2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım bu konuda birşey diyemeyeceğim. Kendine göre doğru olanı yap ama onalrı da dinlemek lazım bence.

Sağol canım darısı size olsun ozaman

Cokmuş 3 yas. Mecbur olan annelere Allah yardım etsın. İznin 2 yılsa son yıl nasıl yapacaksın?

Ben de öptürmüyorum/elletmiyorum. Canın nasıl istiyorsa öyle yap. Senin bebegin. Öpmelik ısırmalık bebek arıyorlarsa üşenmesinler yapsınlar kendilerine

Canım sen mutfak cekmecelerine nasıl bir çözüm bulmuştun?

Hmmm deneyeyim bende :) sağol canım birde çekirdeğini çıkartmadan mı bekleteceğiz

Yeşil zeytini ben cekirdeksiz olarak zeytinyagı, limon, pul biber ve sarmısaklı sos ile bekletiyorum ama siyah zeytini bütün olarak sosluyorum. Denemek lazım

Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?

Masallah paşana. Ayrıntıları paylaş canım. Olur da koca bebegimi razı edersem bir ihtimal benim paşam da 18 yasından once sunnet olur

Ben kk da aratıp deyaylara bakmıştım daha önce. Sen de bir bak istersen.

BİZİM DOKTORUMUZ DEVAM SÜTÜ VE KAVANOZ MEYVELER HARİCİNDE HİÇ BİR ŞEYİ KULLANMAYIN DEDİ ÖZELLİKLE KARTON KUTUDA ÜSTÜNDE TAHIL MEYVE RESİMLERİ OLAN AZ ÖNCE GDO ÜZERİNE BİR KAÇ YAZI OKUDUM VE İÇİN DARALDI KAPATTIM CANIM ALLAHA EMANET YAVRULARIMIZ HERKEZ BİR ŞEY SÖYLÜYOR SADECE ANNE SÜTÜ ALMASI YADA MAMA ALMASI ÇOCUĞUN TEK BAŞINA NE İYİ NE KÖTÜ EDİYOR HASTA OLANLARIN HEPSİ MAMA İLE Mİ BÜYÜMÜŞ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EVLATLARIMIZA SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN KİME NEYE İNANACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK .

AY ŞİMDİ ABLAM ARADI OĞLU KREŞE GİDİYOR KREŞTE BİR ÇOCUĞUN AYAĞINA MASA DÜŞMÜŞ AYAK PARMAĞI ÇATLAMIŞ YA NİYE BUNLARI SABİT YAPMAZLARKİ ÇOK ÜZÜLDÜM.

Geçmiş olsun canım ....

saol canım

Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?

ay ay maşallah benim kiler kız o yüzden tavsiye edeceğim birşey yok ama 2-3 güne iyileşiyor diye biliyorum

canım ben önce çekmecelerin alt gözlerine plastik şeyler yerleştirdim hani kapatmadım öğrensin diye, ama bir süre sonra başa çıkmadım çünkü evim çok küçük her şeyi kaldıracak yerim yok, o yüzden çekmeceleri dolap kapaklarını kapatmak için aparatlar var koç taş falan gibi yapı marketlerde satılıyor onlardan aldım taktım çekmeceler kapalı çekemiyor, yani ben büyük kızda takmıştım halada duruyor bide ayaklanınca çekmeceleri boşaltıp içine giriyor üst taraflara çıkmaya çalışıyorlar o daha tehlikeli o zaman taktım zaten aparatları, bir defasında şifonyerin bütün çekmecelerini açtı bu defa şifonyer üstüne düşüyordu,

Simdiden gecmis olsun canim, biz 11 haftalikken yaptirmistik, lokal anesteziydi o yuzden doktoru favori oyuncagini bir biberon da anne sutu/ mama istemisti...ben ilaveten yedek kiyafet, beklerken yattigi yere sermelik carsaf ve 2 beden buyuk bez almistim...ilac olarak terramiycin goz merhemi kullandik bi hafta, pansuman yoktu...bi de doktorun ilginc bi yontemi vardi, bildigimiz kopuk bardaklarin en miniginin dibini cikarip ters olarak pipiye kapakladik, direk bez temasini onlemek ve kaka bulasmasin diye...aklinda bulunsun:) ilk gun agri kesici olarak fitil 2. gun calpol kullandik sonra gerekmedi...basta daha mor ve sis gorunecek normale donmesi ayi buluyor canim...doktorun nasil olsa soyler herseyi de ben de aklimda kalanlari yazayim dedim...hadi gecmis&hayirli olsun

Ben de mecburiyetten havayi openlerdenim canim:))
Sen nasil istiyorsan oyle yetistir, ben el opmeyi tiksinc buluyorum, cocuguma da ogretmiycem...esimin ailesi bayiliyor ama...kac kez yuzume uzanan eli cevirip salladim hesabi yok valla

AY ŞİMDİ ABLAM ARADI OĞLU KREŞE GİDİYOR KREŞTE BİR ÇOCUĞUN AYAĞINA MASA DÜŞMÜŞ AYAK PARMAĞI ÇATLAMIŞ YA NİYE BUNLARI SABİT YAPMAZLARKİ ÇOK ÜZÜLDÜM.

Cok üzüldüm, cok gecmiş olsun. Böyle duydukca insanın hiçbir yere guveni kalmıyor. Yanlış mı hatırlıyorum yine bir okulda cocugun üzerine lavabo düşmüştü...

Bilmiyordum öyle bir aparat oldugunu, hemen alayım. Cok sagol gülüm

amin canım haklısın

evet o çucuğun düşen lavoba parçalı şah damarını kesip vefat etmişti annesini feryadı hala kulağımda

FOX SENİN HİKAYEN DİYE BİR FİLM VARMIŞ SONUNA YETİŞTİM ANNESİNİ ONA YAZDIĞI GÜNLÜĞÜ OKUYORDU ÇOK DUYGULANDIM ...BENDE HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ KIZIMA EVLENDİĞİNDE VERMEK ÜZERE TUTUYORUM AMA DOĞDUĞUNDAN BERİ DAHA AZ YAZMAYA VAKTİM OLUYOR Bİ AN FİLMİ GÖRÜNCE GÖZÜMDE CANLANDI..

öpmesin ya hasta olacağına saygısız olsun bence elini yıkıyor mu pis mi nerden bileceğiz

Kızlar sağolun iyiki varsınız öptüm hepinizi teşekkürleeerrrrr :) yarın ola hayrola ....

Canım senin bölümün ingilizce idi yanılmıyorsam. Ceviri yapmayı dusundun mu hiç? Cok güzel para kazanabilirsin.

Düşündüm tabi, hatta bir kitabın neredeyse tamamını çevirdim doğumdan önce. Ama paramı alamadım. Çeviri bürolarından da başvurularıma yanıt alamadım şimdiye dek. O mesele öylece kaldı, yani.

morganapril

canım ilerleyen sayfaları okumadan sormuştum şimdi okudum zor durum inşallah bu günler de geçecek yorma kafanı bebişinin bu güzel günlerinin tadını çıkarmaya bak.

Allah yardimciniz olsun canim, borclar biter koyarsiniz insallah bi kenara sen kalbini ferah tutmaya calis

Hepinize iyi dilekleri ve hayır duaları için teşekkür ederim. C Cnan_1988 haklı: sağlık olsun da gerisi bir şekilde hallediliyor. Bakalım gelecek neler getirecek.

Kızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…