2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Haaha çok komik , gözümde canlandırdım dahada komik oldu aahaahahaha

MAŞŞALLAH GEÇMİŞ OLSUN PAŞANA :) ÇOK HOŞSUN :)

1 e 20 kala gittik beklemedik :))))))

Geçmiş olsun canım bozma moralini .. Allah dermansız dert vermesin , geçer gider inşallah ...

Kızlar olduda bitti maaşallaahh oğluma ... 1 saat kadar sürdü hiç ağlamadı kuzum , şimdi uyuyor , hakikaten 8-9 yaşında dedi pipisi için :) güldük epey :) rahat oldu dedi :) normalde ufak bebeklerde sarmıyoruz dedi ama pipi iri olunca sardım dedi , sardığı şeyde saydam jelatin gibi bişii , o düşene kadar hiçbirşey yapmayın 2 gün dedi , çişini yaparken düşerse ozaman kremini sürüp gazlı bezle kapayıp köpük bardak kesip kapayabilirsin dedi..dolven ve calpol verdi dolven ayrıca şişliğide alıyormuş , şişerse dolven verin dedi...2. Gün yıkayın ve suyu seviyorsa 10 dakika yada yarımsaat bekletin dedi ....

Bozma moralini canım. Herkeste olur. Sogan kurunu ben cok duyuyorum onunla ilgili. Bir de insulin direnci olanlarda yaygin genelde. Sekeri azaltir duzenli spor yaparsan yinelemez.

buralardayım canım belim iyice kötü oldu 3 günlük zorunlu kaplıca tatili yaptım tabi bebekle ne tatil bu sırada 2.dişimiz cıktı uykusuzluk falan derken anca girebildim. sen nasılsın minik korsan nasıl?

Daha gecmedi mi? Cok uzuldum canim. Kas agrisinin coktan gecmesi gerekirdi. Tabi dinlenmediysen bilemiyorum. Iyiyiz ikimiz de sukur. O buyuyor ben onunla cocuklasiyorum, bir orta yol buluyoruz

Gozun aydin canim, gecmis gitmis sukur. Darisi dugunune Siz de girdiniz mi?

sşu kadınlık zor iş yarın bende gideceğim yine hepte alttan muayene ediyorlar canım da tatlı acıyor valla kist değilde intihap var bende.soğan kürü iyi geliyor diye duymuştum bende hatta doğum kontrol hapı içen vardı kiste iyi geliyor muş

yok canım geçmedi diş sıkıntımızla üst üste geldi hiç dinlenemedim bide hapları kullanmadım doktor sute nispeten az gecen ılac yazıyorum demişti ama içini okudum emzırenler kesınlıkle kullanmasın yazıyo bnde kullanmadım ıkı gundur egzersıze basladım bakalım gececek mı

Gecmis olsun canim. Dogum kontrol hapi yumurtlamayi baskiladigindan kist olusumu da baskilaniyor ama birakinca cogunlukla aynen devam ediyor canim.

Gulum sadece kas gevsetici krem de ise yarardi. Egzersiz oncesi agriyi kesmen lazim.

Gecmis olsun canim. Dogum kontrol hapi yumurtlamayi baskiladigindan kist olusumu da baskilaniyor ama birakinca cogunlukla aynen devam ediyor canim.

Gulum sadece kas gevsetici krem de ise yarardi. Egzersiz oncesi agriyi kesmen lazim.
krem kullanıyorum canım ama yetmıyo gecirmiyo

Anladim canim. Acil sifalar diliyorum. Bel rahatsizligi cok zor. Insanin yasam kalitesini cok dusuruyor...
aynen öyle canım annemın yanında olmasam mumkun değil kızıma bıle bakamam bı hafta hıç kucagıma alamadım zaten allah tüm hastalara şifalar versın özellikle kuzusu hasta olanlara o daha da zor sanırım ben kızı hasta ederım dıye evden cıkmıyorum toplu tasıma kullanmıyorum sadece acık havaya cıkartıyorum çok korkuyorum hasta olur dıye herkes abartıyorsun dıyor ama bilmiyorum

Bagisiklik sistemleri daha zayif canim. Luzumsuz kalabaliga gerek yok. Iyi yapiyorsun. Bu arada tekrar ozur dilerim, sebep oldum. Keske bahsetmeseydim hic şınav vs den. Hakkını helal et...

Bagisiklik sistemleri daha zayif canim. Luzumsuz kalabaliga gerek yok. Iyi yapiyorsun. Bu arada tekrar ozur dilerim, sebep oldum. Keske bahsetmeseydim hic şınav vs den. Hakkını helal et...
yok canım dedim ya seninle alakası yok gülüm ısınmadan hart diye sınav mı cekılır kı bn zayıfken zor yapıyodum bu kıloda bu gobekle ne öz güvenmiş şimdi o leslie sayfasından kolay haraketleri yapmaya basladım hem belim kuvvetlenır hem yazıflarım umuduyla 6 kilo verdım 6 daha versem kocam gelene kadar süper olacak

ya hamililelikten önce ne düzensizlik yaşadım nede kistik bir durum oldu şimdi nereden çıktı anlamadım gitti ultrasonda gördüm baya büyüktü banamı öyle geldi bilmem doğrusu doktorumunda gereksiz yorumsuz kalması benide evham yapıyor annemde miyom yüzünde tüm rahim yumurtalık alınarak erken yaşta menapoza girdi bu beni çok tedirğin ediyorr

duygulandim bak simdi

Maviş zeytin neden komik görünüyor anlamadım :) sabah afyon patlamadı benim basmadı kafam sanırım :)

Gunaydinlar herkese:)
Kakada zeytini kastediyor sanirim pateecan....biz zeytine gecmedik ama ben de hergun havuc goruyorum tam sindiremiyorlar henuz herhalde
ben de zeytin vermedim henuz de kakada dusunsene zeytinin tamami komik bence
bizimkinde elma,armut,havuc,brokoli goruyorum

İstediğin pilav olsunda ama sen gelmezsin ki gel sen , ben sana pipili pilav yapayım :)

cok hossunuz kizlar bu arada benim kuzumun da gobek bagi geziyor hala benle :)

cok gecmis olsun cnm

hay masallah herseyi olaganustu yasiyorsunuz

gazlibez koyma cunku iplere takiliyor cisiyle beze dusmezse cikarmasi zor oluyor
internette de hep 3gun sonra banyo deniyor ben oyle yaptirmistim

Masallah. 6 kilo gitti Süper hızlısın gülüm. Aynen devam. Enişteye güzel görün

Aile hikayesi olunca korkman normal canım. Düzenli kontrol altında oldugundan gerektiginde gerekli tedavi uygulanır. Kendini endişelendirmemeye calış. Normal dogum mu yapmıştın? Sezaryende miyom kist vs temizliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…