mevlütten bi fotoğraf ne küçükmüş kuzum bebekken ya
oh sifa olsun :)bu arada bizim burada yeni sıkım zeytin yağı başladı artık 0,8 dizem yağ getirdi arkadaşım mis gibi kızıma zeytin vermiyorum ama 1 çay kaşığı çorbası pişince üstüne gezdiriyorum.
tatlim lokal mi olacak?Kızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorumözellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?
bize gelmezki o da komur grubuna giderOnu duymuştum bende ... Doğal ne kaldıki zatenen iyisi al kendin yap ... Güya dere tepe zeytin fiyatı 12 tl olmamışı ... Kömür dağıtacağına zeytin dağıtsana madem bol ?&@@@€?,
2.yapip (Allah izin verirse tabi) onun iznini kullancamCokmuş 3 yas. Mecbur olan annelere Allah yardım etsın. İznin 2 yılsa son yıl nasıl yapacaksın?
Yeşil zeytini ben cekirdeksiz olarak zeytinyagı, limon, pul biber ve sarmısaklı sos ile bekletiyorum ama siyah zeytini bütün olarak sosluyorum. Denemek lazım
Masallah paşana. Ayrıntıları paylaş canım. Olur da koca bebegimi razı edersem bir ihtimal benim paşam da 18 yasından once sunnet olur
Ben kk da aratıp deyaylara bakmıştım daha önce. Sen de bir bak istersen.
benim kv kb da ayni ellerini bogazima kadar sokuyorlar nefrettt ediyorum ben de kendi ailem disinda el opmektenBen de mecburiyetten havayi openlerdenim canim:))
Sen nasil istiyorsan oyle yetistir, ben el opmeyi tiksinc buluyorum, cocuguma da ogretmiycem...esimin ailesi bayiliyor ama...kac kez yuzume uzanan eli cevirip salladim hesabi yok valla
ilahiCanancım Baya bi var işte , kendi iri pipide iriyarısını kesecekler :) :))))))
cok cok gecmis olsun tatlimKızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi
Canim sanirim senin bebis gastro olmus, gecmis olsun, acil sifalar kuzucuguna...Kızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi
Kızlar sağolun iyiki varsınızöptüm hepinizi teşekkürleeerrrrr :) yarın ola hayrola ....
Kızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi
Kızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi
Düşündüm tabi, hatta bir kitabın neredeyse tamamını çevirdim doğumdan önce. Ama paramı alamadım. Çeviri bürolarından da başvurularıma yanıt alamadım şimdiye dek. O mesele öylece kaldı, yani.
oh sifa olsun :)
tatlim lokal mi olacak?
3-5 tane oyuncak gotur mutlaka onun disinda birsete gerek yok normalde disari cikarken yanina neler aliyorsan aynen cik.
4 saatte bir olmak uzere 3 fitil verde ben 6 saatte bir 2 tane verdim.
2 tane de krem verdi anestol ve digerinin adini unuttum bakar yazarim
onlarla pansuman yaptik ilk gunler kremleri surmek baya sikinti ama kolayliklar
bize gelmezki o da komur grubuna gider
madende olenlerin ailelerine dagittilar bu sene ne kadar aci
2.yapip (Allah izin verirse tabi) onun iznini kullancamdeliyim gozu kara deliyim +deli deli kulaklari kupeli
limonlu haliyle mi yediriyorsun?
bir de oglumun kakasinda elma, armut,havuc..parcalari var sindiremiyor mu neden parca halindler var mi bir fikrin?
ve gurme bebekte 1.ve 2.etaba ayirmis gidalari ama ben bazilarina uymuyorum mesela hurma,bulgur,... gibi sence??
