patee geçmiş olsun umarım bir an önce geçer ama sizi çok zorlamaz, yarını da atlattınız mı bitmiştirr
kızlar benim kızda 2 gecedir uyuamıyor burun tıkalı, bu gün akşama doğru kötüleşti iyice eşim gelince alıp acile götürdük, buhar verdiler biraz ilaç yazdı dr, kötü değil ama ateş olursa öksürük artarsa getirin dedi çocukcuya, bende uykusuzum, hafta sonuda yatılı misafirim var gidip uyuyayım, bide kızımın dişinin ucu belli oluyor ama daha delmemiş eti
herkese iyi geceler
Pate ve hawar geçmiş olsun sonwy minik korsanın uykusu mu kaçmış.benin kuzunun kulağını deldirdim küpeli oldu
Kimbilir neyi taktı kafaya
yeni bir diş mi yoksa canı babayla oynamamı istemiş ki minik korsanın
coktan unutmustum pateecan soyleyince aklima geldi.Sen ne yaptin nereye gomdunuz?
ileri geri hareketi gomulu penisler icin yapiliyor yaziyordu drun bize verdigi kagitta var mi oyle bir durum diyecegim de adam king
biz yapmadik oyle bir hareket sukur :)
pateeecan siz pipinin parcasini da mi alip geldiniz yoksaa??
ben de doyamadim dugunume esime diyorum bir dsha yapalim diye ruya gibiyfi hersey ah gencligim ahhhh
patee geçmiş olsun umarım bir an önce geçer ama sizi çok zorlamaz, yarını da atlattınız mı bitmiştirr
kızlar benim kızda 2 gecedir uyuamıyor burun tıkalı, bu gün akşama doğru kötüleşti iyice eşim gelince alıp acile götürdük, buhar verdiler biraz ilaç yazdı dr, kötü değil ama ateş olursa öksürük artarsa getirin dedi çocukcuya, bende uykusuzum, hafta sonuda yatılı misafirim var gidip uyuyayım, bide kızımın dişinin ucu belli oluyor ama daha delmemiş eti
herkese iyi geceler
günaydın kızlar saat üçte kalktık kahvalti yaptık şimdi geri yatiyoruz
Pate ve hawar geçmiş olsun sonwy minik korsanın uykusu mu kaçmış.benin kuzunun kulağını deldirdim küpeli oldu
6-7 cm canım. Ama biliyorsun önemli olan işleviSağol tatlım , amin inş :)
Bende bilmiyordum ki :) hiç erkek bebek pipisi görmedim bennormali o sanıyorum , değilmiş demekki baksana :)etrafımdada yokki 7 aylık bakayım :) hahaaaa :))
aslındaBagisiklik sistemleri daha zayif canim. Luzumsuz kalabaliga gerek yok. Iyi yapiyorsun. Bu arada tekrar ozur dilerim, sebep oldum. Keske bahsetmeseydim hic şınav vs den. Hakkını helal et...
Masallah. 6 kilo gittiSüper hızlısın gülüm. Aynen devam. Enişteye güzel görün
Aile hikayesi olunca korkman normal canım. Düzenli kontrol altında oldugundan gerektiginde gerekli tedavi uygulanır. Kendini endişelendirmemeye calış. Normal dogum mu yapmıştın? Sezaryende miyom kist vs temizliyorlar.
aslında
SEZARYAN CANIM AMA YOKTU DAHA ÖNCEKİ KONTROLLERDE GEÇEN AYDA 12MİLİM OLAN BU AYDA O GEÇMEMİŞ ÜSTÜNE DİĞER YUMURTALIĞIMDA 15MİLİM ÇIKMIŞ ..
