Kecmis olsun minnosa.iyiki kendi dr na denk gelmissiniz.tekrar gecmis olsunKizlar huzursuz duya benim oglan dis tir saniyodum dort gundur bugun dr gittik gecen ay kulagi akiyo diye gitmistik kendi drumuz yogun diye yasli bidr gormustu bise yok demisti ya bugun dr gordu gecirmis ve suan da kulak iltihap kizarik isitme sorunu bile olabilir dedi kbb gosterrik iki kulakta iltihap sis..o eski dr burnunda et var demisti yokmus bebeklerde geniz eti olurmus zaten emerken nefes alsin diye yok olurmus.antibiyotik kulaak damlasi burun spreyi verdi..yuz gram almis boyu 72cm boyu iyi uzamis.hkilo almiyo hic bu cocyk deli olacam .iyiki ilk aylar fazla almis simdi o kurtariyo biraz.uc gundur istah sifir ne yedirecem sastim.
Canım benim de ücretsiz iznim çok az kaldı işe başlıcam ve ben de aynı gelgitleri yaşıyorum. Altın bozdurup ücretsiz izni uzatmayı bile düşündüm bebeğimle daha çok vakit geçirmek adına. Ama son kararım şu ki; eninde sonunda 1 ay sonra da olsa 3 ay sonra da olsa işe başlıcam nasılsa, izni uzatirsam maddi zorluğun getirdiği bi stres olacak+ evdeki işlerin üstümdeki yorgunluğu ve stresi olacak ve tüm bunlar kuzuma da yansıyacak; keşke rahat rahat tüm gün kuzumla oynasak kaliteli vakit geçirsek ama elimde çocukla bi yandan evi toparlamaya çalışıp stres içinde yaşamak kuzumu da ne kadar mutlu ediyo emin değilim. O yüzden çok güvendiğin bi bakıcı bulduysan eğer, çalışmaya başlayabilirsin erken de çıkacaksın nasılsa. Ama eğer maddi anlamda çok sıkıntılı değilseniz bebeğinle evde olmak candır :)kızlar bide başka bir şey danışacağım size
ben öğretmenim, ama şuan rapor kullanıyorum, bir aksilik çıkmazsa bu dönemi kapatacağım, 2. dönem başlarım artık, dün eşim çalıştığım okula uğramış müdür demiş hoca hanım isterse sadece maaş karşılığı der veririm, yada hepsini ona veririm, benim yerime şuan ücretli bir öğretmen derse giriyor, bide yetiştirme kursu veriyor buda bir nevi zorunlu sayılır, ful derse girersem ve yetiştirme kursuda verirsem maaşımın dışında 500 gibi bir para daha alacam haftanın 3 günü 17:30 işten çıkacam
ama sadece maaş karşılığı olursa büyük ihtimal 4 gün okula gidecem ve 15:30 da işten çıkacam
eşim sen nasıl istersen öyle yap diyor, bakıcıyla da konuşmadık daha para işini ama 500-550 den aşağı olmaz, bu ay ayın 16 da maaşımız bitmişti
şimde sizce sıkışıp çocuklarımla daha çok mu zaman geçirmeliyim yoksa, daha az mı çalışatyım, karar veremedim, bu arada bakıcı iş yapmıyor yani yemek temizlik yine bende olacak
Cok tesekkur ederim suan itibariyle gunlerdir gulmeyen oynamayan oglum gulucuk atiyo cok sukur.bazen diyorum rabbim keske annelere bebeklerinin acisini alma gucu berse ben ceksem onlarin cektigini.nasil mutlyyum suan onu izliyorum oyun oynuyo hemde sesler cikararak.çok geçmiş olsun uzun süre ağzında kaldığı için olmuş galiba, ben 2,5 ay yaşadım sol gögsümün ucu yarılmıştı hilal şeklinde öylede kaynadı zaten ama benimki amzirme hatasından, mustela , lansinov, betantenin antibiyotikli merhemi var hepsini kullandım, sende onlardan birini kullana bilirsin yada kendi sütünü sağ üste kaymağı oluşur 1, gün falan bekleyince onuda sürebilirsin, bide imkanın varsa 5-10 dk açık bırak gögsünü
çok çok geçmiş olsun çok zor kulak iltihabı, yıkarken de dikkat et su kaçmasın bide antibioitiği dr dediği kadar kullan ve mutlaka kontrole götür
Hayirli olsun darisi basimiza.yaa neden dusmuski kilosukızlar merhaba oğlumun dişi sonunda çıktı oğlum geceleri bu yüzden sık uyanıyor hareketli olduğu için mi dişten mi kilosu 10 dan 9.5 düşmüş
bu aralar sürünmeye de başladı sanırım hareketten önceden popişini yerden kaldırmıyordu şimdi odanın içinde dört dönüyorHayirli olsun darisi basimiza.yaa neden dusmuski kilosu
suriyelilerden dolayi kampanya adiymis 9.ayda yapilacakmisGünaydın herekse
Çok kötü şekilde öksürük var sabaha kadar uymadım farenjit oldum bu defada kucugumun gözü cabaklanıyor yasariyor
Bir türlü toparlanamadik büyük kızım çok nadir hasta. Olurdu bu böyle olunca üzülüyorum.kızlar bizim kuzulara kızamik aşısı yapıldı mi daha doğrusu karma aşıların içinde var mi dün anaokulunda çocuklara yapıyorlardı ben kızıma bir yıl olmuyor yaptırdım küçüğüm içinde sormadim sanırım salgın var
cok gecmis olsun cnmKizlar huzursuz duya benim oglan dis tir saniyodum dort gundur bugun dr gittik gecen ay kulagi akiyo diye gitmistik kendi drumuz yogun diye yasli bidr gormustu bise yok demisti ya bugun dr gordu gecirmis ve suan da kulak iltihap kizarik isitme sorunu bile olabilir dedi kbb gosterrik iki kulakta iltihap sis..o eski dr burnunda et var demisti yokmus bebeklerde geniz eti olurmus zaten emerken nefes alsin diye yok olurmus.antibiyotik kulaak damlasi burun spreyi verdi..yuz gram almis boyu 72cm boyu iyi uzamis.hkilo almiyo hic bu cocyk deli olacam .iyiki ilk aylar fazla almis simdi o kurtariyo biraz.uc gundur istah sifir ne yedirecem sastim.
