- 27 Ekim 2014
- 88
- 174
- 33
- 41
Maviş zeytin neden komik görünüyor anlamadım :) sabah afyon patlamadı benimbasmadı kafam sanırım :)
ha ha:) pilavdan bize de gönder bizim de yerimiz belli olsun bir an önce yaptırmayı düşünüyorum.Canancım Baya bi var işte , kendi iri pipide iriyarısını kesecekler :) :))))))
Gunaydinlar herkese:)
Kakada zeytini kastediyor sanirim pateecan....biz zeytine gecmedik ama ben de hergun havuc goruyorum tam sindiremiyorlar henuz herhalde
gelinimin resmine bak sen ne de güzel öyle.geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlar haberdar et biziMAŞALLAH
ha ha:) pilavdan bize de gönder bizim de yerimiz belli olsun bir an önce yaptırmayı düşünüyorum.
nerdesin tatlim?kuzular birakmiyor mu?
ceviz veriyorum ben?neden verilmemesi gerek hic duymadim,okumadim
zeytin de cok komik gorunuyordur
cnm ne kadar erken olursa o kadar iyiymis hatta dogumdan sonra birkac gun icinde daha iyiymis
Agri,aciyi daha az hissediyorlar ve doku cok cabuk kendini yeniliyor en buyuk artisi idrar yolu enfeksiyonuna yakalanma olasikigi dusuyor
fito krem cnm digerinin adi
pateecan dugun yap bizde gelelim bir mama servisi yaparsin sen de bize
Tatlım şu dışı yeşil olanmı birde pembe renk de vardı sanırım ben onu çatlaklar için kullanmıştım hamilelikte ve çatlamadım hiç :) omuki acaba ? :)
Sen gelicem de ben sana 2 döner mama servisi yaparım tatlım :)
Snowy canım bende ceviz veriyorum , bilgilendir bizi tatlım yasaksa :) saat 1 de keseceklermiş pipiyi :)
nerdesin tatlim?kuzular birakmiyor mu?
sorma cnm kosusturma icindeyim, kucuk pasamla zaten yapisik yasiyoruz. Ama takipteyim yazamasamda sagol mavisim
ceviz veriyorum ben?neden verilmemesi gerek hic duymadim,okumadim
zeytin de cok komik gorunuyordur
cnm ne kadar erken olursa o kadar iyiymis hatta dogumdan sonra birkac gun icinde daha iyiymis
Agri,aciyi daha az hissediyorlar ve doku cok cabuk kendini yeniliyor en buyuk artisi idrar yolu enfeksiyonuna yakalanma olasikigi dusuyor
fito krem cnm digerinin adi
pateecan dugun yap bizde gelelim bir mama servisi yaparsin sen de bize
Kızlar selam.2 gündür yine hastanedyiz. İshal ve fışkıra rak kusma.kan kaka idrar testi yapılıyor yarın çıkacak. Hepinize iyi akşamlar dilerim.hala hastanedyiz .kaka yi yeni yaptı. Hava verecekler ve eve gidicem. Yarın tekrar gelicem. Öptüm hepinizi
günaydın kızlar hatta iyi öğlenler olmus bıle
HIRSIZI cok gecmiş olsun canım tahlil sonuçlarından haberdar et bizide inşallah önemli bir sey değildir
HIRSIZI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ELA YA ACİL ŞİFALAR.BENDE BU GÜN KADIN DOĞUM DOKTORUMA KONTROLE GİTTİM GEÇEN AY GİTMİŞTİM BANA SÖYLEMEMİŞTEİ SAĞ YUMURTALIKTA 12MİLİM KİST GÖRMÜŞ GEÇEN BU AY O DURUYOR SOLDA 15 MİLİM KİST GÖRDÜ İLAÇ VERDİ KİSTİ BASKILAYACAK DEDİ BİR SONRAKİ AY YİNE GEL DEDİ ÇOK KÖTÜ OLDUM KÖTÜMÜ DEDİM SORUN YOK GEÇECEK DEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU
HIRSIZI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ELA YA ACİL ŞİFALAR.BENDE BU GÜN KADIN DOĞUM DOKTORUMA KONTROLE GİTTİM GEÇEN AY GİTMİŞTİM BANA SÖYLEMEMİŞTEİ SAĞ YUMURTALIKTA 12MİLİM KİST GÖRMÜŞ GEÇEN BU AY O DURUYOR SOLDA 15 MİLİM KİST GÖRDÜ İLAÇ VERDİ KİSTİ BASKILAYACAK DEDİ BİR SONRAKİ AY YİNE GEL DEDİ ÇOK KÖTÜ OLDUM KÖTÜMÜ DEDİM SORUN YOK GEÇECEK DEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU
buralardayım canım belim iyice kötü oldu 3 günlük zorunlu kaplıca tatili yaptım tabi bebekle ne tatil bu sırada 2.dişimiz cıktı uykusuzluk falan derken anca girebildim. sen nasılsın minik korsan nasıl?Neredesın gülüm sen?
