2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bizim dişlerimiz var ona rağmen salyalarımız çok. Ben çalıştığımdan dolayı annem kaç defa kıyafet değiştirdiğimi sayamıyorum diyor. Evet ya şu üst değiştirme olayı birde üflüyor benim oğlan ama eğer dışarı çıkmak için pantolon giydirmişsek sesini çıkarmadan bekliyor sıpam

Teşekkür ederim canım.
Sağlıkla büyüsünler bende ocak annesiyim.
Doğum günleri için sizinle paylaştım ilgine sağlık.

Mutlu günler

sağol canım sağlıkla büyüsünler inşallah sen büyütmüşsün bebişi neredeyse yaşına gelmiş maşallah
Aman sağlıklı olsunlar. Mutlu günler.

Gunaydın guzeller, keyifli bir gün olur inşallah.

2yil ucretsiz izin hakkimiz bu gidisle tamamen kullanacagim

Kres varsa yarım gün çalışıyorsan 1 yasından sonra basla istersen canım. Cok bunalmışsın evde.

28 mart dogumlu canım. Masallah kuzuna

Benimkide sevmiyor üst değiştirirken bi mız bi mız yesinler onların totolarını :)

Benimki giydirme cıplak durayım diyor. Altını giydirmeden kaçıp gidiyor odadan

Snowy zeytin tuzlumu ? Hangi marka zeytin ben daha vermedim tuzlu diye ...

En az tuzlusunu alıyorum 1 gece limonlu suda bekletiyorum güzel oluyor canım. Markasını bilmiyorum hiç. Marketlerde ceşit ceşit oluyor ya. Deneyerek alıyoruz.

bu ciplaklik meraki niye ya?insanin dogasindan geliyor galiba.Sonradan ayip kavramini ogreniyoruz ondan sanirim

cok akilli bunlar cok

3 yasindan once uygun degilmis kres cocugun 1:1 iletisim kurabilecegi biri olmaliymis
bizimkinin de ustunu giyirene kadar sauna yapmis kadar oluyorum
patee marmarabirligin az tuzlu zeytini var her yerde gormuyorum ama.1kglik silindir seklinde tenekede

kızlar fikrinizi merak ediyorum ben insanlarla şap şap öpüşmekten hoşlanmayan biriyim ki annem bile küçükken kendimi öptürmek istemezmişim uykumda öpermiş el öpmekte pek hoşuma gitmiyor tiksindirici geliyor sevdiğim insanlarla kucaklaşırım ama genelde başımla merabalaşırım ve kızımıda el öpmeye alıştırmayı düşünmüyorum ama eşim,in ailesi bu sebepten beni saygısız buluyor ve eşime bıdı bıdı yapıyor ama benim ailem ve çevrem normal karşılıyor kendim gibi pek insanda yok ama ben aslında çoğu kişinin bundan hoşlanmadığını ama artık herkezde bir alışkanlık olduğunu ve vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyorum.şimdiden kızımı kimseye öptürüp elletmiyorum oda zaten yabancı biri almaya kalkarsa ağlıyor ama herkez sürekli yanlış yapıyorsun alışsın gibi yorumlar yapıyor siz nasıl yapıyorsunuz?doktorum doğru yaptığımı söylüyor eşimden kendine göre doktorda buldun bizi takmıyorsun diyor :)

günaydınlarr

@Snowyy maşallah bebişine yakında yürür işimiz o zaman daha zor

benim ufaklık gece uyuyamadı burnı tıkalı gündüz akıyordu akşam tıkandı fizyolojik serum koydum banamısın demedi, pancar motoru gibi hır hır ediyor, baktım kucakta iyi nefes alıyor bende yastık koydum başının altına biraz uyudu 6 dan beri uyanıktı biraz önce uyudu 10dk kalkar

kıyafet konusunda bizde öyleyiz çıplaklığı çok seviyor bırakın kıyafeti altınım zor değiştiriyorum kıpır kıpır daha totosunu silemeden dönüp emekleme pozisyonu alıyor
etrafa tutunup kalkmaya çalışıyor bazen yetişemiyorum pat yere kapaklanıyor, dün döner sandalyeye tutunup kalmaya çalıştı ben uzaktaydım gelene kadar sandalye döndü bizimki yere kapaklandı, 1 dk yalnız bırakmaya gelmiyor bırak yalnız bırakmayı arkamı bile dönsem sorun

En az tuzlusunu alıyorum 1 gece limonlu suda bekletiyorum güzel oluyor canım. Markasını bilmiyorum hiç. Marketlerde ceşit ceşit oluyor ya. Deneyerek alıyoruz.
Hmmm deneyeyim bende :) sağol canım birde çekirdeğini çıkartmadan mı bekleteceğiz

Geçmiş olsun canım ....

Hmmm deneyeyim bende :) sağol canım birde çekirdeğini çıkartmadan mı bekleteceğiz
orasını bilmiyorum am zeytin seçerken dikkat eidlmesi gereken bir şeyi söyliyim belkide biliyorsunuzduz siyah zeytin seçerken yediğinizde çekirdeği kahverengi olmalı zeytin gibi çekirdeğide siyahsa onlar katkılı oluyor zeytini kararmak için kimyasal kullanıldığı anlamına geliyormuş bilginiz olsun.

bu arada bizim burada yeni sıkım zeytin yağı başladı artık 0,8 dizem yağ getirdi arkadaşım mis gibi kızıma zeytin vermiyorum ama 1 çay kaşığı çorbası pişince üstüne gezdiriyorum.

Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?

kizlarr hero babyde de gdo varmis DİKKAT

bir ara milupa aptamil de de çıkmıştı sonra aklandı bakalım bu ne olacak
biz aptamil kullanıyoruz ama geçen günlerde hero baby nin tahıl karışık meyvelisini almıştık şimdi verip vermemekte kararsız kaldım bak.

Onu duymuştum bende ... Doğal ne kaldıki zaten en iyisi al kendin yap ... Güya dere tepe zeytin fiyatı 12 tl olmamışı ... Kömür dağıtacağına zeytin dağıtsana madem bol ?&@@@€?,

Tatlım yorum yok
Herkesin doğruları farklı .. Sana göre doğru buysa öyle yaparsın , herkesin yaptığını yapmak zorunda değil kimse :) saygı duymak lazım herkese

Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?

oooo... maşallah paşa adam oluyor desene. Hayırlısı olsun canım Allah damatlığı nı da göstersin. Biz daha olmadık canım o yüzden o konuda yardımcı olamayacağım. Bebişleri olan arkadaşlar yazarlar bende not alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…