masallahCok tesekkur ederim suan itibariyle gunlerdir gulmeyen oynamayan oglum gulucuk atiyo cok sukur.bazen diyorum rabbim keske annelere bebeklerinin acisini alma gucu berse ben ceksem onlarin cektigini.nasil mutlyyum suan onu izliyorum oyun oynuyo hemde sesler cikararak.
hayırlı olsun canım. belki kilo vermemiştir geçen ölçümde fazla ölçülmüştür çünkü bezin ağırlıgı kakasını yapıp yapmadıgı açlığı tokluğu kıyafetleri rahat yarım kilo fark ettiriyor canını sıkma 9.5 bile 1 yasındakı ortalama bebeğin kilosu zatenkızlar merhaba oğlumun dişi sonunda çıktı oğlum geceleri bu yüzden sık uyanıyor hareketli olduğu için mi dişten mi kilosu 10 dan 9.5 düşmüş
geçmiş olsun canım sen üşüttüğün için sütünden geçiyor olabilir bebişin karnına sıcak havlu ikinizinde ayaklarına sıcak su torbası koyabilirsin rahatlatırMerhaba
4 gundur midemi usuttum, ishal ve kusma. Dun de 2. seferdir regl oldum. Bugun bebegim iki öğündur emzirdikten hemen ya da 10 dakika sonra fiskirtarak hepsini cikardi. Ilk kez boyle bir sey oldu. 2 gecedir zor uyuyordu ama genel olarak keyfi iyi. Yogurt verdigimde çıkarmadi. Sizce midesini usutmus okabilir mi? Regl olmamla da ilgisi var midir? Doktora yarin goturecegiz. Bir fikri ya da onerisi olan var mi? Bu gece sut veremeyecek miyim? Ne yapsam... Selamlar
Canım çok geçmiş olsunKizlar huzursuz duya benim oglan dis tir saniyodum dort gundur bugun dr gittik gecen ay kulagi akiyo diye gitmistik kendi drumuz yogun diye yasli bidr gormustu bise yok demisti ya bugun dr gordu gecirmis ve suan da kulak iltihap kizarik isitme sorunu bile olabilir dedi kbb gosterrik iki kulakta iltihap sis..o eski dr burnunda et var demisti yokmus bebeklerde geniz eti olurmus zaten emerken nefes alsin diye yok olurmus.antibiyotik kulaak damlasi burun spreyi verdi..yuz gram almis boyu 72cm boyu iyi uzamis.hkilo almiyo hic bu cocyk deli olacam .iyiki ilk aylar fazla almis simdi o kurtariyo biraz.uc gundur istah sifir ne yedirecem sastim.
canım turp ile ballı dün akşam yaptım kızimda içti kucugumun gözü bu gün daha iyi çayla sildim adı içinde sağlık ocağına gidip sormam gerekiyor.geçmiş olsun canım öksürügüne karaturp bal ıyı gelebilir kızının gözünede soguk cayla silip göz dibine masaj yap yeni doğdugunda olmustu bızde doktor tavsıye etmıstı kızamık 9. ayda yapılacak
kızlar merhaba oğlumun dişi sonunda çıktı oğlum geceleri bu yüzden sık uyanıyor hareketli olduğu için mi dişten mi kilosu 10 dan 9.5 düşmüş
Merhaba
4 gundur midemi usuttum, ishal ve kusma. Dun de 2. seferdir regl oldum. Bugun bebegim iki öğündur emzirdikten hemen ya da 10 dakika sonra fiskirtarak hepsini cikardi. Ilk kez boyle bir sey oldu. 2 gecedir zor uyuyordu ama genel olarak keyfi iyi. Yogurt verdigimde çıkarmadi. Sizce midesini usutmus okabilir mi? Regl olmamla da ilgisi var midir? Doktora yarin goturecegiz. Bir fikri ya da onerisi olan var mi? Bu gece sut veremeyecek miyim? Ne yapsam... Selamlar
Cok tesekkur ederim suan itibariyle gunlerdir gulmeyen oynamayan oglum gulucuk atiyo cok sukur.bazen diyorum rabbim keske annelere bebeklerinin acisini alma gucu berse ben ceksem onlarin cektigini.nasil mutlyyum suan onu izliyorum oyun oynuyo hemde sesler cikararak.