çok geçmiş olsun canım koca karı ilacını kabul edersen ben sana bi tarif vereyim 15 yasımdan beri kist problemi yasıyorum zaman zaman geçsede yeniliyor ve benim kistin içindeki sıvı timöreldi yaksık 4 kere atlattım bu sıkıntıyı. esas bal bulabilirsen petek balı süzeceksın kucuk kavonoza içine çekilmiş çörek otu ve ısırgan tohumu en az 1 tatlı kasıgı tadını seversen daha fazla ekleyebılırsın. sabah aç karna gece yatmadan önce 1 tatlı kasıgı yıyeceksin üç aya silinir gider. bundan 10 sene önce acil sevkedildiğim zekai tahir burak kadın doğum hastanesının bashekimine 200 lira vermıstım muayneye ve o bıle sasırmıstı nasıl bu kadar cabuk sılındı dıye bosu bosuna doktorlara dünya para verdimHIRSIZI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ELA YA ACİL ŞİFALAR.BENDE BU GÜN KADIN DOĞUM DOKTORUMA KONTROLE GİTTİM GEÇEN AY GİTMİŞTİM BANA SÖYLEMEMİŞTEİ SAĞ YUMURTALIKTA 12MİLİM KİST GÖRMÜŞ GEÇEN BU AY O DURUYOR SOLDA 15 MİLİM KİST GÖRDÜ İLAÇ VERDİ KİSTİ BASKILAYACAK DEDİ BİR SONRAKİ AY YİNE GEL DEDİ ÇOK KÖTÜ OLDUM KÖTÜMÜ DEDİM SORUN YOK GEÇECEK DEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU
ÇOK SAĞOL CANIM BİLMİYORDUM AMA ALERJİM VE ÖKSÜRÜĞÜM İÇİN EŞİMİN KOVANI OLAN ARKADAŞI VAR ONDAN BAL ALDI ÇÖREKOTU ZENCEFİL KOYDUM 3-4 GÜNDÜR SABAHLARI İÇİYORDUM ISIRGAN TOHUMUDA ALIYIM EKLİYİM OZAMAN ZARARI YOK NASILSA İNŞALLAH FAYDA EDER DOKTORUMA SORDUM AMA BANA FAZLA YORUM YAPMADI 3 KIZ KARDEŞİZ HEPİMİZİ AYNI DOKTOR DOĞUMLARINI YAPTIRDI 15 YILDIR TANIYOR BENİM EVHAMIMI BİLGİĞİNDENMİ BİLMEM PEK YORUM YAPMADI.çok geçmiş olsun canım koca karı ilacını kabul edersen ben sana bi tarif vereyim 15 yasımdan beri kist problemi yasıyorum zaman zaman geçsede yeniliyor ve benim kistin içindeki sıvı timöreldi yaksık 4 kere atlattım bu sıkıntıyı. esas bal bulabilirsen petek balı süzeceksın kucuk kavonoza içine çekilmiş çörek otu ve ısırgan tohumu en az 1 tatlı kasıgı tadını seversen daha fazla ekleyebılırsın. sabah aç karna gece yatmadan önce 1 tatlı kasıgı yıyeceksin üç aya silinir gider. bundan 10 sene önce acil sevkedildiğim zekai tahir burak kadın doğum hastanesının bashekimine 200 lira vermıstım muayneye ve o bıle sasırmıstı nasıl bu kadar cabuk sılındı dıye bosu bosuna doktorlara dünya para verdim
pipili pilav için geleceğim zaten pipisiz pilav her yerde var:)) az kaldı az düğün için acele etme patee ikinci erkek olursa düğünlerini birlikte yaparsın:) bizim göbek bağı hala evde uçaktan aşağı mı atsam dedim pencereyi açıp annem de sakın uçak düşer dedi ne güldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?