duygulandim bak simdi
ben de zeytin vermedim henuz de kakada dusunsene zeytinin tamami komik bence
bizimkinde elma,armut,havuc,brokoli goruyorum
cok hossunuz kizlar bu arada benim kuzumun da gobek bagi geziyor hala benle :)
cok gecmis olsun cnm
hay masallah herseyi olaganustu yasiyorsunuz
gazlibez koyma cunku iplere takiliyor cisiyle beze dusmezse cikarmasi zor oluyor
internette de hep 3gun sonra banyo deniyor ben oyle yaptirmistim
duygulandim bak simdi
ben de zeytin vermedim henuz de kakada dusunsene zeytinin tamami komik bence
bizimkinde elma,armut,havuc,brokoli goruyorum
cok hossunuz kizlar bu arada benim kuzumun da gobek bagi geziyor hala benle :)
cok gecmis olsun cnm
hay masallah herseyi olaganustu yasiyorsunuz
gazlibez koyma cunku iplere takiliyor cisiyle beze dusmezse cikarmasi zor oluyor
internette de hep 3gun sonra banyo deniyor ben oyle yaptirmistim
tatlım pipi büyük ya :) o yüzden saydam bant gibi jelatinle sarılı , dikişler o yüzden takılmaz şu anda :) çişle düşerse ozaman takılır işte , kendi kendine düşer dedi ve yıkarken (söylemeye dilim varmıyor :) ) ileri geri hareketi gösterek pipide , böyle yapın dedi :)
Keyfi nasıl canım, herhangi bir huzursuzluk gözlemliyor musun?
Maalesef online işlerde oluyor öyle bir dezavantaj. Bebim de 8 bine yakın alacagım var, diger tarafta alırım artık
www.proz.com&www.translatorscafe.coma üye ol, profil olustur. İş fırsatlarını takıp et. İyi bir firma denk gelirse cok rahat edersin.
...
Uyuyor şimdi tatlım...eve dönerken arabada ağladı epey ama ilacın etkisi geçerken ağlar dedi doktor , acıdan değil dedi ... Yolda uyuya kaldı zaten eve gelince 2 saat uyudu uyanınca hem aç hemde çiş yapmış o değdikçe pipiye ağladı hemen aldım altını sonra sakinleşti ve mama meyve derken 7.30 da yattık beraber , herzamanki gibi sağa sola döne döne daldı uykusuna ...şimdilik iyi bakalım yarın nasıl olacak keyfi ...
Kimbilir neyi taktı kafayaBenim oglana da bir haller oldu bu aksam. 19.3 da yatırdım 20 de kalktı. 21 de yatırdım 15 dk sonra kalktı. Babası yeni geldi şimdi onunla oynuyor. Ben yatacagım şimdi onlar da keyifleri ne zaman isterse o zaman yatsınlar
yeni bir diş mi yoksa canı babayla oynamamı istemiş ki minik korsanınBenim oglana da bir haller oldu bu aksam. 19.3 da yatırdım 20 de kalktı. 21 de yatırdım 15 dk sonra kalktı. Babası yeni geldi şimdi onunla oynuyor. Ben yatacagım şimdi onlar da keyifleri ne zaman isterse o zaman yatsınlar
coktan unutmustum pateecan soyleyince aklima geldi.Sen ne yaptin nereye gomdunuz?Baya uzak biryere gömeceksin göbek bagını herhalde, ondan bekletiyorsun canım
ileri geri hareketi gomulu penisler icin yapiliyor yaziyordu drun bize verdigi kagitta var mi oyle bir durum diyecegim de adam kingtatlım pipi büyük ya :) o yüzden saydam bant gibi jelatinle sarılı , dikişler o yüzden takılmaz şu anda :) çişle düşerse ozaman takılır işte , kendi kendine düşer dedi ve yıkarken (söylemeye dilim varmıyor :) ) ileri geri hareketi gösterek pipide , böyle yapın dedi :) ozaman 3 gün bekleyelim yıkamak için , sağol tatlım ...
Bende neyapacağımı bilemezken göbeği şimdi birde pipi oldu :)
Zeytin dedinde ,geçen zeytin gibi yaptı oğlum kakayı :) hafif kurumuş , aslında zeytinde değil de aynı yamulmuş eğilmiş kuru üzüm gibi 8-10 tane yapmış yavrucum yaa kıyamaayıııısss :)))
İyiki altı bağlı , yoksa koyunlar gibi dökülecekmiş pıtır pıtır :)))
ben de doyamadim dugunume esime diyorum bir dsha yapalim diye ruya gibiyfi hersey ah gencligim ahhhhCanancım bu arada düğün falan bana ter yaaa :) hiç sevmem :) nikah yaptık o yüzden :)
oğlun bulur annesi merak etme okula başlamadan başlar bizimkiler kız begenmeye şimdi anaokulunda bile sevgili oluyorlar zamane gençleriSağol tatlım darısı size olsun inşallah :) sen elayı aldın kaynana oldun :) biz daha bulucaz :)
valla oğlun isterim de isterim derse o zaman görürüm seni:) ben iki defa gelinlik giymiş biri olarak yeni bir model begendim onu da alıp giymeye niyetim yok değil:) mecbur degilsin ki canım düğün yapmaya nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayınCanancım bu arada düğün falan bana ter yaaa :) hiç sevmem :) nikah yaptık o yüzden :)
Günaydın bu saatte kahvaltı afiyet olsungünaydın kızlar saat üçte kalktık kahvalti yaptık şimdi geri yatiyoruz
coktan unutmustum pateecan soyleyince aklima geldi.Sen ne yaptin nereye gomdunuz?
ileri geri hareketi gomulu penisler icin yapiliyor yaziyordu drun bize verdigi kagitta var mi oyle bir durum diyecegim de adam king
biz yapmadik oyle bir hareket sukur :)
pateeecan siz pipinin parcasini da mi alip geldiniz yoksaa??
ben de doyamadim dugunume esime diyorum bir dsha yapalim diye ruya gibiyfi hersey ah gencligim ahhhh
Sağol tatlım , amin inş :)PATEE sünnetiniz hayırlı olsun canım rabbim damatlığınıda göstersin. yorumlarına çok güldümgercekten iyiki bebekken yaptırmışşınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?