AH KIYAMAM BEN ÇEKİNİYORUM BÜYÜYÜNCE İSTERSE KENDİ DELDİRSİN ANNEM BİZİMKİLERİDE DELDİRMEMİŞ BEN İLKOKULDA ÇOK İSTEDİĞİM İÇİN DELDİRMİŞTİK AMA ABLAMDA 6 AYLIKTAN SONRA DELDİRDİ KIZININ KULANLARINI.Pate ve hawar geçmiş olsun sonwy minik korsanın uykusu mu kaçmış.benin kuzunun kulağını deldirdim küpeli oldu
uyudu mu eymen pasa peki?günaydın kızlar saat üçte kalktık kahvalti yaptık şimdi geri yatiyoruz
oy tatlim benim :)Pate ve hawar geçmiş olsun sonwy minik korsanın uykusu mu kaçmış.benin kuzunun kulağını deldirdim küpeli oldu
dusunuyorum 2.dugunuO hareketi jelatinimsi bant çıksın diye yapıcaz yıkarken mavişim :)
Valla pipiyide sarıp verdiler , cananı bekliyorum gelsin onun pilavına atıcam :)))
Ne güzel , siz nikah tazeleyin 2. Düğünü yapın bari :) düğün dedinde cananın düğün fotoğraflarına bayıldım , hepsi kartpostal gibi , Allah nazardan saklasın :)
AH CANIM FAZLA KİLOM OLMAZMI 4 YILLIK YANLIŞ TEDAVİ VE KORTİZON SONUCA 54 KG ALIP TAM İKİ KATIMA ÇIKTIM ALLAHTAN HAMİLELİKTE 10KG ALDIM DOĞUMDAN 1 HAFTA SONRA 10KG GİTTİ HAMİLE KALDIĞIM KİLODAYIM FİBROMİYALJİM TAVAN YAPTI SÜREKLİ KİTLENİYORUM SPOR YAPARKEN BU YÜZDEN ŞU AN EĞZERSİZLERİMİ YAPIP KASLARIMI BİRAZ RAHATLATMAM LAZIM YOKSA TAM BACAK HAREKETİ YAPIYORUM KASILIYOR.AMA DOKTOR YİNE Bİ İLAÇ VERDİ TUZU KESELİM DEDİ ŞİŞİCEM DAHA DİYE AKLIM ÇIKIYOR ŞU AN 99-101 KG ARASINDA GİDİP GELİYORUM ESKİ GÜNLERİMİ O KDAR ÖZLÜYORUMKİ ALLAHIN İZNİYLE NİSANDA EŞİM KIZA BAKICAK BEN SPOR SALONUNA BAŞLIYACAĞIM ŞU AN İMKAN YOK 65.30 KIZI DOYURUP YATIRIP 7 DE İŞE GELİYORUM AKŞAM 6 GİBİ ODA İŞLERİM BİTMEDEN İZİN İSTEYİP ÇIKIYORUM EVE GEL KIZIMLA İLGİNİP HASRET GİDERİYORUZ EŞİM GELİYOR ONA YEMEK KOYUP KIZI YANINA BIRAKIP ERTESİ GÜN YEMEKLERİNİ YAPIP ETRAFI TOPLAYIP KIZI DOYURUP YATIYORUM VS... YANİ ŞU AN VAKTİM YOK EŞİMDE 7-8 DE GELİYOR ANNEMDE TÜM GÜN BAKMAK AĞIR GELİYOR KADINA 1 SAAT DAHA BAK DİYEMİYORUM KIZIMDA KENE KUCAĞIMDAN İNMEK İSTEMİYOR.ÇOK UZUN OLDU :)Sezaryense miyomun yoktur o zaman canım. Olsa alırdı zaten. Kistte dedigim gibi hepimizde olur. Önemli olan büyümeden kontrol edilmesi. İlaç baskılar, küçülüp atıla da bilir. Olmadı bitkisel kürlere de basvurabilirsin. Kilo fazlan var mıydı? Kilo vermek ve düzenli spor da etki ediyor.
Netice itibarıyle cozumu var canım. Hiç üzme tatlı canını.
