2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydinlar herkese:)

Kakada zeytini kastediyor sanirim pateecan....biz zeytine gecmedik ama ben de hergun havuc goruyorum tam sindiremiyorlar henuz herhalde

Heeeee :)) şimdi oldu :))
Bizim ufaklık iri parçaları yutmuyor geveliyor sürekli :) ceviz vermiştim , şu 6. Hastalık için doktora gittiğimizde ağzındaydı hala bir parçası :) doktorda dedi boğazında beyaZlıklar var bi su içirin tekrar bakalım yalnış teşhis koymayalım dedi :))) meğer ceviz parçalarıymış :)))

pipili pilav için geleceğim zaten pipisiz pilav her yerde var:)) az kaldı az düğün için acele etme patee ikinci erkek olursa düğünlerini birlikte yaparsın:) bizim göbek bağı hala evde uçaktan aşağı mı atsam dedim pencereyi açıp annem de sakın uçak düşer dedi ne güldüm..

dün gece muayyen bir saatte eşim eymeni kucağında gezdiriyor bende mesut ninniyi söylüyorum.eymenin de uyumaya niyeti yok keyfi yerinde bakınıyor öyle etrafa babasının kucağında.derken eşim piş piş demeye başladı eymen bir tokat salladı babasının yüzüne.rastgele susunca vurmayı bırakıyor.söyleyince geri başlıyor vurmaya.yani demek istiyor ki sen sus sadece annemin sesini dinlemek istiyorum sen gezdir beni.herkes görevini bilsin

Canım dun mavis sormuştu gurme bebekte 1. Ve 2. Grup gıdalar var sen dikkat ediyor musun diye. Ben de ona istinaden dedim hiç dikkat etmiyorum. Gurme bebekte ceviz ve bal için 1 yas sonrası dıye okumuştum dedim. O da alerjik nedenledir canım. Gıda alerjisi belirtisi görmüyorsan sorun yok. Afıyet olsun

2 saat bekleyeceksiniz simdi odada. Bebek yani bu neden aksatıyorlar randevu saatını...

canım ya çok geçmiş olsun inşallah iyidir şuan.

günaydın kızlar hatta iyi öğlenler olmus bıle
HIRSIZI cok gecmiş olsun canım tahlil sonuçlarından haberdar et bizide inşallah önemli bir sey değildir

HIRSIZI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ELA YA ACİL ŞİFALAR.BENDE BU GÜN KADIN DOĞUM DOKTORUMA KONTROLE GİTTİM GEÇEN AY GİTMİŞTİM BANA SÖYLEMEMİŞTEİ SAĞ YUMURTALIKTA 12MİLİM KİST GÖRMÜŞ GEÇEN BU AY O DURUYOR SOLDA 15 MİLİM KİST GÖRDÜ İLAÇ VERDİ KİSTİ BASKILAYACAK DEDİ BİR SONRAKİ AY YİNE GEL DEDİ ÇOK KÖTÜ OLDUM KÖTÜMÜ DEDİM SORUN YOK GEÇECEK DEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU

bozma moralini canım geçmiş olsun kist geçer

geçmiş olsun bende kistler geçer diye biliyorum üzme kendini, umarım bir daha ki aya kadar geçer

çok geçmiş olsun canım koca karı ilacını kabul edersen ben sana bi tarif vereyim 15 yasımdan beri kist problemi yasıyorum zaman zaman geçsede yeniliyor ve benim kistin içindeki sıvı timöreldi yaksık 4 kere atlattım bu sıkıntıyı. esas bal bulabilirsen petek balı süzeceksın kucuk kavonoza içine çekilmiş çörek otu ve ısırgan tohumu en az 1 tatlı kasıgı tadını seversen daha fazla ekleyebılırsın. sabah aç karna gece yatmadan önce 1 tatlı kasıgı yıyeceksin üç aya silinir gider. bundan 10 sene önce acil sevkedildiğim zekai tahir burak kadın doğum hastanesının bashekimine 200 lira vermıstım muayneye ve o bıle sasırmıstı nasıl bu kadar cabuk sılındı dıye bosu bosuna doktorlara dünya para verdim

ÇOK SAĞOL CANIM BİLMİYORDUM AMA ALERJİM VE ÖKSÜRÜĞÜM İÇİN EŞİMİN KOVANI OLAN ARKADAŞI VAR ONDAN BAL ALDI ÇÖREKOTU ZENCEFİL KOYDUM 3-4 GÜNDÜR SABAHLARI İÇİYORDUM ISIRGAN TOHUMUDA ALIYIM EKLİYİM OZAMAN ZARARI YOK NASILSA İNŞALLAH FAYDA EDER DOKTORUMA SORDUM AMA BANA FAZLA YORUM YAPMADI 3 KIZ KARDEŞİZ HEPİMİZİ AYNI DOKTOR DOĞUMLARINI YAPTIRDI 15 YILDIR TANIYOR BENİM EVHAMIMI BİLGİĞİNDENMİ BİLMEM PEK YORUM YAPMADI.

Hahahaa bende güldüm bak şimdi :) canancım pipi 9 yaşındaymış :) doktor öyle dedi :) işlem bitti dikerken dediki normalde dikerken ip bitmezdi ama ip bitti dedi :) bende dedim iyiki 9 yaşında gelmemişiz makara yetmeyecekmiş dedim :)
Pipiyide sarıyorum dedi :) 9 yaşındakileri sarıyormuş :) normalde sarmıyormuş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…