2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
balık konusunda şask-lyız babmız zıpkınla izin günlerinde balık avlıyor gebelik öncesinde beraber avlıyorduk bende ahtapot vurdum 2 kere bende gidince sorup doktora çorbasında vermeyi düşünüyorum.

Oh ne güzel. Benim askım da balık avlamaya bayılıyor ama bu memlekette su yok

Afıyet olsun

Yapalım canım. Kahveyi yapmaya baslıyorum ben o zaman yanında da bitter
ne guzel olurdu

kuzularımız için mi canım?
evet cnm
Cok gecmis olsun cnm
ben daha almadım canım yürümediği için. Sadece ayakkabıya benzer ayaklarını sıcak tutsun diye patik aldık.
tskler tatlim
bilekten kavranmasi gerektigini bilmiyordum tskler
kizin burnunu nasil yikadin?
misafirlerin icin de kolayliklar
bana da oyle soyledi de garip geliyor hic yapmadim elim duz pat pat hala :)
balık konusunda şask-lyız babmız zıpkınla izin günlerinde balık avlıyor gebelik öncesinde beraber avlıyorduk bende ahtapot vurdum 2 kere bende gidince sorup doktora çorbasında vermeyi düşünüyorum.

Oh ne güzel. Benim askım da balık avlamaya bayılıyor ama bu memlekette su yok

Afıyet olsun
biz yiyiciyiz kari koca

şu spiral takıldığından beri geçmedi enfeksiyon mu intihap mı her neyse.yine gittim bugün yine fitil geçmezse spiral çıkacak ondan olabilirmiş emziren anneye verdikleri ilacın içinde süte geçer 48saat emzirmeyin diyor şaka gibi.zaten iyice kankaya bağladık evde.bugün sordum birliktelik yok mu diye ne yapayim adam bir yılı geçti sabır da bir yere kadar aldatilan kadın olmak istemez kimse.doktor da baktı yüzüme onda sıkıntı yok dedi ama çok değişik baktı yani.

Canım emzirenler için ilaç var. Yan etkisi cok diyordu arkadaslar. Prezervatıf maduru degilsen onu tercih edebilirsin. Kolay&temiz.

Oğlum dün geceden beri kütur kütur oksuruyor. Bugün çok sevdiği yoğurt corbasını yerken olduğu gibi kustu.midesine yeni girmesine rağmen eksi kokuyordu. Midesinimi üşüttük anlamadım. Soğuk biseyde yedirmem ama.cocuklar hasta olunca kendimden geçiyorum. Varmı kızlar oksuruge care doğal yontemleriniz

spiral bana doktorum önermemişti emzirme sıklığı geçene kadar prezervatif 6.aydan sonra da ilaç demişti. kankalık doğal bi süreç galiba canım geneli böyle yeni anne babaların. bizim iki sene olacak hamilelikte hiç yaklaşmadı bebek görüyomuş sonrada zaten hep annmlerde yada annesindeydik sonrada askere gitti o yüzden içim rahat başkasına bakar mı diye düşünmüyom bu arada kızlar aylık 3 aylık iğnelerden yaptıran var mı yan etkisi hapa göre nasıl ki ben hap içmeyi hep unutuyorum eşim dönünce iğne yaptırsam?

geçmiş olsun canım ayaklarınıda üşütmüş olabiliir en iyi bal galiba ama veremeyecegin için bol ıhlamur kuşburnu cayı sıcak pekmez içirebilirsin az limonla nane limonda yapabilirsin rabbim şifasını versin sana da sabır versin annelere cok zor oluyo

Merhaba arkadaşlar
Kaç gündür girip forumu okuyamadım bile. 3 hafta önce kapmıştım şifayı, daha yeni atlattım. İlk iki hafta ilaç kullanmamak için doktora gitmedim. Nasıl mantık ama . Sonra gitmeye karar verdim de 1 haftada düzeldim. Pazartesi aşureyi yaptıktan sonra dagıldım. Geçen sene hamileyken aşure yapmak daha kolaymış :). Bu arada kv geldi şehir dışından. Bizim kıza patik ördü. Ben şu ana kadar ayakkabı almadım kıza çünkü pek önerilmiyor diye biliyorum.

kayın vailidel uzak bir şehirde, onun oğlan bur da olunca bize geliyorlar, burda yazdıklarımı mı gördü ne
akşam kalmıyacaklarımış bizde yarın gündüz geleceklermiş otelde kalacaklarmış, ben gelin yemek yaptım otele niye para veriyorsunuz falan dedim, ama eşim hafta sonu planlarımız vardı ama önemli değil biz evde olmasakda siz gelin falan demiş , ona alındı sanırım, aman şimdi düşünemiyecem kapak benim başıma patlasın da

öyle canım o tombik kuzu pek öptürmüyordu kendini ama şimdi alıştı

ayağa iyi oturması için bileği kavraması önemli, eşim büyük kızımda pek önemsemedi aman ne o kadar para vereceğiz çocuğun üstüne başına falan dedi bizimki de düz taban çıktı iyimi, şimdi özel ayakkabı yaptırıyoruz, hatta yarın çıkarsak gidip ölçü aldıracağız,
burun yıkanmasına gelince ben fizyolojik serumu 2-3 damla damlatıyordum, dr dedi yarısını bir deliğe diğer yarısını bir deliğe sık, hatta eczaneden küçük boy izotonik su alın şırıngayla çekin burnuna verin dedi, bize gösterdi bir tarafa sıktı 2,5 ml sonra çevirdi sırtınavurdu aktı burnu sildik sonra diğer tarafa aynı şeyi yaptı, bende evde yapıyorum bayağı rahatlıyor günde 4-5 defa yapabilirsiniz dedi

Merhaba kızlar bayadır yazamadım nasılsınız? Kuzusunu sünnet ettirenler olmuş hayırlı olsun
Bizim geceleri sürekli uyanma sorunumuz devam ediyor. 7,5 aylık olduk 3 aydan beri geceleri en fazla 2 saat arayla, bazen yarım saat bile sürmeden ağlayarak uyanıyor; diştendir dedik hala çıkan diş fln yok ek gıda olayına geç girdik kızım çok istekli olmadığından, şimdi günde 2 kez veriyorum ek gıda ama toplam yarım çay bardağını geçmez kuzumun yediği. Yani verdiğim ek gıda ağır geliyo da ondan sürekli uyanıyor gibi bi durum da yok, ne yapacağımı şaşırdım. Memede uyuyor, her gece 10 defadan fazla kalkıp meme vermekten helak oldum; hem uykusuzluk hem belim sırtım boynum heryerim ağrıyor. Benle aynı sorunu yaşayan var mı? Nerede hata yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…