AH CANIM FAZLA KİLOM OLMAZMI 4 YILLIK YANLIŞ TEDAVİ VE KORTİZON SONUCA 54 KG ALIP TAM İKİ KATIMA ÇIKTIM ALLAHTAN HAMİLELİKTE 10KG ALDIM DOĞUMDAN 1 HAFTA SONRA 10KG GİTTİ HAMİLE KALDIĞIM KİLODAYIM FİBROMİYALJİM TAVAN YAPTI SÜREKLİ KİTLENİYORUM SPOR YAPARKEN BU YÜZDEN ŞU AN EĞZERSİZLERİMİ YAPIP KASLARIMI BİRAZ RAHATLATMAM LAZIM YOKSA TAM BACAK HAREKETİ YAPIYORUM KASILIYOR.AMA DOKTOR YİNE Bİ İLAÇ VERDİ TUZU KESELİM DEDİ ŞİŞİCEM DAHA DİYE AKLIM ÇIKIYOR ŞU AN 99-101 KG ARASINDA GİDİP GELİYORUM ESKİ GÜNLERİMİ O KDAR ÖZLÜYORUMKİ ALLAHIN İZNİYLE NİSANDA EŞİM KIZA BAKICAK BEN SPOR SALONUNA BAŞLIYACAĞIM ŞU AN İMKAN YOK 65.30 KIZI DOYURUP YATIRIP 7 DE İŞE GELİYORUM AKŞAM 6 GİBİ ODA İŞLERİM BİTMEDEN İZİN İSTEYİP ÇIKIYORUM EVE GEL KIZIMLA İLGİNİP HASRET GİDERİYORUZ EŞİM GELİYOR ONA YEMEK KOYUP KIZI YANINA BIRAKIP ERTESİ GÜN YEMEKLERİNİ YAPIP ETRAFI TOPLAYIP KIZI DOYURUP YATIYORUM VS... YANİ ŞU AN VAKTİM YOK EŞİMDE 7-8 DE GELİYOR ANNEMDE TÜM GÜN BAKMAK AĞIR GELİYOR KADINA 1 SAAT DAHA BAK DİYEMİYORUM KIZIMDA KENE KUCAĞIMDAN İNMEK İSTEMİYOR.ÇOK UZUN OLDU :)
CANIM ONU UYGULAYIP KİLO VERDİM 113 KG KADAR ÇIKMIŞTIM 3 AYDA 99 KG İNDİM SONRADA HAMİLE KALDIM ASLINDA GEBELİKTEDE PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENEREK ÇOK KİLO ALMADAN KURTULŞDUM ÇÜNKÜ 8 . HAFTADA DÜŞÜN TEHLİKESİYLE YATTIM SONRA KAZA GEÇİRDİM DOĞUMA KADAR YATTIM HEP YİNEDE ONA RAĞMEN ALLAH ACIDI HERHALDE KİLO ALMADIM.ZATEN ÇOK HIZLI KİLO ALMAMIN BİR SEBEBİDE ÇOK AŞIRI SPOR YAPAN BİRİYDİM KÜÇÜKKEN BALE ,KARETE ,BADMİNTON OYNADIM,BURAYA TAŞININCADA KÜÇÜK BİR YER SPOR SALONUNA GİTTİM UZUN YILLAR VE 3-4 SAAT SPOR 1 SAATİ KOŞU BANDI GÜNLÜK 9-12KM ARASI KOŞUYORDUMSONRA KARDİYO SÜPER BİR FİZİĞE VE SAĞLIĞA SAHİPTİM AMA EVLENDİ VE BU HASSAS RUHUM EZİLE EZİLE STRESTEN BAĞIŞIKLIĞIM DÜŞÜP HASTALIKTAN HASTALIĞA DERKEN SPORA GİDEMEZ OLDUM VE İLAÇLARINDA ETKİSİYLE ŞİŞTİM EGE ÜNV. DOKTORUM ÇOK YOĞUN SPOR YAPIP BIRAKANLARDA KİLO ARTIŞI GÖRÜLÜR ZATEN ÖMÜR BOYU BIRAKMAYACAĞIN SPORU YAP YANİ SADECE YÜRÜ DEDİ .İNŞALLAH KISA SÜREDE YİNE DÜZENİMİ KURUP KİLO VERMEYE DEVAM EDERİMAnladım canım. Kilo verirsen duzelir diye düşünüyorum. Diyet yapmayı duşundun mu?
