- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
bizimkide 5-6 saniye kadar sürdü kızardı nefes alamadı en sonunda zaten daha 2. kaşıktı kusunca nefesi döndü ne yapacağını şaşırıyor insan çok korktum bende insan tam ne yapacağınıda bilemiyorki kaldırdım sırtını bana çevirip midesinden hafif bastırdım sırtına vurdum bir iki kere allahtan düzeldi elim ayağım karıştı ya ..Size de geçmiş olsun canım nasıl oldu seninki de bizim bir 5-6 saniye kadar sürdü ama benim ömrüme yetti
bu arabda bende yedirirken bazen kaka yapıyor önce gazını çıkarıp poposuna baskı yapmadan bi 8-10 dak. dik tutuyorum ve bezi altına koyup temizlenlen bacaklarını kaldırarak deil sağa sola çevirerek yapıyorum midesine baskı olmasın diye ama olacak oldumu oluyor.Size de geçmiş olsun canım nasıl oldu seninki de bizim bir 5-6 saniye kadar sürdü ama benim ömrüme yetti
ne yazıkki canım tabi her bebek bir olmaz bizde ates ishal hiç olmadı salya olmadı diş eti kabarmadı tık diye cıktı ama cıkmadan once ve cıktıktan sonrakı geceler sürekli ağlayarak uyandı yarım saatte birHadi yaa diş çıkarma sürecinde demi uyumuyorlar
bende öyle düşünüyorum ille oturmaya gel bi senin mi cocugun var herkes dolmusa bındırıyor dıyorlar bende diyorum ki hasta olursa sabaha kdar sızmı basında bekleyeceksınız onu da gectim siz mi üzüleceksiniz ay sonra görmemişin çocuğu olmuş diyolar.vallahi aynısını bende yapıyorum kubizmcim hasta olunca onlar kötü olacak ama bizlerde mahvolacagız hem üzüntüden hem yorgunluktan allaha emanetler.
bende öyle düşünüyorum ille oturmaya gel bi senin mi cocugun var herkes dolmusa bındırıyor dıyorlar bende diyorum ki hasta olursa sabaha kdar sızmı basında bekleyeceksınız onu da gectim siz mi üzüleceksiniz ay sonra görmemişin çocuğu olmuş diyolar.
Kuzunuda allah korumus canım bizimkide sürekli su kaçırıyor ters cevır sırtına vur kaç kere yasadık aynı seyi her bebekte oluyo ama annelerin ödü kopuyo işte olan hep bize oluyo.
çok geçmiş olsun canım belki bütün sıkıntı hastalıktan değildir dişte sıkıyordur kuzunu bi iki güne patlar rahatlar inşallah bizde iki diş arka arkaya cıktı 3gün birinde 3gün birinde 6 gün uyutmadı.keske bu kadar sıkıntının içinde yatılı misafir kabul etmeseydin seni çok zorlar uykusuz uykusuz
günaydın kızlar, hauırlı cumalar.
nasılsınız minnaklarınız nasıl?
Biz dün akşam biraz kötü oldum mamasını yedikten sonra kakasını yapınca altını almak için yatırdım alırken boğazına geldi maması kaldırdık evirdik çevirdik yok gelmiyor kendine sonrasında berbat kustu o iyi oldu sonrasında ama biz mahvolduk ömrümden ömür gitti adeta. Sonrasında oğlum iyi oldu tabi ama benim sinirler boşalınca başlasım ağlamaya. Şuan iyi şükür Allah kimseyi evladıyla sınamasın. (Amin)
benimde dün doktora gitmenden önce kahvaltısını ben yaptırayım dedim boğazına kaçtı çok kötü oluyor insan geçmiş olsun.
senin işinde zormuş canım ama kaynın nıye sana geliyo annesi yok mu? iki çocukla bide yemek mi seçiyorlar bi çeşit yap çocuk hastaydı yaptırmadı de geç bu kadar yüz verme sanada yazık herkesin gönlünce olamazsın ki@Snowyypatee , A aktar83 hepinize teşkkür ederim kızlar
sanırım dişinde etkisi var bu akşam daha rahat uyudu yine uyandı mızırdandı dalamdı uykuya ama öyle 2-3 saat kucakta kamadı yarım saat falan burnunu yıkadım yine daldı,
canım misafirleri almamak gibi bir lüksüm yok pek aslında misafirde sayılmazlar kaynım ve oğlu ama onlar misafir gibi davrandığı ,için öyle diyorum, kaynım geçen sene eşinden ayrıldı 5 yaşında bir oğulları var boşandığından beri hafta sonu çocuğu alınca bize getiriyor kendi uemek falan yapamadığı için , 2 aydırda başka bir şehre yerleşti iş nedeniyle 2 haftada bir geliyor yine gelince çocuğu alıp bize geliyor, bende de 2 çocuk oluyor 3 tane yemek falan seçmeseler çok sıkıntı değilde her şeyi yemiyorlar, o biraz sorun oluyor bana, bide hasta ya şimdi mesela evi temizlele lazım ama bizim ki aban yapışık yemek yapacam daha, onlar bu akşam gelecekler pazar akşamı dönecekler biraz zor ve yorucu olacak aslında içimden kaynıma kızıyorum bazen ama oğluna kıyamıyorum
çok çok geçmiş olsun canım biliyorsundur da ben yazayım yine hemen çocuğu ters çevir başı aşşağı gelecek şekilde tut ve sırtına vurr, kusar rahatlar boğazına bişey kaçtığında da aynını yapmak lazım
bide bir arkadaş ayakkabı sormuştu ilk adım ayakkabıları var ortopedik, biraz pahalılar ama onlardan alın, bilekten ayağı kavrasın, çok büyük olmasın
o ne kız benim kuzumun pipisi ufacık
günaydın kızlar, hauırlı cumalar.
nasılsınız minnaklarınız nasıl?