kerem de birseyden geri kalsin olma mi
benim kv kb da ayni ellerini bogazima kadar sokuyorlar nefrettt ediyorum ben de kendi ailem disinda el opmekten
ilahi
cok cok gecmis olsun tatlim
Cokkkk cok gecmis olsun Hirsiz.inshallah atlatir melegin.Kızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi
Canım ben De senin gibi sevmem opusmekten hele bebeklerin öpulmesinden kendim operken ya kafasında n öperim yada arka boynundan ama bizim bakıcımız çocukları ağzından operdi elmayı önce ısırır sonra çocuğun ağzına verirdi.defalarca uyardim. Sırf bu sebep yüzünden yolumuzu ayırdık.cocugun sağlığı herseyden önemli. Bırak millet ne derse desin. Büyüyünce Öpüşmek kendi fikri insanlarla ilişkisini kendi belirlesin ama şimdilik bende opturmuyorumkızlar fikrinizi merak ediyorum ben insanlarla şap şap öpüşmekten hoşlanmayan biriyim ki annem bile küçükken kendimi öptürmek istemezmişim uykumda öpermiş el öpmekte pek hoşuma gitmiyor tiksindirici geliyor sevdiğim insanlarla kucaklaşırım ama genelde başımla merabalaşırım ve kızımıda el öpmeye alıştırmayı düşünmüyorum ama eşim,in ailesi bu sebepten beni saygısız buluyor ve eşime bıdı bıdı yapıyor ama benim ailem ve çevrem normal karşılıyor kendim gibi pek insanda yok ama ben aslında çoğu kişinin bundan hoşlanmadığını ama artık herkezde bir alışkanlık olduğunu ve vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyorum.şimdiden kızımı kimseye öptürüp elletmiyorum oda zaten yabancı biri almaya kalkarsa ağlıyor ama herkez sürekli yanlış yapıyorsun alışsın gibi yorumlar yapıyor siz nasıl yapıyorsunuz?doktorum doğru yaptığımı söylüyor eşimden kendine göre doktorda buldun bizi takmıyorsun diyor :)
Hadi hayırlı olsun canım minik kuzu erkeklige ilk adımı atacak bende düşünüyorum aslında ama eşim erken diyor.pipisinde sorun mu vardı neden yaptiriyorsunKızlar yarın 11 de sünnet olacak yavrum tecrübeli annelerden tavsiyelerinizi bekliyorumözellikle yanıma almam gereken birşey var mı ?
Canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin minik kuzunaKızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi
oh sifa olsun :)
tatlim lokal mi olacak?
3-5 tane oyuncak gotur mutlaka onun disinda birsete gerek yok normalde disari cikarken yanina neler aliyorsan aynen cik.
4 saatte bir olmak uzere 3 fitil verde ben 6 saatte bir 2 tane verdim.
2 tane de krem verdi anestol ve digerinin adini unuttum bakar yazarim
onlarla pansuman yaptik ilk gunler kremleri surmek baya sikinti
Hadi hayırlı olsun canım minik kuzu erkeklige ilk adımı atacak bende düşünüyorum aslında ama eşim erken diyor.pipisinde sorun mu vardı neden yaptiriyorsun
Günaydın 6.hastalık ardından kuzum huysuzlaniyor sürekli beni yanında istiyor huyu değişti kıpır kıpır maşallah bir yerleri tutup kalkmak istiyorpat yere sanırım yaşına girmeden yürüyecek
Günaydın 6.hastalık ardından kuzum huysuzlaniyor sürekli beni yanında istiyor huyu değişti kıpır kıpır maşallah bir yerleri tutup kalkmak istiyorpat yere sanırım yaşına girmeden yürüyecek
Lokal olacak canım , inşallah kolay atlatırız ...
nerdesin tatlim?kuzular birakmiyor mu?Canim sanirim senin bebis gastro olmus, gecmis olsun, acil sifalar kuzucuguna...
ceviz veriyorum ben?neden verilmemesi gerek hic duymadim,okumadimMaalesef online işlerde oluyor öyle bir dezavantaj. Bebim de 8 bine yakın alacagım var, diger tarafta alırım artık
www.proz.com&www.translatorscafe.coma üye ol, profil olustur. İş fırsatlarını takıp et. İyi bir firma denk gelirse cok rahat edersin.
Cok gecmiş olsun canım. Habersiz bırakma bizi.
Sudan geciriyorum tekrar canım. Benimki de aynı. Henüz tam sindiremiyorlar sanırım, siyah zeytin de tüm tüm çıkıyor
Ikınci miMasallah Allah gonlune göre versin canım
Ben pek takıp etmiyorum hangi ay ne verilir konusunu canım. Ceviz bal gibi temel seylere dikkat ediyorum o kadar.
cnm ne kadar erken olursa o kadar iyiymis hatta dogumdan sonra birkac gun icinde daha iyiymisHadi hayırlı olsun canım minik kuzu erkeklige ilk adımı atacak bende düşünüyorum aslında ama eşim erken diyor.pipisinde sorun mu vardı neden yaptiriyorsun
fito krem cnm digerinin adiLokal olacak canım , inşallah kolay atlatırız ...
pateecan dugun yap bizde gelelim bir mama servisi yaparsin sen de bizeSağol tatlım , olsun bitsin diye yaptırıyorum :) sonra sünnet derdi olmasın büyüyünce , düğün falan isterse büyüyünce hiç uğraşamam :)))
nerdesin tatlim?kuzular birakmiyor mu?
ceviz veriyorum ben?neden verilmemesi gerek hic duymadim,okumadim
zeytin de cok komik gorunuyordur
cnm ne kadar erken olursa o kadar iyiymis hatta dogumdan sonra birkac gun icinde daha iyiymis
Agri,aciyi daha az hissediyorlar ve doku cok cabuk kendini yeniliyor en buyuk artisi idrar yolu enfeksiyonuna yakalanma olasikigi dusuyor
fito krem cnm digerinin adi
pateecan dugun yap bizde gelelim bir mama servisi yaparsin sen de bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?