güle güle kullansın küpelerini sünnet olanlar soruyor zor muydu dıye bende kız annesı olarak sana soruyum zor oldu mu cok ağladımı küpelerini asılıyor mu?Pate ve hawar geçmiş olsun sonwy minik korsanın uykusu mu kaçmış.benin kuzunun kulağını deldirdim küpeli oldu
cok geçmiş olsun canım ne cok sıkıntı atlatmıssın ama bencede kilo verdikce sağlıgında psıkolojınde düzelir bide sen genetik olarak küçüklükten beri şişman olanlardan değilsin bak gayet fitmişsin öyle olanlar zor veriyo ama biraz vakit bulunca kolayca atarsın kilolarını.CANIM ONU UYGULAYIP KİLO VERDİM 113 KG KADAR ÇIKMIŞTIM 3 AYDA 99 KG İNDİM SONRADA HAMİLE KALDIM ASLINDA GEBELİKTEDE PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENEREK ÇOK KİLO ALMADAN KURTULŞDUM ÇÜNKÜ 8 . HAFTADA DÜŞÜN TEHLİKESİYLE YATTIM SONRA KAZA GEÇİRDİM DOĞUMA KADAR YATTIM HEP YİNEDE ONA RAĞMEN ALLAH ACIDI HERHALDE KİLO ALMADIM.ZATEN ÇOK HIZLI KİLO ALMAMIN BİR SEBEBİDE ÇOK AŞIRI SPOR YAPAN BİRİYDİM KÜÇÜKKEN BALE ,KARETE ,BADMİNTON OYNADIM,BURAYA TAŞININCADA KÜÇÜK BİR YER SPOR SALONUNA GİTTİM UZUN YILLAR VE 3-4 SAAT SPOR 1 SAATİ KOŞU BANDI GÜNLÜK 9-12KM ARASI KOŞUYORDUMSONRA KARDİYO SÜPER BİR FİZİĞE VE SAĞLIĞA SAHİPTİM AMA EVLENDİ VE BU HASSAS RUHUM EZİLE EZİLE STRESTEN BAĞIŞIKLIĞIM DÜŞÜP HASTALIKTAN HASTALIĞA DERKEN SPORA GİDEMEZ OLDUM VE İLAÇLARINDA ETKİSİYLE ŞİŞTİM EGE ÜNV. DOKTORUM ÇOK YOĞUN SPOR YAPIP BIRAKANLARDA KİLO ARTIŞI GÖRÜLÜR ZATEN ÖMÜR BOYU BIRAKMAYACAĞIN SPORU YAP YANİ SADECE YÜRÜ DEDİ .İNŞALLAH KISA SÜREDE YİNE DÜZENİMİ KURUP KİLO VERMEYE DEVAM EDERİM
kuzularımız için mi canım?kizlar ayakkabi nasil birsey aldiniz nerden?
çok geçmiş olsun canım belki bütün sıkıntı hastalıktan değildir dişte sıkıyordur kuzunu bi iki güne patlar rahatlar inşallah bizde iki diş arka arkaya cıktı 3gün birinde 3gün birinde 6 gün uyutmadı.keske bu kadar sıkıntının içinde yatılı misafir kabul etmeseydin seni çok zorlar uykusuz uykusuzpatee geçmiş olsun umarım bir an önce geçer ama sizi çok zorlamaz, yarını da atlattınız mı bitmiştirr
kızlar benim kızda 2 gecedir uyuamıyor burun tıkalı, bu gün akşama doğru kötüleşti iyice eşim gelince alıp acile götürdük, buhar verdiler biraz ilaç yazdı dr, kötü değil ama ateş olursa öksürük artarsa getirin dedi çocukcuya, bende uykusuzum, hafta sonuda yatılı misafirim var gidip uyuyayım, bide kızımın dişinin ucu belli oluyor ama daha delmemiş eti
herkese iyi geceler
Ben almadım :) zaten yürümüyor :) dışarıda çıkmıyoruz :)kizlar ayakkabi nasil birsey aldiniz nerden?