Fiziksel bir engelin yoksa (kalp, karaciger ve böbrek rahatsizligi, kronik kabızlık) dukan diyetini öneririm. Spor yapmadan da (normalde gunluk 30dk yürünmesi öneriliyor ama) güzel kilo verebilecegin bir proteın diyeti.
gel kahve kacamagi yapalim :)Hepten firari onlar. Kaldık basbasa:)
CANIM ONU UYGULAYIP KİLO VERDİM 113 KG KADAR ÇIKMIŞTIM 3 AYDA 99 KG İNDİM SONRADA HAMİLE KALDIM ASLINDA GEBELİKTEDE PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENEREK ÇOK KİLO ALMADAN KURTULŞDUM ÇÜNKÜ 8 . HAFTADA DÜŞÜN TEHLİKESİYLE YATTIM SONRA KAZA GEÇİRDİM DOĞUMA KADAR YATTIM HEP YİNEDE ONA RAĞMEN ALLAH ACIDI HERHALDE KİLO ALMADIM.ZATEN ÇOK HIZLI KİLO ALMAMIN BİR SEBEBİDE ÇOK AŞIRI SPOR YAPAN BİRİYDİM KÜÇÜKKEN BALE ,KARETE ,BADMİNTON OYNADIM,BURAYA TAŞININCADA KÜÇÜK BİR YER SPOR SALONUNA GİTTİM UZUN YILLAR VE 3-4 SAAT SPOR 1 SAATİ KOŞU BANDI GÜNLÜK 9-12KM ARASI KOŞUYORDUMSONRA KARDİYO SÜPER BİR FİZİĞE VE SAĞLIĞA SAHİPTİM AMA EVLENDİ VE BU HASSAS RUHUM EZİLE EZİLE STRESTEN BAĞIŞIKLIĞIM DÜŞÜP HASTALIKTAN HASTALIĞA DERKEN SPORA GİDEMEZ OLDUM VE İLAÇLARINDA ETKİSİYLE ŞİŞTİM EGE ÜNV. DOKTORUM ÇOK YOĞUN SPOR YAPIP BIRAKANLARDA KİLO ARTIŞI GÖRÜLÜR ZATEN ÖMÜR BOYU BIRAKMAYACAĞIN SPORU YAP YANİ SADECE YÜRÜ DEDİ .İNŞALLAH KISA SÜREDE YİNE DÜZENİMİ KURUP KİLO VERMEYE DEVAM EDERİM
gel kahve kacamagi yapalim :)
ha ha bana özel pilav beraber yeriz kız..ışte o fotoğraflar 4.evlilik yılından sonra çekildi.eymen az büyüsün kır düğünü istiyorum valla hayat kısa mutlu oldugun gibi yaşa:)) eymende anne babasının düğününü görsünO hareketi jelatinimsi bant çıksın diye yapıcaz yıkarken mavişim :)
Valla pipiyide sarıp verdiler , cananı bekliyorum gelsin onun pilavına atıcam :)))
Ne güzel , siz nikah tazeleyin 2. Düğünü yapın bari :) düğün dedinde cananın düğün fotoğraflarına bayıldım , hepsi kartpostal gibi , Allah nazardan saklasın :)
o ne kız benim kuzumun pipisi ufacıkGunaydın hayırlı cumalar
Ust dıslerinin oldugu yer 3 aydır kabarık cıkamadı bir türlü. Bilmiyorum vardı bir sıkıntısı ama. Biraz bogusup yorulmuslar sonra da uyumuş
Okulda bir agac altına gömdü eşim
Cok gecmiş olsun canım. Misafirin zamanlaması kötü olmuş...
Oruc mu tutacaksınız gülüm hayırdır
Hayırlı olsun canım
6-7 cm canım. Ama biliyorsun önemli olan işlevi
o da iyiymiş uyudu canım 8de kalktıuyudu mu eymen pasa peki?
oy tatlim benim :)
dusunuyorum 2.dugunu
oglumla birlikte yapayim gelin iyice gicik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?