2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kecmis olsun minnosa.iyiki kendi dr na denk gelmissiniz.tekrar gecmis olsun

Canım benim de ücretsiz iznim çok az kaldı işe başlıcam ve ben de aynı gelgitleri yaşıyorum. Altın bozdurup ücretsiz izni uzatmayı bile düşündüm bebeğimle daha çok vakit geçirmek adına. Ama son kararım şu ki; eninde sonunda 1 ay sonra da olsa 3 ay sonra da olsa işe başlıcam nasılsa, izni uzatirsam maddi zorluğun getirdiği bi stres olacak+ evdeki işlerin üstümdeki yorgunluğu ve stresi olacak ve tüm bunlar kuzuma da yansıyacak; keşke rahat rahat tüm gün kuzumla oynasak kaliteli vakit geçirsek ama elimde çocukla bi yandan evi toparlamaya çalışıp stres içinde yaşamak kuzumu da ne kadar mutlu ediyo emin değilim. O yüzden çok güvendiğin bi bakıcı bulduysan eğer, çalışmaya başlayabilirsin erken de çıkacaksın nasılsa. Ama eğer maddi anlamda çok sıkıntılı değilseniz bebeğinle evde olmak candır :)
Herkesin doğrusu kendine göre, Allah en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin güzelim.

Merhaba
4 gundur midemi usuttum, ishal ve kusma. Dun de 2. seferdir regl oldum. Bugun bebegim iki öğündur emzirdikten hemen ya da 10 dakika sonra fiskirtarak hepsini cikardi. Ilk kez boyle bir sey oldu. 2 gecedir zor uyuyordu ama genel olarak keyfi iyi. Yogurt verdigimde çıkarmadi. Sizce midesini usutmus okabilir mi? Regl olmamla da ilgisi var midir? Doktora yarin goturecegiz. Bir fikri ya da onerisi olan var mi? Bu gece sut veremeyecek miyim? Ne yapsam... Selamlar

Cok tesekkur ederim suan itibariyle gunlerdir gulmeyen oynamayan oglum gulucuk atiyo cok sukur.bazen diyorum rabbim keske annelere bebeklerinin acisini alma gucu berse ben ceksem onlarin cektigini.nasil mutlyyum suan onu izliyorum oyun oynuyo hemde sesler cikararak.

suriyelilerden dolayi kampanya adiymis 9.ayda yapilacakmis

cok gecmis olsun cnm

masallah

kızlar merhaba oğlumun dişi sonunda çıktı oğlum geceleri bu yüzden sık uyanıyor hareketli olduğu için mi dişten mi kilosu 10 dan 9.5 düşmüş
hayırlı olsun canım. belki kilo vermemiştir geçen ölçümde fazla ölçülmüştür çünkü bezin ağırlıgı kakasını yapıp yapmadıgı açlığı tokluğu kıyafetleri rahat yarım kilo fark ettiriyor canını sıkma 9.5 bile 1 yasındakı ortalama bebeğin kilosu zaten

geçmiş olsun canım sen üşüttüğün için sütünden geçiyor olabilir bebişin karnına sıcak havlu ikinizinde ayaklarına sıcak su torbası koyabilirsin rahatlatır

Canım çok geçmiş olsun
canım turp ile ballı dün akşam yaptım kızimda içti kucugumun gözü bu gün daha iyi çayla sildim adı içinde sağlık ocağına gidip sormam gerekiyor.

kızlar merhaba oğlumun dişi sonunda çıktı oğlum geceleri bu yüzden sık uyanıyor hareketli olduğu için mi dişten mi kilosu 10 dan 9.5 düşmüş

Yemesi icmesi normalse hareketlilik verdirmis olabilir canim. Hayirli olsun disi

Emzir gulum adet ile bir alakasi yoktur. Yedigi rahatsiz etti belki midesini. Senin mide rahatsizligin onu etkilemez. Huysuzlugunun da onunla ilgili oldugunu sanmiyorum. Cikartinca rahatlamistir.
Guzel haberler alirsin yarin insallah.

Masallah pasana

Mrb bebeginiz icin cok gecmis olsun.......benim oglumdada olmustu.doktor enfeksiyon kapmis dedi damla verdi..degisik seykerle silme...temiz yumusak bir tulbentle ilik saf suyla sil.sonra damlasini damlat iki gunde gecer..gecmis olsun

olabilir aslında canım bugün banyodan önce çıplak ölçüm yaptım önceki ölçümüzü eczanede yaptırmıştım kıyafetliydi

yemesi içmesi normal günde iki kere kaka yapıyor ayakta durmayı sevdiği için yürüteç aldım fazla durmamak şartıyla bindiriyorum sanırım çok hoşuna gitti üstünde resmen koşuyor

Daha az calis, kuzularinla ilgilen bence.
sanırım bende öyle yapacam canım

sınıfçı olunca haklısın daha zor oluyor mecbur tüm gün dertte oluyorsun

canım ya benim bozduracak altınım da yok bir bebeğe takılan birkaç çeyrek var başka da birşey yok, maddi olarak çok zorlanacağız, çünkü ayın 16 da elimizde para kalmıyor ek hesap kullanıyoruz, sonra öbür ay kapat başa dönüyoruz, bir yandan diyorum bakıcı parası çıkar bir yandan da diyorum boş ver başka bir yerden kısarız, biraz önce geçen seneyi hatırladım, yine maaş karşılığı giriyordum derse, ama hamilelik ve bir çocuk beni zorluyordu bazen okuldan çok sinirli geliyordum kendi kızıma patlıyordum sonrada vicdan azabı çekiyordum, yani öğrencilerime sabrımı sonuna kadar harcıyordum kızıma dayanamıyordum, en iyisi ben fazla ders almayayım, o kadar strese gerek yok , ama çalışmak iyi geliyor onu biliyorum, insan biraz sosyalleşiyor

arkadaşlarda söylemiş senin hastalığından olabilir, emzir bence

Gunaydin canlar, keyifli bir gun olur insallah

Oglanin uyku saati 1 saat ileri cekildi. Kendiliginden oldu benim kararim degildi. Ama 2 gundur 9 a dogru uyuyor. Gece de 2-3 gibi kalkiyor emmek icin. Sabah 7-7.3 gibi uyaniyor.

Ust dislerinin oldugu kisim beyazladi iyice. Kasimak icin agzina ne alacagini sasirdi. Dudaklarini emip isiriyor surekli. Kulaklarini da kasiyip kanatiyor. Alttan daha zor oluyor sanki ustler. Yemesinde icmesinde degisiklik yok.

Hareketlendiler canim artik. Normal bu degisimler, endise etme. Benimki 1 dk durmuyor. Gelecek hafta kontrole goturecegim bakalim. O da almamistir bence hic.

Bu arafa bebislere minik kuslar diyoruz eee anneyiz ne kadar buyuselerde onlar bizim minnoslarimi ama 8 ayliknolduk neredeyse buuuduler mi ne biraz ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…