2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Pate ve hawar geçmiş olsun sonwy minik korsanın uykusu mu kaçmış.benin kuzunun kulağını deldirdim küpeli oldu
güle güle kullansın küpelerini sünnet olanlar soruyor zor muydu dıye bende kız annesı olarak sana soruyum zor oldu mu cok ağladımı küpelerini asılıyor mu?

cok geçmiş olsun canım ne cok sıkıntı atlatmıssın ama bencede kilo verdikce sağlıgında psıkolojınde düzelir bide sen genetik olarak küçüklükten beri şişman olanlardan değilsin bak gayet fitmişsin öyle olanlar zor veriyo ama biraz vakit bulunca kolayca atarsın kilolarını.

çok geçmiş olsun canım belki bütün sıkıntı hastalıktan değildir dişte sıkıyordur kuzunu bi iki güne patlar rahatlar inşallah bizde iki diş arka arkaya cıktı 3gün birinde 3gün birinde 6 gün uyutmadı.keske bu kadar sıkıntının içinde yatılı misafir kabul etmeseydin seni çok zorlar uykusuz uykusuz

günaydın kızlar, hauırlı cumalar.
nasılsınız minnaklarınız nasıl?
Biz dün akşam biraz kötü oldum mamasını yedikten sonra kakasını yapınca altını almak için yatırdım alırken boğazına geldi maması kaldırdık evirdik çevirdik yok gelmiyor kendine sonrasında berbat kustu o iyi oldu sonrasında ama biz mahvolduk ömrümden ömür gitti adeta. Sonrasında oğlum iyi oldu tabi ama benim sinirler boşalınca başlasım ağlamaya. Şuan iyi şükür Allah kimseyi evladıyla sınamasın. (Amin)

Hadi maşallah damatlığını da gör inşallah:)

Kız çağır gelicem valla sağlık işi olmazsa :) oğlumu alıp çeyrek altını alıp geliriz ki bis :) hahahaha

vallahi aynısını bende yapıyorum kubizmcim hasta olunca onlar kötü olacak ama bizlerde mahvolacagız hem üzüntüden hem yorgunluktan allaha emanetler.

allah korusun öyle düşünme

Hadi yaa diş çıkarma sürecinde demi uyumuyorlar

Allah korusun geçmiş olsun canım insan ne yapacağınıda şaşırır o durumda sanırım işte ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyor terslik

Hadi yaa diş çıkarma sürecinde demi uyumuyorlar

benim oğlum uyuyordu ama kıpırdanarak. Tabi kıpırdayınca ben de ona bakmaktan uyuyamıyordum aman sağlıklı olsunlarda dün yaşadığım durumdan sonra diş miş uyumamışım takmayacağım artık.

benimde dün doktora gitmenden önce kahvaltısını ben yaptırayım dedim boğazına kaçtı çok kötü oluyor insan geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…