuzucuk , inşallah o toz işe yarar , iştahsız olması kötü olmuş ama Allahtan seni emiyor , umarım biran önce iyileşir eymen

Bizimkilerde hastaydi tam atlattik diyorum yeniden burun akıntısı mızmızlık bizde diş de yok ama bol salya günde 2.3 kere kıyafet degisiyorum carp iki ile en az 6 defa. Birde bağırıp cagirmalar bu bebekler hiç sevmiyor üst degismeyi

Görürüz bellimi olur, sağlıkla görürüZ inş :))) bende 35 senin daha fazla şansın bana göre
Bakalim kaderimizde ne var yasa bakmaz ki

Devir degisti o zmnda biz izin isteyebiliriz cocuklardan sasirmam yani

kızlar günaydın oğlum şimdi de bebek egzaması olmuş cildi yer yer pütür pütür doktor 2 yaşında geçeceğini söyledi bol bol nemlendir dedi bu bebişlerde sıkıntı hiç bitmiyor
gecmis olsun tatlim

cekmece olayindan ben de cok dertliyim

tuh
Benim kız geçen gün 2 kere üst üste anniii dedi.Kasıtlı değil belki ama bunu duymak bile muhteşem bir duygu.Allah istemli bir şekilde söylediğini duymayı da nasip eder inşallah.
amin
cnm bosalan bir perwol sisesinin icine koyuyorum hacisakiri uzerine biraz su salliyorum hem oglum oyun saniyor hemde eriyor iyice

benim yavru da ayni
gelip sizde kahvaltı yapasım geldi eymen büyüsede evde hep beraber kahvaltı yapsak insan gibi martı gibi simit yiyorum hergün
o simitin kiymeini bil
bazan aksam oluyor birsey yiyemiyorum evde olmak garip bir sey alismisim calismaya

Yurumuyor canım daha. Koltuktan tutunup ayaga kalkıyor. Onu tutarak yan yan yuruyor. Elini bırakmıyor daha

Gel gülüm. Börekler acarım sana

Ne zaman baslıyorsun canım kısmetse?

bu gün bakamadım size kızlar,

@Snowyy canım senin bebek ne kadarlık benimki de 2-3 gündür tutunup ayağa kalkıyor ama daha o kadar gerçi bizimki aslında ayağını basmamalı ama yapıyor yapacak birşey yok bütün günde kucakta taşınmıyor

Benimkide sevmiyor üst değiştirirken bi mız bi mız yesinler onların totolarını :)

Ya 27 yada 28 mart ama 27 sanırım snowyyyyciimmm senin yerine cevap yaassdııım kıssmaaa

geçmiş olsun acil şifalar..BENİM KIZIMDA HİÇ SEVMİYOR VE HEP ÇIPLAK DURMAK İSTİYOR ALTINI ÇIKARINCA KIPIR KIPIR BACAKLARI GİYDİRMEK İSTEYİNCE BAĞRIP SİNİRLENİYOR TABİ NİSAN DOĞUMLULAR YAZIN HEP RAHATTILAT ŞİMDİ SIKINTI GELİYOR yavrularımıza :)

modellerin güzel iyi kazançlar ama bizler nisan 2014 anneleriyiz bebişlerimiz 7 aylık oldu bile.
modellerin güzel iyi kazançlar ama bizler nisan 2014 anneleriyiz bebişlerimiz 7 aylık oldu bile.

Teşekkür ederim canım.
Sağlıkla büyüsünler bende ocak annesiyim.
Doğum günleri için sizinle paylaştım ilgine sağlık.

Mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…