2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bu arada bizim burada yeni sıkım zeytin yağı başladı artık 0,8 dizem yağ getirdi arkadaşım mis gibi kızıma zeytin vermiyorum ama 1 çay kaşığı çorbası pişince üstüne gezdiriyorum.
oh sifa olsun :)

Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?
tatlim lokal mi olacak?
3-5 tane oyuncak gotur mutlaka onun disinda birsete gerek yok normalde disari cikarken yanina neler aliyorsan aynen cik.
4 saatte bir olmak uzere 3 fitil verde ben 6 saatte bir 2 tane verdim.
2 tane de krem verdi anestol ve digerinin adini unuttum bakar yazarim
onlarla pansuman yaptik ilk gunler kremleri surmek baya sikinti ama kolayliklar

Onu duymuştum bende ... Doğal ne kaldıki zaten en iyisi al kendin yap ... Güya dere tepe zeytin fiyatı 12 tl olmamışı ... Kömür dağıtacağına zeytin dağıtsana madem bol ?&@@@€?,
bize gelmezki o da komur grubuna gider
madende olenlerin ailelerine dagittilar bu sene ne kadar aci

2.yapip (Allah izin verirse tabi) onun iznini kullancam deliyim gozu kara deliyim +deli deli kulaklari kupeli
limonlu haliyle mi yediriyorsun?
bir de oglumun kakasinda elma, armut,havuc..parcalari var sindiremiyor mu neden parca halindler var mi bir fikrin?
ve gurme bebekte 1.ve 2.etaba ayirmis gidalari ama ben bazilarina uymuyorum mesela hurma,bulgur,... gibi sence??
kerem de birseyden geri kalsin olma mi

Ben de mecburiyetten havayi openlerdenim canim:))
Sen nasil istiyorsan oyle yetistir, ben el opmeyi tiksinc buluyorum, cocuguma da ogretmiycem...esimin ailesi bayiliyor ama...kac kez yuzume uzanan eli cevirip salladim hesabi yok valla
benim kv kb da ayni ellerini bogazima kadar sokuyorlar nefrettt ediyorum ben de kendi ailem disinda el opmekten

Canancım Baya bi var işte , kendi iri pipide iri yarısını kesecekler :) :))))))
ilahi

cok cok gecmis olsun tatlim

Canim sanirim senin bebis gastro olmus, gecmis olsun, acil sifalar kuzucuguna...

Kızlar sağolun iyiki varsınız öptüm hepinizi teşekkürleeerrrrr :) yarın ola hayrola ....

Her zaman bekleriz efendim

Kiyamam kuzum ya ne acaba tez zamanda iyi olur insallah

Çok büyük geçmiş olsun! Küçücük Ela'cık.. umarım çabucak atlatır.. Sen de perişan olmuşsundur endişeden.. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun ve unutun bunları ...

Maalesef online işlerde oluyor öyle bir dezavantaj. Bebim de 8 bine yakın alacagım var, diger tarafta alırım artık

www.proz.com&www.translatorscafe.coma üye ol, profil olustur. İş fırsatlarını takıp et. İyi bir firma denk gelirse cok rahat edersin.

Cok gecmiş olsun canım. Habersiz bırakma bizi.

Sudan geciriyorum tekrar canım. Benimki de aynı. Henüz tam sindiremiyorlar sanırım, siyah zeytin de tüm tüm çıkıyor

Ikınci mi Masallah Allah gonlune göre versin canım

Ben pek takıp etmiyorum hangi ay ne verilir konusunu canım. Ceviz bal gibi temel seylere dikkat ediyorum o kadar.

Cokkkk cok gecmis olsun Hirsiz.inshallah atlatir melegin.

Canım ben De senin gibi sevmem opusmekten hele bebeklerin öpulmesinden kendim operken ya kafasında n öperim yada arka boynundan ama bizim bakıcımız çocukları ağzından operdi elmayı önce ısırır sonra çocuğun ağzına verirdi.defalarca uyardim. Sırf bu sebep yüzünden yolumuzu ayırdık.cocugun sağlığı herseyden önemli. Bırak millet ne derse desin. Büyüyünce Öpüşmek kendi fikri insanlarla ilişkisini kendi belirlesin ama şimdilik bende opturmuyorum

Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?
Hadi hayırlı olsun canım minik kuzu erkeklige ilk adımı atacak bende düşünüyorum aslında ama eşim erken diyor.pipisinde sorun mu vardı neden yaptiriyorsun

Canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin minik kuzuna

çok çok geçmiş olsun, idrar yolları üşütmesi olabilir, yarın çıkar sonuçlar umarım ciddi birşey yoktur

Canım çok geçmiş olsun , acil şifalar , habersiz bırakma bizi ...

Lokal olacak canım , inşallah kolay atlatırız ...

Hadi hayırlı olsun canım minik kuzu erkeklige ilk adımı atacak bende düşünüyorum aslında ama eşim erken diyor.pipisinde sorun mu vardı neden yaptiriyorsun

Sağol tatlım , olsun bitsin diye yaptırıyorum :) sonra sünnet derdi olmasın büyüyünce , düğün falan isterse büyüyünce hiç uğraşamam :)))

Günaydın 6.hastalık ardından kuzum huysuzlaniyor sürekli beni yanında istiyor huyu değişti kıpır kıpır maşallah bir yerleri tutup kalkmak istiyorpat yere sanırım yaşına girmeden yürüyecek

Sanırım akılları erdikçe bizide yanlarında isteyecekler :)

Gunaydın hanımlar, keyifli sabahlar

Günaydın 6.hastalık ardından kuzum huysuzlaniyor sürekli beni yanında istiyor huyu değişti kıpır kıpır maşallah bir yerleri tutup kalkmak istiyorpat yere sanırım yaşına girmeden yürüyecek

Masallah kuzuna

Saatler kaldı. Hadi kolay gecer inşallah canım.

Canim sanirim senin bebis gastro olmus, gecmis olsun, acil sifalar kuzucuguna...
nerdesin tatlim?kuzular birakmiyor mu?

ceviz veriyorum ben?neden verilmemesi gerek hic duymadim,okumadim
zeytin de cok komik gorunuyordur

cnm ne kadar erken olursa o kadar iyiymis hatta dogumdan sonra birkac gun icinde daha iyiymis
Agri,aciyi daha az hissediyorlar ve doku cok cabuk kendini yeniliyor en buyuk artisi idrar yolu enfeksiyonuna yakalanma olasikigi dusuyor

fito krem cnm digerinin adi

Sağol tatlım , olsun bitsin diye yaptırıyorum :) sonra sünnet derdi olmasın büyüyünce , düğün falan isterse büyüyünce hiç uğraşamam :)))
pateecan dugun yap bizde gelelim bir mama servisi yaparsin sen de bize

Tatlım şu dışı yeşil olanmı birde pembe renk de vardı sanırım ben onu çatlaklar için kullanmıştım hamilelikte ve çatlamadım hiç :) omuki acaba ? :)
Sen gelicem de ben sana 2 döner mama servisi yaparım tatlım :)

Snowy canım bende ceviz veriyorum , bilgilendir bizi tatlım yasaksa :) saat 1 de keseceklermiş pipiyi :)

Maviş zeytin neden komik görünüyor anlamadım :) sabah afyon patlamadı benim basmadı kafam sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…