Kızlar olduda bitti maaşallaahh oğluma ... 1 saat kadar sürdü hiç ağlamadı kuzum , şimdi uyuyor , hakikaten 8-9 yaşında dedi pipisi için :) güldük epey :) rahat oldu dedi :) normalde ufak bebeklerde sarmıyoruz dedi ama pipi iri olunca sardım dedi , sardığı şeyde saydam jelatin gibi bişii , o düşene kadar hiçbirşey yapmayın 2 gün dedi , çişini yaparken düşerse ozaman kremini sürüp gazlı bezle kapayıp köpük bardak kesip kapayabilirsin dedi..dolven ve calpol verdi dolven ayrıca şişliğide alıyormuş , şişerse dolven verin dedi...2. Gün yıkayın ve suyu seviyorsa 10 dakika yada yarımsaat bekletin dedi ....
ha ha bana özel pilav beraber yeriz kız..ışte o fotoğraflar 4.evlilik yılından sonra çekildi.eymen az büyüsün kır düğünü istiyorum valla hayat kısa mutlu oldugun gibi yaşa:)) eymende anne babasının düğününü görsün
aynen öyle canım annemın yanında olmasam mumkun değil kızıma bıle bakamam bı hafta hıç kucagıma alamadım zaten allah tüm hastalara şifalar versın özellikle kuzusu hasta olanlara o daha da zor sanırım ben kızı hasta ederım dıye evden cıkmıyorum toplu tasıma kullanmıyorum sadece acık havaya cıkartıyorum çok korkuyorum hasta olur dıye herkes abartıyorsun dıyor ama bilmiyorum
ya hamililelikten önce ne düzensizlik yaşadım nede kistik bir durum oldu şimdi nereden çıktı anlamadım gitti ultrasonda gördüm baya büyüktü banamı öyle geldi bilmem doğrusu doktorumunda gereksiz yorumsuz kalması benide evham yapıyor annemde miyom yüzünde tüm rahim yumurtalık alınarak erken yaşta menapoza girdi bu beni çok tedirğin ediyorr
Hadi yaa diş çıkarma sürecinde demi uyumuyorlarçok geçmiş olsun canım belki bütün sıkıntı hastalıktan değildir dişte sıkıyordur kuzunu bi iki güne patlar rahatlar inşallah bizde iki diş arka arkaya cıktı 3gün birinde 3gün birinde 6 gün uyutmadı.keske bu kadar sıkıntının içinde yatılı misafir kabul etmeseydin seni çok zorlar uykusuz uykusuz
günaydın kızlar, hauırlı cumalar.
nasılsınız minnaklarınız nasıl?
Biz dün akşam biraz kötü oldum mamasını yedikten sonra kakasını yapınca altını almak için yatırdım alırken boğazına geldi maması kaldırdık evirdik çevirdik yok gelmiyor kendine sonrasında berbat kustu o iyi oldu sonrasında ama biz mahvolduk ömrümden ömür gitti adeta. Sonrasında oğlum iyi oldu tabi ama benim sinirler boşalınca başlasım ağlamaya. Şuan iyi şükür Allah kimseyi evladıyla sınamasın. (Amin)
kizlar ayakkabi nasil birsey aldiniz nerden?
Hadi yaa diş çıkarma sürecinde demi uyumuyorlar
Allah korusun geçmiş olsun canıminsan ne yapacağınıda şaşırır o durumda sanırım işte ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyor terslik
benimde dün doktora gitmenden önce kahvaltısını ben yaptırayım dedim boğazına kaçtı çok kötü oluyor insan geçmiş olsun.günaydın kızlar, hauırlı cumalar.
nasılsınız minnaklarınız nasıl?
Biz dün akşam biraz kötü oldum mamasını yedikten sonra kakasını yapınca altını almak için yatırdım alırken boğazına geldi maması kaldırdık evirdik çevirdik yok gelmiyor kendine sonrasında berbat kustu o iyi oldu sonrasında ama biz mahvolduk ömrümden ömür gitti adeta. Sonrasında oğlum iyi oldu tabi ama benim sinirler boşalınca başlasım ağlamaya. Şuan iyi şükür Allah kimseyi evladıyla sınamasın. (Amin)
Çok haklısın canım :)benim oğlum uyuyordu ama kıpırdanarak. Tabi kıpırdayınca ben de ona bakmaktan uyuyamıyordum aman sağlıklı olsunlarda dün yaşadığım durumdan sonra diş miş uyumamışım takmayacağım artık.
benimde dün doktora gitmenden önce kahvaltısını ben yaptırayım dedim boğazına kaçtı çok kötü oluyor insan geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?