Günaydın herekse
Çok kötü şekilde öksürük var sabaha kadar uymadım farenjit oldum bu defada kucugumun gözü cabaklanıyor yasariyor
Bir türlü toparlanamadik büyük kızım çok nadir hasta. Olurdu bu böyle olunca üzülüyorum.kızlar bizim kuzulara kızamik aşısı yapıldı mi daha doğrusu karma aşıların içinde var mi dün anaokulunda çocuklara yapıyorlardı ben kızıma bir yıl olmuyor yaptırdım küçüğüm içinde sormadim sanırım salgın var
olabilir aslında canım bugün banyodan önce çıplak ölçüm yaptım önceki ölçümüzü eczanede yaptırmıştım kıyafetliydihayırlı olsun canım. belki kilo vermemiştir geçen ölçümde fazla ölçülmüştür çünkü bezin ağırlıgı kakasını yapıp yapmadıgı açlığı tokluğu kıyafetleri rahat yarım kilo fark ettiriyor canını sıkma 9.5 bile 1 yasındakı ortalama bebeğin kilosu zaten
yemesi içmesi normal günde iki kere kaka yapıyor ayakta durmayı sevdiği için yürüteç aldım fazla durmamak şartıyla bindiriyorum sanırım çok hoşuna gitti üstünde resmen koşuyorYemesi icmesi normalse hareketlilik verdirmis olabilir canim. Hayirli olsun disi
Emzir gulum adet ile bir alakasi yoktur. Yedigi rahatsiz etti belki midesini. Senin mide rahatsizligin onu etkilemez. Huysuzlugunun da onunla ilgili oldugunu sanmiyorum. Cikartinca rahatlamistir.
Guzel haberler alirsin yarin insallah.
Masallah pasana
sanırım bende öyle yapacam canımDaha az calis, kuzularinla ilgilen bence.
canım senin adına karar veremeyiz ama empati yapabilirim bn de öğretmenim agustosta son maası aldım esım askerde oda maas almıyo üstelik sürekli para istiyor oturmadıgım evın kırası aidatı yakıtı duruyo bebeğin masrafları bi taraftan yani haliyle zor oluyo ama bebeğimi ben büyütüyorum zaman geciriyorum herseye değer bence. 2. dönem bende baslayacam sınıfcı oldugum için mecbur full girecem keske ımkanım olsa ders almasam allahtan 2.30 kadar okulum yani bnce sende bu seneyi olsun az ders alarak bitir bebeklik çağı çabuk geçiyor ne kadar birlikte o kadar kar
Canım benim de ücretsiz iznim çok az kaldı işe başlıcam ve ben de aynı gelgitleri yaşıyorum. Altın bozdurup ücretsiz izni uzatmayı bile düşündüm bebeğimle daha çok vakit geçirmek adına. Ama son kararım şu ki; eninde sonunda 1 ay sonra da olsa 3 ay sonra da olsa işe başlıcam nasılsa, izni uzatirsam maddi zorluğun getirdiği bi stres olacak+ evdeki işlerin üstümdeki yorgunluğu ve stresi olacak ve tüm bunlar kuzuma da yansıyacak; keşke rahat rahat tüm gün kuzumla oynasak kaliteli vakit geçirsek ama elimde çocukla bi yandan evi toparlamaya çalışıp stres içinde yaşamak kuzumu da ne kadar mutlu ediyo emin değilim. O yüzden çok güvendiğin bi bakıcı bulduysan eğer, çalışmaya başlayabilirsin erken de çıkacaksın nasılsa. Ama eğer maddi anlamda çok sıkıntılı değilseniz bebeğinle evde olmak candır :)
Herkesin doğrusu kendine göre, Allah en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin güzelim.
arkadaşlarda söylemiş senin hastalığından olabilir, emzir benceMerhaba
olabilir aslında canım bugün banyodan önce çıplak ölçüm yaptım önceki ölçümüzü eczanede yaptırmıştım kıyafetliydi
yemesi içmesi normal günde iki kere kaka yapıyor ayakta durmayı sevdiği için yürüteç aldım fazla durmamak şartıyla bindiriyorum sanırım çok hoşuna gitti üstünde resmen koşuyor
GünaydınHerkese gunaydinlar olsun guzel bayanlar ve minik kuslari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?