Bizimkilerde hastaydi tam atlattik diyorum yeniden burun akıntısı mızmızlık bizde diş de yok ama bol salya günde 2.3 kere kıyafet degisiyorum carp iki ile en az 6 defa. Birde bağırıp cagirmalar bu bebekler hiç sevmiyor üst degismeyi
Teşekkür ederim canım.
Sağlıkla büyüsünler bende ocak annesiyim.
Doğum günleri için sizinle paylaştım ilgine sağlık.
Mutlu günler
2yil ucretsiz izin hakkimiz bu gidisle tamamen kullanacagim
bu gün bakamadım size kızlar,
@Snowyy canım senin bebek ne kadarlık benimki de 2-3 gündür tutunup ayağa kalkıyor ama daha o kadar gerçi bizimki aslında ayağını basmamalı ama yapıyor yapacak birşey yok bütün günde kucakta taşınmıyor
Benimkide sevmiyorüst değiştirirken bi mız bi mız yesinler onların totolarını :)
Snowy zeytin tuzlumu ? Hangi marka zeytinben daha vermedim tuzlu diye ...
sağol canım sağlıkla büyüsünler inşallah sen büyütmüşsün bebişi neredeyse yaşına gelmiş maşallah
Aman sağlıklı olsunlar. Mutlu günler.
aynen canım amin :)
bu ciplaklik meraki niye ya?insanin dogasindan geliyor galiba.Sonradan ayip kavramini ogreniyoruz ondan sanirimgeçmiş olsun acil şifalar..BENİM KIZIMDA HİÇ SEVMİYOR VE HEP ÇIPLAK DURMAK İSTİYOR ALTINI ÇIKARINCA KIPIR KIPIR BACAKLARI GİYDİRMEK İSTEYİNCE BAĞRIP SİNİRLENİYOR TABİ NİSAN DOĞUMLULAR YAZIN HEP RAHATTILAT ŞİMDİ SIKINTI GELİYOR yavrularımıza :)
cok akilli bunlar cokbizim dişlerimiz var ona rağmen salyalarımız çok. Ben çalıştığımdan dolayı annem kaç defa kıyafet değiştirdiğimi sayamıyorum diyor. Evet ya şu üst değiştirme olayı birde üflüyor benim oğlan ama eğer dışarı çıkmak için pantolon giydirmişsek sesini çıkarmadan bekliyor sıpam
3 yasindan once uygun degilmis kres cocugun 1:1 iletisim kurabilecegi biri olmaliymisGunaydın guzeller, keyifli bir gün olur inşallah.
Kres varsa yarım gün çalışıyorsan 1 yasından sonra basla istersen canım. Cok bunalmışsın evde.
28 mart dogumlu canım. Masallah kuzuna
Benimki giydirme cıplak durayım diyor. Altını giydirmeden kaçıp gidiyor odadan
En az tuzlusunu alıyorum 1 gece limonlu suda bekletiyorum güzel oluyor canım. Markasını bilmiyorum hiç. Marketlerde ceşit ceşit oluyor ya. Deneyerek alıyoruz.
aman ne diyorsun kavanoz meyvesinden almıştım bir kaç çeşik beblac ile atayım o zmamnkizlarr hero babyde de gdo varmis DİKKAT
Hmmm deneyeyim bende :) sağol canım birde çekirdeğini çıkartmadan mı bekleteceğizEn az tuzlusunu alıyorum 1 gece limonlu suda bekletiyorum güzel oluyor canım. Markasını bilmiyorum hiç. Marketlerde ceşit ceşit oluyor ya. Deneyerek alıyoruz.
günaydınlarr
@Snowyy maşallah bebişine yakında yürürişimiz o zaman daha zor
benim ufaklık gece uyuyamadı burnı tıkalı gündüz akıyordu akşam tıkandı fizyolojik serum koydum banamısın demedi, pancar motoru gibi hır hır ediyor, baktım kucakta iyi nefes alıyor bende yastık koydum başının altına biraz uyudu 6 dan beri uyanıktı biraz önce uyudu 10dk kalkar
kıyafet konusunda bizde öyleyiz çıplaklığı çok seviyor bırakın kıyafeti altınım zor değiştiriyorum kıpır kıpır daha totosunu silemeden dönüp emekleme pozisyonu alıyor
etrafa tutunup kalkmaya çalışıyor bazen yetişemiyorum pat yere kapaklanıyor, dün döner sandalyeye tutunup kalmaya çalıştı ben uzaktaydım gelene kadar sandalye döndü bizimki yere kapaklandı, 1 dk yalnız bırakmaya gelmiyor bırak yalnız bırakmayı arkamı bile dönsem sorun
orasını bilmiyorum am zeytin seçerken dikkat eidlmesi gereken bir şeyi söyliyim belkide biliyorsunuzduz siyah zeytin seçerken yediğinizde çekirdeği kahverengi olmalı zeytin gibi çekirdeğide siyahsa onlar katkılı oluyor zeytini kararmak için kimyasal kullanıldığı anlamına geliyormuş bilginiz olsun.Hmmm deneyeyim bende :) sağol canım birde çekirdeğini çıkartmadan mı bekleteceğiz
patee marmarabirligin az tuzlu zeytini var her yerde gormuyorum ama.1kglik silindir seklinde tenekede
kizlarr hero babyde de gdo varmis DİKKAT
orasını bilmiyorum am zeytin seçerken dikkat eidlmesi gereken bir şeyi söyliyim belkide biliyorsunuzduz siyah zeytin seçerken yediğinizde çekirdeği kahverengi olmalı zeytin gibi çekirdeğide siyahsa onlar katkılı oluyor zeytini kararmak için kimyasal kullanıldığı anlamına geliyormuş bilginiz olsun.
kızlar fikrinizi merak ediyorum ben insanlarla şap şap öpüşmekten hoşlanmayan biriyim ki annem bile küçükken kendimi öptürmek istemezmişim uykumda öpermiş el öpmekte pek hoşuma gitmiyor tiksindirici geliyor sevdiğim insanlarla kucaklaşırım ama genelde başımla merabalaşırım ve kızımıda el öpmeye alıştırmayı düşünmüyorum ama eşim,in ailesi bu sebepten beni saygısız buluyor ve eşime bıdı bıdı yapıyor ama benim ailem ve çevrem normal karşılıyor kendim gibi pek insanda yok ama ben aslında çoğu kişinin bundan hoşlanmadığını ama artık herkezde bir alışkanlık olduğunu ve vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyorum.şimdiden kızımı kimseye öptürüp elletmiyorum oda zaten yabancı biri almaya kalkarsa ağlıyor ama herkez sürekli yanlış yapıyorsun alışsın gibi yorumlar yapıyor siz nasıl yapıyorsunuz?doktorum doğru yaptığımı söylüyor eşimden kendine göre doktorda buldun bizi takmıyorsun diyor :)
Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorumözellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?