2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Baya uzak biryere gömeceksin göbek bagını herhalde, ondan bekletiyorsun canım

tatlım pipi büyük ya :) o yüzden saydam bant gibi jelatinle sarılı , dikişler o yüzden takılmaz şu anda :) çişle düşerse ozaman takılır işte , kendi kendine düşer dedi ve yıkarken (söylemeye dilim varmıyor :) ) ileri geri hareketi gösterek pipide , böyle yapın dedi :) ozaman 3 gün bekleyelim yıkamak için , sağol tatlım ...

Bende neyapacağımı bilemezken göbeği şimdi birde pipi oldu :)

Zeytin dedinde ,geçen zeytin gibi yaptı oğlum kakayı :) hafif kurumuş , aslında zeytinde değil de aynı yamulmuş eğilmiş kuru üzüm gibi 8-10 tane yapmış yavrucum yaa kıyamaayıııısss :)))
İyiki altı bağlı , yoksa koyunlar gibi dökülecekmiş pıtır pıtır :)))

Son düzenleme:

Keyfi nasıl canım, herhangi bir huzursuzluk gözlemliyor musun?

Keyfi nasıl canım, herhangi bir huzursuzluk gözlemliyor musun?

Uyuyor şimdi tatlım...eve dönerken arabada ağladı epey ama ilacın etkisi geçerken ağlar dedi doktor , acıdan değil dedi ... Yolda uyuya kaldı zaten eve gelince 2 saat uyudu uyanınca hem aç hemde çiş yapmış o değdikçe pipiye ağladı hemen aldım altını sonra sakinleşti ve mama meyve derken 7.30 da yattık beraber , herzamanki gibi sağa sola döne döne daldı uykusuna ...şimdilik iyi bakalım yarın nasıl olacak keyfi ...

Önerin için teşekkür ederim. Yaptım bir şeyler, bakalım, belki çıkar bir iş..

Canancım bu arada düğün falan bana ter yaaa :) hiç sevmem :) nikah yaptık o yüzden :)

Zor gun bitti şükür. Daha da kolaylaşır dıger gunler

Benim oglana da bir haller oldu bu aksam. 19.3 da yatırdım 20 de kalktı. 21 de yatırdım 15 dk sonra kalktı. Babası yeni geldi şimdi onunla oynuyor. Ben yatacagım şimdi onlar da keyifleri ne zaman isterse o zaman yatsınlar

yeni bir diş mi yoksa canı babayla oynamamı istemiş ki minik korsanın

Baya uzak biryere gömeceksin göbek bagını herhalde, ondan bekletiyorsun canım
coktan unutmustum pateecan soyleyince aklima geldi.Sen ne yaptin nereye gomdunuz?

ileri geri hareketi gomulu penisler icin yapiliyor yaziyordu drun bize verdigi kagitta var mi oyle bir durum diyecegim de adam king
biz yapmadik oyle bir hareket sukur :)
pateeecan siz pipinin parcasini da mi alip geldiniz yoksaa??

Canancım bu arada düğün falan bana ter yaaa :) hiç sevmem :) nikah yaptık o yüzden :)
ben de doyamadim dugunume esime diyorum bir dsha yapalim diye ruya gibiyfi hersey ah gencligim ahhhh

PATEE sünnetiniz hayırlı olsun canım rabbim damatlığınıda göstersin. yorumlarına çok güldüm gercekten iyiki bebekken yaptırmışşınız

patee geçmiş olsun umarım bir an önce geçer ama sizi çok zorlamaz, yarını da atlattınız mı bitmiştirr

kızlar benim kızda 2 gecedir uyuamıyor burun tıkalı, bu gün akşama doğru kötüleşti iyice eşim gelince alıp acile götürdük, buhar verdiler biraz ilaç yazdı dr, kötü değil ama ateş olursa öksürük artarsa getirin dedi çocukcuya, bende uykusuzum, hafta sonuda yatılı misafirim var gidip uyuyayım, bide kızımın dişinin ucu belli oluyor ama daha delmemiş eti

herkese iyi geceler

Sağol tatlım darısı size olsun inşallah :) sen elayı aldın kaynana oldun :) biz daha bulucaz :)
oğlun bulur annesi merak etme okula başlamadan başlar bizimkiler kız begenmeye şimdi anaokulunda bile sevgili oluyorlar zamane gençleri bulmusum elayi kacirmayayim dedim.

valla oğlun isterim de isterim derse o zaman görürüm seni:) ben iki defa gelinlik giymiş biri olarak yeni bir model begendim onu da alıp giymeye niyetim yok değil:) mecbur degilsin ki canım düğün yapmaya nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın

O hareketi jelatinimsi bant çıksın diye yapıcaz yıkarken mavişim :)

Valla pipiyide sarıp verdiler , cananı bekliyorum gelsin onun pilavına atıcam :)))

Ne güzel , siz nikah tazeleyin 2. Düğünü yapın bari :) düğün dedinde cananın düğün fotoğraflarına bayıldım , hepsi kartpostal gibi , Allah nazardan saklasın :)

PATEE sünnetiniz hayırlı olsun canım rabbim damatlığınıda göstersin. yorumlarına çok güldüm gercekten iyiki bebekken yaptırmışşınız
Sağol tatlım , amin inş :)
Bende bilmiyordum ki :) hiç erkek bebek pipisi görmedim ben normali o sanıyorum , değilmiş demekki baksana :)etrafımdada yokki 7 aylık bakayım :) hahaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…