Biz dün akşam biraz kötü oldum mamasını yedikten sonra kakasını yapınca altını almak için yatırdım alırken boğazına geldi maması kaldırdık evirdik çevirdik yok gelmiyor kendine sonrasında berbat kustu o iyi oldu sonrasında ama biz mahvolduk ömrümden ömür gitti adeta. Sonrasında oğlum iyi oldu tabi ama benim sinirler boşalınca başlasım ağlamaya. Şuan iyi şükür Allah kimseyi evladıyla sınamasın. (Amin)
@Snowyypatee , A aktar83 hepinize teşkkür ederim kızlar
sanırım dişinde etkisi var bu akşam daha rahat uyudu yine uyandı mızırdandı dalamdı uykuya ama öyle 2-3 saat kucakta kamadı yarım saat falan burnunu yıkadım yine daldı,
canım misafirleri almamak gibi bir lüksüm yok pek aslında misafirde sayılmazlar kaynım ve oğlu ama onlar misafir gibi davrandığı ,için öyle diyorum, kaynım geçen sene eşinden ayrıldı 5 yaşında bir oğulları var boşandığından beri hafta sonu çocuğu alınca bize getiriyor kendi uemek falan yapamadığı için , 2 aydırda başka bir şehre yerleşti iş nedeniyle 2 haftada bir geliyor yine gelince çocuğu alıp bize geliyor, bende de 2 çocuk oluyor 3 tane yemek falan seçmeseler çok sıkıntı değilde her şeyi yemiyorlar, o biraz sorun oluyor bana, bide hasta ya şimdi mesela evi temizlele lazım ama bizim ki aban yapışık yemek yapacam daha, onlar bu akşam gelecekler pazar akşamı dönecekler biraz zor ve yorucu olacak aslında içimden kaynıma kızıyorum bazen ama oğluna kıyamıyorum
çok çok geçmiş olsun canım biliyorsundur da ben yazayım yine hemen çocuğu ters çevir başı aşşağı gelecek şekilde tut ve sırtına vurr, kusar rahatlar boğazına bişey kaçtığında da aynını yapmak lazım
bide bir arkadaş ayakkabı sormuştu ilk adım ayakkabıları var ortopedik, biraz pahalılar ama onlardan alın, bilekten ayağı kavrasın, çok büyük olmasın
Canım hayırlı olsun damatligini da görürsün inş. Benim oğlumun da pipisinin masallahi var epey uzun.hatta bazen beze takılıp çekince iyice uzuyor bizim pipide en az 7 yaşında vardırSağol tatlım , amin inş :)
Bende bilmiyordum ki :) hiç erkek bebek pipisi görmedim bennormali o sanıyorum , değilmiş demekki baksana :)etrafımdada yokki 7 aylık bakayım :) hahaaaa :))
Patee geçmiş olsun canım hayırlı olsun oğlunun pipidi
Canım hayırlı olsun damatligini da görürsün inş. Benim oğlumun da pipisinin masallahi var epey uzun.hatta bazen beze takılıp çekince iyice uzuyor bizim pipide en az 7 yaşında vardır
Önemli olan işlevi canım. Acık acık yazdırmayın şimdi bana. Kimisi ereksiyon öncesi uzun olur ereksiyon öncesi ve sonrası cok degişmez, kimi ereksiyon öncesi cok küçüktür ama ereksiyon ile cok daha fazla uzar. Netice hepsi aynı, Allah akılda üstünlük versin
dün tvdeki bir doktor ayva ve siyah kuru üzüm çekirdeğini 24 saat gül suyunda bekletip egzamalı yerlere sürünce geçirdiğini söyledi canım ben uyguluyacağımAfıyet olsun yarasın canım
Var canım. Karnını bacaklarını surekli kaşıyor. Sabah aksam nemlendiriyorum.
sağol canımBakalim kaderimizde ne var yasa bakmaz ki
Devir degisti o zmnda biz izin isteyebiliriz cocuklardan sasirmam yani
gecmis olsun tatlim
cekmece olayindan ben de cok dertliyim
tuh
amin
cnm bosalan bir perwol sisesinin icine koyuyorum hacisakiri uzerine biraz su salliyorum hem oglum oyun saniyor hemde eriyor iyice
benim yavru da ayni
o simitin kiymeini bil
bazan aksam oluyor birsey yiyemiyorum evde olmak garip bir sey alismisim calismaya
kızlar hamsi 1 yaşından önce tehlikeliymiş otizme neden oluyormuş oğlum bugün 8 aylık oldu 8. aydan sonra balık yediriliyor sanırım hangi tür balıkları tercih etmeliyim bilgisi olan var mı
herkes oğluşunun pipisini konuşuyor biz kız anneleri ne konuşsak ki
dün tvdeki bir doktor ayva ve siyah kuru üzüm çekirdeğini 24 saat gül suyunda bekletip egzamalı yerlere sürünce geçirdiğini söyledi canım ben uyguluyacağım
kızlar hamsi 1 yaşından önce tehlikeliymiş otizme neden oluyormuş oğlum bugün 8 aylık oldu 8. aydan sonra balık yediriliyor sanırım hangi tür balıkları tercih etmeliyim bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?